בית פורומים בחדרי חרדים

מה קורה בבעלזא? דוד דמן משיב למי שמעוניין לשמוע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/7/2020 23:58 לינק ישיר 

שדה9 כתב:

לא מדובר כאן בדאגה מפני קורונה מדובר על ניסיון להכפיש ציבור, בחוץ לארץ אין אף אחד שלובש שם מסיכה אפילו ששמה המחלה מסוכנת פי כמה מבארץ, עם הרבה שמתו וחלו וגם מהציבור החרדי
ישנם סירטונים ותמונות מסאטמר באירועים על אלפים רבים צפופים על הפארנצ'ס בבובוב באירוסי הנכד באירוסי הנכדה בכל החסידויות והקהלים כולם כמעט שם לא מקפידים על כללים מיוחדים ועל מסיכות,
וכעת לכאן בארץ חסידות בוהוש בצורה מופגנת אינה מקיימת את הכללים ואף נתלה שם פתק מטעם המוסדות שמי שהלשין על המקווה על הבית כנסת ועוד, אסור לו להיכנס למוסדות ולהינות מהם לעולמי עולמים הוא וכל זרעו אחריוו. כן בסאטמר זאלונים ברחוב נחמייה בבני ברק זרקו אבנים וצעקו נאצים על השוטרים פקחים שניסו לאכוף את ההוראות בחוגי הסיקרים בבית שמש הם בדווקא לא שומרים על ההוראות, כי רואים בזה מלחמה בציונות,
בחוגי העדה החרדית במאה שערים וגאולה לא שומרים על הכללים ברובם המוחלט, ואף הוציאו פסקים מטעם הרבנים שאסור לסגור את בתי הכנסת, הפלג הירושלמי עשה הלוויייה המונית להרב צבי שיינקר ועוד ועוד ועוד ועוד האדמור מתולדות אברהם יצחק עשה טישים המוניים עד שבנו של האדמור אויים בקנסות וסליחה ממי ששכחתי
וכאן יש קבוצת משועממים שורצי אינטרנט שכל הזמן טוחנים את השכל עם בעלז, אתם הורסים את הפורום. 

לא הורסים כלום. טוב מאוד שמדברים על זה ומציפים את זה.. וכן, יצאו פה גם נגד תולדות א"י וגם נגד אחרים!
עכשיו בעלזא על המפה.. זה מה יש!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2020 00:00 לינק ישיר 

שדה9 כתב:
לא מדובר כאן בדאגה מפני קורונה מדובר על ניסיון להכפיש ציבור, בחוץ לארץ אין אף אחד שלובש שם מסיכה אפילו ששמה המחלה מסוכנת פי כמה מבארץ, עם הרבה שמתו וחלו וגם מהציבור החרדי
ישנם סירטונים ותמונות מסאטמר באירועים על אלפים רבים צפופים על הפארנצ'ס בבובוב באירוסי הנכד באירוסי הנכדה בכל החסידויות והקהלים כולם כמעט שם לא מקפידים על כללים מיוחדים ועל מסיכות,
וכעת לכאן בארץ חסידות בוהוש בצורה מופגנת אינה מקיימת את הכללים ואף נתלה שם פתק מטעם המוסדות שמי שהלשין על המקווה על הבית כנסת ועוד, אסור לו להיכנס למוסדות ולהינות מהם לעולמי עולמים הוא וכל זרעו אחריוו. כן בסאטמר זאלונים ברחוב נחמייה בבני ברק זרקו אבנים וצעקו נאצים על השוטרים פקחים שניסו לאכוף את ההוראות בחוגי הסיקרים בבית שמש הם בדווקא לא שומרים על ההוראות, כי רואים בזה מלחמה בציונות,
בחוגי העדה החרדית במאה שערים וגאולה לא שומרים על הכללים ברובם המוחלט, ואף הוציאו פסקים מטעם הרבנים שאסור לסגור את בתי הכנסת, הפלג הירושלמי עשה הלוויייה המונית להרב צבי שיינקר ועוד ועוד ועוד ועוד האדמור מתולדות אברהם יצחק עשה טישים המוניים עד שבנו של האדמור אויים בקנסות וסליחה ממי ששכחתי
וכאן יש קבוצת משועממים שורצי אינטרנט שכל הזמן טוחנים את השכל עם בעלז, אתם הורסים את הפורום. 

קח את זה כמחמאה.

מהפלג והסיקריקים ומטורפי מא"ש לא מצפים להתנהגות הגיונית.

מבעלז כן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2020 00:01 לינק ישיר 

שדה9 צודק.
זה ממש לא רק בעלז.
יש עוד חוגים רבים שמתנהגים בצורה ילדותית ומופקרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2020 01:34 לינק ישיר 

ברית-איש, אם כבר רצית לזכות את הרבים אז לפחות תביא את השמועה המלאה, ושתהא לעילוי נשמתו של המנוח החשוב ע"ה.
היה זה כשלש שבועות אחרי שבועות, ומישהו אמר לר' משה יוסל ז"ל (שהיה רופא נפש כידוע) כי עכשיו שכבר עברו יותר משבועיים ולא היה בבעלזא שום חולה מאומת, הוא נרגע, כי עד עכשיו הוא היה במתח שאם יתברר איזה חולה מאומת, אז כל הציבור ייאלץ להיכנס לבידוד... והלה הוסיף: גם אחרי פסח הייתי במתח שכזה, לאור פקודת הקודש שחלילה אף גלמוד לא ישב בדד בליל הסדר (תוך כדי שמירה על ריחוק וכל שאר ההנחיות כמובן), וב"ה אף קשיש וקשישה לא ניזוקו...
ר' משה יוסל ששמע את הדברים הגיב על אתר: האמונה בה' והאמונה בצדיקים צריכה להיות איתנה ללא שום תנאים, וגם אם חלילה היו נפגעים ונפטרים, אסור שה"ויאמינו בה' ובמשה עבדו" תיפגע בכלשהיא!
תנצב"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2020 04:49 לינק ישיר 

שדה9 כתב:

אתה משווה את בוהוש, זאלונים ב"ב נחמיה, סיקריקים, לבעלזא?
כל הנ"ל יחדיו מאכלסים שטיבל ממוצע של בעלז.
הכל לפי המבייש והמתבייש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2020 06:47 לינק ישיר 

מר דמן היקר
אילו היית מסכם את הכתבה בזה שחסיד שומע בכל הרבי הרי שלא היה לאף אחד מאיתנו פתחון פה
נכון מאוד כל חסיד שומע לעצת רבו, ואף בדברים שבפיקוח נפש, כן כן אני וכל אלו ששומרים נשמעים לרבותינו
ואני מסכים עם הדוגמא הברורה, שבתחילת הקורונה ר' חיים אמר שאין מגיפה וכל שומעי ליקחו המשיכו חיים כרגיל...
עד שלא הגיע הנחיה הפוכה כל מה שהיה בבני ברק לא יכל להשפיע!
ולכן כל מה שקורה כעת בבעלזא לא ישפיע ומי שיושפע הרי שיש לו חיסרון באמונת צדיקים.

הבעיה היא בהמשך הכתבה ובכל האמצעים שאתם מנסים להעביר.
ההסברים שלכם חלולים!
העובדות שאתה מציב מצוצים מהאצבע!
המסיכות עוזרות באחוזים גבוהים
שמירת המרחק עוזרת באחוזים גבוהים
כניסה לבידוד מועילה למניעה מוות של אנשים אחרים
בדיקה מסייעת להכנסת אנשים לבידוד

ובגור ובקהילות ששומרות יש הרבה הרבה פחות נדבקים, ורובא דרובא הנדבקים שם נדבקו במקומות שקשה לשמור שזה אומר כשלא שמרו!

אז במחילה מר דמן
תמחק את הכתבה ותכתוב זאת ההוראה מהרבי ומי שלא מוצא חן בעיניו (ואני בתוכם) שילך ויחפש לו תעסוקה אחרת...

ודבר נוסף: תגיד לאייכלר שימלא פיו מים ויסתום!
שלא יתלונן על סגרים וכאלה... כי הרבי אמר לא לשמור וזה בסדר גמור, אבל המדינה קונסת את מי שלא שומר חוק ולא משנה מה הגורם, מחר יבוא ח"כ אחר ויתלונן על דוח שניתן לאדם שעבר באדום לפי צו מצפונו...
יש חוק והעובר על החוק דינו להיכנס לפי חוק העונשין...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2020 08:41 לינק ישיר 

חזונט כתב:
ברית-איש, אם כבר רצית לזכות את הרבים אז לפחות תביא את השמועה המלאה, ושתהא לעילוי נשמתו של המנוח החשוב ע"ה.
היה זה כשלש שבועות אחרי שבועות, ומישהו אמר לר' משה יוסל ז"ל (שהיה רופא נפש כידוע) כי עכשיו שכבר עברו יותר משבועיים ולא היה בבעלזא שום חולה מאומת, הוא נרגע, כי עד עכשיו הוא היה במתח שאם יתברר איזה חולה מאומת, אז כל הציבור ייאלץ להיכנס לבידוד... והלה הוסיף: גם אחרי פסח הייתי במתח שכזה, לאור פקודת הקודש שחלילה אף גלמוד לא ישב בדד בליל הסדר (תוך כדי שמירה על ריחוק וכל שאר ההנחיות כמובן), וב"ה אף קשיש וקשישה לא ניזוקו...
ר' משה יוסל ששמע את הדברים הגיב על אתר: האמונה בה' והאמונה בצדיקים צריכה להיות איתנה ללא שום תנאים, וגם אם חלילה היו נפגעים ונפטרים, אסור שה"ויאמינו בה' ובמשה עבדו" תיפגע בכלשהיא!
תנצב"ה.

אין מלים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2020 08:43 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
חתנו של ר' משה יוסף אובלנדר ע"ה אמר בהספדו בלויה, "חותני אמר לי לאחרונה שגם יהיו נדבקים ונפטרים בבעלז ל"ע, אנחנו נמשיך באמונת חכמים כפשוטה ללא עוררין" 

זה הפוך מהפולקלור החסידי של סיפורי מופתים. ימין ושמאל מתאים יותר לליטאים שמה שמדבר אליהם זה שמירת ההלכה בדקדוקה.
את החסידים מלמדים להאמין באדמור בגלל הרפואה שהוא הוריד לחשוך מרפא הזה ופקידה של העקרה ההיא שלא נתנו  לה סיכוי. סתם לשמוע בקול הרבי מבלי שיתן לבעיה פתרון כאן ועכשו? זה דבר חדש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2020 08:51 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

בונדמן כתב:
חתנו של ר' משה יוסף אובלנדר ע"ה אמר בהספדו בלויה, "חותני אמר לי לאחרונה שגם יהיו נדבקים ונפטרים בבעלז ל"ע, אנחנו נמשיך באמונת חכמים כפשוטה ללא עוררין" 

זה הפוך מהפולקלור החסידי של סיפורי מופתים. ימין ושמאל מתאים יותר לליטאים שמה שמדבר אליהם זה שמירת ההלכה בדקדוקה.
את החסידים מלמדים להאמין באדמור בגלל הרפואה שהוא הוריד לחשוך מרפא הזה ופקידה של העקרה ההיא שלא נתנו  לה סיכוי. סתם לשמוע בקול הרבי מבלי שיתן לבעיה פתרון כאן ועכשו? זה דבר חדש.

טעות בידך
זאת אמונת צדיקים
אין שום הבטחה שהתוצאה תתקבל בצורה שאתה מעוניין
וזאת היתה הטעות של בעלזא, הם חשבו להסביר שלא יפגעו וזה "מיותר" ואפילו גורע...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2020 09:12 לינק ישיר 

גלמרוביץ כתב:
מר דמן היקר
אילו היית מסכם את הכתבה בזה שחסיד שומע בכל הרבי הרי שלא היה לאף אחד מאיתנו פתחון פה
נכון מאוד כל חסיד שומע לעצת רבו, ואף בדברים שבפיקוח נפש, כן כן אני וכל אלו ששומרים נשמעים לרבותינו
ואני מסכים עם הדוגמא הברורה, שבתחילת הקורונה ר' חיים אמר שאין מגיפה וכל שומעי ליקחו המשיכו חיים כרגיל...
עד שלא הגיע הנחיה הפוכה כל מה שהיה בבני ברק לא יכל להשפיע!
ולכן כל מה שקורה כעת בבעלזא לא ישפיע ומי שיושפע הרי שיש לו חיסרון באמונת צדיקים.

הבעיה היא בהמשך הכתבה ובכל האמצעים שאתם מנסים להעביר.
ההסברים שלכם חלולים!
העובדות שאתה מציב מצוצים מהאצבע!
המסיכות עוזרות באחוזים גבוהים
שמירת המרחק עוזרת באחוזים גבוהים
כניסה לבידוד מועילה למניעה מוות של אנשים אחרים
בדיקה מסייעת להכנסת אנשים לבידוד

ובגור ובקהילות ששומרות יש הרבה הרבה פחות נדבקים, ורובא דרובא הנדבקים שם נדבקו במקומות שקשה לשמור שזה אומר כשלא שמרו!

אז במחילה מר דמן
תמחק את הכתבה ותכתוב זאת ההוראה מהרבי ומי שלא מוצא חן בעיניו (ואני בתוכם) שילך ויחפש לו תעסוקה אחרת...

ודבר נוסף: תגיד לאייכלר שימלא פיו מים ויסתום!
שלא יתלונן על סגרים וכאלה... כי הרבי אמר לא לשמור וזה בסדר גמור, אבל המדינה קונסת את מי שלא שומר חוק ולא משנה מה הגורם, מחר יבוא ח"כ אחר ויתלונן על דוח שניתן לאדם שעבר באדום לפי צו מצפונו...
יש חוק והעובר על החוק דינו להיכנס לפי חוק העונשין...

נשלח מהאנדרואיד שלי

זהו, שלדבריו הרבי לא אמר לא לשמור אלא להיפך היו מודעות בשם הרבי כן לשמור. אם כך מדוע החסידים עשו דין לעצמם להפקיר חיי אחרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2020 13:53 לינק ישיר 

חזונט כתב:
תנצב"ה.

הכרתי אותו היטב. זה היה אכן איש יקר רוח זה, וזה היה שיחו ושיגו.
בתור איש קשר בחסידות שלי בתחום שעסק, הייתי די בקשר אתו בשליחות מורי ורבי, ויכולני להעיד עליו שהיה דמות של חסיד אמת, משכיל ופיקח - ובכ"ז קדמה יראתו לחכמתו.
חבל על דאבדין איש שהעדרו יחסר לרבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2020 14:30 לינק ישיר 

כשיש נזילה בבית אתה הולך לרב לעזרה או לאינסטלטור?  כשנכבה החשמל אתה הולך לרב או לחשמלאי ?
מה לעשות הרב הוא רק רב ולא בעל מקצוע. כך גם בענייני רפואה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2020 20:26 לינק ישיר 
מושגים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 11:00 לינק ישיר 

הסקופים: בביהמ"ד של חסידות בעלזא בי-ם נתלו מודעות עם שמותיהם לתפילה של 12 מאנשי החסידות שחלו בקורונה וזקוקים לרחמי שמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 11:01 לינק ישיר 

אם בבעלז מודים שיש 12 אז אני לא רוצה לחשוב מה המספר האמיתי.. ה' ירחם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה קורה בבעלזא? דוד דמן משיב למי שמעוניין לשמוע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.