בקטנה, אני לא יודע מה לעשות עם עצמי, אני חזק ועדיין מרגיש טירטור, אני מנסה כמה שפחות לצאת עם הפון לרחוב, כדי שלא להסתבך שוב. רציתי בכל זאת לעשות בדיקת קורונה כי יתכן שהמבולבלים בשבכ התבלבלו ואני כן נגוע, בקופת חולים עושים רק בדיקת קורונה מכאיבה, אחפש בדיקת קורונה פרטית לא מכאיבה, אשאל יועץ רפואי. עדיין אני מנסה לסדר את המחשבות..
זה סה"כ 14 יום על הכוונת...ובלי קשר משרד הבריאות אמר לך שלא צריך להיות בבידוד, רק תבקש מהם שישלחו לך אישור למייל/נייד, כדי להיות רגוע יותר ובלי חשש לקבל דו"ח...
ראיתי באיזה מקום פרסומת על דבר כזה..(ערכת בדיקה ביתית) אחפש עבורך.מקווה שאמצא...
שמעתי על אחד שנסע, וברכב לידו נסע עוד אחד שכנראה התגלה כחולה... ואותו אחד קיבל הודעה שהיה בקרבת חולה מאומת... למזלו, היתה לו מצלמת דרך, והייתה לו ראיה שהוא רק נסע לידו בכביש...
נשלח ב-30/7/2020 15:39
בס"ד
ואיך הוא ידע שזה קשור לרכב ולא למפגש אחר עם בני אדם?
הוא בדק לפי השעות.. כנראה שיש אופציה לדעת... אני מאמינה שאומרים להם פחות או יותר מתי זה היה.. מי החולה המאומת- לא אומרים... אבל זמן ומקום אני מאמינה שכן יגידו... אחרת, מי ירצה להיכנס לבידוד??
הוא בדק לפי השעות.. כנראה שיש אופציה לדעת... אני מאמינה שאומרים להם פחות או יותר מתי זה היה.. מי החולה המאומת- לא אומרים... אבל זמן ומקום אני מאמינה שכן יגידו... אחרת, מי ירצה להיכנס לבידוד??
בס"ד
תראי אם המדינה הייתה משלמת טוב על ימי הבידוד רובם היו שמחים להיכנס
אגב, יש אנישם והרבה שהשנה לא צמים. הרבנים פסקו שכל מיש שחיובי לקורונה או יש לו תסמינים, או אפילו כבר החלים אך רק לאחרונה ואו שעדיין חלש או מרגיש משהו, שאסור להם לצום.