|
|
| נשלח ב-27/7/2020 11:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 11:22 |
|
| |
ואם יצא חיובי, אולי הוא עדיין פעיל? והתסמינים שחווה לפני 13 ימים לא היה קורונה? אין לדבר סוף. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 11:31 |
|
| |
תמיד ניתן לחשוש עוד ועוד, ומשרד הבריאות מחשב אותם סטטיסטית ואומר שאם נחמיר עד כדי כך ייצא שכרו בהפסדו. אבל הוא כן החליט איפה לשים את הגבולות וגם מזיז אותם לפה ושם מתוך נסיון למצוא את דרך המלך שתביא לבסוף להשטחת העקומה. מה שאני אומר הוא שכמעט תמיד כשלא בודקים הסיכוי להמשיך ולהדביק אחרים הוא גדול יותר, כי לא יודעים מי באמת חולה ומי לא ובהכרח מקילים יותר ממשרד הבריאות.
אבל שוב, במצב הנתון אין לי שום צד להאשים אנשים, כל אחד צריך לעשות את הטוב ביותר ביחס למציאות סביבו, אף אחד לא יכול לחיות בבועה מנותקת.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 12:54 |
|
| |
רפוא"ש. לגבי אנשים שלוחצים עליך שלא להיבדק, זה פשוט לא יאומן. איזו דרגת "ערבות הדדית" יש להם. "צדיקים" גמורים! ניתנת לך הבחירה כיצד לנהוג. (גם מבחינה מצפונית וערכית). לא בא לשכנע אותך (אני בעד להיבדק מכל הסיבות שכבר הוזכרו ושאתה כמובן יודע).
בשורות טובות!
תוקן על ידי קונטרול ב- 27/07/2020 13:03:51
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 13:20 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | האם 37.5 נחשב לגבוה אצל מבוגרים?
האם זה נחשב תסמין לגבי קורונה?
|
|
תגדיר מבוגר. לנשים בגיל המעבר, יש חום פנימי... (הייתי עידה לוויכוח של מישהי בכניסה לקניון עם הבודקת חום, כי זה היה אצלה גבולי, בסוף היא אמרה לה, את לא מבינה שזה הביוץ שלי... ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 13:24 |
|
| |
| ליידוסית כתבה: |  |
| מושגים כתב: |  | האם 37.5 נחשב לגבוה אצל מבוגרים?
האם זה נחשב תסמין לגבי קורונה?
|
|
תגדיר מבוגר.
לנשים בגיל המעבר, יש חום פנימי... (הייתי עידה לוויכוח של מישהי בכניסה לקניון עם הבודקת חום, כי זה היה אצלה גבולי, בסוף היא אמרה לה, את לא מבינה שזה הביוץ שלי... )
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 13:30 |
|
| |
לא. ה"הקלות" ה"חרדיות" במרחק ובטווח שמתרחקים מלהיות בור ברשות הרבים או שור המזיק, וגרוע מכל אדם המזיק המועד לעולם, הן לא עניין דתי!! הציבור החרדי והתורה הם המחמירים ביותר בחיי אדם, בוודאי יותר מסין, אוסטרליה, איטליה, ספרד וכו'.
ההתחכמות נובעת מכח ההרגל ואי יכולתה של הנפש הבהמית לחרוג מן ההרגלים הקבועים שלה. התירוץ הדתי כביכול של "אמונה" שמי שלא מגיע לו לא ימות, נעלמת בשניה שזה נוגע לגבי חייך עצמם, כשזה נוגע לכסף שלך, או כשזה נוגע למריבות שלך עם השכנים. אבל אתה הרי צעיר, בריא, אוהב את החיים היפים, הסיכוי שלך למות הוא קלוש מאוד, לכל היותר שבוע שבועיים במיטה. אתה מוכן לשלם את המחיר.
ההיחשפות לתקשורת הכללית שפועלת מתוך מטרה ברורה להביא לכמה שיותר מתים ואחר כך להטיל את הרשמה בנתניהו בתקווה שזה "יגמור אותו", כמו גם ההיחשפות לאותם צייצנים ונערי וואטספ "שדואגים לאפליית חרדים", גורמת לאנשים שטובת הציבור החרדי אמורה לעמוד בראש מעייניהם, כגון עסקנים וכתבים בעיתונות החרדית, להצטרף לגישה העקומה שאין בינה ובין יהדות או תורה דבר.
וכך לדאבון לב הציבור החרדי שתמיד נלחם על החיים, ולא רק על החיים אלא אפילו על כבודם של המתים, מפקיר למוות את זקניו, חוליו, וגם סתם אנשים בריאים וטובים. עצוב וכואב כל כך.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי כברהיה ב- 27/07/2020 13:39:05
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 13:38 |
|
| |
| כברהיה כתב: |  |
לא. ה"הקלות" ה"חרדיות" במרחק ובטווח שמתרחקים מלהיות בור ברשות הרבים או שור המזיק, וגרוע מכל אדם המזיק המועד לעולם, הן לא עניין דתי!! הציבור החרדי והתורה הם המחמירים ביותר בחיי אדם, בוודאי יותר מסין, אוסטרליה, איטליה, ספרד וכו'.
ההתחכמות נובעת מכח ההרגל ואי יכולתה של הנפש הבהמית לחרוג מן ההרגלים הקבועים שלה. התירוץ הדתי כביכול של "אמונה" שמי שלא מגיע לו לא ימות, נעלמת בשניה שזה נוגע לגבי חייך עצמם. אבל אתה הרי צעיר, בריא, אוהב את החיים היפים, הסיכוי שלך למות הוא קלוש מאוד, לכל היותר שבוע שבועיים במיטה. אתה מוכן לשלם את המחיר.
ההיחשפות לתקשורת הכללית שפועלת מתוך מטרה ברורה להביא לכמה שיותר מתים ואחר כך להטיל את הרשמה בנתניהו בתקווה שזה "יגמור אותו", כמו גם ההיחשפות לאותם צייצנים ונערי וואטספ "שדואגים לאפליית חרדים", גורמת לאנשים שטובת הציבור החרדי אמורה לעמוד בראש מעייניהם, כגון עסקנים וכתבים בעיתונות החרדית, להצטרף לגישה העקומה שאין בינה ובין יהדות או תורה דבר.
וכך לדאבון לב הציבור החרדי שתמיד נלחם על החיים, ולא רק על החיים אלא אפילו על כבודם של המתים, מפקיר למוות את זקניו, חוליו, וגם סתם אנשים בריאים וטובים. עצוב וכואב כל כך.
תוקן על ידי כברהיה ב- 27/07/2020 13:34:30 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 13:49 |
|
| |
בקשר לתקשורת שרוצה להפיל את נתניהו, נתניהו בתקופה לא פשוטה, ולכן לא הבנתי מדוע מינה את גמזו האנטיתזה שלו, לפרויקטור? ועוד הגדיל גמזו והכניס את פרו' עידית מטות (סוג של יורם לס) לקבינט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 14:21 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | בקשר לתקשורת שרוצה להפיל את נתניהו, נתניהו בתקופה לא פשוטה, ולכן לא הבנתי מדוע מינה את גמזו האנטיתזה שלו, לפרויקטור? ועוד הגדיל גמזו והכניס את פרו' עידית מטות (סוג של יורם לס) לקבינט. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בנושא המינויים ביבי זה לא המינוי הכושל הראשון שלו..
אם מינה את ניסנקורן לשר המשפטים אז הכל אפשרי.
|
|
|
|
|