בית פורומים בחדרי חרדים

גפני: "שלטון הליכוד שווה לכפרות, לא נשתף פעולה עם כחול לבן"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/7/2020 15:19 לינק ישיר 

מושגים כתב:
לךתדע1 כתבה:

אני לא רואה מדוע כשמישהו רוצה ומעוניין לקבל עזרה בנטייתו המינית :יש לאסור זאת .בה בעת, שניתנים טיפולים רפואיים כאלה ואחרים, להפיכת "מעשה בראשית" 

האחריות של גורמי הרפואה והרווחה היא פיקוח. כמו שאין מאפשרים להומאופתים לקרוא לעצמם רופאים ולטפל במחלות קשות וכמו שאין מאפשרים לכל אחד לעשות ככל העולה על רוחו. כך כאן גורמי הרפואה מבינים שיש כאן נזק ואין כאן תועלת מוכחת ולפיכך לאסור.
ולאפשר ניתוח לשינוי מעשה בראשית כשלדעתם אין נגרם בכך נזק.

ברור שאין לתת לכל אחד לשחק בנפש האדם, אבל אני הבנתי שגם לאנשי מקצוע יהיה אסור לעסוק בעניין?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 22/07/2020 15:11:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 15:20 לינק ישיר 

אם זו רק עזרה תמימה שאינה גורמת נזק. אולי אין לאסור. אולי חוששים שהטיפול המזיק יהיה במסווה 'עזרה'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 15:35 לינק ישיר 

מושגים כתב:

לךתדע1 כתבה:

אני לא רואה מדוע כשמישהו רוצה ומעוניין לקבל עזרה בנטייתו המינית :יש לאסור זאת .בה בעת, שניתנים טיפולים רפואיים כאלה ואחרים, להפיכת "מעשה בראשית" 

האחריות של גורמי הרפואה והרווחה היא פיקוח. כמו שאין מאפשרים להומאופתים לקרוא לעצמם רופאים ולטפל במחלות קשות וכמו שאין מאפשרים לכל אחד לעשות ככל העולה על רוחו. כך כאן גורמי הרפואה מבינים שיש כאן נזק ואין כאן תועלת מוכחת ולפיכך לאסור.

גורמי הרפואה מבינים? ממש לא!
גורמי הרפואה מאמינים? בהחלט שכן!

ההבדל בגישת המומחים בין טיפולי המרה להמרה בפועל
הוא אותו הבדל בגישת רשויות החוק בין ימין לשמאל

הכל הפוזיציה!
מי שלא הולך בתלם מושתק באלימות!

נ. ב.
כנ"ל לגבי הקורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 15:43 לינק ישיר 

"אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ, פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 15:45 לינק ישיר 

מושגים כתב:

"אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ, פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2020 08:08 לינק ישיר 

כשגפני מתעצבן, הוא מדבר כאחרון הפרחחים…
חודשיים נעלמת ושתקת, אתה וחבריך, "עלאק" נציגינו בכנסת… מרדיפת חרדים ע"י המשטרה, משנאה והסתה פרועה ומה לא!

ובסוף על מה אתה מתעצבן, על חוק מטומטם לא קשור אלינו, ושרק יחזק גם אצל החילונים שאולי היו זקוקים לזה, את התחושה שהם מרמים את עצמם…

גם אוויל מחריש לחכם ייחפש.. עד שהוא מתעצבן..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2020 08:12 לינק ישיר 

מושגים כתב:

לךתדע1 כתבה:

ה"מפתח" הוא המילה האחרונה "לדעתם"!!!

מי יןדע כמה התאבדויות ונזקים קרו אחרי ניתוחים לשינוי מין? אולי אפילו שנים לאחר מכן, בזמן שאם היו עוברים טיפולים פסיכולוגיים נאותים קודם, היו נמנעים וחוזרים לחברה באופן נורמלי?
בדיוק כפי שמכריחים מנותחי קיצור קיבה, כחלק מתהליך ההכנה, לעבור טיפול כזה?

ברור שזה חוק להטב"י שבא להגן על הסטייה שלהם מכל ניסיון לגעת בהם ובסטייתם, ותו לא!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2020 08:31 לינק ישיר 

נושא ההתאבדויות לאחר ניתוחים כאלו שווה מחקר. אינני יודע לענות על זה.

אם אין איסור, סביר להניח שהגיעו למסקנה שאין נזק.

אפשר לראות בנושאים עקרוניים אחרים כמו פונדקאות שבוודאי הלהטבים היו מאד רוצים שזה יהיה חוקי בארץ. וזה לא.
לדעתי אין כאן ענין לרצות את הלהטבים. אלא ענין אתי מוסרי ומקצועי נטו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גפני: "שלטון הליכוד שווה לכפרות, לא נשתף פעולה עם כחול לבן"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.