|
|
| נשלח ב-17/7/2020 10:11 |
|
| |
מצדרביעי
| פלדלפי כתב: |  | הדסה אינו בי"ח ייעודי לחרדים! ומטבעו הוא "זורם" עם הלך הרוח הציבורי, ואם יהיה "עליהום" על החרדים, הם שם ובגדול! ראיתי את זה יותר מפעם. לפחות ביולדות, שהם מרוייחים עליהם המון, ראוי לוותר עליהם ועל היחס המשפיל וללכת לשע"צ נשלח מהאנדרואיד שלי
יש הרבה שוטים שבטוחים שאם הדסה יותר גדול אז הוא גם יותר מקצועי... ברפואה רגילה זה תלוי בראש המחלקה\פרופסור ובכל מקרה צריך לבדוק איפה נמצא המומחה - לא פעם בשערי צדק יש פרופסורים יותר מומחים אבל בלידה רגילה אין שום סיבה ללכת להדסה!! שערי צדק הוא בית חולים חרדי שנמצא באזור חרדי וליד הרכבת ויש שם הרבה רופאים מקצועיים מי שצריך להיות שבת בבית חולים יודע שבשערי צדק זה הרבה יותר פשוט הלכתית כי הם יודעים ומבינים וגם אם צריך קניות זה צמוד לשכונה חרדית
נ.ב אין לי מניות בשערי צדק ... ראיתי כמה קרובי משפחה שהלכו להדסה ונדפקו .. |
|
גם הר הצופים נחשב לא טוב ליולדות? אנחנו היינו שם ודווקא מאוד נהנינו, (מאוד שקט, יחס טוב מהמילדות וכו')
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 10:47 |
|
| |
אחד מילדי נולד בהדסה הר הצופים והיתה חויה נפלאה, המיילדות היא נפלאות והצוות שם היו נהדר (למעט בתינוקיה שהתנהגו קצת פחות נחמד, אבל עדיין בגדר הסבירות).
מצד שני כשזהדקקנו פעם לטיפול רפואי בעין כרם היה זוועה (התנקמות של רופא בכיר בגלל שלא לקחנו אותי פרטי!).
כך שכנראה יש הבדל בין הסניפים.
אשמח אם יש מי שמכיר את הנתונים וההבדלים, וישתף את הציבור.
תוקן על ידי היצל ב- 17/07/2020 10:47:46
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 12:12 |
|
| |
לא הייתי בהר הצופים אבל שמעתי שבגלל הקרבה שלו למזרח ירושלים יש כמות גדולה של בני דודים הרבה יותר משאר הבתי חולים ....
אגב אחד מהיתרונות הגדולים של הקורונה זה שאין ביקורי משפחות בבתי חולים... ככה היולדת יכולה לנוח בלי רעש של חמולות
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 17:19 |
|
| |
מקרה אחד שהיה בבית החולים הדסה עדיין לא משליך על הכלל. ומי שחושב שבבית חולים "דתי" הוא יקבל יחס אוהד וחם משלה את עצמו וחי באשליות. קשה לי לכתוב את הדברים הבאים לא רק שזה לא נכון, אלא ההפך הנכון: זכורה לי מקרה שבבית חולים חילוני למהדרין הציע רופא "דתי" לפציינט חרדי לעבור פרוצדורה רפואית,החולה השיב שהוא רוצה להתייעץ עם רבו . לא לקח הרבה זמן , והחולה ביקש מהרופא כדור לכאב ראש, התשובה של הרופא "לך תבקש כדור מהרב שלך ". בטח אתם זוכרים את המקרה שהיה בשערי צדק בשלהי 2017 יולדת טרייה בת 31 הגיעה לבית החולים עם כאבי בטן חזקים, וכפי שקורה בהרבה בתי חולים , נתנו לה להמתין כ-6 שעות עד שהיא התמוטטה ונפטרה וזה לא המקרה היחיד, ידועים לי מקרים נוספים מכלי ראשון על ביה"ח שערי צדק שעולים עד כדי התרשלות רפואית מן המדרגה הראשונה .
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/07/2020 17:30:25
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2020 07:07 |
|
| |
לא חושב שזה קשור לבית חולים דתי או שאינו דתי (זה נשנה בעיר לגבי יחס למבוגרים ושאלות הלכתיות), זה קשור להתנהלות שחוזרת על עצמה או לא.. יהיה נכון שיקום גוף אובייקטיבי שירכז תלונות ויפרסם דו"ח בנושא.
|
|
|
|
|