|
|
| נשלח ב-27/7/2020 18:51 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | hhaavv
| תמניא_אפי כתב: |  |
לא כל שמויגער יכול להחליט מה זה ספק פיקוח נפש.
|
|
צודק לגמרי. ומי לשיטתך כן יכול להחליט מה זה ספק פיקוח נפש?
|
|
במחלה שלא מכירים כדוגמת קורונה, באמת אף אחד. אנשים לא חייבים לסבול בגלל שמישהו החליט שמשהו עוזר. שונים הדברים במחלה שיש הרבה נסיון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 18:54 |
|
| |
א. אמרתי לך עשר פעמים שאני לא הדובר של בעלז (פנה למוטי פריד אולי) ב. כשתוכיח לי שרק בבעלז מתו אנשים מבוגרים נוכל להתווכח הלאה. מה שאני רואה זה שאנשים מבוגרים מכל שכבות הציבור, גם כאלו שנזהרו מאוד, נפטרו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 18:56 |
|
| |
יש כבר מחקרים רבים שמוכיחים שמסכות עוזרות, זה גם מובן ופשוט בשכל הישר. אין שום מחקרים או טענות רציניות שנתקלתי בהם, שזה לא עוזר. כנ"ל לגבי הרחקות. האדמו"ר מאמשינוב שהיה די מקל בעבר, פירסם הנחיות בשבוע שעבר על הצורך בשמירת מרחק ואם אין אפשרות לכך, על עטיית מסכה. הוא עשה את זה לאחר שבדק ובירר זאת היטב עם אנשי רפואה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 19:02 |
|
| |
"האדמו"ר מאמשינוב שהיה די מקל בעבר" ואיך ההין לבו לחלוק עד היום על גדולי הרופאים והמחקרים והשכל הישר'ים למיניהם ולהתיר ספק פיקוח נפש??? לדבריך עד היום הוא נכשל ברצח רח"ל ואם כך למה אמורים פתאום לקבל את דבריו?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 19:12 |
|
| |
הזקנים בבעלזא שנפטרים, זה כי אין להם מספיק אמונה ברבי, כידוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 20:51 |
|
| |
שינוי הכיוון של המדינה לא נובע מזה שראו שסגר לא מועיל. שינוי הכיוון נובע מזה שהתקבלה החלטה (על ידי קברניטי הגל הזה) שחיי המבוגרים והחולים פחות חשובים מהנזקים הכלכליים, וכל עוד יש מקום במקררי הגופות ממשיכים כמעט כרגיל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 21:11 |
|
| |
hhaavv
| תמניא_אפי כתב: |  | | hhaavv כתב: |  | hhaavv
| תמניא_אפי כתב: |  |
לא כל שמויגער יכול להחליט מה זה ספק פיקוח נפש.
|
|
צודק לגמרי. ומי לשיטתך כן יכול להחליט מה זה ספק פיקוח נפש?
|
|
במחלה שלא מכירים כדוגמת קורונה, באמת אף אחד. אנשים לא חייבים לסבול בגלל שמישהו החליט שמשהו עוזר. שונים הדברים במחלה שיש הרבה נסיון.
|
|
ממש הגיוני. כאשר יש הרבה מידע - יש ספק, כאשר אין הרבה מידע - אין ספק.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 21:33 |
|
| |
ככה זה כשהאדמור אמר וצריכים לתרץ אותו ב1001 תירוצים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 02:06 |
|
| |
תוקן על ידי קונטרול ב- 28/07/2020 02:08:31
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 02:11 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | מושגים כתב: |  |
תביא גם את החלק דלהלן מהכתבה:
ד"ר שילה ריאזי, שהובילה את המחקר, ועמיתיה גילו שהסגרים הצליחו למנוע הצפה של מערכות הבריאות ובתי החולים, שעלולה היתה להביא לקריסתם. הנתונים שאספו החוקרים הצביעו על כך שהגורמים שהשפיעו על מספר המקרים בכל מדינה היו: כמה זמן חלף עד שהוטל הסגר, גיל ממוצע ושיעור ההשמנה באוכלוסייה, כמה זמן לקח לאותה מדינה לסגור את גבולותיה הבינלאומיים וכמות הבדיקות שבוצעו.
|
|
אין צורך. חכה לא יותר מחודשיים והם יפסלו גם את המחקרים האלו. הלא הסגר היה הקודש קדשים של הטיפול בקורונה, ורק בזכותו ניצחנו את הקורונה במדינת ישראל, והנה שוד ושבר, פתאום מגלים שזה בכלל לא עוזר... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תמניא, לא ידעתי שאתה נביא... (שיודע מה יגידו בעוד חודשיים).
ההסגר היה בגדר פעולה שהיא בלתי נמנעת. כך נהגו ברוב מדינות העולם. לאף אחד לא היה שמץ של מושג מול איזה אויב-נגיף אנחנו מתמודדים. ולכן היינו זקוקים לזמן הזה כדי ללמוד עליו כמה שיותר. אחר כך, פתחו הכל בזבנג והרי לנו התוצאות של זה (גל שני).
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 02:38 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | ב. כשתוכיח לי שרק בבעלז מתו אנשים מבוגרים נוכל להתווכח הלאה. מה שאני רואה זה שאנשים מבוגרים מכל שכבות הציבור, גם כאלו שנזהרו מאוד, נפטרו.
|
|
אך לפני כחודש בחסידות הנ"ל דיברו על כך שהנה הנה תראו אצלינו לא מתים אנשים למרות שאנחנו לא שומרים, עכשיו כשכל כמה ימים שומעים על נפטר חדש בחסידות בגלל """אירוע מוחי"""" אז טוענים שגם לאחרים יש. אז זהו שבחסידות יש כעת חריגה ממש ממספר המתים הרגיל, הרבה מעבר לשיעורם באוכלוסיה, ולצערינו זה ככל הנראה לא הסתיים.
אציין שבימים האחרונים גם אנשי הפלג שנוהגים בטמינת הראש באדמה כמה חודשים עם גאוות יחידה עקומה שבפלג לא נהיו כמעט חולים,פתאום מתחילים לראות עוד ועוד אנשים מתוכם שחולים במצבים לא נעימים בכלל. מקווה ששם יפנימו מהר יותר את המסר.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי כברהיה ב- 28/07/2020 02:46:38
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 08:40 |
|
| |
ראיתי באחד המקומות שבאשדוד רובע ח' שמרו מאוד וגם שם נחלו
צריכים גם לדעת שהיום כל חולה ריאות ועוד נרשם כחולה קורונה עשרות אנשים שמתו והמשפחה מתכחשת שהיה לו קורונה אבל הוא היה ברשימה של הקורונה
חוץ מבעלזא יש עוד מקומות שלא הולכים במסיכות ועולם כמנהגו נוהג
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 09:30 |
|
| |
מחלות ריאות, אירוע מוחי, וכן בעיות לב, הם סיבוכים ידועים של מחלת הקורונה ולכן לאחר בדיקה חיובית, מי שמת מסיבות אלו מוגדר כמי שמת מקורונה. לא ראיתי שום "רשימה" רשמית של מתי קורונה, ככה שזה קצת מצחיק לטעון שהמשפחה מכחישה את הרשימה שבכלל לא קיימת...
כן ראיתי שלאחרונה יש עודף """אירועים מוחיים"""" בחסידות שמתעקשת להכחיש את הקורונה, עד כדי הוראה לחסידים לא ללכת לבית החולים ולקחת טיפות כישוף שונות.
וכן, לגבי 2 או 3 מקרים שפורסמו בתקשורת כמתים מקורונה (למשל גרמא ובלום) פורסמו בוואטספ הודעות בשם בני משפחה שמכחישות את זה, וטוענים שהאבא מת סתם ככה בפתאומיות. אני חושב שלא צריך להאמין לתקשורת, אבל כיום אי אפשר להאמין גם למשפחות, כאשר יש מגמת הסתרה, וכאשר כל ילדון זב חוטם נהיה רופא מומחה שחולק על כל רופאי העולם בהינף יד.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 10:04 |
|
| |
כברהיה אני רחוק מלהיות מעוניין לשכנע אותך, אבל בכל זאת. זה יישמע אבסורד ומבלי שזה מגובה בהוכחות אף אחד לא היה מאמין, אבל בבריטניה, אם היה למישהו קורונה לפני שלושה חודשים, ואחרי שלושה חודשים נהרג בתאונת דרכים, הוא ייחשב כמת מקורונה. אינני יודע מה הנוהל בארץ, אבל זה הנוהל בבריטניה. אז לך תסביר לעוד איזה אבסורדים אפשר להגיע עם הקורונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 10:19 |
|
| |
אני שמעתי שאומרים שזה גם הנוהל בישראל... אבל כמובן זה כמו כל הפייק הרב בנושא, החל מתימנים לא נדבקים בקורונה, וכלה בלבונה ובטיפות של מזרחי מיד בנימין שמצילות מקורונה.
עיין באשכול סמוך ותראה את שיעור המתים הכללי באוכלוסיה והמיתות בימי הקורונה ותראה שזה ממש לא משנה. למרות הירידה בתאונות הדרכים, ולמרות הירידה במספר הניתוחים האלקטיביים, עדיין יש עליה מטורפת במספר המתים הכללי.
|
|
|
|
|