| נשלח ב-24/9/2020 08:28 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | איפה הניק טרמפ?
האם כל "הגל השני" הזה כולו מאנשים שעדיין לא "עברו את זה" ב"גל הראשון"? או שמא כל הכתבה רצופה בהגזמות פרועות? |
|
גמר חתימה טובה לך ולכל עם ישראל ,טראמפ חי וקיים על שתי השאלות שכתבת כאן התירוץ הוא: כן וחוץ מזה לא נראה כלום כמן בתקופת פורים ,אז הי' פאניקה גדולה ולא ידעו איזה ויטמינים ותרופות עוזרים לזה
וכהיום ב"ה רובא דרובא מהאנשים שקיבלו את זה מסתדרים לבד בלי רופאים ולוקחים ויטמין די,סי,וטיי חם, והנגיף עף ממנו לכל הרוחות ביום או יומיים בעזרת השם
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 08:43 |
|
| |
| טראמפ כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | איפה הניק טרמפ?
האם כל "הגל השני" הזה כולו מאנשים שעדיין לא "עברו את זה" ב"גל הראשון"? או שמא כל הכתבה רצופה בהגזמות פרועות? |
|
גמר חתימה טובה לך ולכל עם ישראל ,טראמפ חי וקיים על שתי השאלות שכתבת כאן התירוץ הוא: כן וחוץ מזה לא נראה כלום כמן בתקופת פורים ,אז הי' פאניקה גדולה ולא ידעו איזה ויטמינים ותרופות עוזרים לזה
וכהיום ב"ה רובא דרובא מהאנשים שקיבלו את זה מסתדרים לבד בלי רופאים ולוקחים ויטמין די,סי,וטיי חם, והנגיף עף ממנו לכל הרוחות ביום או יומיים בעזרת השם
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 21:44 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 21:47 |
|
| |
וחסידים ברינה יגילו ויצעקו אח"כ אנטישמיות, סדנא דארעא חד הוא .....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 21:54 |
|
| |
המבשר היום:

|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2020 23:11 |
|
| |
דר עמוס דודי, מחלקת טיפול נמרץ ומומחה למחלות ריאה, ביה"ח מונטיפורי בניו יורק: טיפלתי במספר לא מבוטל של חולים שנדבקו פעם שניה ואני מצטער להודיע שחלקם גם לא שרדו. אין כרגע ביסוס מדעי לקביעה שיש חסינות כלשהי. מעבר לכך, אנחנו רואים חולים שקיבלו פלזמה ובכל זאת מפתחים מחלה קשה.
כשלא יודעים, חשוב להגיד שלא יודעים. (בתגובה לדברי טראמפ שאמר: אתה נדבק בדבר הזה, ואז אתה מבריא ונהיה חסין.) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 00:20 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | דר עמוס דודי, מחלקת טיפול נמרץ ומומחה למחלות ריאה, ביה"ח מונטיפורי בניו יורק: טיפלתי במספר לא מבוטל של חולים שנדבקו פעם שניה ואני מצטער להודיע שחלקם גם לא שרדו. אין כרגע ביסוס מדעי לקביעה שיש חסינות כלשהי. מעבר לכך, אנחנו רואים חולים שקיבלו פלזמה ובכל זאת מפתחים מחלה קשה.
כשלא יודעים, חשוב להגיד שלא יודעים. (בתגובה לדברי טראמפ שאמר: אתה נדבק בדבר הזה, ואז אתה מבריא ונהיה חסין.) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה ראוי לאשכול נפרד. אפתח עוד מעט.
|
|
|
|
|