בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול לא אכיל לשיחות צום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/7/2020 03:51 לינק ישיר 

בס"ד

רק מסקרן לדעת...האם הבחורצ'יק הזה יושב עם גיטרה ביד/מול כוכבים זוהרים וירח/כשהוא עם ספר עב כרס/בבית קפה/מול אגם...ברגעים שהוא נזכר בי פתאום

מה את חושבת?באיזה מצב צבירה מתאים לו להיות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/07/2020 03:58:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2020 04:14 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
ולא , אל תאמיני לסרטים של דיסני ונסיכה קטנה , אי אפשר לתקשר עם אנשים דרך עצמים . נקודה. די לדמיונות !

גם אם הם קסומים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2020 04:25 לינק ישיר 

בס"ד

חחחחח יפה...

מי יודע אולי יום אחד תתחיל גם לכתוב כמוני

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2020 05:04 לינק ישיר 

לא חושב, אם אתחיל לשבץ הטיות של השורשים ה.מ.מ, ק.ס.מ, מ.ת.ק או פ.נ.ק בכל משפט שני שלי אני אחטוף בחילה רצינית..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2020 05:12 לינק ישיר 

בס"ד

טוב אתה תמיד קיצוני כזה...

עדיף תשאר קשוח כמו ג'מס בונד.זה בטוח לא מביא בחילות קשות להמונים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2020 05:25 לינק ישיר 

בס"ד

ואגב,תתחיל לעבוד על החוסר טאקט שלך אם מתישהו תרצה לחיות עם נקבה בקורת גג אחת...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/07/2020 05:26:18

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2020 12:31 לינק ישיר 

הפוך גוטה, מי שרוצה לחיות תחת קורת הגג שלי צריך להתרגל לסגנון שלי.. (וגם לא להשאיר שערות במברשת!!)

אפשר גם לסדר קורת גג נפרדת אם זה בעייתי תחת אותה קורת גג..

תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 31/07/2020 12:33:13

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2020 13:21 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
לא חושב, אם אתחיל לשבץ הטיות של השורשים ה.מ.מ, ק.ס.מ, מ.ת.ק או פ.נ.ק בכל משפט שני שלי אני אחטוף בחילה רצינית..

תוקן על ידי בתתימן ב- 31/07/2020 13:34:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2020 13:33 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
קוצר רוח? לא נראה לי

אם אני לא קצרת רוח(ובעיקר סקרנית) אז גם הוא יושב ברוגע ובסבלנות ולפעמים כך באיזה ערב נעים, נזכר בי וחושב עלי קצת...

אממ ההיפך,הייתי רועדת בפגישה;) שמעתי שחולה קורונה עלול להדביק גם כשיתכן שהבריא, כי לפעמים הבדיקות לא תקינות...
בכל מקרה, זה לא מחסן אותו והוא עלול להידבק שוב ולהדביק

אבל בכללית זה מסקרן להפגש עם חולה קורונה...מה הוא סיפר?איך היה במלונית?

נ.ב

חחח עזבי אני מעדיפה לתקשר דרך הירח(השמש מסנוורת פשוט)
זה זול יותר ומגיע במהירות הקול ליעד

אולי גם אשלח לו מכתב עם יונת דואר מתישהו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/07/2020 04:19:25

חחחח אני בטוחה שבעלך לעתיד מחכה לך בקוצר רוח .. 

האמת היא שהוא התחיל לספר לי על זה רק חמש דקות בערך לפני שעלינו לאוטובוס .. זה הלך ככה :

הלכנו ברחוב פתאום אני אומרת : יווו שכחנו לשים מסכות ... (וזה אחרי חמש דקות שאנחנו הולכים) ואז הוא אומר אני לא צריך לשים מסיכה (כל כך התעצבנתי התחלתי לחשוב שהוא מהגברים חסרי האחריות שלוקחים את החוק לידיים ועושים צחוק מכללי הזהירות) אז אמרתי לו מה הכוונה לא צריך ? אז הוא אמר הייתי חולה בקורונה אני לא צריך , אמרתי לו שכדאי שישים כי יכולים לתת לו קנס וזה 500 שקל .. קיצור אז הוא ספר שהוא היה בצרפת ולפני שהוא חזר לארץ הוא כבר היה חולה היה לו את כל התסמינים ממש , קוצר נשימה כאילו אתה רץ , אין טעם אפילו אם תדחוף כפית סחוג לפה .. והוא חזר לארץ במטוס עוד כשהוא היה חולה .. הוא חשד שזה קורונה אבל טס בכל אופן (מה שעצבן אותי ממש ! ) אמרתי לו חחח אתה מספר את זה ככה בתמימות .. אז הוא התעצבן ואמר כן מה הבעיה ספרתי את זה גם למשרד הבריאות () .. קיצור לא אהבתי את זה שיש אנשים שחולים בקורונה , טסים במטוס ומדביקים אנשים ואפילו לא מתביישים לספר את זה והוא ידע שזה קורונה ... הוא חזר בשבוע של פורים ישר למלונית נתקע שם איזה חודש וחצי עם כל מיני בלגן שהיה לו עם הבדיקות .... זהו ואז כבר הגענו לתחנה והאוטובוס הגיע ממש מהר ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2020 13:46 לינק ישיר 

קיצר, בחור "חיובי" לחלוטין...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2020 13:49 לינק ישיר 

בתתימן כתב:

תוקן על ידי בתתימן ב- 31/07/2020 13:34:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2020 13:50 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:

לא בחור חיובי בכלל  
בן אדם בלי חוש הומור 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2020 13:54 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
קוצר רוח? לא נראה לי

אם אני לא קצרת רוח(ובעיקר סקרנית) אז גם הוא יושב ברוגע ובסבלנות ולפעמים כך באיזה ערב נעים, נזכר בי וחושב עלי קצת...

אממ ההיפך,הייתי רועדת בפגישה;) שמעתי שחולה קורונה עלול להדביק גם כשיתכן שהבריא, כי לפעמים הבדיקות לא תקינות...
בכל מקרה, זה לא מחסן אותו והוא עלול להידבק שוב ולהדביק

אבל בכללית זה מסקרן להפגש עם חולה קורונה...מה הוא סיפר?איך היה במלונית?

נ.ב

חחח עזבי אני מעדיפה לתקשר דרך הירח(השמש מסנוורת פשוט)
זה זול יותר ומגיע במהירות הקול ליעד

אולי גם אשלח לו מכתב עם יונת דואר מתישהו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/07/2020 04:19:25

חחחח אני בטוחה שבעלך לעתיד מחכה לך בקוצר רוח .. 

האמת היא שהוא התחיל לספר לי על זה רק חמש דקות בערך לפני שעלינו לאוטובוס .. זה הלך ככה :

הלכנו ברחוב פתאום אני אומרת : יווו שכחנו לשים מסכות ... (וזה אחרי חמש דקות שאנחנו הולכים) ואז הוא אומר אני לא צריך לשים מסיכה (כל כך התעצבנתי התחלתי לחשוב שהוא מהגברים חסרי האחריות שלוקחים את החוק לידיים ועושים צחוק מכללי הזהירות) אז אמרתי לו מה הכוונה לא צריך ? אז הוא אמר הייתי חולה בקורונה אני לא צריך , אמרתי לו שכדאי שישים כי יכולים לתת לו קנס וזה 500 שקל .. קיצור אז הוא ספר שהוא היה בצרפת ולפני שהוא חזר לארץ הוא כבר היה חולה היה לו את כל התסמינים ממש , קוצר נשימה כאילו אתה רץ , אין טעם אפילו אם תדחוף כפית סחוג לפה .. והוא חזר לארץ במטוס עוד כשהוא היה חולה .. הוא חשד שזה קורונה אבל טס בכל אופן (מה שעצבן אותי ממש ! ) אמרתי לו חחח אתה מספר את זה ככה בתמימות .. אז הוא התעצבן ואמר כן מה הבעיה ספרתי את זה גם למשרד הבריאות () .. קיצור לא אהבתי את זה שיש אנשים שחולים בקורונה , טסים במטוס ומדביקים אנשים ואפילו לא מתביישים לספר את זה והוא ידע שזה קורונה ... הוא חזר בשבוע של פורים ישר למלונית נתקע שם איזה חודש וחצי עם כל מיני בלגן שהיה לו עם הבדיקות .... זהו ואז כבר הגענו לתחנה והאוטובוס הגיע ממש מהר ... 

בס"ד

חחח האמת?שאת צודקת

אני נמשכת בעיקר לגברים שמשדרים לי שהם "מאד מעריכים אותי ורוצים להכיר/להתחתן איתי כבר"

כך שברור שגם במצב ההתחלתי הוא כך...אך עדיין מכבד את רצוני כרגע וממתין בסבלנות ראויה להערצה

וואו לא רק שהוא מעצבן אלא גם כסיל...
אירגון הבריאות העולמי וגם משרד הבריאות אומרים שגם מי שכבר נדבק יכול להדבק שוב...
אך הוא מסתובב לו בלי מסכה ומדמיין שהנגיף הסיני הזה ירחם עליו בפעם השניה...

אז מה קרה בסוף? הורדת אותו רק בגלל זה?או כתוספת למנה העיקרית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/07/2020 13:59:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2020 14:01 לינק ישיר 

בתתימן כתב:

לא בחור חיובי בכלל  
בן אדם בלי חוש הומור 

נראה לי הקורונה נטרלה גם את חוש ההומור שלך, חשבתי היא משפיעה רק על חוש הטעם והריח.. :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/7/2020 14:06 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:

בס"ד

חחח האמת?שאת צודקת

אני נמשכת בעיקר לגברים שמשדרים לי שהם "מאד רוצים להכיר/להתחתן איתי כבר"

כך שברור שגם במצב ההתחלתי הוא כך...אך עדיין מכבד את רצוני כרגע וממתין בסבלנות ראויה להערצה

וואו לא רק שהוא מעצבן אלא גם כסיל...
אירגון הבריאות העולמי וגם משרד הבריאות אומרים שגם מי שכבר נדבק יכול להדבק שוב...
אך הוא מסתובב לו בלי מסכה ומדמיין שהנגיף הסיני הזה ירחם עליו בפעם השניה...

אז מה קרה בסוף? הורדת אותו רק בגלל זה?או כתוספת למנה העיקרית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

האמת שהוא היה כסיל מעוד כמה סיבות , וזה רק דוגמא עדינה לכסילותו... 
ואל תדאגי , רמזתי לו היטב את דעתי עליו ככה שהוא הוריד מעצמו :) (מהרגע שקלטתי אותו דאגתי להעביר לו את המסר שאני לא הסגנון שהוא מחפש) וככה אני חוסכת מעצמי קפידות :) (וגם חוסכת מעצמי לתרץ לסביבה איך אני מעיזה להוריד בחורים טובים ותנסי פעם נוספת ותני הזדמנות שניה ולמה את בררנית ולמה את חושבת את עצמך ועוד שאר בעיות )

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול לא אכיל לשיחות צום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 לדף הבא סך הכל 14 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.