|
|
| נשלח ב-22/7/2020 17:00 |
|
| |
assafsuf
| חזונט כתב: |  | אני בתור חסיד X שמתבטל וכו' מסכים להצעתך, אבל בתנאי שלא נראה אותך בשטיבלך שלנו. הדדיות. למה היום - כן היום!! - ראיתי עשרות אנשים כמוך באים לשטיבל שלנו!!!??? עופו לנו מהעינים. עוד בקשה, אל תבוא אלינו כשאתה צריך יעוץ חינוכי/ מטפל רגשי/ יועץ רפואי/ אח רפואי/ ביטוח כלשהו/ פקיד בנקאי/ ועוד עשרות תפקידים שיום ולילה אתה מטרטר אותנו עם הבעיות המשפחתיות/עסקיות/חינוכיות/כלכליות שלך.
תוקן על ידי חזונט ב- 22/07/2020 16:51:00 |
|
ודאי ודאי! הנני מקבל על עצמי להתרחק ככל האפשר מאנשי חסידותX בה מעל קברו של נפטר/נרצח מקורונה מודיעים שיהיו קורבנות נוספים לשם ציות להנהגה!!! אני מעדיף שקורבנות הציות להנהגה האלו לא יהיו בני משפחתי!!! עצוב כמה שדבר כל כך פשוט הוא לא אינטואיטיבי!!!
אם על עניינים קטנים של גיוס וכדו' עשו פירוד ומחלוקת, על דברים כאלו שגם נוגעים להשקפה אבל בעניינים כאלו שהם בין עיר הנדחת לעגלה ערופה- לא ניצור פירוד זמני ולו בכדי להציל את עצמנו??? נ.ב. מהיכא תיתי שהציבור החרדי לא יכול לייצר לעצמו בנקאים/ מטפלים רגשיים/יועצים חינוכיים וכדו' בלעדיכם??? פוק חזי מה המציאות ותראה שיש הרבה מאוד כאלו שאינם חסידי X. בעיה בבוחן מציאות??
תוקן על ידי assafsuf ב- 22/07/2020 17:01:40
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2020 17:03 |
|
| |
גם אני חסיד x וכמו רוב חסידי x אני מקפיד על הכללים, זה אחד מהשקרים הגדולים מהמאה הנוכחי כאילו חסידי x מזלזלים בכללים.
אגב, בכיכר השבת מביאים את השמות של החולים הקשים שנמצאים בחסידות x וכאילו מבקשים מהציבור שיתפללו עליהם, כאילו מתוך דאגה אמיתית לשלומם, כשברור לכל בר דעת, שרוצים לשפוך קצת שמן על המדורה, ולהביא לעוד כמה תגובות נזעמות נגד חסידות x שהם כאילו רוצחים.
לא מביאים שמות של חולים של חוגים אחרים כאילו אין חולים אצל אחרים. אגב אני מכיר לפחות שני אנשים שהם ברשימה שלא גרים בארץ ואין להם קורונה אלא סרטן רח''ל, אבל למי זה איכפת? העיקר שאפשר לכתוב שחסידי x לא יבקשו מאחרים להתפלל על החולים שלהם בזמן שהם עצמם אשמים בזה שהם חולים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2020 17:06 |
|
| |
מגניב איך שהחילונים קובלים על האנטישמיות שיש באירופה נגד היהודים, כשהם עצמם מתנהגים ככה נגד החרדים ויותר גרועה.
אותו דבר, כשהחרדים קובלים על השנאה שיש נגד החרדים, כשהחרדים בעצמם מתנהגים בדיוק ככה נגד אנשי x אגב, גם לחילונים יש הסברים מדוע מותר להם לבזות ולשנות את החרדים, והם הרבה יותר צודקים ביחס להשנאה שיש לכם ל x
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2020 17:09 |
|
| |
אשכול גועלי!!!! נראה כמנשר הסברה אנטישמי של תעמולני "המגפה השחורה"!!! גם אז היהודים אשמים בכל וקריאות חרם יצאו נגדם בכל הערים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2020 17:09 |
|
| |
assafsuf
| אבטולמוס כתב: |  | גם אני חסיד x וכמו רוב חסידי x אני מקפיד על הכללים, זה אחד מהשקרים הגדולים מהמאה הנוכחי כאילו חסידי x מזלזלים בכללים.
אגב, בכיכר השבת מביאים את השמות של החולים הקשים שנמצאים בחסידות x וכאילו מבקשים מהציבור שיתפללו עליהם, כאילו מתוך דאגה אמיתית לשלומם, כשברור לכל בר דעת, שרוצים לשפוך קצת שמן על המדורה, ולהביא לעוד כמה תגובות נזעמות נגד חסידות x שהם כאילו רוצחים.
לא מביאים שמות של חולים של חוגים אחרים כאילו אין חולים אצל אחרים. אגב אני מכיר לפחות שני אנשים שהם ברשימה שלא גרים בארץ ואין להם קורונה אלא סרטן רח''ל, אבל למי זה איכפת? העיקר שאפשר לכתוב שחסידי x לא יבקשו מאחרים להתפלל על החולים שלהם בזמן שהם עצמם אשמים בזה שהם חולים. |
|
אינני רוצה לדחוק אותך לקיר ולשאול אותך שאלות קשות. אסתפק באמירה של, כל הכבוד ולוואי ירבו כמוך בקרב בני קהילתך. אבל כרגע כל עוד זו עמדתה הרשמית של החסידות, דברי בעינם עומדים. שוב, כל הכבוד על הבחירה שלך בסיטואציה המבלבלת והקשה הזו, ישר כוח
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2020 17:13 |
|
| |
assafsuf
| שיכון_ה כתב: |  | אשכול גועלי!!!! נראה כמנשר הסברה אנטישמי של תעמולני "המגפה השחורה"!!! גם אז היהודים אשמים בכל וקריאות חרם יצאו נגדם בכל הערים. |
| וואוו, לא ידעתי שבתקופת המגפה השחורה מנהיגי הציבור היהודי היו קוראים לזלזל בתקנות הבריאות, ועל קברם של נפטרי המגיפה היו אומרים שגם במחיר של מתים וחולים ימשיכו להפיץ את המגיפה ולדבוק בדעת רבם... לפחות בספרי ההיסטוריה שלי זה לא כתוב! דרך אגב, למה לא לעשות את האנלוגיה החביבה והאהובה על...לשואה, מה השתבש שבחרת דווקא את המגפה השחורה?
תוקן על ידי assafsuf ב- 22/07/2020 17:18:37
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2020 17:13 |
|
| |
| אבטולמוס כתב: |  | אגב, בכיכר השבת מביאים את השמות של החולים הקשים שנמצאים בחסידות x וכאילו מבקשים מהציבור שיתפללו עליהם, כאילו מתוך דאגה אמיתית לשלומם, כשברור לכל בר דעת, שרוצים לשפוך קצת שמן על המדורה, ולהביא לעוד כמה תגובות נזעמות נגד חסידות x שהם כאילו רוצחים.
לא מביאים שמות של חולים של חוגים אחרים כאילו אין חולים אצל אחרים. אגב אני מכיר לפחות שני אנשים שהם ברשימה שלא גרים בארץ ואין להם קורונה אלא סרטן רח''ל, אבל למי זה איכפת? העיקר שאפשר לכתוב שחסידי x לא יבקשו מאחרים להתפלל על החולים שלהם בזמן שהם עצמם אשמים בזה שהם חולים. |
|
האבסורד הוא שיש חוגים שיש אצלם נכון להיום הרבה יותר מ10 מונשמים, ועליהם האתרים אינם יוצאים בקריאת "בקשו רחמים"...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2020 17:16 |
|
| |
assafsuf
| אבטולמוס כתב: |  | מגניב איך שהחילונים קובלים על האנטישמיות שיש באירופה נגד היהודים, כשהם עצמם מתנהגים ככה נגד החרדים ויותר גרועה.
אותו דבר, כשהחרדים קובלים על השנאה שיש נגד החרדים, כשהחרדים בעצמם מתנהגים בדיוק ככה נגד אנשי x אגב, גם לחילונים יש הסברים מדוע מותר להם לבזות ולשנות את החרדים, והם הרבה יותר צודקים ביחס להשנאה שיש לכם ל x |
|
לבזות??? ממש לא. פשוט לא לתת להם להיכנס! אתם רוצים להקריב את עצמכם על המזבח, בבקשה! אני פשוט לא מתנדב להיות השה...
תוקן על ידי assafsuf ב- 22/07/2020 17:20:37
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2020 17:48 |
|
| |
assafsuf
| תמניא_אפי כתב: |  |
|
|
בנימה קצת יותר רצינית: מה לוקחת מכם השמירה על התקנות עד כדי ש" אמור אלי, מה זה מת?", מה??? וכי אין טעם לחייכם בלי הטישים ההמוניים? אי אפשר להיות יהודי טוב במניין קטן בחצר ולא בשטיבל מיוזע וצפוף לעייפה? הקב"ה יבזה את תפילותיך ורוחניותך אם ח"ו תעטה מסכה??? וזה עוד היום שזה בגדר "מתו מוטל לפניו"!!! "אם לזאת קראת חיים, אמור אלי מה זה מת..." וואוו!!!
תוקן על ידי assafsuf ב- 22/07/2020 17:50:27
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2020 17:54 |
|
| |
האשכול הוא לא רק פרי דמיונו של פותח האשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2020 17:56 |
|
| |
| momeir כתב: |  | momeir
| יוחנןש כתב: |  | מודרנים-מרדנים יקרים - שכמובן לא יקרת המצווה של 'ונשמרתם' מדברת אליכם - כי אם הסלידה מחצרות הנושאות ראש לעצמן, ולא מתחשבות עם העליהום התקשורתי.
מה תעשו אפוא, כאשר מחר יהיה תמונת עוד שוטר מאותה חסידות, עוד רופא מאותה חסידות, מה שאתם די מחבבים.
מחר תשירו כולכם 'יחי בעלז', היום אתם מקוננים 'בוז בעלז'. תורתכם מוחלפת כל 5 דקות. וכולנו נחיה אחריכם בעזה"י. |
| אין לך תשובה עניינית לטענה שהועלתה. אז מה עושים? משמיצים את הטוען במודרניות, בסלידה מחצרות וכו' . לשיטתך גם החסיד האמיתי הגאון ר' אשר וויס שליט"א הוא מודרני? האדמורי"ם מקרלין, גור, וז'ניץ וכו' וכו' הם מודרנים?תסתכל במראה ותעשה חשבון נפש עם עצמך. |
|
עוד דמגוגיה, מחלוקת לשם שמיים זו מחלוקת מהוגנת, ומותר לגדולי ישראל לחלוק אלו ואלו דברי אלוקים חיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-22/7/2020 17:57 |
|
| |
אני מנחש שאשכול הבא שלך הכותרת יהיה "הבא להורגך השכם להרגו" אני מציע להרוג את כל מי שנראה כמו חסיד x
נראה לך מוגזם ?
בתור חסיד x אני באמת מפחד לעמוד לידך.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2020 17:58 |
|
| |
| assafsuf כתב: |  | assafsuf
| תמניא_אפי כתב: |  |
|
|
בנימה קצת יותר רצינית: מה לוקחת מכם השמירה על התקנות עד כדי ש" אמור אלי, מה זה מת?", מה??? וכי אין טעם לחייכם בלי הטישים ההמוניים? אי אפשר להיות יהודי טוב במניין קטן בחצר ולא בשטיבל מיוזע וצפוף לעייפה? הקב"ה יבזה את תפילותיך ורוחניותך אם ח"ו תעטה מסכה??? וזה עוד היום שזה בגדר "מתו מוטל לפניו"!!! "אם לזאת קראת חיים, אמור אלי מה זה מת..." וואוו!!!
תוקן על ידי assafsuf ב- 22/07/2020 17:50:27 |
|
|
|