בית פורומים נזקי האינטרנט

קובץ שכתבתי על נזקי האינטרנט מרתק ומפחיד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/7/2020 17:20 לינק ישיר 
קובץ שכתבתי על נזקי האינטרנט מרתק ומפחיד

ה' אחד ושמו אחד היום נעסוק בנושא נוראי וטמא האייפון הדבר הנוראי והמורבע שבו תוך 2 אתה יכול להפוך גם אם אתה לבוש בשטריימעל ענק ופאות אדירות לאחד מן הסוטים והליצנים המלוכלכים והבזויים בעולם בלחיצת כפתור אתה הופך מיענקי כהן הילד החכם הנפלא שאתה , הבוחער השפיץ המופלא לג'ק קאן , גוי בזוי שלא בוחל לשמוע דברי כפירה לראות פריצות ותועבה וליצנות על גדה"ת וזה נוראי מה שקרה כאן , את בלומי סגל הופכת בלחיצת כפתור לגויה מזוהמת ודומה רח"ל לשיקסע בזויה ומזוהמת של ממש ה' ירחם וזה לא קורה בתל אביב , חיפה , גבעתיים זה קורה בחמשת ערי הקודש ולא רק בהן , בני ברק , מודיעין עילית , ביתר עילית , בית שמש , עמנואל , תפרח , קוממיות , רחובות , פתח תקווה , אשדוד , חצור הגלילית , ערד , צפת , טבריה , כפר חב"ד   ועוד , החרדים לדבר ה' ממש סובלים הנה סיפור ששמענו מבחור בן 17 בלבד (! )

אבי היה עסקן מוצלח וירא הוא היה בקשר עם כל הגדולים באותה קהילה חסידית וגם מחוץ לה אפילו האדמו"רים מא' ומח' נועצו בו רבות הוא היה משובץ ברשימת אגודה במקום ה44 יום אחד משהו (מנוול רשע ורב מעללים ) הציע לאבי פלא חדש אייפון , אבי הסכים לא לפני שנועץ עם רבו הרב ח' שעומד מאחורי הגנה על כאלה דברים וחשב שזה אייפון מוגן בכשרותו אך האייפון לא היה מוגן לאט לאט אחר לקום והתחיל להתפלל אחרי שיצאנו לישיבות ולחדרים לאט לאט אבי כבר לא למד איתנו הוא הפסיק לשאול שאלות מה קרה לך בחיים ? מה קרה לך היום ? והתחיל לשחק כל היום בפלאפון קמתי פעם בשתים לפנות בוקר וראיתי את אבא שלי שהיה לומד גמרא וחסידות בלילה לפעמים בהתלהבות , רואה סרט יאפני מזוהם ומלוכלך עמדתי מאחוריו במשך שעה תמימה והוא אפילו לא הסתכל ולא הבחין שאני מאחוריו הוא ראה תכנים פסולים ביותר שאפילו חילונים לא רואים דברים כזה , לאבא היה חדר משלו בבית והוא היה סוגר אותו קמתי פעם בשבת גם בשלוש לפנות בוקר ושמעתי קולות צחקוק רמים הצצתי בחור הדלת וראיתי אותו מסתכל באייפון באמצע שבת קודש נחרדתי ספרתי לאימי היא לא האמינה , שאבי הפסיק לצאת להתפלל היא התחילה להבחין בכך , היא דברה עם אבי על כך ואבי אמר לה על המקום שהוא קנה גם לה אייפון מתנה וכך לאט לאט אימי גם היא הפסיקה בצניעותה הם התחילו להפוך לחילונים בפנים חרדים בחוץ את אחיי ואותי השאירו בחדרים ובישיבות עד שיום אחד שהייתי בישיבה צלצל הטלפון וביקשו אותי אבי התקשר ואמר זהו אנחנו עוזבים את העולם החרדי לי ולאימא קשה עם כל ההלכות סיון מהל"ל ( ימח שמם ושם זכרם נ"ש ) עזרה לנו לברוח אתה רוצה גם לבוא נחרדתי אימי ואבי הצדקנים עזבו לא האמנתי בכיתי חבריי מהישיבה ראו שאני בוכה ושאלו אותי למה אתה בוכה? לא עניתי אחרי שלוש חודשים עברתי ברחוב וראיתי אותם עם שבעת אחיי ברחוב הם היו נראים חילונים למהדרין אמא העיפה את השביס אבא היה קרח ללא כיפה וזקן אחיי היו נראים כמו ילדי רחוב החולצות המשובצות הוחלפו בחולצות מותגים , נשארתי יתום בודד אסופי וחיי יחיד שנשאר מעשרת בני משפחתי אני גר בישיבה ובחופשה אני לא הולך לסבא שלי אבא של אבא שאבי הוא הבן היחיד שלו לאחר 30 שנות נישואין (! והמון תפילות!!!!!) סבי כבר בן 88 ולא יכול לדאוג לי סבא וסבתא שלי מהצד של אימא הם חסידיים מבית אבל ארבעת אחיותיה של אימי כולן מטופלות ב10 ילדים ואני לבד בישיבה יתום בחיים !

מהסיפור הזה אנו למדים כמה חמור האייפון הטמא והשימוש בו ואבוי לנוגע בו בוא נשמע את סיפורה של ז. ו

עבדתי בעבר בחברת ג' והיה לי טלפון כשר אף שבמקום היה אינטרנט לא הייתי משתמשת בו  , יום אחד המנהל קרא לי לחדרו ואמר לי ,אנחנו משדרגים את כל הפלאפונים של העובדים בחברה כמתנה וקונים לכולכם אייפון , אמרתי למנהל שאנחנו החרדים אסור לנו להשתמש באייפון והמנהל אמר מה הבעיה ? יש לי אח דתי (דתי לפי דעתי נ"ש ) והוא אומר שהם סתם מחמירים , אמרתי למנהל אדוני המנהל אחיך דתי לאומי בוודאי הם מתירים את הדבר האסור הזה , המנהל אמר לי ממש לא אחי חרדי כובע וחליפה כמו האלה מש"ס , זה יהרוס את החברה כולן תהיינה שקועות אמרתי , אני מצטער אנחנו צריכים שיהיה לכולם אייפון זה ישפר את הקשר ואת חייבת אותו למיילים ווטסאפים (ד' ישמור ויציל נ"ש ) אם לא , אאלץ לפטרך ,  באותו תקופה היו לנו קשיים כלכלים , הכולל של בעלי עמד בסכנת סגירה אז באין ברירה הייתי חייבת  ולקחתי את האייפון , לאט לאט הבנתי שהמנהל שיקר הווטסאפ כלל וכלל לא היה לעבודה , היו שולחים בו סרטונים לא צנועים , ומדברים ביחד (דבר האסור לפי כל הפוסקים רח"ל ) הנשים עם הפאות החרדיות הצנועות חברותיי לעבודה כתבו בו דברי הבל וקלות דעת וליצנות ביחד עם המנהלים הבכירים (רח"ל ממש נבלה בישראל ) אולי פעם בשבועיים היה בו דבר קטן שקשור לעבודה , מחמת זה אני מיעטתי לנגוע בו , אך בנצי ורוחי ילדיי החמודים פתחו את האייפון וכתב באינטרנט הפרוץ סרטונים מצחיקים עד מהרה הגיעו לדברים מצויירים גרועים באותו יום גם לא הייתי בבית אלא הייתי באירוע , בעלי חזר ב12 בלילה  הביתה וראה את בנצי ורוחי שקועים באייפון הם אפילו לא שמו לב שהוא נכנס (!!!!!!!) , ברוך ד' התכנים היו לילדים מה שהם צפו אך לילדים חילונים לא לילדים חרדים , מיד ששמעתי על כך לקחתי ב1 בלילה את האייפון ושברתי , אותו עדיף לי עוני ורעב מאשר טומאה , התקשרתי ב8 בבוקר למנהל והודעתי לו שאני מתפטרת מהתפקיד ולא באה יותר לעבודה , הוא אמר לי בזה הלשון צדקת בעצם התכוונתי אני בעצמי לפטר אותך האייפון הרס לי את החברה , כמו שאמרת העובדות החרדיות החרוצות התחילו לזלזל בעבודה את ממש צדקת , אותך דווקא הייתי צריך להשאיר אבל אני סוגר את החברה בגלל ההפסדים הכספיים , ועוד דבר הוא אמר לי אתמול הלכתי לביקור אצל אחי החרדי וצדקת הייתי אצלו שש שעות לאחר יותר משנתיים שלא ראיתיו (!!!!!) והוא הגיש לי אוכל ושיחק כל היום לא דבר איתי בכלל הוא הפך לרובוט חבל שלא הקשבתי לעצתך , מיד שניתק צלצל הטלפון וחברה חרדית הזמינה אותי לעבוד אצלם פי שניים מהשכר שקבלתי והעיקר ללא אייפונים !!!!!

מספר הרב ו' הילד שלי היה ילד יותר ממצויין היה עילוי חכינו לו 7 שנים עד שנולד , שהיינו הולכים לסבא וסבתא שלו הוא היה מתעניין בשלומם והיה מדבר יפה איתם מכבד אותם בגיל 10 כבר סיים מסכת מועד קטן , סבא וסבתא שהם דת"ל (הרב ו' התחזק בגיל צעיר היות והוריו שלחו אותו למסגרות חרדיות ) שמחו מאוד ותרמו 20,000 שקל לת"ת של הילד וככה זכו בצדקה אבל זה לא העניין , בגיל 11 !!!! הילד שלי המשיך ללמוד עוד ועוד בבין הזמנים היה יושב בבית מ8 בבוקר עד 4 בצהריים יושב על הכורסא ולומד גמרא במשך שעות ארוכות ארוכות ממש צולנ"ער אמיתי , יום אחד קצת לאחר הבר מצווה שלו (שבה אמר דרשה ענקית ומפוארת שכתב לבד !!!!! ) ,  נסענו לבית של סבא וסבתא , ואצלם באה בת דודה שלי דתיה לייט ואיתה ילדה בן ה13 והיה לו אייפון ואנחנו לא ידענו , השארנו את שניהם לבד ונסענו למפגש משפחתי רחב של המבוגרים  (בהפרדה מלאה וצנוע כמובן המשפחה שלי רובה חרדלי"ת שלא תחשדו ) , הילד הבן דוד מדרגה שנייה הוציא את האייפון ושחק בו וראה סרטונים ברעש , הבן שלי התמים סגר את הגמרא והסתכל על הסרטון זה היה סרטון תמים של אנימציה , ואחר כך היה סרטון גרוע יותר אבל זהו הבן שלי היה כבר מכור , חזרנו ב8 בערב וראינו את שניהם צופים בסרטון מהגרועים ביותר שיש על רוצחים וסוטים (ד' ישמור ) , כמובן גערנו בו ונסענו משם , בת דודתי התנצלה כמובן , אבל הוא המשיך להמשך לשם ואחר כך במשך חצי שנה אחר לחזור הביתה ששאלנו אותו איפה היה ? אמר שהיה בבית מדרש היינו תמימים כי ידענו שאנחנו בטוחים מאייפון ודומיו , פעם אחת החלטתי  להפתיע את בני וקניתי לו רוגלע והלכתי לבית המדרש ליד ביתנו וחיפש ולא מצאתי אותו שמה , לא שאלתי את בני והחלטתי למחרת לעקוב אחריו לאיפה הוא הולך , וראיתי שהוא נכנס לספריה , חכיתי 10 דקות ליד הספריה ושראיתי שהוא לא יוצא משם החלטתי להכנס , נכנסתי ליד העמדות של המחשבים וראיתי כמה חילונים ובתוכם את ילדי גם הוא במחשב בוהה בתכנים אסורים ונוראים , ( ממש חלול ד' גדול ה"י ) ובחור חילוני נדמה לי הספרן העיר לו , ילד למה אתה רואה את זה ? הבחור החילוני המשיך וראה אותי , ואמר לי , זה מה שמלמדים בחיידערים שלכם? , רציתי לקבור את עצמי באדמה , החלטתי לא להתקרב אל בני , הוא חזר לאחר סגירת הספרייה , ושאלתי אותו צדיק איפה היית ? מבטו היה שונה והוא התחיל לשאול אותי שאלות כפירה נוראות שאני לא חושב שמבוגר בן 30 שואל אותם לאט לאט הוא התדרדר והתמרד הוא לא רצה ללכת לת"ת והתחיל להוריד את הכיפה , כפר בתורה , חלל שבת , בגיל 15 עזב את הדת ועבר לפנימייה חילונית , עכשיו הוא משרת בצבא הוא כמעט לא מדבר איתנו , חוץ מפעמים שהוא צריך כסף , איך שגלגל מסתובב לו בעולם הבן של הבת דודה שלי התחזק ועכשיו הוא בחור ישיבה בעצמו את האייפון הוא זרק ,  בערב יום כיפור תשע"ט , הוא התקשר אליי ובקש סליחה , ואפילו פיצוי סלחנו לו , אבל אנחנו מבקשים אנא אפילו לקרובי משפחה עם אייפון לא לקרב את הילד תרחמו על עתידו הרוחני .

האברך י' מספר סיפור מפחיד מאוד : יש לי ולאשתי ילדה בת 7 , מכיוון שהיא בת יחידה לצערנו אותה קבלנו אחרי הרבה הרבה תפילות ו15 שנות נישואין  ומכיוון שיש לנו ילדה אחת אנחנו פינקנו אותה מילדותה כל פעם שפחדה היא נכנסה בלילה למיטה שלנו , לאחר טיפול ארוך הצלחנו לגמול אותה מזה , ואז הגיעה החופשה  ואני עדיין לומד בכולל  ואשתי עובדת במשרד שממנו יש חופשה רק שבועיים באמצע אוגוסט , ובניגוד למה שחושבים על משפחה עם ילד אחד זה לא אומר שאנחנו מיליונרים, ומצבנו הכלכלי אינו שפיר ביותר ואשתי הייתה צריכה לקחת שעות נוספות היה גרוע ואנחנו בעצם היינו צריכים קייטנה השכנים ה"חרדים" (שבעצם חשבנו שהם חרדים ) היו ידועים בתור צדקנים ויראים בתם הבכורה בת ה16 עם חברתה עשו קייטנה לבנות בנות 6 -9 , אז רשמנו את בתנו לקייטנה בתמימות , והכל היה בסדר , ביום הראשון היא חזרה מהקייטנה ושאלתי איך היה בקייטנה? , היא ענתה בתמימות : היה כיף , לא חקרתי אותה יותר מדי , ובמחשבה שנייה היה זה רעיון גרוע , לאחר שלוש ימים של שהות בקייטנה בתי , ישבה לה ושחקה בבובה , ונענעה אותה וצרחה עלייה בובה תדברי כבר , אני יודעת שאת יודעת לדבר ! למחרת זה היה אף מוזר יותר : היא הרביצה לבובה שלה , והתחילה להשתולל ולתת מכות לחפצים שלה , נדהמתי אני ואשתי אנשים רגועים , להרים את הקול אצלנו זה משהו נדיר , ממי למדה את זה , לרגע לא חשבנו שלמדה את זה ממשהו , אמרנו אחד לשניה היא תעבור את זה , בליל שבת באמצע הלילה היא נכנסה למיטה שלנו מצטנפת ואמרה אבא אני מפחדת , מהמפלצות שיוצאות מהארון עם הבובות המדברות שמדברות בלי שאני יודעת , נתנו לה לישון במיטה  , אך הדבר חזר ושב בכל לילה , לאחר שבוע נמאס עליי הדבר ושאלתי אותה , מי אמר לך את השטות הזאת ממתי בובות מדברות ? , היא אמרה מה הם לא ? הראו את זה בסרט , איזה סרט ילדתי היקרה  אנחנו לא מראים לך סרטים ?  ,היא ענתה לי בקייטנה מראים לנו סרטים משאנחנו באים עד שאנחנו יוצאים אמרה , עליתי מיד לבית של השכנים , ודפקתי והם לא ענו , פתחתי בכעס את הדלת ונדהמתי השכן ה''חרדי" ואשתו ה"חרדית" המורה בסמינר היו שקועים עם 7 ילדיהם בסרט חרדי עם מראה חיצוני ביותר אך בפנים רדוד ושטחי , מי שהייתה הכי שקועה זה המדריכה של בתי , סגרתי את הדלת , למחרת לא שלחתי את בתי לקייטנה ושפגשתי את השכן בשטיבל לאחר שהיה חיוב במנחה (ועשה עמידה במשך 10 דקות!!!) למה הם הראו לבת שלי סרטים , זה עושה לה סיוטים אחר שגמלנו אותה במשך שנה , גמגם השכן ואמר דבר עם בתי אני לא קשור לקייטנה , דברתי עם בתו : למה את מראה לילדות סרטים ? היא ענתה גם שאני הייתי בקייטנה בבית ספר (!!!!) בגיל 7 הראו לנו את הסרטים האלה! , נבהלתי אבל לבתי שכבר פחדה ביותר מהסרטים המצויירים האלה זה לא עזר כבר יותר משנתיים היא בפחדים גדולים מאוד , לא עזר יותר שום דבר , הרחיקו את ילדכם מקייטנות כאלה .

הנתונים : אבא טכנאי חשמל , אימא מתווכת נדל"ן  , משפחה חרדית חוצני'קית    6 ילדים האבא היה עסוק מאוד והיה עובד בהצלחה והיה טכנאי ידוע ומכובד ומקובל בקרב כל הציבור גם החרדי וגם הכללי יום אחד בת דודה רחוקה אחד הביא לאבא מתנה , (היא חילוניה ואותה לא מעניין ) אתם מנחשים כבר מחשב נייד , אייפון , סמארטפון , טאבלט אז זהו שלא , היא עשתה להם מנוי לעיתון "חרדי" רדוד ביותר , בשפה האנגלית , האמא התלהבה היא לא ידעה שבארץ הקודש יש עיתונים חרדים באנגלית , באחד מהגליונות היא קראה שיש מבצע ברשת חנות חשמל מסוימת , היא הלכה לחנות החשמל , והיא גלתה שהיא זכתה בתואר לקוח המיליון , ומי שנכנס מקבל במתנה לפטופ חדש , היא שמחה והודתה לחנות , היא חשבה שהיא יכולה חשבה שהיא גיבורה , ויי פיי הגיע מהשכנים בחינם והיא שמעה על אתר חדש  בשם פייסבוק והיא רצתה לכתוב לחברותיה באמריקה אשר אתם לא שמרה  על קשר שנים , אז היא עשתה פייסבוק והתחילה לגלוש לתוכו לאט לאט זה היה כמו סמים זה משך אותה היא כתבה בו סטטוסים והעלתה תמונות והתחילה לקבל תגובות התגובות סחטו אותה יותר ויותר , ואז היא הגיעה לאתרי כפירה דרך הפייסבוק והתחילה להדרדר בצניעות וכשרות והלכה עד שנהייתה אטומה לגמריי לכל הדת זה כבר לא ריגש אותה היא מצאה גבר אתיאסט (או שבעצם אוטיסט ) ולא הייתה מעוניינת יותר , היא נגשה אל בעלה ואמרה תן לי גט בעלה לא האמין חשב שהיא צוחקת עליו , אבל היא התחילה לאיים עליו אז הוא נתן והיא עזבה את הבית לגמרי , משכה את כל הכסף , היא השאירה אחריה חובות עצומים , ששה ילדים (מתוכם שלושה ילדים מיוחדים ) יתומים !!!!!!!!!!!!!!!! האבא שבר כלי ממש , מה שעובר עליהם כרגע זה סבל בל יתואר , האבא כבר לא מתפקד וכל הילדים פוזרו המשפחה נהרסה , משפחה שלמה והכל בגלל פייסבוק אחד !

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2022 22:44 לינק ישיר 

*מהיום זה אפשרי - סינון מדויק עבורך וטיפול מהיר בתקלות סינון.*🔥🔥 🤩 *בשורה אדירה* עבורכם - שיתוף פעולה של ארגון לוקחים אחריות עם חברת נטספארק. מהיום יכולים המשתמשים בסינון של *נטספרק / רימון* שנתקלים בתוכן בעייתי שאמור להיות מסונן לדווח עליו והצוות של נטספארק מתחייב לטפל *תוך 72 שעות.* ⚒️ באופן הזה נוכל לייצר דרך בה ההמון משפר את המערכת של הסינון וכולם מרוויחים. *איך זה עובד❔* נתקלת באתר בעייתי או בקטע בעייתי בסרטון❔ פשוט עדכן בקישור: https://forms.gle/zNdJKbCaxUHBJZtCA והצוות של נטספרק ידאג לטפל בהקדם❕ *מה התפקיד שלנו בסיפור❔* *שתף את ההודעה*🔊 ככל שתשתף את ההודעה עם יותר אנשים - מערכת הסינון תשתפר ויותר אנשים ייהנו מסינון מוצלח יותר ונקי מבעיות. להלן הקישור: https://forms.gle/zNdJKbCaxUHBJZtCA הנהלת לוקחים אחריות📱💪🏻

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2023 08:49 לינק ישיר 

www.tiktok.com/@user2111348423014?_t=8g1Jw4UIjEQ&_r=1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2023 00:17 לינק ישיר 

https://mobile.arachim.org/?MediaID=1599

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2023 00:18 לינק ישיר 

https://m.youtube.com/watch?v=CUBWPkeUi_Y

דדווח על תוכן פוגעני

https://m.youtube.com/watch?v=5XUxTh4gV70

דדווח על תוכן פוגעני

https://70q.co.il/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2024 22:52 לינק ישיר 

דרושים עובדים לעבודה מהבית, בקלדנות, הזנת תוכן, תמלול, הזנת נתונים, סקרים, ועוד! לפרטים שלחו לנו וואטספ 055-7042211

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2025 12:03 לינק ישיר 

מרתק

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > נזקי האינטרנט > קובץ שכתבתי על נזקי האינטרנט מרתק ומפחיד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext