בית פורומים בחדרי חרדים

האם 37.5 נחשב לגבוה אצל מבוגרים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/7/2020 23:35 לינק ישיר 

אז אני מתנצל על ההתנצלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 03:10 לינק ישיר 

מושגים כתב:
האם זה נחשב תסמין לגבי קורונה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

במצב כזה, ראוי להיכנס לבידוד מרצון. איך ההרגשה הכללית?

תוקן על ידי קונטרול ב- 27/07/2020 03:17:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 04:19 לינק ישיר 

לחלק מבני הבית היה מגע עם חולה מאומת.

היה חום בבית כל כמה ימים למישהו אחר בטווחים של 38.8-37.5.

היו גם תסמינים לחלק מבני הבית, כמו דלקת גרון. חלק עם כאבי בבטן. חולשה.

בימים רגילים הייתי לוקח אקמול והולך לעבודה. אבל עכשיו בגלל המצב אנחנו בבידוד

השאלה שלי היא האם עוד מישהו שמע מרופא ש37.5 סה חום אצל מבוגרים.
(אגב במדי החום הדיגיטליים מופיע בתחילת המדידה המס' 37 להראות שזה הקו האדום. וגם במדי החום הפשוטים המס' 37 בצבע אדום)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 08:55 לינק ישיר 

סבירות גבוהה שזה קורונה.

מי מכם שאין לו תסמינים, תחכה 24 שעות - ותצאו בחוץ.

זה סיפור של ימים בודדים. ורוב בני הבית - אחרי הכל בעז"ה. רק אל תספר לקרובי משפחה סמארטפוניסטים, הם יזרקו לך מספרים 10 ימים 14 ימים וכו' וכו'. אם אתם משפחה צעירים. תנהג לפי הכללים הנ"ל. וב"ה אין פרץ ואין יוצאת ואין צווחה!! לצעירים - מדובר בשפעת רגילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 09:33 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:
סבירות גבוהה שזה קורונה.

זה סיפור של ימים בודדים. ורוב בני הבית - אחרי הכל בעז"ה. רק אל תספר לקרובי משפחה סמארטפוניסטים, הם יזרקו לך מספרים 10 ימים 14 ימים וכו' וכו'. אם אתם משפחה צעירים. תנהג לפי הכללים הנ"ל. וב"ה אין פרץ ואין יוצאת ואין צווחה!! לצעירים - מדובר בשפעת רגילה.
ומאיפה הדוקטור יודע שאחרי 24 שעות מתום התסמינים כבר לא מדביקים אחרים?

חוסר האחריות של ידעני המקווה שיודעים ליעץ לכל העולם בעניני רפואה ואפדימיולוגיה.

חבל שלא המלצת גם ללכת בתום ה24 שעות לבקר את הסבא הזקן בן 93 https://www.kikar.co.il/369165.html

תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 27/07/2020 09:36:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 09:41 לינק ישיר 
ירו_שלמי

יוחנןש כתב:
סבירות גבוהה שזה קורונה.

החכמה בהתגלמותה, הכל טוב, מנסיון.. היום אנחנו יודעים שמספיק 24 שעות בבית, אנחנו כבר לא כאלה תמימים כמו בגל הראשון, וכיו"ב להג הרבה אין קץ.

תענה לי יוחנן, קהילות שלמות מתנהגות על פי הקולות שהתווית, ובעצם מחמירים אף יותר, מכניסים עצמם לבידוד לשבוע ויותר, אז מאיפה הגיע הגל השני למחוזותינו, מאיפה החולים הקשים שמתחילים להתגלות, איך המחלה ממשיכה להתפשט? למה בערים בהם יש פחות חסידים שוטים יש גם פחות חולים?

אני לא מעוניין לחזור לוויכוח על נתונים, רק על שאלה אחת ויחידה אבקש תשובה - מה מקור התובנות שהתגלו לאחרונה האומרות שמספיק בבידוד קצר יותר ממה שמחייבים במשרד הבריאות? גיליתם המגיפה נעצרה במקומות שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 09:44 לינק ישיר 

תודה לכל העונים.
חזקה עלי דברי הרבנים מבני ברק והרופאים, כי חייבים להיות בבידוד 13 ימים מתחילת התסמינים. וכדי לצאת מהבידוד חייבים 3 ימים בלי תסמינים בכלל

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 27/07/2020 09:45:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 10:00 לינק ישיר 
ירו_שלמי

מושגים כתב:

תודה לכל העונים.
חזקה עלי דברי הרבנים מבני ברק והרופאים, כי חייבים להיות בבידוד 13 ימים מתחילת התסמינים. וכדי לצאת מהבידוד חייבים 3 ימים בלי תסמינים בכלל

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 27/07/2020 09:45:17

ועדיין, מנסיון, וכל אחד יכול לראות את זה, מי שאינו נבדק תמיד מוצא דרך לקצר הליכים פה ושם או לצאת יותר מהבית לגיחות קצרות. ולכן, גם אם לא עמדת בנסיון ואינך נבדק (לא יודע מה מרוויחים אם באמת מתכוונים להתנהג בדיוק לפי ההנחיות), אל תפרסם את זה ברבים כביכול זה מה שהרבנים מבני ברק והרופאים הורו לעשות. מעריך מאוד, אבל חכמים - היזהרו בדבריכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 10:03 לינק ישיר 

2.00 מטר זה גבוה 
ובחום ,מה הרגיל שלך?לפי ההנחיות מעל 38 יש חשש לקורונה.

תוקן על ידי בקיצר ב- 27/07/2020 10:06:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 10:11 לינק ישיר 

.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 27/07/2020 10:23:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 10:18 לינק ישיר 

מאד רציתי להיבדק, והסיבה שלא נבדקתי, לחץ עצום ממקום העבודה לא להיבדק!

יש הגיון מסויים! אצל חלק מהנמנעים מלהיבדק, לא להכניס מאסות של אנשים לבידוד, (מה גם שהיו אנשים שהוצרכו להכנס לבידוד פעמיים ואפילו שלוש פעמים) .
וזה משתקף מההנחיות החתומים עליהם גם הרופאים, שמי שלא נבדק ויש לו תסמינים וכו'..
זאת אומרת שהם מכילים את המציאות שיש אנשים שלא נבדקים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 27/07/2020 10:22:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 10:35 לינק ישיר 
ירו_שלמי

מושגים כתב:

מאד רציתי להיבדק, והסיבה שלא נבדקתי, לחץ עצום ממקום העבודה לא להיבדק!

יש הגיון מסויים! אצל חלק מהנמנעים מלהיבדק, לא להכניס מאסות של אנשים לבידוד, (מה גם שהיו אנשים שהוצרכו להכנס לבידוד פעמיים ואפילו שלוש פעמים) .
וזה משתקף מההנחיות החתומים עליהם גם הרופאים, שמי שלא נבדק ויש לו תסמינים וכו'..
זאת אומרת שהם מכילים את המציאות שיש אנשים שלא נבדקים.
נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 27/07/2020 10:22:19

אני מבין את הקושי הגדול וממש לא שופט, אי אפשר לדרוש החמרה כשזה דורש ממך ללכת נגד כל הסביבה (אילו היו כולם שומרים אזי היו ההנחיות האלו חוסכות בידודים בסופו של דבר, אבל במצב הנתון זה כבר לא תמיד כך).

לכן אמרתי 'היזהרו בדבריכם', אם למישהו זה קשה, ואולי בצדק, אסור להפוך את זה לשיטה ולשכנע בכך אחרים, כי הנסיון מראה שמי שלא נבדק, ברוב המקרים, מרשה לעצמו להקל פה ושם, ראיתי כאלה שיום אחד החליטו שבעצם התסמינים שלהם אולי לא של קורונה, למחרת התסמינים החמירו ושוב חזרו הביתה, אחרי שהדביקו בינתיים עוד כמה, אולי.

אם נלך לחומרא ללא בדיקות זה אמור להיות כך: מישהו בבית הראה תסמינים, כל המשפחה בחזקת חולים - לחומרא, כי יתכנו חולים ללא תסמינים, כל אחד סופר 13 מאז החלו אצלו התסמינים, ואילו מי שלא הראה תסמינים כלל סגור בבית עוד שבועיים לאחר היום ה-13 של האחרון. אני לא בטוח כמה יעמדו בכך...

ולפעמים בדיקה רק תעזור, כי היא תגלה על אותו בחור שלא חש תסמינים שגם הוא נבדק בתחילת הדרך, ותוך 10(!) ימים הוא יכול לצאת מהבית, במקום לחכות 14 יום אחרי שהחארון בבית מבריא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 10:49 לינק ישיר 

מה ההנחייה, אם לאחד היו תסמינים והוא המתין 'יג נקיים' .. שמתוכם 3 ימים בלי שום תסמינים.
אבל יש מבני ביתו שהם עדיין באמצע הי''ג נקיים... או יותר גרוע הם עדיין עם תסמינים.
מה הדין לגבי הראשון, האם הוא יכול כבר לצאת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 11:09 לינק ישיר 
ירו_שלמי

מושגים כתב:
מה ההנחייה, אם לאחד היו תסמינים והוא המתין 'יג נקיים' .. שמתוכם 3 ימים בלי שום תסמינים.
אבל יש מבני ביתו שהם עדיין באמצע הי''ג נקיים... או יותר גרוע הם עדיין עם תסמינים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הוא יכול, אבל זה בדיוק העניין הוא צריך להיות בטוח שאכן התסמינים שלו היו של קורונה, בלי בדיקות זה לא תמיד ברור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2020 11:16 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
ירו_שלמי

מושגים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

הוא יכול, אבל זה בדיוק העניין הוא צריך להיות בטוח שאכן התסמינים שלו היו של קורונה, בלי בדיקות זה לא תמיד ברור.

יאשרו לו בדיקה כשהוא כבר ללא תסמינים?

ואם בבדיקה הוא יצא שלילי, איך נדע אם הוא כבר החלים או שכלל לא היה חולה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם 37.5 נחשב לגבוה אצל מבוגרים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.