|
|
| נשלח ב-15/6/2021 21:38 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
אם אין אהבה זוגית אפילו בהתחלה?(לא חובה מעל האוזניים.אבל משיכה ותחילתה של אהבה בהחלט שחשוב שיהיה...)
אכן.זה פוגם בקשר ועלול להוביל לגירושין.
זה מתכון למריבות/התחשבנויות/תחושת זרות בבית/בגידות וכו'...
אם אין התאמה שכלית בסיסית, כימיה ומשיכת הלב(שזה תחילתה של אהבה) עדיף שלא יתחתנו.
ואם הבחורה ממש בגיל "גבולי"/מישהי/ו עם לחץ גדול למשפחה?(אם זה בגיל סביר עדיף לדעתי,לקחת טיפול רגשי כדי להירגע(;)צריך לשקול לדעתי לפנות לכיוון של "הורות משותפת",עם בחור/בחורה שמעריכים כדמות אב/אם(פעם הייתי נגד זה.אך כיום אני חושבת שזה לא מומלץ.אך עדיף מאשר שהאדם/בת אדם ישארו בלא כלום,רק בגלל שלא מצאו את שאהבה נפשם...;)) שז"א שאפשר "להתחתן" אם רוצים להרגיש "בסדר עם הסביבה" וכמובן שהילד ירגיש בסדר עם עצמו, אך לא לחיות בקורת גג אחת.(אלא אם כן רוצים ולפחות נעים ביחד.) ואם אין משיכה אחד לשניה? אז צריך למצוא פיתרונות יצירתיים דרך עולם הרפואה.אך לדעתי לא ניתן לגעת מרצון, במישהו שלא אוהבים/נמשכים. (כמובן שניתן להתנות מראש להיפרד לאחר שהילד נולד/מתי שנוח להם.וכך הם יכולים לחפש בנחת את שאהבה נפשם כשיש להם ילד/ה ואמא/אבא שדואג...)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/07/2020 17:18:47
|
|
בס"ד וזו עיצה טובה למי שלא מצא/ה אהבה הרבה זמן... ועדיין רוצה לחוות הורות  |
|
כלומר, לקחת מישהו שהיא לא הכי רוצה. יש עוד עיצה לנשים, שהיא תתן ביציות שלה להקפאה בבית רפואה, והרופא יעשה בהם שימוש בהמשך, וטוב לתת את זה בגיל צעיר יחסית, אני לא זוכר עד איזה גיל מומלץ שהיא תתן, בגיל הפוריות, אז אני מתאר לעצמי שעד גיל 38 או ארבעים או קצת יותר, במכון פועה עוזרים בנושא הזה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 21:51 |
|
| |
בס"ד בדיוק זה הקונספט...  החתונה היא סוג של "חתונה פיקטיבית"- כדי שהסביבה והורים יהיו רגועים ויעשו לעצמם v ביומן שהם כבר חיתנו את "התכשיט שלהם" הילד שנולד? מרוצה שהוא כמו יתר חבריו ולא עוף מוזר... מקסימום הוא יחשוב שהוא בן להורים גרושים  כשהזוג בוחר האם לחיות ביחד/ לחוד!הם כמובן יכולים לחיות דלת מול דלת ולנהל הורות משותפת... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2021 21:57:57
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 22:03 |
|
| |
בס"ד רק שעדיין לא החלטתי לאיזה גיל המודל הזה מתאים...מה שבטוח שזו אופציה אחרונה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2021 22:08:36
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 00:21 |
|
| |
את מציעה שאם הצדדים לא נלהבים לשידוך אז שיתחתנו בכל זאת. מה יקרה אם צד אחד רוצה ? אז הצד הלא נלהב יצטרך להראות שהוא רוצה !? זה לא הכי מוסרי קחי דוגמה, הבחור מתקרב לחמישים, אז שיתחתן עם מישהי שהוא לא הכי רוצה אותה, והיא רוצה, הכל כדי שיתפוס ציפור אחד ביד ומיד, ולפני שהוא מפספס את הרכבת ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 00:35 |
|
| |
בס"ד אכן! בגיל מסויים נראה לי שהשיקול צריך להיות ממוקד מטרה ופחות רגשני!ואין זה משנה מה היא או הוא רוצים. אלא מדברים על כך מראש שזה לא "תחנה סופית" אלא "תחנת מעבר". כך שזה מוסרי מאד. נגיד בחור שלא רוצה ובחורה שרוצה להתחתן "רציני" דווקא איתו, יש באפשרותו להציע לה את האופציה הזו, כפי שנוח לו. במידה והיא רוצה? סוגרים עסקה. ואם לא? תמיד יש תחליפים. ניתן לדבר על רעיון זה מראש עוד לפני הדייט. כל מה שהיא צריכה להיות במודל הזה: זה בעיקר בחורה עם דופק ודמות מעורכת כאמא לילדיך ומספיק אמינה כדי לכבד הסכמים... לא יותר 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/06/2021 00:40:37
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 00:46 |
|
| |
בס"ד ואם כבר פתחנו את הנושא הזה... אנלא דוגלת בשיטה של או הכל או כלום... לפעמים צריכים לדעת(זמנית) לוותר בכבוד... וזה הכי מכובד שיש. יש בחורות שמתחתנות מתוך ייאוש עם מישהו שהן לא אוהבות וחיות בכח בחיים שהן שונאות בסתר ליבן... אני לא בעד לחיות חיים צבועים ולא אמיתיים בקורת גג אחת, אלא בעד לשים את כל הקלפים על השולחן מההתחלה ולעשות רק מה שמתאים להם ועושה להם טוב בלב. גם אם הסביבה מרימה גבה! שוב, זה רק לגילאים מתקדמים מדי... אחרי הכל לא חיים כאן לנצח וטוב ציפור אחת ביד מאשר אלף נשים על העץ 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/06/2021 00:47:48
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 02:26 |
|
| |
בס"ד אכן! בגיל מסויים נראה לי שהשיקול צריך להיות ממוקד מטרה ופחות רגשני!ואין זה משנה מה היא או הוא רוצים. אלא מדברים על כך מראש שזה לא "תחנה סופית" אלא "תחנת מעבר". כך שזה מוסרי מאד. נגיד בחור שלא רוצה ובחורה שרוצה להתחתן "רציני" דווקא איתו, יש באפשרותו להציע לה את האופציה הזו, כפי שנוח לו. במידה והיא רוצה? סוגרים עסקה. ואם לא? תמיד יש תחליפים. ניתן לדבר על רעיון זה מראש עוד לפני הדייט. כל מה שהיא צריכה להיות במודל הזה: זה בעיקר בחורה עם דופק ודמות מעורכת כאמא לילדיך ומספיק אמינה כדי לכבד הסכמים... לא יותר 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/06/2021 00:40:37 |
|
בדרך כלל, גברים ירצו את האישה שלהם לידם בחדר, גם אם היא לא החלום האולטימטיבי שלהם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 02:34 |
|
| |
בס"ד ואם כבר פתחנו את הנושא הזה... אנלא דוגלת בשיטה של או הכל או כלום... לפעמים צריכים לדעת(זמנית) לוותר בכבוד... וזה הכי מכובד שיש. יש בחורות שמתחתנות מתוך ייאוש עם מישהו שהן לא אוהבות וחיות בכח בחיים שהן שונאות בסתר ליבן... אני לא בעד לחיות חיים צבועים ולא אמיתיים בקורת גג אחת, אלא בעד לשים את כל הקלפים על השולחן מההתחלה ולעשות רק מה שמתאים להם ועושה להם טוב בלב. גם אם הסביבה מרימה גבה! שוב, זה רק לגילאים מתקדמים מדי... אחרי הכל לא חיים כאן לנצח וטוב ציפור אחת ביד מאשר אלף נשים על העץ 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/06/2021 00:47:48 |
|
אין הרבה שירצו לקחת מועמד/ת שלא ממש רוצה, כשהם רוצים, כי אז הזוגיות תיהיה על הפנים, והגט מעבר לפינה. יש לא מעט זוגות שהתייאשו מלהביא ילדים, ואז הם ממשיכים לחפש אהבה אמיתית, אצל הרבה זוגות - העיקר זה הזוגיות, אצל הרבה זוגות - העיקר זה דור ההמשך. כמדומני שפתחתי על זה פעם אשכול נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 02:40 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/06/2021 00:40:37 |
|
בדרך כלל, גברים ירצו את האישה שלהם לידם בחדר, גם אם היא לא החלום האולטימטיבי שלהם
|
|
בס"ד אכן. אך לפעמים יש פער בין הרצוי למצוי. ולא כל גבר זוכה באישה שרוצה לחיות לצידו. אך אם רצונו להיות אבא, המודל הזה מתאים לו. והיא לא אישתו- אלא רק אמא לילדיו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 02:42 |
|
| |
הכרתי מישהו שהתחתן עם מישהי שהוא לא אהב, כל היועצים המליצו לו ללכת על זה, באמרם ; לחיצוניות מתרגלים, והוא עוד יאהב,
הטעות של היועצים היתה שהוא הרי כן רגיש לחיצוניות, הוא אכן סלד ממנה אחרי הנישואין יותר ויותר, מהר מאוד הוא נתן לה גט.
ללמדך שהיועצים מייעצים לפי הרוב, והם לא נותנים לך יעוץ פרטני מתאים
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 16/06/2021 03:03:01
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 02:51 |
|
| |
|
אין הרבה שירצו לקחת מועמד/ת שלא ממש רוצה, כשהם רוצים, כי אז הזוגיות תיהיה על הפנים, והגט מעבר לפינה. יש לא מעט זוגות שהתייאשו מלהביא ילדים, ואז הם ממשיכים לחפש אהבה אמיתית,
אצל הרבה זוגות - העיקר זה הזוגיות, אצל הרבה זוגות - העיקר זה דור ההמשך. כמדומני שפתחתי על זה פעם אשכול
|
|
בס"ד כנראה שלא הבנת את הקונספט  בשיטה הזו "הגט" כבר "נמצא" על השולחן עוד בדייט... ואין כל רצון לשמר זוגיות, אלא בעיקר לשמר יחסים נאותים ומכבדים אחד כלפי השני... החתונה היא רק לצורך אישור הלכתי וחברתי לזוג ולילד וכו'... בשיטה הזו לא מוותרים על אהבה ולא מוותרים על הורות.  ברור שזה בהרבה יותר מורכב מכפי שזה נשמע... ועכשיו נזכרתי שגם הגבר יכול לעשות בעיות עם הגט(ולכן צריך אולי לעשות אותו על תנאי/ לקבוע קנס כספי גבוה אצל עו"ד אם יעשה בעיות   ...) לא ממש בא לי להיכנס לנושא... אבל המחשבה הזו שיש עוד אופציות בחיים, זה לגמרי מרגיע 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/06/2021 02:54:01
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 03:14 |
|
| |
|
אין הרבה שירצו לקחת מועמד/ת שלא ממש רוצה, כשהם רוצים, כי אז הזוגיות תיהיה על הפנים, והגט מעבר לפינה. יש לא מעט זוגות שהתייאשו מלהביא ילדים, ואז הם ממשיכים לחפש אהבה אמיתית,
אצל הרבה זוגות - העיקר זה הזוגיות, אצל הרבה זוגות - העיקר זה דור ההמשך. כמדומני שפתחתי על זה פעם אשכול
|
|
בס"ד כנראה שלא הבנת את הקונספט  בשיטה הזו "הגט" כבר "נמצא" על השולחן עוד בדייט... ואין כל רצון לשמר זוגיות, אלא בעיקר לשמר יחסים נאותים ומכבדים אחד כלפי השני... החתונה היא רק לצורך אישור הלכתי וחברתי לזוג ולילד וכו'... בשיטה הזו לא מוותרים על אהבה ולא מוותרים על הורות.  ברור שזה בהרבה יותר מורכב מכפי שזה נשמע... ועכשיו נזכרתי שגם הגבר יכול לעשות בעיות עם הגט(ולכן צריך אולי לעשות אותו על תנאי/ לקבוע קנס כספי גבוה אצל עו"ד אם יעשה בעיות   ...) לא ממש בא לי להיכנס לנושא... אבל המחשבה הזו שיש עוד אופציות בחיים, זה לגמרי מרגיע 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/06/2021 02:54:01 |
|
חשוב לעשות על כך הסכם נישואין אצל עורך דין, כדי שהגבר ידע כמה זה עולה לו ילד או יותר, וכמה יעלה לו גט. והאם הוא יקבל אישה במשרה מליאה במקרה והוא ירצה להשאר, יש בזה שאלה הלכתית.. כי הרי לכל אחד ואחת יש חובות וזכויות בנישואין.. נראה לך שזה מצוי שאדם יוותר על אהבה ? מה שכתבת ; עדיף ציפור אחד ביד, נתן לי את הדחיפה לאיזה מישהי שיצאתי איתה פעם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 03:28 |
|
| |
בס"ד בדיוק ויש לזה אפילו אסמכתא... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/06/2021 03:29:33
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 03:31 |
|
| |
בס"ד אבל אני בטוחה שגם במודל הזה, יכול להתפתח סיפור רומנטי... הייתי עושה על זה סרט/ כותבת סיפור עלזה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|