|
|
| נשלח ב-25/8/2020 21:07 |
|
| |
כל המודעות האלו שווים לכפרות. יש מודעה בפשעווארסק באנטוורפן יש מודעה בבעלז בירושלים ויש מודעה בבאבוב בארצה"ב כולם מודעות מטעם לאנשים שאיבדו את חוש הטעם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 21:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 21:37 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | |
|
לא באבוב משקרים , ולא טראמפ באבוב יודעים שיש כמה יהודים מבוגרים שנחלו ,ואפילו שהוצרכו לטיפול רפואי בבית של הנשמה,וכמובן קצת מגזימים בלשונם כדאי שהציבור יזהר יותר,,,אבל מכאן ועד טיפול נמרץ יש עוד כברת דרך ,שנקווה ששום יהודי לא יצטרך להגיע לשם ח"ו
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 21:43 |
|
| |
ע''פ השמועה ר''מ בריטניה בוריס ג'ונסון יתפטר בעוד שישה חודשים עקב בעיות רפואיות מתמשכות מהקורונה.
לא יודע כמה זה נכון.
אבל זה מבטא את התופעה של המוני אנשים שנשארו עם נזקים לבביים, נזקים נוירולוגים, וסתם כאלה שבמשך חודשים לא מצליחים לחזור לתפקוד רגיל מרוב חולשה.
אז אחוזי המתים וגילם היא לא הכל בקורונה הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 21:53 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  |
ע''פ השמועה ר''מ בריטניה בוריס ג'ונסון יתפטר בעוד שישה חודשים עקב בעיות רפואיות מתמשכות מהקורונה.
לא יודע כמה זה נכון.
אבל זה מבטא את התופעה של המוני אנשים שנשארו עם נזקים לבביים, נזקים נוירולוגים, וסתם כאלה שבמשך חודשים לא מצליחים לחזור לתפקוד רגיל מרוב חולשה.
|
|
כמו בכל הסיפור של קורונה מגיעים למסקנות החלטתיות על סמך הנחות מופרכות. אתה לא יודע אם השמועה נכונה, אבל אתה משתמש בזה ומסיק כבר מסקנות. מחקר במיטבו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 21:53 |
|
| |
| טראמפ כתב: |  | לא באבוב משקרים , ולא טראמפ באבוב יודעים שיש כמה יהודים מבוגרים שנחלו ,ואפילו שהוצרכו לטיפול רפואי בבית של הנשמה,וכמובן קצת מגזימים בלשונם כדאי שהציבור יזהר יותר,,,אבל מכאן ועד טיפול נמרץ יש עוד כברת דרך ,שנקווה ששום יהודי לא יצטרך להגיע לשם ח"ו
|
| טראמפ אף פעם לא משקר. הוא רק מציג עובדות חילופיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 21:57 |
|
| |
ולגבי נזקי קורונה. אני ממש לא היחיד שמכיר אישית אנשים שטרם התאוששו, והם עדיין בחולשה גדולה מאוד, או עם קשיים גדולים אחרים.
יש בתי חולים שונים שפרסמו על מה שקורה שם. טוענים שעשרות אחוזים סובלים מאוד. כמובן, כוונתם היא עשרות אחוזים מאלו שהיו מאושפזים בעקבות הקורונה. גם החולים קל ובינוני, לא רק קשה.
תוקן על ידי avishai323 ב- 25/08/2020 21:57:48
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 22:08 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  |
ולגבי נזקי קורונה. אני ממש לא היחיד שמכיר אישית אנשים שטרם התאוששו, והם עדיין בחולשה גדולה מאוד, או עם קשיים גדולים אחרים.
יש בתי חולים שונים שפרסמו על מה שקורה שם. טוענים שעשרות אחוזים סובלים מאוד. כמובן, כוונתם היא עשרות אחוזים מאלו שהיו מאושפזים בעקבות הקורונה. גם החולים קל ובינוני, לא רק קשה.
תוקן על ידי avishai323 ב- 25/08/2020 21:57:48 |
|
לא חלקתי עליך בכלל, על אף שגם בשפעת יש הרבה אנשים שנשארים עם תופעות לוואי ללא מעט זמן, כנראה שבקורונה האחוז יותר גדול, ויתכן גם שהתופעות לוואי יותר חמורות. התווכחתי עם צורת המחקר שמאפיין הרבה מסקנות מפוקפקות של קורונה על סמך הנחות מופרכות דוגמת ההנחה שהבאת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 22:11 |
|
| |
זה לא היה אני. וצורת המחקר היא לא העיקר. יש דברים אחרים יותר חשובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 22:13 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
לא יודע כמה זה נכון.
|
|
כמו בכל הסיפור של קורונה
מגיעים למסקנות החלטתיות על סמך הנחות מופרכות.
אתה לא יודע אם השמועה נכונה, אבל אתה משתמש בזה ומסיק כבר מסקנות.
מחקר במיטבו
|
|
תמניא כדרכו, שוב ושוב מזלזל באינטליגנציה שלנו. מה זה השטויות האלו, ''...החלטות על סמך הנחות מופרכות...''? מספרים לו על מקרים, והוא אומר הנחות מופרכות. אף אחד לא החליט ואף אחד לא הניח!! זה קורה מעצמו בלי שמישהו יחליט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 22:23 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
לא יודע כמה זה נכון.
|
|
כמו בכל הסיפור של קורונה
מגיעים למסקנות החלטתיות על סמך הנחות מופרכות.
אתה לא יודע אם השמועה נכונה, אבל אתה משתמש בזה ומסיק כבר מסקנות.
מחקר במיטבו
|
|
תמניא כדרכו, שוב ושוב מזלזל באינטליגנציה שלנו.
מה זה השטויות האלו, ''...החלטות על סמך הנחות מופרכות...''? מספרים לו על מקרים, והוא אומר הנחות מופרכות.
אף אחד לא החליט ואף אחד לא הניח!! זה קורה מעצמו בלי שמישהו יחליט.
|
|
צריך ללמד אותך א' ב'?? אז נפרק נקודה נקודה. ג'ונסון לא מתפטר ולכן המסקנה מופרכת. כ"כ קשה להבין?? לגבי עצם העניין, ציינתי כבר שאני לא מתווכח עם העובדות שאכן כנראה נכונות לפחות במידה מסוימת. מה כל הנ"ל קשור לתמניא ולדרכו שיש או אין לו?? יש מבין?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 22:25 |
|
| |
ץפוןפם
| avishai323 כתב: |  |
תוקן על ידי avishai323 ב- 25/08/2020 21:57:48 |
|
לא חלקתי עליך בכלל, על אף שגם בשפעת יש הרבה אנשים שנשארים עם תופעות לוואי ללא מעט זמן, כנראה שבקורונה האחוז יותר גדול, ויתכן גם שהתופעות לוואי יותר חמורות.
התווכחתי עם צורת המחקר שמאפיין הרבה מסקנות מפוקפקות של קורונה על סמך הנחות מופרכות דוגמת ההנחה שהבאת.
|
|
הנה הנחה מופרכת של תמניא: "בשפעת יש גם תופעות לוואי ללא מעט זמן" קשקוש. אין בכלל מקום להשוות תופעות לוואי של שפעת לת.ל. של קורונה, הפערים עצומים בכמות ובאיכות.
והנה ויכוח של תמניא עם ''צורת המחקר''...המאפיין מסקנות מפוקפקות על סמך הנחות מופרכות...
יתכבד אדוני לבצע מחקר ללא מסקנות 'מפוקפקות' אולי ארגון הבריאות העולמי יקבל את המחקר שלך, ואולי אפילו תקבל פרס נובל...
(אגב כל הנחה 5% 10% תתקבל בשמחה בלי הפרכה)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 25/08/2020 22:27:30
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 19:04 |
|
| |
חדשות הקנריות
25 באוגוסט 2020 ובכן ברוקלין החרדית אמרה את דברה – הנגיף חוזר לבקר שם, www.bhol.co.il/news/1131869 בחלק מהמקרים גם אצל כאלו שכבר החלימו לפני ארבעה או חמישה חודשים. מכאן ניתן להסיק מסקנה מרה: גם חיסון לא יגרש את הקוביד-19 מחיינו אחת ולתמיד. הנוגדנים פשוט דועכים מהר מדי. זו אינה חצבת שפוקדת אדם רק פעם בחייו.
צד השלילה ברור. בצד החיוב ניתן לומר שהדבר יכפה על האנושות להגיע לפריצות דרך חדשות בהבנת מערכת החיסון ותיפקודה. ייתכן גם שחיסונים חוזרים ונשנים יתרמו לבריאות הכללית כי יש הוכחות מוצקות לכך שחיסונים מגרים את מערכת החיסון לפעולה כללית וכך מקטינים תמותה מסיבות אחרות. זו כמובן תמונת ראי להשקפת מתנגדי החיסונים, אבל בניגוד להשקפתם לה יש תמיכה מוצקה בראיות. כך למשל אולי נגלה שהחיסון לקורונה מפחית סרטן ואלצהיימר (לפי מחקר עדכני של פרופ׳ עופר גופרית ועמיתיו, החיסון BCG מפחית שכיחות אלצהיימר פי ארבעה!)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 19:08 |
|
| |
חשש בניו-יורק: השכונות החרדיות נכנסות לגל שני לפי הנתונים האחרונים נראה כי שש שכונות חרדיות בברוקלין ובקווינס מובילות בתחלואה עם 20% מכלל המקרים החדשים של הקורונה בעיר ניו יורק. "זה מרגיש לי כמו בפורים אבל יותר גרוע" יענקי פרבר, ה' תשרי תשפ"א 23/09/2020 16:36
מחלקת הבריאות של ניו יורק מזהירה מפני עליה משמעותית בתחלואה בשכונות חרדיות בעיר ניו יורק.
שש שכונות חרדיות בברוקלין ובקווינס מובילות בתחלואה עם 20% מכלל המקרים החדשים של הקורונה בעיר ניו יורק. "זו סיבה לדאגה גדולה" הודיעו גורמי בריאות בעיר ניו יורק.
הנתונים החדשים מגיעים על רקע סימנים הולכים וגוברים בקהילות החרדיות בעיר ניו יורק לגבי תחילתו האפשרית של גל שני, שמגיע אחרי אביב אכזרי עם אלפי מתים יהודים, ברובם חרדים, וקיץ שקט יחסית.
הנתונים תואמים את דברי הרופאים בשטח בשכונות החרדיות, כאשר הראה מהנתונים כי מספר המקרים עולה בחדות באזורים שנפגעו קשה במרץ ובאפריל.
ד"ר סטיוארט דיצ'ק, רופא ילדים במידווד, אמר כי החשש הוא שהקהילות יתמודדו עם גל שני כמו הגל מחג פורים האחרון באמצע חודש מרץ, אז נפטרו בניו יורק אלפי יהודים.
"זה מרגיש לי כמו בפורים אבל יותר גרוע, מכיוון שבפורים לא יכולנו לבדוק, אז באמת לא ידענו מול מה אנחנו עומדים, אבל עכשיו מה שאנחנו רואים זה סוג של אפקט כדור שלג כל יום", אמר הרופא.
כזכור, קהילות חרדיות בבורו פארק, קראון הייטס וויליאמסבורג, שכונות בהן אוכלוסיות חסידיות גדולות, נפגעו קשה במיוחד כאשר המגיפה פגעה לראשונה בארצות הברית במרץ לאחר חגיגות פורים.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 19:13 |
|
| |
איפה הניק טרמפ? האם כל "הגל השני" הזה כולו מאנשים שעדיין לא "עברו את זה" ב"גל הראשון"? או שמא כל הכתבה רצופה בהגזמות פרועות?
|
|
|
|
|