|
|
| נשלח ב-17/6/2021 18:39 |
|
| |
בס"ד ובגלל שדברתי על נושא "כבד" חיפשתי עבורכם שיר "פיצוי" מתוק  מוקדש לכל מי שנמצא בים השידוכים... מאחלת לכולנו שנמצא את שאהבה נפשנו בעז"ה בקרוב...  * לועזי...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2021 18:40:51
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2021 01:54 |
|
| |
לפי דעתי עדיף להתחתן מתוך אהבה, גם בגיל תשעים, ואם אין אפשרות להביא ילד כי יבש המעיין אז אפשר לאמץ ילד אם רוצים. לחיות עם מישהי שלא רוצים זה סבל וטימטום, ואחרי זה עוד לפרנס ילד שבא מהעקומה ההיא זה נשמע לי מעשה שאנחנו לא אמורים לעשות. אנחנו לא אמורים להביא ילד בכל מחיר. אפשר לקחת הצעה שלא הכי מושלמת, נגיד יש לה עיניים שחורות וזה מפריע במבט ראשון, ואז שמים לב שהיא עדיין חמודה ומושכת, חייכנית וחיננית.. אגב, לפי ההלכה אסור לקיים יחסים עם מישהי שהחלטת שאתה מגרש אותה. ושכל העולם ירקדו טנגו, אנחנו נבנה בית מתוך אהבה. מה שכן, בגיל מסוים, חובה ללכת לטיפול רגשי, כי יתכן מאוד שאנחנו זקוקים לזה. להרבה מאתנו חשוב והכרחי להתיעץ בהתחלת הדרך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2021 23:51 |
|
| |
תרנגולת לא בודקת האם יש אהבה! היא מקודם כל מטילה ביצה!:)אבל בגדול אתה צודק אהבה זה דבר חשוב בקשר!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי יפיפייה1 ב- 20/06/2021 00:05:16
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 18:27 |
|
| |
בס"ד
חחח אתם מצחיקים! רציף ויפיפייה, אכן אתם צודקים אהבה זה דבר חשוב! אין ספק שחשוב להתאמץ להתחתן ממקום נכון ולא בגלל לחץ כזה/אחר! (אלא נשאלתי בפרטי בנושא זה ולכן פתחתי אותו....ועל דרך היה קצת הומור שחור;))
*אך כפי שאמרתי בגיל מסויים וכאופציה אחרונה, חשוב לדעת שגם בציבור החרדי ניתן לעשות "הורות משותפת" עפ"י ההלכה. (לדעתי, עם רב מקל, אני בטוחה שניתן!)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/06/2021 18:30:40
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 18:46 |
|
| |
תוקן על ידי siti ב- 20/06/2021 18:50:01
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 19:01 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | לפי דעתי עדיף להתחתן מתוך אהבה, גם בגיל תשעים, ואם אין אפשרות להביא ילד כי יבש המעיין אז אפשר לאמץ ילד אם רוצים. לחיות עם מישהי שלא רוצים זה סבל וטימטום, ואחרי זה עוד לפרנס ילד שבא מהעקומה ההיא זה נשמע לי מעשה שאנחנו לא אמורים לעשות. אנחנו לא אמורים להביא ילד בכל מחיר. אפשר לקחת הצעה שלא הכי מושלמת, נגיד יש לה עיניים שחורות וזה מפריע במבט ראשון, ואז שמים לב שהיא עדיין חמודה ומושכת, חייכנית וחיננית.. אגב, לפי ההלכה אסור לקיים יחסים עם מישהי שהחלטת שאתה מגרש אותה. ושכל העולם ירקדו טנגו, אנחנו נבנה בית מתוך אהבה. מה שכן, בגיל מסוים, חובה ללכת לטיפול רגשי, כי יתכן מאוד שאנחנו זקוקים לזה. להרבה מאתנו חשוב והכרחי להתיעץ בהתחלת הדרך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הפריע לי המשפט: " נגיד יש לה עיניים שחורות וזה מפריע במבט ראשון" מה יכול להיות מפריע בעיניים שחורות?? אני חושבת סתם ככה שזה ממש נדיר, לרב האנשים יש עיניים חומות.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 23:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 00:03 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| רציף כתב: |  | לפי דעתי עדיף להתחתן מתוך אהבה, גם בגיל תשעים, ואם אין אפשרות להביא ילד כי יבש המעיין אז אפשר לאמץ ילד אם רוצים. לחיות עם מישהי שלא רוצים זה סבל וטימטום, ואחרי זה עוד לפרנס ילד שבא מהעקומה ההיא זה נשמע לי מעשה שאנחנו לא אמורים לעשות. אנחנו לא אמורים להביא ילד בכל מחיר. אפשר לקחת הצעה שלא הכי מושלמת, נגיד יש לה עיניים שחורות וזה מפריע במבט ראשון, ואז שמים לב שהיא עדיין חמודה ומושכת, חייכנית וחיננית.. אגב, לפי ההלכה אסור לקיים יחסים עם מישהי שהחלטת שאתה מגרש אותה. ושכל העולם ירקדו טנגו, אנחנו נבנה בית מתוך אהבה. מה שכן, בגיל מסוים, חובה ללכת לטיפול רגשי, כי יתכן מאוד שאנחנו זקוקים לזה. להרבה מאתנו חשוב והכרחי להתיעץ בהתחלת הדרך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הפריע לי המשפט: " נגיד יש לה עיניים שחורות וזה מפריע במבט ראשון" מה יכול להיות מפריע בעיניים שחורות?? אני חושבת סתם ככה שזה ממש נדיר, לרב האנשים יש עיניים חומות.
|
|
בס"ד כן גם לי... אבל אח"כ נזכרתי שרציף, הוא אשכנזי... כנראה הוא רגיל לראות רק עיניים כחולות במשפחה וזה נראה לו מוזר לראות עיניים שחורות פתאום...  בכל מקרה, אכן הנורמה בארץ זה עיניים חומות...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/06/2021 00:03:18
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 00:24 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 00:42 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
|
|
בס"ד כן גם לי... אבל אח"כ נזכרתי שרציף, הוא אשכנזי... כנראה הוא רגיל לראות רק עיניים כחולות במשפחה וזה נראה לו מוזר לראות עיניים שחורות פתאום...  בכל מקרה, אכן הנורמה בארץ זה עיניים חומות...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/06/2021 00:03:18 |
|
נדמה לי שאצל האשכנזים אין כמעט עיניים שחורות, עיניים שחורות יכולות להתפס כדבר מפריע, זה הדוגמה שהבאתי. מה שרציתי להגיד ש ; לפעמים יש משהו שמפריע במבט ראשון ובמבט שני מגלים שאפשר לחיות עם זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 01:01 |
|
| |
בס"ד עכשיו קראתי שזה נדיר למצוא צבע עיניים שחורות... אלא שזה נקרא חום כהה...  ואני דווקא מכירה המון אשכנזיות, עם צבע חום/ דבש... רציף,סתם מסקרן, מה הצבע שלך? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/06/2021 01:21:43
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 01:14 |
|
| |
בס"ד אגב, ההסבר שלך יפה, אבל קצת נשמע גזעני בקטע שאומר "לא הכי מושלמת"- כאילו צבע הארי הוא "המושלם". יש המון דוגמניות יפות ומושלמות, בכל צבעי הקשת. ההיפך אני אישית? לא ממש מתחברת לגבר עם עיניים כחולות. אלא מתחברת יותר לצבע דבש/ ירוק עמוק וקצת כהה.ואולי יכולה להתחבר לכחול עמוק... בהיר מפריע לי בעין ולא מרגיש לי נוח. אלא חודרני מדי... ואפור בהיר מדי, לפעמים, נראה חולני בעיניי אם אני משוחחת הרבה זמן ומביטה בעיניים של הבחור... אני יכולה להתפשר עלזה, אם איכשהו זה נסבל, אך זה פשרה אצלי ולא נתפס "כשיא השלמות".  יש כמובן יוצאים מן הכלל, שהבהיר "מתקבל" ונראה נאה בעיניי, אך לרוב? זה מה שכתבתי  מה שבטוח שלא ממש הייתי רוצה ילד עם עיניים אפורות 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/06/2021 01:25:43
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 01:32 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 01:48 |
|
| |
בס"ד זהו שבאמת לא רואים כלום... זה נראה כמו עיניים חלולות...  אבל הכי נדיר עבורי, שיש כאלה שיש להם מבט "חכם" כאילו משהו עמוק בעיניים, כשעוד לפני שהבן אדם פוצה פה, כבר העיניים משדרות עומק וחכמה. כך שלא הצבע הוא המושך,במקרה כזה, אלא בעיקר העומק שזה משדר 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/06/2021 02:04:54
|
|
|
|
|