בית פורומים בחדרי חרדים

תוך 7-14 יום ישראל הולכת לסגר מוחלט !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/7/2020 00:30 לינק ישיר 
תוך 7-14 יום ישראל הולכת לסגר מוחלט !

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 00:32 לינק ישיר 

"כִּי פַחַד פָּחַדְתִּי וַיֶּאֱתָיֵנִי, וַאֲשֶׁר יָגֹרְתִּי יָבֹא לִי" (איוב ג', כה)

כתבתי פוסט אשר משום מה לא הוצג. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 01:11 לינק ישיר 

כדאי לקרוא את ההמלצות שלו. אין דרך אחרת. 

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001335949

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 01:22 לינק ישיר 

אותם מומחים אמרו אותו דבר לפני הסגר הראשון.

פוק חזי מה עלתה בידם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 01:36 לינק ישיר 
נכון להיום קצב ההדבקה הוא גבוה , תואיל להמתין את הזמן ואז נראה. אין שום דרך אחרת ללא סגר קשה.

תמניא_אפי כתב:
אותם מומחים אמרו אותו דבר לפני הסגר הראשון.

פוק חזי מה עלתה בידם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

היא הנותנת , שחררו ללא כל אחריות את הרסן ולא הקפידו על הכללים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 09:32 לינק ישיר 

הלוואי שהצעדים שנוקטים עכשיו יעזרו במשהו אבל אני פסימי.כבר קרוב לשבועיים שהסגר המלא ברור לי שיקרה
כנראה שרק סגר מלא מלא יוכל לעצור את ההשתללות חסרת הרסן של חלקים (הזויים ) בציבור שמזלזלים בהנחיות .
הייתי למשל נועל את חברת הכנסת שאשא ביטון בתוך אולם כושר למעצר ארוך עד שתבין ותפנים את המצב לאשורו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 09:54 לינק ישיר 

יכול להיות שיהיה סגר כי הפוליטיקאים מבולבלים לגמרי, אבל מבחינת הגל השני של הקורונה, כפי הנראה כעת, הגל הגיע לשיאו והוא מתחיל להיחלש. תעזבו את מספרי המאומתים, קחו את המדד האמיתי, מספר החולים קשה החדשים ליום, כבר יום שלישי ברציפות שהוא בירידה, ובירידה חדה, לפני ארבעה ימים היו 43 חולים קשה חדשים, זה ירד ל-35 ו-32, ואתמול כבר רק 21 חולים חדשים קשים ביום, מי שמבין בסטטיסטיקות ומי שעקב אחרי הסטטיסטיקות של המגיפה גם בעולם וגם ובמיוחד כאן בגל הראשון, יכול לראות איך הגל נחלש, גם אם יהיו עוד כמה ימים של מספרים גבוהים, ואולי אפילו פיק אחד של מעל ל-2000, גם אם הממשלה לא תעשה מעכשיו כלום, הגל כבר החל להיחלש, ובתוך כמה ימים גם מספרי המאומתים יתיישרו עם ההיחלשות הזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 10:45 לינק ישיר 

השאלה האמיתית היא תוך כמה זמן עוברים לשלטון צבאי מלא מלא... המספרים הנ"ל כבר לא משקפים בגלל העומסים הכבדים מאד בבדיקות ובמעבדות, כלומר מה שמנע כעת מהעקומה לנסוק בחדות זה הקיבולת של מערך הבדיקות (בנוסף להימנעות מכוונת מבדיקות....). מה שכן נותן אינדיקציה זה אחוז המאומתים. גם אי אפשר להשוות לגל הראשון כי המבוגרים וקבוצות הסיכון מאד שומרים על עצמם ב"ה - אנחנו צריכים רק לעזור להם בזה ולא לגרום להיפך מזה ח"ו. נראה לי שאם ייערך כעת סקר ואחת האופציות תהיה שלטון צבאי זמני - זו תהיה האופציה המועדפת על ידי הציבור. בכל זאת אנחנו בבמזרח התיכון... כפי שכבר העירו כאן בפוסט אחר

תוקן על ידי אדמה10 ב- 17/07/2020 10:51:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 12:35 לינק ישיר 

קהלת כתב:

יכול להיות שיהיה סגר כי הפוליטיקאים מבולבלים לגמרי, אבל מבחינת הגל השני של הקורונה, כפי הנראה כעת, הגל הגיע לשיאו והוא מתחיל להיחלש. תעזבו את מספרי המאומתים, קחו את המדד האמיתי, מספר החולים קשה החדשים ליום, כבר יום שלישי ברציפות שהוא בירידה, ובירידה חדה, לפני ארבעה ימים היו 43 חולים קשה חדשים, זה ירד ל-35 ו-32, ואתמול כבר רק 21 חולים חדשים קשים ביום, מי שמבין בסטטיסטיקות ומי שעקב אחרי הסטטיסטיקות של המגיפה גם בעולם וגם ובמיוחד כאן בגל הראשון, יכול לראות איך הגל נחלש, גם אם יהיו עוד כמה ימים של מספרים גבוהים, ואולי אפילו פיק אחד של מעל ל-2000, גם אם הממשלה לא תעשה מעכשיו כלום, הגל כבר החל להיחלש, ובתוך כמה ימים גם מספרי המאומתים יתיישרו עם ההיחלשות הזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 15:58 לינק ישיר 

אכן, בימים האחרונים יש האטה דרמטית בקצב עליית מספר החולים קשה. (מניח שהמבוגרים נזהרים יותר.) כולנו תקווה שימשיך כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 17:09 לינק ישיר 

לצערנו העם פרוע, חוסר משמעת ואחריות . עוד שבוע נתעורר לעובדות כואבות ואז כבר לא יהיה ספק כמה הסגר נחוץ.  אחד עושה חתונה משחד שוטר ובמקום 50 איש  מביא 100 איש. אנשים מתכנסים צפופים  באלפים (ראו הפגנות האספסוף ), אחרים משחקים חתול ועכבר כאילו דפקו את אגד . אנשים ישארו בלי כסף  ואז גם אוכל לא יהיה בידם לקנות . ( לא סבור שיש מחסור במזון רק בכסף ). באמריקה אנשים משכורת אחת מהרחוב וכאן ?  ימים ידברו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 17:46 לינק ישיר 

כעקרון זה כל כך מרגיז.
ברור לי שאם כולם היו נוהגים בזהירות כמוני. שומרים על מרחק. שמים מסיכה בהתקהלויות, וכשנפגשים ומדברים עם מישהו. וכל דבר שאפשר מעבירים לדיגיטל או למקום פתוח.
אז הוירוס הזה כבר מזמן היה נעלם מחיינו.
אבל מלכתחילה לא ציפיתי למשהו אחר. היה ברור לי שזה מה שיקרה ובפרט באוכלוסיות מסויימות.
ולכן כבר מזמן פיתחתי אדישות להתנהגות המטופשת והילדותית של ציבורים מסויימים.
עצוב, אבל זה המצב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 18:20 לינק ישיר 

קהלת כתב:

אתה מתנבא כי לאור ההתמנתות בקצב החולים קשה, אנחנו אחרי השיא.
מכיוון שאין ערובה שאכן אנו אחרי השיא. ומכיוון שאף אחד אינו יודע מה ילד יום. אין לכך כל משמעות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 19:13 לינק ישיר 

שום גל לא נחלש ורק עולה ועולה בקצב מאוד מדאיג.
רוצים מדד פשוט למעקב .לכו אחרי חולים קשים ורק זה .
עולה ועולה כל הזמן. מטריד ומדאיג.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2020 21:44 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
שום גל לא נחלש ורק עולה ועולה בקצב מאוד מדאיג.
רוצים מדד פשוט למעקב .לכו אחרי חולים קשים ורק זה .
עולה ועולה כל הזמן. מטריד ומדאיג.

נשלח מהאנדרואיד שלי

זהו שקצב העליה בחולים הקשים  הוא נמוך מאוד בימים האחרונים וכמעט ללא שינוי.
הממוצע ב4 ימים האחרונים הוא כ2 חולים קשים חדשים ליום.
ואגב, היום הייתה ירידה במספר המאושפזים הכללי.
כנראה שהציבור נבהל והתחיל להיזהר יותר.

בנוסף כדאי לשים לב ששינוי ההגדרות לחולים קשה העלה את מספר המוגדרים בכ-15%. כך אמר מנכ"ל משרד הבריאות חזי לוי היום בראיון לרינה מצליח. כך שהמספר האמיתי נמוך בהרבה.
אפשר גם לראות זאת בקלות כי מרגע ששינו את ההגדרות מספר החולים במצב קשה נהיה יותר גדול ממספר החולים במצב בינוני וככל שעובר הזמן הפער אפילו גדל. בעוד שלפני השינוי בהגדרות זה היה הפוך לחלוטין.
(השערה שחלפה במוחי שיתכן והקצב הגבוה שראינו במספרים של החולים קשה, היה בעצם תהליך הדרגתי של הטמעת ההגדרות החדשות בבתי החולים השונים. ועתה שהתהליך הסתיים, המספרים עולים בקצב נמוך מאוד.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2020 22:47 לינק ישיר 

13 נפטרים ביומיים ומספר המונשמים יציב מה שאומר 13 מונשמים חדשים ביומיים ואם נקח בחשבון שיש כאלו שגם יוצאים ב"ה מהנשמה לחיים אז יש כ 20 מונשמים חדשים ביומיים האחרונים שזה כ 10 ליום. כמדומני לא הרבה פחות אם בכלל משיא הגל הראשון.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תוך 7-14 יום ישראל הולכת לסגר מוחלט !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext