|
|
| נשלח ב-23/7/2020 15:07 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | למר חריף ומקשה:
חוזר בפעם השלישית על שאלתי, על סמך מה קבעתם כ"עיקר אמונה" שאי אפשר לעולם לשנות נטייה? |
|
צריך אחת ולתמיד שמישהו יסדר בצורה ברורה את כל "עיקרי האמונה ויסודי הדת".
חשפנות מלאה של נשים היא מצווה נשגבה, ואצל גברים כל בדיחה מנוולת היא חמורות שבחמורות.
שינוי מגדר הוא מצווה, שינוי נטייה הוא איסור חמור.
שחיתות של שופטים לעומת שחיתות של פוליטיקאים.
גי' סטריט היא שדולה פרו ישראלית. טראמפ הוא אנטישמי.
ביבי הוא שמאלן . לפיד הוא איש ימין.
מתן אפשרות לנשים חרדיות לקיים אירועים/לימודי אקדמיה וכו', היא הדרת נשים.
היכולת של העם להתגונן מפני דיקטטורה היא פגיעה בדמוקרטיה.
שתי הקבוצות שחשוב מאוד שהן ישרתו בצה"ל- נשים וחרדים. השאר- פחות קריטי.
ועוד כהנה רבות....
תוקן על ידי אויויוי ב- 23/07/2020 15:15:25
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 15:14 |
|
| |
חוזר בפעם השלישית על שאלתי, על סמך מה קבעתם כ"עיקר אמונה" שאי אפשר לעולם לשנות נטייה? |
|
לא אני קבעתי. כך סבורים רוב מניין ובניין של המומחים על סמך מחקרים. צריך הוכחות טובות מאוד שאפשר לשנות נטייה כזו. (לפי מחקרים זה נטייה תורשתית. מי שיש לו נטייה כזו יש סיכוי טוב שגם לאחד האחים שלו יש נטייה כזו..) אני לא שמעתי שאפשר לגרום לאדם לאהוב טעם, ריח, צבע, מסוים כאשר הוא סולד מזה, וכן להיפך. כל עוד שאין הוכחות שאפשר לעשות כזה דבר, ומאידך יש מחקרים שזה גורם נזק נוראי למטופלים. הטיפול הזה צריך להיות אסור. זה שכל ישר. צריך להבין שזה לא משחק ילדים. אפשר לגרום לאנשים נזק נוראי לכל החיים! ומדגיש שוב: תמיכה ועזרה פסיכולוגית, כן. "טיפול המרה", לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 15:18 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
לא אני קבעתי. כך סבורים רוב מניין ובניין של המומחים על סמך מחקרים. צריך הוכחות טובות מאוד שאפשר לשנות נטייה כזו. (לפי מחקרים זה נטייה תורשתית. מי שיש לו נטייה כזו יש סיכוי טוב שגם לאחד האחים שלו יש נטייה כזו..) אני לא שמעתי שאפשר לגרום לאדם לאהוב טעם, ריח, צבע, מסוים כאשר הוא סולד מזה, וכן להיפך. כל עוד שאין הוכחות שאפשר לעשות כזה דבר, ומאידך יש מחקרים שזה גורם נזק נוראי למטופלים. הטיפול הזה צריך להיות אסור. זה שכל ישר. צריך להבין שזה לא משחק ילדים. אפשר לגרום לאנשים נזק נוראי לכל החיים! ומדגיש שוב: תמיכה ועזרה פסיכולוגית, כן. "טיפול המרה", לא. |
|
פששששששששש!!!
יפה שהסיסמאות של הלפידניקעס החדשים, אומצו גם על ידי הלפידניקעס המקוריים..........
תוקן על ידי אויויוי ב- 23/07/2020 15:21:42
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 15:27 |
|
| |
ואם הזכירו כאן ניתוחים ל"שינוי מגדר". למרות שזה לא מוגדר "הליך רפואי" אלא "הליך קוסמטי". זה בעייני תועבה גדולה. אני לא מבין איך מסוגלים לתמוך ולעודד "קצירת איברים" בתהליך "בלתי הפיך" למטרות "קוסמטיקה". זה ממש מחריד ומזעזע בעייני. ואם מחר מישהו יחליט שבשביל קוסמטיקה הוא רוצה לחתוך לעצמו את הלשון או את האוזניים?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 15:28 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  |
לא אני קבעתי. כך סבורים רוב מניין ובניין של המומחים על סמך מחקרים. צריך הוכחות טובות מאוד שאפשר לשנות נטייה כזו. (לפי מחקרים זה נטייה תורשתית. מי שיש לו נטייה כזו יש סיכוי טוב שגם לאחד האחים שלו יש נטייה כזו..) אני לא שמעתי שאפשר לגרום לאדם לאהוב טעם, ריח, צבע, מסוים כאשר הוא סולד מזה, וכן להיפך. כל עוד שאין הוכחות שאפשר לעשות כזה דבר, ומאידך יש מחקרים שזה גורם נזק נוראי למטופלים. הטיפול הזה צריך להיות אסור. זה שכל ישר. צריך להבין שזה לא משחק ילדים. אפשר לגרום לאנשים נזק נוראי לכל החיים! ומדגיש שוב: תמיכה ועזרה פסיכולוגית, כן. "טיפול המרה", לא. |
|
פששששששששש!!!
יפה שהסיסמאות של הלפידניקעס החדשים, אומצו גם על ידי הלפידניקעס המקוריים..........
תוקן על ידי אויויוי ב- 23/07/2020 15:21:42 |
|
תגובה בוגרת. כיאה לעצניק..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 15:36 |
|
| |
מצדרביעי
| חריף_ומקשה כתב: |  | למר חריף ומקשה:
חוזר בפעם השלישית על שאלתי, על סמך מה קבעתם כ"עיקר אמונה" שאי אפשר לעולם לשנות נטייה?
|
באמת נראה לך שאי אפשר לשנות חשק לדברים ו/או להגביר חשק? הרי חלק גדול אם לא רוב תורת הפסיכולוגיה בנויה על זה... אולי גם מי שבדיכאון ו"אין לו חשק לכלום" נטען ש"אי אפשר לשנות חשקים"...
לגבי טענתך על "רוב מניין ובניין", מעתיק לך מה שכתבתי בתחילת האשכול וכנראה פספסת:
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 16:25 |
|
| |
|
|
אתה פשוט מצחיק. או שאתה עוד אפרוחון חרדי שבקע מהביצה ומביט החוצה בעינים פעורות ופה עגול בצורת 0 "ווא-א-או!" כמה שהם יפים, נדיבים ונאורים, החילונים האלה... בפועל, לדבר על "מחקרים" בתחום בו הטרור האקדמי הוא כמעט ללא תקדים בשום תחום אחר - פשוט מגוחך. הבאת פה מקודם דוגמה לחרדי שחושב אחרת - ומקבל פשקוויל. ומה קורה לאיש אקדמיה שמעז להרהר הרהורי כפירה שלא לרוח האינקוויזיציה הפרוגרסיבית? מעמדו נשלל ממנו, פרסומיו זוכים להערה של "אינם מבטאים נכונה את רוח המוסד", כל חייו נכתשים ומתרסקים לגמרי, ואחרי זה אתה מצפה שמישהו עוד יעז לחלוק על "כל המחקרים" שלך... באקדמיה בכל התחומים שהאינקוויזיציה הפרוגרסיבית שולטת בהם זה עובד בדיוק כמו ברוסיה, בצפון קוריאה. 90% מהמצביעים בחרו בפוטין! רוב מוחץ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 16:45 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | לא אני קבעתי. כך סבורים רוב מניין ובניין של המומחים על סמך מחקרים. צריך הוכחות טובות מאוד שאפשר לשנות נטייה כזו. (לפי מחקרים זה נטייה תורשתית. מי שיש לו נטייה כזו יש סיכוי טוב שגם לאחד האחים שלו יש נטייה כזו..) אני לא שמעתי שאפשר לגרום לאדם לאהוב טעם, ריח, צבע, מסוים כאשר הוא סולד מזה, וכן להיפך. כל עוד שאין הוכחות שאפשר לעשות כזה דבר, ומאידך יש מחקרים שזה גורם נזק נוראי למטופלים. הטיפול הזה צריך להיות אסור. זה שכל ישר. צריך להבין שזה לא משחק ילדים. אפשר לגרום לאנשים נזק נוראי לכל החיים! ומדגיש שוב: תמיכה ועזרה פסיכולוגית, כן. "טיפול המרה", לא. |
|
באמת נראה לך שאי אפשר לשנות חשק לדברים ו/או להגביר חשק? הרי חלק גדול אם לא רוב תורת הפסיכולוגיה בנויה על זה... אולי גם מי שבדיכאון ו"אין לו חשק לכלום" נטען ש"אי אפשר לשנות חשקים"...
|
|
להיפך, עיקר תורת הפסיכולוגיה עוסקת בנפש האדם. רצונות, שאיפות, חרדה, דיכאון, ביטחון עצמי, וכדומה. היא אינה עוסקת בדחפים גופניים. כמו שינה, אוכל, טעם וריח.. אכן יש קשר בין גוף לנפש. בוודאי שחרדה ודיכאון משפיעים על איכות השינה שלך ועל ההנאה שלך מאוכל טוב. אבל הפסיכולוג לא מנסה לגרום לך לאהוב או לשנוא אוכל מסוים. הוא מטפל בחרדה ובדיכאון שלך, וממילא אתה נהנה יותר כשאתה אוכל או ישן.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 16:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 18:00 |
|
| |
חשוב לדעת שגם הסתדרות הפסיכולוגים בעצמה מודה בנייר עמדה שהוציאה ב-2011 שאמנם: הבסיס המקצועי והעדויות האמפיריות להצלחתם של טיפולי המרה הוא קלוש למדי. מרבית המחקרים מצביעים על כך שאין תמיכה ליעילות טיפולי ההמרה, בעוד שרק מיעוטם טוען להצלחה. אבל "הועדה ערה לכך שבמחקרים רבים בתחום קיימות בעיות מתודולוגיות לא פשוטות. יש להניח, כי סיבות של "תקינות פוליטית" מקשות על האפשרויות למימון ופרסום של מחקרים בדבר יעילותם האפשרית של טיפולי המרה". (כדאי מהר לגזור ולשמור, לפני שימחקו את זה ברוח האורלוואנית שפשתה במחוזותינו).
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 18:08 |
|
| |
.
תוקן על ידי גלאגוזים ב- 23/07/2020 18:10:06
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 21:05 |
|
| |
הניק מקביסט שהיה כותב בפורום וברח בגלל טרור שעשיתם כשכתב על מי. ניות ופקפקתם בו על מקצוענותו אולי יוכל לתת לנו זווית ראיה מקצועית ודתית ???!!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2020 23:43 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | כאין וכאפס לעומת מה שקיים אצלנו במגזר |
|
"אצלינו" במגזר.... שתי אנשים אתה מזכיר לי, את ה"חרדי" המתחזה שהצטלם עם יאיר לפיד, ודיבר על "מה שקורה אצלינו במגזר" ועל החדשה, היוצאת בשאלה אסטרייכר, שמתחזה לאחרונה בהפגנות לאשה חרדית מטומטמת ומתראיינת
בכלל, נראה לך שלכתוב עשר הודעות(!) באשכול בן 2 דפים זה שפוי? אתה מציף בעשרות תגובות כל אשכול, אולי תמצא עוד עיסוקים במקביל לכתיבה בפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2020 00:31 |
|
| |
ירו_שלמי
| חריף_ומקשה כתב: |  | |
|
תוקן על ידי ירו_שלמי ב- 24/07/2020 00:33:00
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2020 00:34 |
|
| |
אוף.. כתבתי בתגובה הקודמת תשובה ארוכה כגלות והכל נמחק, אין לי אנרגיה להתחיל שוב..
|
|
|
|
|