| נשלח ב-16/7/2020 22:43 |
|
| |
יולדת חרדית בהדסה עברה התעללות (חרדים 10)
אם זה נכון חייבים להחרים את הדסה, עד שהדסה יוכיחו שקיבלו אחריות (לא רק בדיבורים) ושזה לא ישוב על עצמו!!!
https://ch10.co.il/news/609457/
תוקן על ידי היצל ב- 16/07/2020 23:16:23
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 22:50 |
|
| |
חוויה קשה שאף אחד לא צריך לעבור, אבל התעללות זה לא. היא קורבן של נסיבות מורכבות בתקופה לא פשוטה, ונראה שבית החולים לא היה ערוך לזה, טוב שבית החולים התנצל והפיק לקחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 22:56 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
חוויה קשה שאף אחד לא צריך לעבור, אבל התעללות זה לא. היא קורבן של נסיבות מורכבות בתקופה לא פשוטה, ונראה שבית החולים לא היה ערוך לזה, טוב שבית החולים התנצל והפיק לקחים. |
|
התנצלות ללא פיצוי הולם, אינה באמת התנצלות
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 16/07/2020 22:58:12
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 23:02 |
|
| |
לצערנו לא הסיפור הראשון ולא רק בהדסה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 23:05 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 23:15 |
|
| |
פגיעה באדם שלא יכול לעזור לעצמו היא התעללות! וכשהנפגע במצב גופני ונפשי רגיש אז זו התעללות כפולה ומכופלת!
| נוירולוג כתב: |  | אם זה נכון חייבים להחרים את הדסה עד האחראים יפוטרו!
https://ch10.co.il/news/609457/
חוויה קשה שאף אחד לא צריך לעבור, אבל התעללות זה לא. היא קורבן של נסיבות מורכבות בתקופה לא פשוטה, ונראה שבית החולים לא היה ערוך לזה, טוב שבית החולים התנצל והפיק לקחים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 23:21 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
|
אמורים להיות נהלים מאוד ברורים למקרים כאלו בתקופה כזו. הבוז ביחס לחרדי/ת בתקופת הקורונה כנראה השפיעה על המקרה הזה, וחייבים להעמיד אותם על מקומם. יולדת או חולה הם האחרונים שאמורים לסבול בשביל המצב הזה. רק מעניין מה היו אומרים חילונים על מתנדבים חרדים שמביאים מיכשור מיוחד לחולים חרדים, ולא היו נותנים לחולה חילוני. כל מהדורת חדשות היתה פותחת עם זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 23:59 |
|
| |
סיפרה לי מישהי שהייתה מאושפזת בהדסה, ולא נתנו לבעלה להיכנס אליה אפילו לזמן קצר, באותה עת, היא הבחינה שאצל המאושפזת החילונית נמצאים שלושה גברים, וכשבעלה שאל לפשר האפליה, נאמר לו, "שהם כבר יוצאים". בסופו של דבר נגיף הקורונה לא התפרץ לעולמינו אתמול, בית החולים אמור להיות מוכן ומזומן לקלוט יולדות שהן נדבקו בנגיף, בצורה נאותה. אשר להתעללות: אין בחינה אובייקטיבית שלפיה תיבחן המקרה, כך, שזה תלוי בהרגשתן של כל אחת ואחת : אבל אם היולדת לא קבלה את השירות שהייתה אמורה לקבל :אוכל מזון ועוד , אז, אין ספק שמוטלת החובה על בית החולים לפצות אותה, ולא להסתפק בהבעת צער לקונית .ליולדת היקרה , הייתי מציעה: שאם היא נמצאת בטראומה ,כתוצאה ממה שעבר עליה : לחוש חיש מהר לקבל טיפול: ככל שהיא תזדרז לקבל טיפול, כך יגברו סיכויה לצאת ממנה .בשולי הדברים אוסיף שאין ספק שהמקרה מתאים לתביעת נזיקין נגד בית החולים.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/07/2020 00:09:15
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:11 |
|
| |
כואב לקרוא! הצער שעובר על אמא שאך ילדה... להחרים את הדסה! היא לא מתאימה לחרדים! אני תפילה שבחורף הקרוב לא נראה תמונות כפי שנראו באיטליה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:34 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
|
התנצלות ללא פיצוי הולם, אינה באמת התנצלות
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 16/07/2020 22:58:12 |
|
ראוי שתקבל גם פיצוי על מה שעברה ובשביל שאחרים לא יעברו מה שעברה, הדבר החשוב ביותר זה הפקת לקחים והיערכות למקרים מסוג זה שעלולים להתרחש. למרבה הצער לא רק מאושפזי קורונה רגילים עוברים חוויות קשות אלא גם יולדות, בין כאלו שחשודים ובין כאן שהתגלו כחיוביים, שמעתי סיפורים על חוויות מאוד לא פשוטות שעברו יולדות גם בבתי חולים אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:44 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
|
אמורים להיות נהלים מאוד ברורים למקרים כאלו בתקופה כזו. הבוז ביחס לחרדי/ת בתקופת הקורונה כנראה השפיעה על המקרה הזה, וחייבים להעמיד אותם על מקומם. יולדת או חולה הם האחרונים שאמורים לסבול בשביל המצב הזה. רק מעניין מה היו אומרים חילונים על מתנדבים חרדים שמביאים מיכשור מיוחד לחולים חרדים, ולא היו נותנים לחולה חילוני. כל מהדורת חדשות היתה פותחת עם זה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ואם גם בבתי חולים של חרדים יולדות עוברות דברים לא נעימים בתקופה זו, זה גם בגלל הבוז ביחס לחרדים בתקופה הזו?
לגופו של עניין, ברור שהם לא אמורים לסבול, והמקרה הזה מצער ומקומם מאוד,
לא יודע איך הבנת שלאישה חילונית נתנו מיכשור מיוחד ולחרדית לא. כתוב:
''האם זו הגישה כלפי חרדים? אני לא יודע. הייתה שם אישה חרדית שקיבלה טבלט וקיבלה ארוחות של אחרי לידה, אישתי לא קיבלה כלום. אפס. אישה חילונית פשוט קיבלה מלא דברים, טבלט למרות שהיה לה טלפון לא כשר. לקחו לאשתי את הטבלט שהאישה נתנה לה בשעה 17:00, והיא השתחררה רק 23:00. ממש היו לחוצים על זה''.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:44 |
|
| |
הדסה אינו בי"ח ייעודי לחרדים! ומטבעו הוא "זורם" עם הלך הרוח הציבורי, ואם יהיה "עליהום" על החרדים, הם שם ובגדול! ראיתי את זה יותר מפעם. לפחות ביולדות, שהם מרוייחים עליהם המון, ראוי לוותר עליהם ועל היחס המשפיל וללכת לשע"צ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:10 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | הדסה אינו בי"ח ייעודי לחרדים! ומטבעו הוא "זורם" עם הלך הרוח הציבורי, ואם יהיה "עליהום" על החרדים, הם שם ובגדול! ראיתי את זה יותר מפעם. לפחות ביולדות, שהם מרוייחים עליהם המון, ראוי לוותר עליהם ועל היחס המשפיל וללכת לשע"צ נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 02:24 |
|
| |
טיפול טראומתי יעזור מיידית כי אז זה יירשם בתיק ויהיה על מה לדבר
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 07:07 |
|
| |
נורא ואיום.אין מילים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 09:56 |
|
| |
פלדלפי
| אךטובוחסד כתב: |  | הדסה אינו בי"ח ייעודי לחרדים! ומטבעו הוא "זורם" עם הלך הרוח הציבורי, ואם יהיה "עליהום" על החרדים, הם שם ובגדול! ראיתי את זה יותר מפעם. לפחות ביולדות, שהם מרוייחים עליהם המון, ראוי לוותר עליהם ועל היחס המשפיל וללכת לשע"צ נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש הרבה שוטים שבטוחים שאם הדסה יותר גדול אז הוא גם יותר מקצועי... ברפואה רגילה זה תלוי בראש המחלקה\פרופסור ובכל מקרה צריך לבדוק איפה נמצא המומחה - לא פעם בשערי צדק יש פרופסורים יותר מומחים אבל בלידה רגילה אין שום סיבה ללכת להדסה!! שערי צדק הוא בית חולים חרדי שנמצא באזור חרדי וליד הרכבת ויש שם הרבה רופאים מקצועיים מי שצריך להיות שבת בבית חולים יודע שבשערי צדק זה הרבה יותר פשוט הלכתית כי הם יודעים ומבינים וגם אם צריך קניות זה צמוד לשכונה חרדית
נ.ב אין לי מניות בשערי צדק ... ראיתי כמה קרובי משפחה שהלכו להדסה ונדפקו ..
|
|
|
|
|