| נשלח ב-30/7/2020 17:05 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
הורדתם אפליקציית המגן?
|
|
זה גם טירוף, קודם כל זה לא מדויק, ככה הבנתי, וגם, האפליקציה מודיעה לך שנתקלת בחולה קורונה עליך להכנס לבידוד 14 יום ם ם ם
|
|
זה טוב שלא תידבק
|
|
הבעיה שהם ממש לא מדייקים. מה גם שאם שניכם עם מסיכה זה לא אמור לקרות גם אם נגיד ונוצר ביניכם קירבה מדאיגה. תראה בתגובות לאפליקציה שמדובר באפליקציה לקויה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2020 17:07 |
|
| |
בתתימן
|
|
המבשלת הכינה לך ?? אבל פירה לא טוב בהקפאה , אז היא באה בערב הצום ?? מעניין .. או שזה אמא שלך .. מעניין אותי איך זה עובד עם המבשלת , כמה כסף היא לוקחת לשעה , כמה פעמים היא באה בשבוע , איך האוכל שלה ?? פשוט גם לי לפעמים בא מבשלת שתכין לי אוכל כשאני חוזרת מהעבודה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2020 17:12 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד תקשיב יש מצב שהוא עבר ליד דלת ביתך  פששש אז אתה עכשיו גם על הכוונת של המשטורע  _________________
|
|
בקטנה, אני לא יודע מה לעשות עם עצמי, אני חזק ועדיין מרגיש טירטור, אני מנסה כמה שפחות לצאת עם הפון לרחוב, כדי שלא להסתבך שוב. רציתי בכל זאת לעשות בדיקת קורונה כי יתכן שהמבולבלים בשבכ התבלבלו ואני כן נגוע, בקופת חולים עושים רק בדיקת קורונה מכאיבה, אחפש בדיקת קורונה פרטית לא מכאיבה, אשאל יועץ רפואי. עדיין אני מנסה לסדר את המחשבות..
|
|
בס"ד תרגע רציף... זה סה"כ 14 יום על הכוונת...ובלי קשר משרד הבריאות אמר לך שלא צריך להיות בבידוד, רק תבקש מהם שישלחו לך אישור למייל/נייד, כדי להיות רגוע יותר ובלי חשש לקבל דו"ח...  ראיתי באיזה מקום פרסומת על דבר כזה..(ערכת בדיקה ביתית) אחפש עבורך.מקווה שאמצא...  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/07/2020 15:37:51
|
|
זה פשע שמטרטרים בן אדם סתם. ולא אאריך מה שעברתי.
יתכן וזה כי אני חרדי שאמור לצאת לתפילה בשעה הנ"ל ואמור גם להפגש חופשי עם חולי קורונה, זה לא הצליח להם, לא יצאתי אז לתפילה ואני לא מכיר שום חולה קורונה,
המוקדן במשרד הבריאות שאל אותי אם נפגשתי עם חולה קורונה, אמרתי לו שאני לא מכיר חולה קורונה. אגב, אני לא מאמין בקונספירציה הנ"ל.
לא אקח סתם ערכת בדיקה. אנסה לברר אצל יועץ רפואי
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 30/07/2020 17:21:30
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2020 17:14 |
|
| |
בס"ד תקשיב יש מצב שהוא עבר ליד דלת ביתך  פששש אז אתה עכשיו גם על הכוונת של המשטורע  _________________
|
|
בקטנה, אני לא יודע מה לעשות עם עצמי, אני חזק ועדיין מרגיש טירטור, אני מנסה כמה שפחות לצאת עם הפון לרחוב, כדי שלא להסתבך שוב. רציתי בכל זאת לעשות בדיקת קורונה כי יתכן שהמבולבלים בשבכ התבלבלו ואני כן נגוע, בקופת חולים עושים רק בדיקת קורונה מכאיבה, אחפש בדיקת קורונה פרטית לא מכאיבה, אשאל יועץ רפואי. עדיין אני מנסה לסדר את המחשבות..
|
|
בס"ד תרגע רציף... זה סה"כ 14 יום על הכוונת...ובלי קשר משרד הבריאות אמר לך שלא צריך להיות בבידוד, רק תבקש מהם שישלחו לך אישור למייל/נייד, כדי להיות רגוע יותר ובלי חשש לקבל דו"ח...  ראיתי באיזה מקום פרסומת על דבר כזה..(ערכת בדיקה ביתית) אחפש עבורך.מקווה שאמצא...  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/07/2020 15:37:51
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2020 17:17 |
|
| |
בס"ד ואיך הוא ידע שזה קשור לרכב ולא למפגש אחר עם בני אדם? אומרים לאזרח בדיוק איפה הוא נדבק? נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
לי לא גילו כלום מעבר להודעה. ככה זה כשנותנים לשלטונות יותר מדי כוח, שלטונות שהם בעצם ישראלים חפיפניקים מגעילים, שהם לא ישנו בלילה כי הם רואים סדרות בטמבלויזיה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2020 17:41 |
|
| |
בס"ד אה להירגע מתוקי...  הרי אנחנו ביום שאבלים בו בגלל שנאת חינם... אתה לא יודע אם אכן נפגשת עם חולה קורונה/לא... הם ראו במערכות שיתכן וכן... יתכן שיש גם טעות, אינך יודע.רק שמטרתם לשמור על הציבור ולא לקחת סיכונים... אז נכון שההתנהלות שלהם לא תמיד מסודרת או הוגנת, אך עדיין כדאי לקחת כל דבר בפורפורציה הנכונה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/7/2020 17:42 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
|
|
המבשלת הכינה לך ?? אבל פירה לא טוב בהקפאה , אז היא באה בערב הצום ?? מעניין .. או שזה אמא שלך .. מעניין אותי איך זה עובד עם המבשלת , כמה כסף היא לוקחת לשעה , כמה פעמים היא באה בשבוע , איך האוכל שלה ?? פשוט גם לי לפעמים בא מבשלת שתכין לי אוכל כשאני חוזרת מהעבודה :) |
|
בס"ד חחח לא בטוח שיש לו מבשלת... הוא רק חשב על הרעיון.אך בין מחשבה למציאות יש ים גדול שמפריד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/7/2020 19:02 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | |
| המבשלת הכינה לך ?? אבל פירה לא טוב בהקפאה , אז היא באה בערב הצום ?? מעניין .. או שזה אמא שלך ..מעניין אותי איך זה עובד עם המבשלת , כמה כסף היא לוקחת לשעה , כמה פעמים היא באה בשבוע , איך האוכל שלה ?? פשוט גם לי לפעמים בא מבשלת שתכין לי אוכל כשאני חוזרת מהעבודה :) |
|
בס"ד חחח לא בטוח שיש לו מבשלת... הוא רק חשב על הרעיון.אך בין מחשבה למציאות יש ים גדול שמפריד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2020 19:03 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד ואיך הוא ידע שזה קשור לרכב ולא למפגש אחר עם בני אדם? אומרים לאזרח בדיוק איפה הוא נדבק? נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
לי לא גילו כלום מעבר להודעה. ככה זה כשנותנים לשלטונות יותר מדי כוח, שלטונות שהם בעצם ישראלים חפיפניקים מגעילים, שהם לא ישנו בלילה כי הם רואים סדרות בטמבלויזיה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחחחח אני קצת מבינה אותך , זה ממש חוצפה האיכון הזה 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2020 19:21 |
|
| |
בס"ד ידוע לך אם בודקים האם הוא שהה ליד האדם 15 דקות כמו שהיה בעבר כשעשו חקירות? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/7/2020 20:58 |
|
| |
|
| נשלח ב-30/7/2020 22:02 |
|
| |
בס"ד אה להירגע מתוקי...  הרי אנחנו ביום שאבלים בו בגלל שנאת חינם... אתה לא יודע אם אכן נפגשת עם חולה קורונה/לא... הם ראו במערכות שיתכן וכן... יתכן שיש גם טעות, אינך יודע.רק שמטרתם לשמור על הציבור ולא לקחת סיכונים... אז נכון שההתנהלות שלהם לא תמיד מסודרת או הוגנת, אך עדיין כדאי לקחת כל דבר בפורפורציה הנכונה נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2020 22:03 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
|
|
לי לא גילו כלום מעבר להודעה. ככה זה כשנותנים לשלטונות יותר מדי כוח, שלטונות שהם בעצם ישראלים חפיפניקים מגעילים, שהם לא ישנו בלילה כי הם רואים סדרות בטמבלויזיה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחחחח אני קצת מבינה אותך , זה ממש חוצפה האיכון הזה  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2020 22:11 |
|
| |
דברתי עם יועץ רפואי רציני, אין מה לחשוש, עבר שבוע, אני בריא. אני בחזקת אדם בריא כמו כל אדם. אין צורך שארכוש בדיקה פרטית, מה גם שהבדיקות הפרטיות הן לא אמינות כל כך, ואין הרי צורך שאשקיע שקל בבדיקה לא נחוצה, עדיף שאקנה לי ארטיק בכסף הזה. אם קופת חולים נותנת לך בחינם תקח, למה לא, יש בבדיקה של קופת חולים אי נעימות וכאב קל, אגב, היועץ בשיטה של להקפיד על הוראות משרד הבריאות במלואן. יופי, ב"ה שסיימתי עם זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2020 23:19 |
|
| |
בס"ד יופי שמחה שכך  אז תוכל בבקשה לקנות ארטיק מגנום בציפוי דבש,שקדים ומעליו שוקולד מפנק?  אני רוצה לדעת האם כדאי לקנות...אז אשמח לשמוע חוות דעת  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/07/2020 23:20:11
|
|
|
|
|