בית פורומים בחדרי חרדים

חבר'ה דווחו מהמלוניות קורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/8/2020 16:40 לינק ישיר 

השאלה היא אם ההבדל בין המלוניות נע "בין גיהנם לסביר" או "בין גיהנם לסיביר"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 17:00 לינק ישיר 

מה שבטוח שזה לא נע בין גיהינום לגן עדן...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 17:20 לינק ישיר 

אשקול כתב:
אשקול

מושגים כתב:
אקטואליק

דב הלברטל.
בתוכנית הרדיו של ניסים משעל, דיברתי על כך שלאכזבתי בציבור החרדי חלה זילות בחיי אדם. הלהט הדתי נעשה חשוב יותר. בין השאר, עלתה כדוגמא חסידות בעלז ומי שמייצג אותה בכנסת, ישראל אייכלר.

בעקבות השידור קיבלתי שיחה אנונימית מחסיד בעלז. הוא אמר לי שהמצב בבעלז גרוע בהרבה מזה שאמרתי, ושאני מעלה בדעתי. אכתוב את מה שהוא סיפר, מדם ליבו. הדברים מדברים בעד עצמם

מתחילת הקורונה, לא נשמעים כלל להוראות משרד הבריאות. לא יצא ממנו משהו כתוב, אבל כך עולה מדבריו בעל פה, בהם אפילו מגחך על ההוראות. מטבע עולם החסידות, כל חסידי בעלז נשמעים לאדמו"ר.

התוצאה היא, שכל חסידי בעלז (כך לדבריו) נדבקו בקורונה. הם מהווים מעל 12 אחוז מהמורדמים והמונשמים. יש בהם חולים קשים. לדבריו, לא היה צריך סגר על כל קרית בעלז, כי מתגוררים שם כאלה שמקפידים, אבל המשטרה היתה צריכה לבוא לבית המדרש המרכזי של בעלז, ולתת קנסות. גם בימי חול, יש שם כחמשת אלפים חסידים המסתובבים שם, ללא מסכות וללא כל ריחוק חברתי.

אני האחרון שאסנגר בהקשר הזה על בעלז, אבל הסיפור כפי שהוא נשמע מפיו של הלברטל, נשמע לא אמין, בלשון המעטה.
למשל ה"נתון" חסר הבסיס מפיו של אותו חסיד אנונימי, על "מעל 12 אחוז" מהמורדמים והמונשמים שהם חסידי בעלז. מאיפה בדיוק הנתונים, ולמה שלאיזה בעלזער חסיד יהיה אותם?..

למען הסר ספק, חומרת הביקורת על בעלז לא תפחת בעיניי, גם אם יתברר בסוף שהאדמו"ר "צדק", ואף חסיד לא ניזוק בשל ההפקרות. בסופו של יום צריך איזה כח נבואה שמיימי, או ידע מדעי יוצא דופן, בכדי לקבל החלטות מופקרות שכאלו בנוגע לחיי אדם. מה שאין.
לא צריך להתחרפן לאידך גיסא, ולהתלהם עם פייק ניוז וסיפורי הלברטל...

מצטרף.
עם כל הביקורת והכעס על ההתנהלות של בעלז, הרי שהאמינות של הלברטל קרובה לזו של שאולזון...
באותה נשימה הוא יכל גם לספר שחסידי בעלז מכינים מצה עם דם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 00:37 לינק ישיר 

האלו כתב:
חבר'ה דווחו מהמלוניות קורונה

חברה שבוע טוב מי שנמצא במלונית קורונה שידווח
איך שם בכללי
איך התנאים בכללי
איך האוכל חמגשיות או שמבשלים במקום
מה הכשרות האמתית
איך הצוות של המלון
איך הצוות של פיקוד העורף
מה רמת ההשגחה/סגירה
וכו'
זה יכול מאוד לעזור לאלה המתלבטים אם לעזוב את הבית

יש חולים שחשבו שהם מגיעים לבית מלון 5 כוכבים
והתאכזבו מרות שהם הגיעו לתנאי מלונית עם חמגשיות של פיקוד העורף!!
ישנה הודעה שרצה ברשת שמשפחה לא רצתה להתפנות כי הם השכירו את דירתם חודשים!!
אין לי מושג אמת או בלוף!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חבר'ה דווחו מהמלוניות קורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.