בית פורומים בחדרי חרדים

פעם החרדים נלחמו פה על חולים עם מוות מוחי.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/7/2020 10:32 לינק ישיר 

הגארדיאן הבריטי נחשב אצלך כפייק ניוז??

אז הנה ציטוט!

"אדם שנבדק בפברואר ונמצא חיובי, ונהרג ביולי בתאונת אוטובוס, ייחשב כמת מקורונה"

קרוא לעצמך!
https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/world/2020/jul/21/analysis-why-englands-covid-19-death-toll-is-wrong-but-not-by-much

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2020 10:41 לינק ישיר 

זה כבר מזמן כבר לא ויכוח הגיוני, אלא אובססיה של תמניא (או שולחיו?) .

כמו שיש ליצנותא דעבודה זרה, נקיש מזה ונעשה ליצנותא דשפיכות דמים (ובעצם זה גם ליצנותא דעבודה זרה כי הוא מאמין במשהו שאינו קיים)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 28/07/2020 10:41:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2020 10:47 לינק ישיר 

כמובן שמושגים לא בדק את הכתבה שהבאתי, ורק תוקף את השליח!

בהצלחה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2020 10:53 לינק ישיר 

אני מודה. זה כתוב בגרדיאן שזה המצב באופן תיאורטי, למרות שמצויין שאם זה יקרה זה יהיה נדיר מאוד.

מה שקרה שבבריטניה חישבו בהתחלה את מה שבבעלז מכונה "אירוע מוחי" כמוות מאירוע מוחי ולא מקורונה, ולכן היו נתונים נמוכים, בריטניה לא טומנת את הראש באדמה כמו בלז, ולכן שינתה את ההגדרות במחשב שכל מי שהיה לו קורונה ומת בתוך כמה חודשים כמת מקורונה ואז זינק מספר החולים בצורה משמעותית.

זה לא משנה את העובדות. ובריטניה שהלכה בהתחלה בדרכה של חסידות בעלז סובלת מכמות מתים מטורפת הרבה יותר מהרגיל בכל שנה.

תוקן על ידי כברהיה ב- 28/07/2020 11:10:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2020 11:02 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

כמובן שמושגים לא בדק את הכתבה שהבאתי, ורק תוקף את השליח!

בהצלחה!

תמניא נתלה בבוקי סריקי,
נכון לא בדקתי! סו וואט?
אם בשר וחלב בטל בשישים, אז כתבה זו בטלה ב99

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 28/07/2020 11:03:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2020 11:09 לינק ישיר 

תמניא אפי, חצאי אמיתות גרועים משקר. זה שאתה מצטט 'שהם לא יודעים' והם אכן מעוטי נסיון בעניין הקורונה מאפשר לך לנהוג כאוות נפשך? מהיכן לך הגאוה הגדולה שלך להתיר לעצמך לזלזל בכל האמור. מבחינתך אם הם לא יודעים אז עולם כמנהגו נוהג? שוטה שכמותך. מאות חולים ואתה תטען, הנה מה הועלתם אם בלאו הכי יש חולים. הרי בין כה וכה סוף האדם למיתה אז מה משנה אם היום או בעוד כמה שנים? זה מידות רעות של גאוה ורשעות גם יחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2020 18:00 לינק ישיר 
קלעפער

כברהיה כתב:
פעם הציבור החרדי היה איכפת לו מחולים שמתו מוות מוחי שינתקו אותם מהמכשירים, כי עדיין נשאר להם כמה דקות לחיות.

פעם הציבור החרדי הקים בתי חולים חרדים בשביל שהרופאים החילונים לא יהרגו את הזקנים שכבר עברו את גיל 80 עם המון מחלות רקע.

פעם הציבור החרדי היה איכפת לו ניתוחי מתים, כבוד המת שלא ייקחו אבר מגופה של נפטר לצורכי מחקר.

פעם הציבור נלחם על עצם באדמה של ספק יהודי.

איך היום יש מי שמזלזלים בחיים של אנשים שחטאם שעברו את גיל 60 או שיש להם חלילה: סוכר\לחץ דם\השמנת יתר\מחלות לב וכו'?

איך הרופאים הסינים\האוסטרלים\האיטלקים\הספרדים\השבדים\הגרמנים\היהודים החילונים נהיו יותר מחמירים מהציבור החרדי בחיי אדם?

האם שלמות ה"כלכלה" היא זו שמעניינית אותנו? אותה כלכלה שאף פעם לא עניינה אותנו, לא כשהחילונים אמרו לנו שהילודה החרדית לא טובה לכלכלה, לא כשהחילונים דרשו שהחרדים ילכו לצבא ויעבדו בשביל טובת הכלכלה?

תוקן על ידי כברהיה ב- 27/07/2020 15:47:22

כדורבונות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 20:35 לינק ישיר 

ערוץ 13 מפרסם הערב נתוני תמותה מהקורונה:
גיל פטירה ממוצע כללי: 80.4
258 גברים, 233 נשים
גיל פטירה ממוצע גברים: 78.79
גיל פטירה ממוצע נשים: 82.15

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2020 21:15 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2020 22:02 לינק ישיר 

על החתום: ועדת הקורונה, סדום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2020 23:07 לינק ישיר 

לעצם נושא האשכול, דווקא המלחמה על מוות מוחי איננה על קדושת החיים אלא להיפך. הגדרת מוות מוחי כמוות הייתה מחייה הרבה אנשים בהשתלת איברים. הבעיה שם הייתה הלכתית בגדר רציחה ותו לא.
לגבי מה זה אומר על הקורונה, אני לא נכנס לזה אבל הראיה עצמה לא נכונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 02:21 לינק ישיר 

למה לא נכונה? ברור שהמלחמה הייתה שמוות מוחי אינו נחשב כמוות למרות שכבר ברור שהחולה לא ישוב לחייו הקודמים. כך גם כאן. למרות שהם זקנים ועם מחלות רקע צריך להגן עליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 02:31 לינק ישיר 

פעם היו מבטלים מצוות עשה מהתורה בגלל חשש רחוק שמישהו בטעות יטלטל שופר/לולב בשבת.

היום מוכנים לסכן חיי מבוגרים וקבוצות סיכון על מצוות דרבנן שאינן חובה כלל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 06:35 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

פעם היו מבטלים מצוות עשה מהתורה בגלל חשש רחוק שמישהו בטעות יטלטל שופר/לולב בשבת.

היום מוכנים לסכן חיי מבוגרים וקבוצות סיכון על מצוות דרבנן שאינן חובה כלל..

דוגמא מצויינת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 10:08 לינק ישיר 

כברהיה כתב:
פעם הציבור החרדי היה איכפת לו מחולים שמתו מוות מוחי שינתקו אותם מהמכשירים, כי עדיין נשאר להם כמה דקות לחיות.

פעם הציבור החרדי הקים בתי חולים חרדים בשביל שהרופאים החילונים לא יהרגו את הזקנים שכבר עברו את גיל 80 עם המון מחלות רקע.

פעם הציבור החרדי היה איכפת לו ניתוחי מתים, כבוד המת שלא ייקחו אבר מגופה של נפטר לצורכי מחקר.

פעם הציבור נלחם על עצם באדמה של ספק יהודי.

איך היום יש מי שמזלזלים בחיים של אנשים שחטאם שעברו את גיל 60 או שיש להם חלילה: סוכר\לחץ דם\השמנת יתר\מחלות לב וכו'?

איך הרופאים הסינים\האוסטרלים\האיטלקים\הספרדים\השבדים\הגרמנים\היהודים החילונים נהיו יותר מחמירים מהציבור החרדי בחיי אדם?

האם שלמות ה"כלכלה" היא זו שמעניינית אותנו? אותה כלכלה שאף פעם לא עניינה אותנו, לא כשהחילונים אמרו לנו שהילודה החרדית לא טובה לכלכלה, לא כשהחילונים דרשו שהחרדים ילכו לצבא ויעבדו בשביל טובת הכלכלה?

אענה לך במשל
מן הסתם עוד לא שמעת עליו :)

משל בשועל שהלך על שפת הנהר, ראה את הדגים המסכנים הבורחים מן הדייגים, שחוטפים והורגים בהם, וקרא ואמר להם לדגים"
"בואו ועלו אלינו אל היבשה, ונחיה ביחד בשלום, וכך תינצלו מהדייגים"
ענו לו הדגים, אתה הוא השועל שכולם אומרים עליו שהוא חכם? ומה במקום חיותינו אנחנו כך בסכנה, על היבשה בוודאי לא נוכל לחיות"

הנה קיבלת תשובה
אילו היו החרדים משמרים את כל הלכות הקורונה שקבעה המדינה, היה כאן מוות רוחני, חרדי שלא הולך לתפילות ולבית הכנסת, בחורים שלא הולכים לישיבות אלא משתמשים בזום ו"כל היתר" מסביב, ילדים שאינן הולכים לתלמודי התורה חודשים, זה גורם לרפיון רוחני ענק שתוצאותיהם הרסניות ביותר לציבור החרדי
המשל המקורי נאמר על ידי רבי עקיבא לפפוס, והוא זה שהמשיל את המוות הרוחני למוות אמיתי בפועל, לא המצאה שלי
הרומאים הרגו באכזריות רבה מי שלמד תורה, אבל מוות רוחני חמור פי כמה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פעם החרדים נלחמו פה על חולים עם מוות מוחי.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.