| נשלח ב-19/7/2020 14:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2020 14:33 |
|
| |
שכן זרק בלון לתוך החצר האחורית של הישיבה. הבלון התפוצץ ליד שלושה בחורים ששאפו את אוויר הבלון. כל השאר היסטוריה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2020 15:24 |
|
| |
שח לי חבר מעירי שעדיין מתמודד בצורה חריפה עם מחלת הקרונה, שהוא היה "מאוד קרוב" עם .... והוא יצא בבדיקות חיובי והיא שלילי,
אותו אחד היה לו חברותא שלמד איתו כל לילה בקביעת עיתים, החברותא היה חולה מאוד בגל הראשון, והוא לא.
לכן הוא הגיע למסקנה, שאף אחד לא באמת יודע איך זה עובר מאחד לשני, אולי בעוד שנים, נדע.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2020 15:27 |
|
| |
רוצחים .כשיורדין יורדין עד לתהום
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2020 16:20 |
|
| |
מאיזו ישיבה של קרלין הם באים?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2020 18:39 |
|
| |
| אומלל כתב: |  | שח לי חבר מעירי שעדיין מתמודד בצורה חריפה עם מחלת הקרונה, שהוא היה "מאוד קרוב" עם .... והוא יצא בבדיקות חיובי והיא שלילי,
אותו אחד היה לו חברותא שלמד איתו כל לילה בקביעת עיתים, החברותא היה חולה מאוד בגל הראשון, והוא לא.
לכן הוא הגיע למסקנה, שאף אחד לא באמת יודע איך זה עובר מאחד לשני, אולי בעוד שנים, נדע. |
|
אומלל..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2020 23:30 |
|
| |
| אומלל כתב: |  | שח לי חבר מעירי שעדיין מתמודד בצורה חריפה עם מחלת הקרונה, שהוא היה "מאוד קרוב" עם .... והוא יצא בבדיקות חיובי והיא שלילי,
לכן הוא הגיע למסקנה, שאף אחד לא באמת יודע איך זה עובר מאחד לשני, אולי בעוד שנים, נדע. |
|
הנה עוד נתון שיכול אולי להסביר את זה
יש "מדביקי על" שהם אחראים על כ80% מההדבקות בציבור, ועד עכשיו לא ידוע מה גורם לחלק מהחולים להדביק פי 10 או 20 מאחרים, ייתכן וזה תלוי בצורת הדיבור או השתעלות או סיבות דומות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2020 10:45 |
|
| |
ירו_שלמי
| איש_חשוב כתב: |  | שח לי חבר מעירי שעדיין מתמודד בצורה חריפה עם מחלת הקרונה, שהוא היה "מאוד קרוב" עם .... והוא יצא בבדיקות חיובי והיא שלילי,
לכן הוא הגיע למסקנה, שאף אחד לא באמת יודע איך זה עובר מאחד לשני, אולי בעוד שנים, נדע.
הנה עוד נתון שיכול אולי להסביר את זה
יש "מדביקי על" שהם אחראים על כ80% מההדבקות בציבור, ועד עכשיו לא ידוע מה גורם לחלק מהחולים להדביק פי 10 או 20 מאחרים, ייתכן וזה תלוי בצורת הדיבור או השתעלות או סיבות דומות |
|
מאשר מנסיון שלי, יש כאלה, כנראה בעלי תסמינים חלשים בעיקר, שכמעט לא מדביקים בשום מצב, ויש שבחתונה אחת הדביקו עשר. הייתי אומר שאחד התסמינים הוא הפרשת הוירוס לכל כיוון אפשרי, אבל התסמין הזה נמצא רק אצל חלק קטן יחסית מהנדבקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2020 11:33 |
|
| |
|
יש כאלה שיש להם חסינות טבעית. (יש המון השערות. אולי גנים, אולי תזונה, אולי חשיפה בעבר לוירוסים דומים)
|
|
|
|
|