בית פורומים בחדרי חרדים

מוטי פריד מעסקני בעלזא: שומרים על ההוראות, הביקורת מעין הרע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/7/2020 02:24 לינק ישיר 

מושגים כתב:
לפי השקט מגיזרת בעלזא כאן בפורום, נראה שהחברה שם הגיעו להבנה כי עדיף להם לשתוק ולא להתבזות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

שאלתי באישי כמה ניקים בעלזאיים רהוטים (בפורומים הסגורים) למה לא הגיבו כאן בפורום אפילו פעם אחת:
בינתיים אחד ענה לי: אני מגיב ומתכתב רק עם אנשים שבחיי היום יום אני לא בוש מלדבר ולשוחח אתם במרחב הציבורי (עם מסכה כמובן!). נחותי דרגא שמעולם לא הייתי מסובב את הראש לכיוונם אלו לא בני השיח שלי... לאלו מקסימום אני זורק כמה אגורות לצלחת שלהם ברחוב כשהם מנעימים לי בזמרתם...
אהבתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2020 06:33 לינק ישיר 

מלפפוןמתוק כתב:

מושגים כתב:
לפי השקט מגיזרת בעלזא כאן בפורום, נראה שהחברה שם הגיעו להבנה כי עדיף להם לשתוק ולא להתבזות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

שאלתי באישי כמה ניקים בעלזאיים רהוטים (בפורומים הסגורים) למה לא הגיבו כאן בפורום אפילו פעם אחת:
בינתיים אחד ענה לי: אני מגיב ומתכתב רק עם אנשים שבחיי היום יום אני לא בוש מלדבר ולשוחח אתם במרחב הציבורי (עם מסכה כמובן!). נחותי דרגא שמעולם לא הייתי מסובב את הראש לכיוונם אלו לא בני השיח שלי... לאלו מקסימום אני זורק כמה אגורות לצלחת שלהם ברחוב כשהם מנעימים לי בזמרתם...
אהבתי.

וואו, נאך א מעלה האט די כלה,
גאוה סרוחה.
כשאין לך מה לענות עניינית אתה עובר לבוז ותיעוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2020 06:36 לינק ישיר 

בינתיים, המדבררים שלכם, רהוטים הם לא. (בלשון המעטה) אולי הרהיטות עובדת רק אצל הניקים בפורומים הסגורים'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2020 12:10 לינק ישיר 

מלפפוןמתוק כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אהבתי.

עם "רהוט" כזה, מוטי פריד כבר יותר טוב 

בכל מקרה, אם לא לכבודו של הרהוט הנ"ל להגיב כאן, הוא יכול לשלוח את תגובתו הרהוטה דרכך, ובכך הוא גם לא ייאלץ להתפשר על עקרונותיו ולהוריד מכבודו הרם ונישא, וגם נזכה בוודאי ללמוד ולהבין שכל מה שקורה בבעלזא הכל לעילא ולעילא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2020 12:39 לינק ישיר 

לא מקנא בבעלזערס, הם עוברים תקופה כל כך קשה, חלקם בטח היו מעדיפים להיכנס לבידוד רק מפני הבושה... אני רואה ניקים כאן באתר שלחמו נגד המתנגדים לחיסונים, ועכשיו, לפחות בעניין הקורונה, מדברים בדיוק כמוהם.

איך זה באמת קורה? אולי כי ההתפכחות והמודרניזציה לא תמיד מגיעה ממניעים אמיתיים, אולי לפחות אצל האדמו"ר שלהם זה הגיע מהתרסה וזלזול בכל הציבור החרדי סביבם, ולכן הפעם ההתרסה והזלזול הפכו לבומרנג, הפכו ממזלזים למזולזלים. אולי, זו עדיין חידה גדולה בעיניי, כי אני כן מעריך הרבה מאנשיהם שבאמת היטיבו לחנך דור מאוזן ואנושי כל כך והשתמשו בקידמה לטובה. כואב הלב, אבל הכל יעבור יחד עם הקורונה, ונקוה שהלקחים יופקו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2020 12:50 לינק ישיר 

אין לקנא בחסידי בעלז המתמודדים עם בעיה קשה לעיכול. הם חונכו להאמין באופן טוטלי במנהיגם.
והנה שוד ושבר. פתאום הם מוצאים עצמם ניצבים בפני שוקת שבורה.. 

אמונתם כי רבם הוא בעל רוח הקודש ובעל עיני בדולח הרואות למרחקים - התרסקה לרסיסים, נוכח
המציאות הקשה הטופחת על פניהם, כשבקרבם חולים קשים.

הדבר יוביל למשבר אמוני שאת תוצאותיו קשה לחזות כעת. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2020 12:52 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:

לא מקנא בבעלזערס, הם עוברים תקופה כל כך קשה, חלקם בטח היו מעדיפים להיכנס לבידוד רק מפני הבושה... אני רואה ניקים כאן באתר שלחמו נגד המתנגדים לחיסונים, ועכשיו, לפחות בעניין הקורונה, מדברים בדיוק כמוהם.

איך זה באמת קורה? אולי כי ההתפכחות והמודרניזציה לא תמיד מגיעה ממניעים אמיתיים, אולי לפחות אצל האדמו"ר שלהם זה הגיע מהתרסה וזלזול בכל הציבור החרדי סביבם, ולכן הפעם ההתרסה והזלזול הפכו לבומרנג, הפכו ממזלזים למזולזלים. אולי, זו עדיין חידה גדולה בעיניי, כי אני כן מעריך הרבה מאנשיהם שבאמת היטיבו לחנך דור מאוזן ואנושי כל כך והשתמשו בקידמה לטובה. כואב הלב, אבל הכל יעבור יחד עם הקורונה, ונקוה שהלקחים יופקו.

מתפלל שם ולומד שם

הם ממש לא מרגישים מסכנים

דווקא במקום יש המון לא בעלזער'ים שמתפללים ולומדים שם בלי מסכה כולל הרבה ליטאים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2020 12:58 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

ירו_שלמי כתב:

מתפלל שם ולומד שם

הם ממש לא מרגישים מסכנים

אם נכון הדבר וליטאים מסתובבים אצלכם חשופי פה, כנראה אלו מהפלג.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2020 13:00 לינק ישיר 

מושגים כתב:

תמניא_אפי כתב:

ירו_שלמי כתב:

מתפלל שם ולומד שם

הם ממש לא מרגישים מסכנים

אם נכון הדבר וליטאים מסתובבים אצלכם חשופי פה, כנראה אלו מהפלג.

ממש לא.

אני מכיר הרבה מהם אישית.

מהם שטוענים שר' חיים אף פעם לא חזר בו באמת.

יש גם הרבה ליטאים אמריקאים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2020 13:25 לינק ישיר 

כיכר בעלזא הערב. אין מסיכה אחת!

https://twitter.com/AronRabino1/status/1289087801674412032

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2020 13:27 לינק ישיר 

שמישהו יעדכן את אהרן רבינוביץ שכל מי שרואים בתמונות כבר היה להם קורונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2020 13:42 לינק ישיר 

שאלה רצינית: אם מישהו שהוגדר כמחלים ע"י משרד הבריאות נתפס ללא מסכה ע"י שוטר, הוא יקבל דו"ח או לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2020 13:52 לינק ישיר 

ברור שיקבל. אין חילוק כרגע בחוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2020 14:26 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

שאלה רצינית: אם מישהו שהוגדר כמחלים ע"י משרד הבריאות נתפס ללא מסכה ע"י שוטר, הוא יקבל דו"ח או לא?

סביר להניח שיקבל קנס, אי לבישת מסיכה של אחד מביאה להתרופפות אצל אחרים.

ועוד, המשטרה לא תתחיל לבדוק כל אחד אם יש לו אישור כשיכולים להיות הרבה זיופים.

עוד משהו שכדאי לכל אחד לקחת לתשומ"ל, יש שמועות עקשניות על אנשים שנדבקו עם תסמינים בגל הראשון ונדבקו שוב בגל השני! (אני מכיר מקרה כזה). כך שגם מי שכבר עבר את הנגיף, עלול לחטוף אותו שוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2020 23:24 לינק ישיר 

אני ראיתי בטוויטר ובפייסבוק כבר 3 אנשים שמספרים שנדבקו פעמיים בתוך 3-4 חודשים.
השאלה אם התופעה שולית או רחבה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מוטי פריד מעסקני בעלזא: שומרים על ההוראות, הביקורת מעין הרע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.