הסיקריק ב. פרידמן נוגע בשוטרת שוב ושוב וצווח "בחורי ישראל אינם הפקר"
הסיקריק בנימין פרידמן מבית שמש שנתקבל בכבוד מלכים בעת ששוחרר ממעצר מתועד בסרטון כאשר הוא צווח "בחורי ישראל אינם הפקר" מתנועע ואוחז בגדר , שוטרת צעירה עומדת מולו במרחק סנטימטרים ספורים ואוחזת אף היא בגדר, לאט לאט הידיים של הסריקריק זזות והוא "נכשל" בנגיעה בידיים של השוטרת, כאשר השוטרת חשה במגע שלו היא נרתעת ומזיזה את ידיה, אך למרבה הפלא הסיקריק שוב "נכשל" בנגיעה ואז השוטרת שוב נרתעת ומזיזה את ידיה רחוק יותר.. הסרטון בקישור https://bshch.blogspot.com/2020/07/blog-post_9010.html
נשלח ב-27/7/2020 23:07
נשלח ב-27/7/2020 23:08
היא ממש נבוכה השוטרת...
נשלח ב-28/7/2020 01:58
אויש, ככה זה כשאתה שותה את מימיו העכורים של שאולזון, זה שממחזר מידי חצי שנה את כל החומר.. סרטון ישר שהתמחזר כבר אינספור פעמים ולא כל כך בטוח שהוא שם לב תוך כדי צרחותיו, לכך שהוא נגע ביד של השוטרת זה תלוי יותר בעיני המתבונן המלוכלך, שרואה בכל דבר את עצמו..
נשלח ב-28/7/2020 07:25
איש_חשוב כתב:
אויש, ככה זה כשאתה שותה את מימיו העכורים של שאולזון, זה שממחזר מידי חצי שנה את כל החומר.. סרטון ישר שהתמחזר כבר אינספור פעמים ולא כל כך בטוח שהוא שם לב תוך כדי צרחותיו, לכך שהוא נגע ביד של השוטרת זה תלוי יותר בעיני המתבונן המלוכלך, שרואה בכל דבר את עצמו..
א. הוא מתנדנד. ב. הוא בכלל לא שם לב. ג. זה שאולזון ולכן הוידאו משקר.. כשארצה לטהר את השרץ בהחלט אפנה אליך.. בטוח שתסתדר עם 3 תירוצים…
ההנחה הבסיסית היא, שכאשר אדם חרדי "מוצא את עצמו" צמוד לשוטרת צעירה שעומדת מולו, למשך זמן ארוך, הוא נזהר בכפל כפליים שלא לבוא לידי מגע, ובוודאי שאם "נכשל" פעם אחת, עליו להיזהר שבעתיים שלא למצוא עצמו "נכשל" בשנית. מי שהצליח להגיע לדרגה של הברדיטשובר ללמד עליו זכות, אשריו ואשרי חלקו.
אך לשיטת הקנאים שנוהגים להשמיץ ללא בירור עובדות, ונגד דעת פוסקי ההלכה, וישר מתחילים עם הצרחות, יש לו מזל שהוא לא בכוונת שלהם.
נשלח ב-28/7/2020 11:03
הביטו היטב בעיניים שלו בשניה בערך 17-18 הן אומרות הכל. חתיכת צבוע.
נשלח ב-28/7/2020 11:56
לבחירתכם
[quote זה תלוי יותר בעיני המתבונן המלוכלך, שרואה בכל דבר את עצמו..[/quote]
אמת לאמיתה
נשלח ב-28/7/2020 13:07
אני מתבונן ואני לא מלוכלך, ואין לדיין אלא מה שעיניו רואות, זה שאתם מנסים להצדיק הרשע ולהרשיע את הצדיק, אומר יותר עליכם מאשר על המתבוננים, שפלים שכמותכם.
נשלח ב-28/7/2020 13:09
נטע השפל, כל הפוסל במומו פוסל. גם אתה היית מזיז את ידיך שוב ושוב 'ולא היית שם על לב... שידיך מתחככות בשוטרת... הא? תאמין לעצמך....
נשלח ב-28/7/2020 13:28
מדובר בסרטון שעבר עריכה ולכן, אין להסתמך עליו כלל וכלל.
נשלח ב-28/7/2020 15:47
עברתי עכשיו שוב על הסרטון, ואם עד עכשיו הייתי מסופק אם הוא נגע בכוונה, עכשיו אני בטוח ב100% רואים על הבנאדם שדעתו בכלל לא נמצאת בסיטואציה, כל אחד יכול להבחין בכך ולא צריך להיות ממש מומחה גדול יש הרבה רשעות בפרסום המוטעה ובפרשנות המנוולת.
נקודה נוספת, הוא עמד ומחה שם ככה דקות ארוכות, והסרטון מכיל 15 שניות בדיוק למה? למה פרסמו רק 15 שניות? כי הוא עמד 10 דקות ולא נגע בה בכלל?
שקר! השמצה! ארור מכה רעהו בסתר!
נשלח ב-28/7/2020 21:22
ואתם יודעים מה .הוא נגע בה ונהנה אז אם אחד כזה נכשל למה אתם לא הורגים את השוטרות שבאות לכאלה הפגנות אני לא רב ולא פוסק אבל מפקד ששולח שוטרות לכאלה הפגנות הוא רשע בן רשע ואבא שלו ישרף בגהניניום ואני מבקש מכל השוטרות החמודות שתסרבבנה פקודה אם שולחין אותן לכאלה מקומות לא אכפת לך שאבא שלך נצלה בגהנום בטן גב? אחותי הצדיקה מילא את עובדת במשטרה בגלל לא גמרת בגרות ותיכון אבל למה לעבוד במקצוע העתיק למה?תרחמי על הנשמה שלך אני לא חושב שצריך לזרוק עליך אבנים ולסקול רותך בגלל שאין לנו היום סנהדרין אבל אפילו שאין ארבעה מיתות בית דין דין ארבע מיתות לא פסקו
#תיגו שוטרות
נשלח ב-28/7/2020 23:10
תורפיה כתב:
בעבר בחנתי את הסרטון שוב ושוב, וגם אני הגעתי למסקנה דומה לשלך שהבעיה אצלו לא מתחילה במגע הידיים. הקירבה הזו לשוטרת צעירה והמבט הישיר ללא עצימת עיניים לא מתאים גם לאדם חרדי הרחוק לגמרי מנטורי קרתא. הלימוד זכות היחיד שלי זה שהוא חשב שזה שוטר ולא שוטרת...
נ.ב. בזמנו שוחחתי על כך עם אחד הסיקריקים המוכרים והוא ממש הרגיש לא נעים כשתיארתי מולו מה רואים בוידאו. את בסרטון עצמו הוא כמובן מיאן לצפות.
בעבר בחנתי את הסרטון שוב ושוב, וגם אני הגעתי למסקנה דומה לשלך שהבעיה אצלו לא מתחילה במגע הידיים. הקירבה הזו לשוטרת צעירה והמבט הישיר ללא עצימת עיניים לא מתאים גם לאדם חרדי הרחוק לגמרי מנטורי קרתא. הלימוד זכות היחיד שלי זה שהוא חשב שזה שוטר ולא שוטרת...
נ.ב. בזמנו שוחחתי על כך עם אחד הסיקריקים המוכרים והוא ממש הרגיש לא נעים כשתיארתי מולו מה רואים בוידאו. את בסרטון עצמו הוא כמובן מיאן לצפות.
פעם הופץ סירטון על אובמה שהסתכל על מישהי אחר כך הראו את הסירטון בשלימותו ואז ראו שהוא הסתכל בגלל שמישהו נפל שם
אבל ההולכי רכיל כאן בפורום רואים ומראים רק את הרע אצל כל אדם שחרד י לשלום העם גם על משה רבנו היו שחשבו עליו שהוא מתכננן עלהם דברים ותראו את הפולקהס שלו ודיברו עליו רע ככה זה אנשים שהם ככה [דגש]