בית פורומים בחדרי חרדים

"כאן אין כניסה לחסידי..."

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/7/2020 18:11 לינק ישיר 
assafsuf

יצחקהספרן כתב:
assafsuf כתב:
assafsuf

תמניא_אפי כתב:

איך שר הרב קפלן

"אִם לָזאֹת קָרָאתָ חַיִּים
אֱמוֹר, אֵ-לִי, מַה זֶה מֵת?"

נשלח מהאנדרואיד שלי

בנימה קצת יותר רצינית: מה לוקחת מכם השמירה על התקנות עד כדי ש" אמור אלי, מה זה מת?", מה???
וכי אין טעם לחייכם בלי הטישים ההמוניים? אי אפשר להיות יהודי טוב במניין קטן בחצר ולא בשטיבל מיוזע וצפוף לעייפה? הקב"ה יבזה את תפילותיך ורוחניותך אם ח"ו תעטה מסכה???
וזה עוד היום שזה בגדר "מתו מוטל לפניו"!!!
"אם לזאת קראת חיים, אמור אלי מה זה מת..." וואוו!!!

תוקן על ידי assafsuf ב- 22/07/2020 17:50:27

העניין הוא זה שמיעה לגדולי ישראל וזה עיקרון חשוב גם אם אינך מבין אותו

נשלח מהאנדרואיד שלי

ולכן נראה לך הגיוני שחסידי X מכריחים אותי ואת ילדיי לשלם בחייהם על השמיעה לגדול הספציפי שלהם???
הכבדו נא, ואל תתקרבו למקומות של כלל הציבור! רוצים להקריב את הנפש על הציות העיוור לרעבע (כמו לפני 80 שנה..) עשו זאת בלי שאתם מעלים אותי ואת משפחתי על רכבת המוות!!!
זה אנושיות בסיסית. מאנשים שקוראים לעצמם חסידים הייתי מצפה שלכאורה אפילו הווא אמינא כזאת לא תהיה- הפתעה!!! הם מתעקשים להקריב את כלל הציבור על מזבח הציות העיוור לרעבע הספציפי שלהם, ובזה אני קורא לציבור החרדי להילחם בככל עוז.

תוקן על ידי assafsuf ב- 22/07/2020 18:18:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 18:17 לינק ישיר 
assafsuf

אבטולמוס כתב:
אני מנחש שאשכול הבא שלך הכותרת יהיה "הבא להורגך השכם להרגו" אני מציע להרוג את כל מי שנראה כמו חסיד x

נראה לך מוגזם ? 

בתור חסיד x אני באמת מפחד לעמוד לידך.

ברוך ה' לא צריך להשכים להרוג אף אחד. פשוט להיות אסרטיביים ולדאוג להתרחק מכל מי שלא שומר על הוראות הבריאות, וכרגע חסידות X באופן מוצהר איננה שומרת את הוראות הבריאות.
אתה צריך לפחד לעמוד לידי וליד כל אדם שהוא, כי אמורה להיות לך טיפה של לב ורגש יהודי!!! הבוקר נהרג/נרצח אצלכם יהודי מבוגר מהקורונה, ע"פ כל חוות דעת רפואית סבירה זה שאתם לא שמים מסיכות מגדיל את סיכויי הסביבה להידבק פי כמה. באיזו זכות אתם נכנסים לבתי כנסיות ובתי עסק מלאי קשישים? איך לא זז לך משהו בלב היום??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 18:32 לינק ישיר 

אבטולמוס כתב:
...גם אני חסיד x וכמו רוב חסידי x אני מקפיד על הכללים, זה אחד מהשקרים הגדולים מהמאה הנוכחי כאילו חסידי x מזלזלים בכללים...

שאלה לי אליך, איך מתכתבים דבריך עם התמונות של ההלוויה?

בעצם אתה 'מקפיד' על הכללים (של x) לא של הרופאים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 19:55 לינק ישיר 

יש רופאים גדולים שהם נגד המסיכות, כי הם מזיקות

יש קהילות  ומקומות שמאוד הקפידו על המסיכות והייתה שם תחלואה גדולה
ולעומת זה יש מקומות שלא הקפידו ולא קרה כלום

לא המסיכה ואי המסיכה מזיקה בפועל

אלא האוויר המורעל מזיק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 20:17 לינק ישיר 

פאת_השולחן כתב:

אלא האוויר המורעל מזיק

סתם להטעות?
אין מקום שלא הקפידו שאין שם תחלואה!
אין כמעט רופאים שמתנגדים לעטיית מסיכות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 20:51 לינק ישיר 

אפשר להיות רגועים אף אחד לא ינדה את חסידי X.
ללמדך שקשה עליהם "פגעי הטכנולוגיה" ו"פרצת האקדמיה" יותר משפיכות דמים.
לצערינו אין לנו היום את רבי צדוק שיוכיח את העם וגעו כל העם בבכיה.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 22/07/2020 20:53:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 21:37 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:
המודרנים הם אתם שמתנהגים כמו התל אביבים חסרי האחריות קלי הדעת ונטולי המוסר, שלא אכפת להם מהסביבה, לא אכפת להם לסכן חיים של מבוגרים ולגרום נזקים לצעירים.
לא כי בבני ברק ובירושלים כוווווולללללםםםם עם מסיכות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 21:45 לינק ישיר 

מושגים כתב:
פאת_השולחן כתב:

אלא האוויר המורעל מזיק

סתם להטעות?
אין מקום שלא הקפידו שאין שם תחלואה!
אין כמעט רופאים שמתנגדים לעטיית מסיכות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין כמעט רופאים שמתנגדים לעטיית מסיכות ???? באיזה פלנטה אתה חי ? או שאתה שומע רק מה שבא לך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 21:49 לינק ישיר 

assafsuf הצרעת נשמעת יותר מפחידה מהקורונה לא ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 22:08 לינק ישיר 

אני מתנגד מאד להנהגתם של חסידי X אבל המשפטים והקריאות המתלהמות צורמות לי מאד.
מרן ראש הישיבה הגרי"ג דיבר בשיחה הראשונה על הצורך החשוב לשמור על ההוראות בקפדנות, אך הוסיף בסוף השיחה שצריכים לדון כל אחד לכף זכות.
אם יבוא אלי חסיד X כחשמלאי, אקפיד יותר על שמירת מרחק ממנו ואבקש ממנו ללבוש מסכה כל עוד הוא בביתי, אבל בודאי שלא אגרש אותו מביתי.
חברה נסחפתם, אנשים אחים אנחנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 22:14 לינק ישיר 
assafsuf

ליאתליאת כתב:

קודם כל, לשאלתך הספציפית לשון הרע לצורך מותר!, ואין לך צורך יותר גדול מפיקוח נפש...
יותר לעומק העניין- אתם מתנהלים פה בצורה ילדותית ומביכה!!! קודם ההוא שאומר לי שלא אפנה אליהם כשאצטרך מטפל רגשי או יועץ חינוכי או בנקאי, כאילו מדובר בחסידות שמכילה בתוכה עשרות זוכי פרס נובל וכל החוכמה והיכולת שבעולם ניתנה רק לה... עכשיו זה, לזרוק את העניין של צרעת על כתיבה בנושא מעורר מחלוקת בציבוריות החרדית בו אתם נוהגים בהפקרות מוחלטת  (כשאפילו לא הזכרתי באיזה חסידות מדובר!!!). מוסיף לזה את דימוי השואה והנאצים החביבים עליכם בכל תגובה לכתבה בעיתון או ניסיון לקצץ איזה תקציב...קיבלתם קהילה רבת פעלים ועשייה, אך עם בעיה קשה בבוחן מציאות ובהתנהלות רציונאלית. 
חברים, תתעוררו על עצמכם!

תוקן על ידי assafsuf ב- 22/07/2020 22:16:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 23:18 לינק ישיר 

assafsuf כתב:

קודם כל, לשאלתך הספציפית לשון הרע לצורך מותר!, ואין לך צורך יותר גדול מפיקוח נפש...
יותר לעומק העניין- אתם מתנהלים פה בצורה ילדותית ומביכה!!! קודם ההוא שאומר לי שלא אפנה אליהם כשאצטרך מטפל רגשי או יועץ חינוכי או בנקאי, כאילו מדובר בחסידות שמכילה בתוכה עשרות זוכי פרס נובל וכל החוכמה והיכולת שבעולם ניתנה רק לה... עכשיו זה, לזרוק את העניין של צרעת על כתיבה בנושא מעורר מחלוקת בציבוריות החרדית בו אתם נוהגים בהפקרות מוחלטת  (כשאפילו לא הזכרתי באיזה חסידות מדובר!!!). מוסיף לזה את דימוי השואה והנאצים החביבים עליכם בכל תגובה לכתבה בעיתון או ניסיון לקצץ איזה תקציב...קיבלתם קהילה רבת פעלים ועשייה, אך עם בעיה קשה בבוחן מציאות ובהתנהלות רציונאלית. 
חברים, תתעוררו על עצמכם!

תוקן על ידי assafsuf ב- 22/07/2020 22:16:19

קודם כל אני אחזור ואכתוב שאני ספרדיה ואינני משתייכת לשום חסידות . דבר שני כשאתה כותב אתם , אתה כבר מדבר לשון הרע , מכיוון שאתה מטיל אשמה על אנשים בזמן שאין לך מושג בכלל כיצד הם נוהגים במצב הנוכחי ובטח שאסור לך לעשות הכללות . אני לא מתכוונת לרצות כאן אף כאן , אבל אין מצב שאני יוצאת בלי מסיכה אף שאני בזה לה בלבי ( ואנחנו לא חייבים לחשוב אותו דבר - זה גם בסדר) , אבל כשאני עולה לאוטובוס לירושלים או מסתובבת בבני ברק ורואה אנשים ששמים פס והולכים ללא מסיכה בכלל או שהם באוטובוס צפוף יחסית ו"כאילו" שמים מסיכה , כמוהם כמו חלק מהחילונים , הרי שזה מעורר בי שאט נפש לא מפני שאני חוששת אלא שאני נגעלת מהזילזול של אותם אנשים . ולך תבנה עם אנשים כאלה מדינה ... ולכן אני אוסיף שכל עוד שאיננו מומחים ואין לנו מושג מה נכון ומה לא ( כמו שלרופאים אין שום מושג ) , עלינו לנהוג בכל ההשתדלות גם אם לא מחזיקים מזה ורק אם נימנע מחילול ד' - דיינו . אני כבר הבעתי את דעתי בנושא כאן בפורום אני סקפטית לגבי המון דברים אך אנני מכחישה שיש נפגעים. בכל אופן , עם התנהלות שכזו אין שום תקנה לכל העניין ותמיד יהיו כאלה שימרדו . אבל אתה ועוד הרבה כאן , למה לשחק את המשחק המסוכן הזה של שנאה והאשמות והטחות כלפי אלה או אחרים ??? להכריז "נידוי" או להאשים ברצח ? גם לחילונים של תל אביב אתה תדבר ככה ? - אני בספק . תאמין לי שהמחלוקת היא הניצחון של כל השיגעון הזה יותר מכל דבר אחר ואין מקום לחרדה מיותרת . זאת דעתי בכל אופן , זאת בהחלט לא מחלוקת לשם שמים ואי אפשר לתקן את כל העולם .

תוקן על ידי ליאתליאת ב- 22/07/2020 23:22:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2020 23:29 לינק ישיר 
ירו_שלמי

assafsuf כתב:
מאחר וישנן חסידויות שבמוצהר "נאמנות למנהיג" ( כמו בהספד של חתן הנפטר/נרצח בלוויה היום: "גם אם יהיו מתים וחולים נמשיך בדבקות ב..."), ומאחר שמתפרסמים בריש גלי אמירות ומאמרים שמצדיקים גישה זו. אולי, זמן לא לעמוד מן הצד ולתת להם להפיץ את המחלה בציבור:
א. לא לאפשר לחסידי X מן התפוצות להיכנס לישראל גם במסגרת הטיסות ההומניטריות.
ב. בכל בית כנסת/ בית עסק/ מרחב ציבורי כלשהו לתלות שלטים: "היות ובחסידות X החליטו שהם דבקים במנהיגותם ולכן מותר להם להדביק ולסכן את סביבתם והדברים הגיעו עד לידי מוות ח"ו, החלטת הנהלת בית העסק/בית הכנסת היא: אין כניסה לכאן לחסידי X. בברכת ונשמרתם מאוד לנפשותיכם, ההנהלה"
דעתכם?
אני באופן אישי מתכנן: אם אראה חסיד X בבית הכנסת שלי אפעל לגרש אותו משם, אם אזמין בעל מקצוע לבית ויבוא מישהו שאזהה כחסיד X אגרש אותו, אם אראה חסיד X רוצה לעלות לאוטובוס שאני ובני משפחתי רוצים לעלות עליו לא אאפשר לו זאת. שידבק במנהיגות שלו בבית הכנסת שלו, ושההלוויות יהיו של חבריו שדבקים אף הם בהנהגה, לא אצלי. 
להבדיל להבדיל, כל התופעות הכי גרועות בהיסטוריה קרו בשל משוגעים שעשו, אבל בעיקר בשל הרוב הדומם ששתק!

תוקן על ידי assafsuf ב- 22/07/2020 15:54:30

תוקן על ידי assafsuf ב- 22/07/2020 15:57:09

זה כבר מריח כמו 'אין כניסה ליהודים' - מפיצי המחלות. אתה מתקרב לגבול מסוכן. יש סיכוי שכאשר אחד מחסידות כזו שיכנס לביהמ"ד שלי אכעס, ואם יזלזל באופן בוטה בהוראות הנהוגות בביהמ"ד שלי הוא כנראה גם יחטוף ממני... אבל להסתכל רק על הלבוש וההשתייכות זה פסול ומסוכן! לא כל חסיד אשם בהשתייכות המסויימת שלו, גם כל הציבור הליטאי, אלמלי ההתעוררות שבאה מצד ר' גרשון, היו ממשיכים להפיץ את הקורונה באותה מסיונריות בה הם נלחמים בה עכשיו..

אל נא אחי תרעו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2020 00:10 לינק ישיר 
hhaavv

ליאתליאת כתב:

אין כמעט רופאים שמתנגדים לעטיית מסיכות ???? באיזה פלנטה אתה חי ? או שאתה שומע רק מה שבא לך

אז אולי תחכימי אותנו? איזה רופא מתנגד (חוץ מקומץ ההזויים)? ואל תביאו שוב את ההצהרה מתחילת חודש מרץ, שאז הידע היה אפסי (ויש אומרים שהיה גם מחסור במסכות)...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2020 06:37 לינק ישיר 

פאת_השולחן כתב:

אלא האוויר המורעל מזיק

סתם מטעה! זה ממש פשע!

כל מי שנדבק, נדבק בנקודה שלא שמרו!!!
בקהילות ששמרו ויש שם נדבקים יודעים לומר לך בדיוק איפה היתה המעידה ששם נדבקו!!!!
כן זה נח לומר גם להם יש...
לכולם יש....
זה שקר גס! יש לכולם נדבקים? נכון
המספרים לא אותם מספרים
והמדביקים אוי המדביקים! אלו שיוצאים לרחוב עם תסמינים, או שאמורים להתבודד,,, אותם לא תמצא בקהילות ששומרות!

אנא מכם אפשר להתווכח אבל למה לשקר ולהטעות?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "כאן אין כניסה לחסידי..."
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext