| נשלח ב-2/8/2020 03:38 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  |
בס"ד חחח האמת?שאת צודקת  אני נמשכת בעיקר לגברים שמשדרים לי שהם "מאד רוצים להכיר/להתחתן איתי כבר"  כך שברור שגם במצב ההתחלתי הוא כך...אך עדיין מכבד את רצוני כרגע וממתין בסבלנות ראויה להערצה  וואו לא רק שהוא מעצבן אלא גם כסיל... אירגון הבריאות העולמי וגם משרד הבריאות אומרים שגם מי שכבר נדבק יכול להדבק שוב... אך הוא מסתובב לו בלי מסכה ומדמיין שהנגיף הסיני הזה ירחם עליו בפעם השניה...  אז מה קרה בסוף? הורדת אותו רק בגלל זה?או כתוספת למנה העיקרית? נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
האמת שהוא היה כסיל מעוד כמה סיבות , וזה רק דוגמא עדינה לכסילותו... ואל תדאגי , רמזתי לו היטב את דעתי עליו ככה שהוא הוריד מעצמו :) (מהרגע שקלטתי אותו דאגתי להעביר לו את המסר שאני לא הסגנון שהוא מחפש) וככה אני חוסכת מעצמי קפידות :) (וגם חוסכת מעצמי לתרץ לסביבה איך אני מעיזה להוריד בחורים טובים ותנסי פעם נוספת ותני הזדמנות שניה ולמה את בררנית ולמה את חושבת את עצמך ועוד שאר בעיות ) |
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 03:39 |
|
| |
|
| נשלח ב-2/8/2020 03:43 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד איזה יופי...סוף סוף שומעים שאתה בעד פינוק  אז מתי כל העסק הזה התחיל?ואיך התחיל הרומן עם המבשלת?  _________________
|
|
|
|
בס"ד חחחח  ורק 10 ש"ח כולל דג/עוף?מה היא בעיקר מכינה? היא ממש זולה...אצלי זה היה עולה לך 50 ש"ח  אגב,איך הכרת אותה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-2/8/2020 10:46 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | |
חחח כן , האמת היא שהתחלתי לחבב את המסיכה , זה נח לי שאני מכוסה , מרגיש לי כזה מוגן ונקי ... אחרי הקורונה נראה לי אני אשאיר אותה קצת איתי , זה גם נחמד שאת יכולה להסתיר את הרגשות שלך ככה לפעמים .... נגיד הייתי בטיפול לייזר כואב והיה לי נח שהיא לא ראתה את כל הפרצופים שעשיתי :) מה שמפריע זה כשאת פוגשת אנשים ואומרת להם שלום והם לא רואים את החיוך שלך וקשה גם לתקשר ככה עם מוכרים בחנות ..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 10:47 |
|
| |
בתתימן
וואו 10 שקל נשמע כמו תעריף של בית התבשיל  אז איך זה עובד , אם נגיד אני חוזרת רעבה מהעבודה איך ומתי אני יכולה להזמין לי אוכל מוכן ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 16:56 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד עשיתי הליכה לאור הירח באוויר הנעים אחרי הצום... וראיתי כוכב בודד בשמים...בדיוק אותו כוכב ראיתי בפעם הקודמת שהלכתי... האם זה לא סימן שמימי שמצאתי את נשמתי התאומה?  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/07/2020 23:44:50
|
|
חחחחח גם כן סימן זה אותו ירח שאת והוא רואים כל יום גם אותה שמש זורחת עליכם מסקנה: נשמתך התאומה קיימת בוודאות ויפה לך שיש לך כח אחרי הצום לעשות הליכה ... עכשו מבינים איך את ככה רזה  |
|
בס"ד חחחח  לא חשבתי עלזה...הבאת לי זווית חשיבה חדשה על בן זוגי לעתיד  ז"א שאני יכולה לתקשר איתו דרכם?  את יודעת לפעמים זה מצחיק לחשוב ש... בדיוק כמונו יש מישהו שהוא נשמתנו התאומה,בארץ/בגלובוס  שיושב וחושב מתי הוא יכיר אותנו... לפעמים אנחנו נוטים לחשוב כיחידים ושוכחים שיש מישהו שחש בדיוק כמונו מעבר לנהר  נ.ב כן הייתי מותשת מהצום אבל למדתי משהו מהכלב, כמו שכלב חייב לצאת לטייל כל יום ואם לא הוא נובח ו"משתגע" כך אנחנו לפעמים מרגישים באסה, ולא מבינים שזה בגלל שלא "השתחררנו"....  כך שלמרות שאין לי מה "לשמור" במשקל/להוריד, עדיין אני משתדלת לצאת,כמעט כל יום, כדי להתרענן ולחזור עם חיוך  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/07/2020 02:13:49
|
|
נשמה תאומה זה עד שפוגשים את הנשמה התאומה הבאה
|
|
בס"ד חח אממ לא בדיוק... איך אמרו בסרט "מפלצת של מלון": "האדם חווה פעם אחת בחייו זינג" (רגש התאהבות מיוחד) אני מקווה מאד שזלא אמיתי...כי הרגשתי אתזה כלפי הבן אדם הכי לא מתאים לי שכלית ביקום  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/08/2020 03:11:04
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2020 17:10 |
|
| |
יש כמה הזדמנויות של שידוך מתאים בחיים. יש כמה וכמה שידוכים שמתאים לנו להתחתן אתם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 23:19 |
|
| |
חייכנית770
| אדם_ה1 כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד אסור לאדם להגיד לשון הרע/דברי גנאי על עצמו... שלא יחשבו שזה אמיתי...  אדם צדיק נסתר נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
|
|
בס"ד
הנה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 00:35 |
|
| |
אני מוחה על זלזול בכבודי, והוא רחום יכפר עוון וכו'...
|
|
|
|
|