בית פורומים שידוכי חרדים

הפרשי גילאים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/8/2020 01:21 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
לא הבנתי בכלל:(

נשלח מהאנדרואיד שלי

חח.. אני לא יכולה להסביר בפורום כזה...
תנסה להבין..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:24 לינק ישיר 
בתתימן

סטאטית כתב:
לא הבנתי בכלל:(נשלח מהאנדרואיד שלי
חח.. אני לא יכולה להסביר בפורום כזה...תנסה להבין..

חחח נדמה לי הבנתי את הכיוון :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:26 לינק ישיר 

אני מבולבל לגמרי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:28 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
חח.. אני לא יכולה להסביר בפורום כזה...תנסה להבין..חחח נדמה לי הבנתי את הכיוון :)

חחח.. תימניה פלפלית.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:31 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
אני מבולבל לגמרי

נשלח מהאנדרואיד שלי

לדעתי היא כנראה ענתה משהו בסגנון עוקצני כלפי אלו שכתבו לה את החשדות שלהם אחכ היא החליטה שזה לא המקום לסגור איתם חשבון ומחקה את ההודעות :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:32 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:

בתתימן כתב:
חח.. אני לא יכולה להסביר בפורום כזה...תנסה להבין..חחח נדמה לי הבנתי את הכיוון :)

חחח.. תימניה פלפלית.. 

פלפלית אמיתית. רק אומרת שהחא יודעת אבל לא אומרת מה, ככה היא תמיד צודקת:) חוץ מזה מכיוון שאת תימניה אז את בעצם מחמיאה לעצמך חחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:37 לינק ישיר 

חחח...
אז גם אתה פלפל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:41 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:

בתתימן כתב:
חחח.. תימניה פלפלית.. 

פלפלית אמיתית. רק אומרת שהחא יודעת אבל לא אומרת מה, ככה היא תמיד צודקת:) חוץ מזה מכיוון שאת תימניה אז את בעצם מחמיאה לעצמך חחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

לכן כתבתי מה הפרשנות שלי להודעות הריקות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:41 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
אני מבולבל לגמרי

נשלח מהאנדרואיד שלי

לדעתי היא כנראה ענתה משהו בסגנון עוקצני כלפי אלו שכתבו לה את החשדות שלהם אחכ היא החליטה שזה לא המקום לסגור איתם חשבון ומחקה את ההודעות :)

אני חושב שגם אם סטאטית גרמה לבחור לבכות, זה בסדר כי אני מאמין שהוא גרם את זה לעצמו. בכל מקרה היא התנהלה מולו מצויין, הוא עצמו העיד על זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:42 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
סטאטית כתבה:
בתתימן כתב:
חחח.. תימניה פלפלית.. 
פלפלית אמיתית. רק אומרת שהחא יודעת אבל לא אומרת מה, ככה היא תמיד צודקת:) חוץ מזה מכיוון שאת תימניה אז את בעצם מחמיאה לעצמך חחחנשלח מהאנדרואיד שלי
לכן כתבתי מה הפרשנות שלי להודעות הריקות..

חחח.. אין עלייך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:43 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
אני מבולבל לגמרינשלח מהאנדרואיד שלי

אני חושב שגם אם סטאטית גרמה לבחור לבכות, זה בסדר כי אני מאמין שהוא גרם את זה לעצמו. בכל מקרה היא התנהלה מולו מצויין, הוא עצמו העיד על זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

לאיזה בחור היא יכולה לגרום לבכות ??? ומכל מה שהיא כתבה לא היה נשמע שהיא חשה אשמה על מה שקרה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:44 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סטאטית כתב:
יש כאן אנשים שאולי לא הבינו נכון, אז אני אבהיר: הבחור לא בכה בגללי 

נראה לי אם זה יקרה לי אני פשוט אשתוק .. אולי אני אעדיף ללכת להשאיר לו קצת פרטיות ..
אם זה חברה אני אולי יגיד לה אם את רוצה אני כאן ... או משהו כזה :) אבל לדובב נשים זאת באמת מלאכה יחסית קלה:)

אני לא ידע איך לדובב אישה. בפרט שהיא נראית לי דרמה קווין חחח. אישית אם חבר בוכה, פשוט אשב של ואקשיב לו ולא אשדר לו שזה לא נעים לי. כמו שסטאטית עשתה

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

מקודם כל כדי לדובב אישה, אתה צריך מקודם כל להוציא מהלקסיקון שלך את המילה "דרמה קווין".

אישה רוצה גבר שהוא רגיש כלפיה ומבין לליבה ולא אחד שכל פעם בוחן אותה כמו פסיכולוג האם הדמעה שלה אמיתית וכו'...

כתוב שאישה דמעתה מצויה...אז אין מה לזלזל בכך!זה בסדר וזה טבעי!
תפקידך לכבד אותה,לשמח אותה וכמובן להיות אמפתי ותומך כשהיא בוכה ולהקל על סבלה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2020 01:44 לינק ישיר 
בתתימן

סטאטית : "יצא להיות בסיטואציה של גבר בוכה... 
לא יודעת למה, זה גרם לי להעריך אותו עוד יותר...

הרעיון בכללי שלא ניסיתי לגרום לו להפסיק לבכות... זה דבר שאני שונאת שאנשים עושים...
נתתי לו להרגיש הכי בנוח בעולם, ושיבין שזה הכי אנושי ונורמלי לבכות גם אם הוא גבר..
ובאמת, אחרי שבוע ככה, יצא לנו לדבר על זה, והוא אמר שהוא ממש העריך את זה, ושהוא היה נבוך רצח כשהוא התחיל לבכות אבל ההתייחסות שלי לכל הסיטואציה גרמה לו להרגיש ממש טוב עם עצמו..."

מכל זה מובן היטב שהיא עודדה אותו ... זה נשמע כאילו זה אחד האחים שלה 

תוקן על ידי בתתימן ב- 24/08/2020 01:45:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:45 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
אני מבולבל לגמרינשלח מהאנדרואיד שלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

לאיזה בחור היא יכולה לגרום לבכות ??? ומכל מה שהיא כתבה לא היה נשמע שהיא חשה אשמה על מה שקרה..

נו לבחור בחדר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:47 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סטאטית כתב:
יש כאן אנשים שאולי לא הבינו נכון, אז אני אבהיר: הבחור לא בכה בגללי 

נראה לי אם זה יקרה לי אני פשוט אשתוק .. אולי אני אעדיף ללכת להשאיר לו קצת פרטיות ..
אם זה חברה אני אולי יגיד לה אם את רוצה אני כאן ... או משהו כזה :) אבל לדובב נשים זאת באמת מלאכה יחסית קלה:)

אני לא ידע איך לדובב אישה. בפרט שהיא נראית לי דרמה קווין חחח. אישית אם חבר בוכה, פשוט אשב של ואקשיב לו ולא אשדר לו שזה לא נעים לי. כמו שסטאטית עשתה

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

מקודם כל כדי לדובב אישה, אתה צריך מקודם כל להוציא מהלקסיקון שלך את המילה "דרמה קווין".

אישה רוצה גבר שהוא רגיש כלפיה ומבין לליבה ולא אחד שכל פעם בוחן אותה כמו פסיכולוג האם הדמעה שלה אמיתית וכו'...

כתוב שאישה דמעתה מצויה...אז אין מה לזלזל בכך!זה בסדר וזה טבעי!
תפקידך לכבד אותה,לשמח אותה וכמובן להיות אמפתי ותומך כשהיא בוכה ולהקל על סבלה....

חחח תקשיבי בתור אחד שגדל בבית של בנות אני יודע מה זה דרמה קווין. בנות אומרות מאה כדי לציין עשרים אחוז. אבל אל תדאגי אני מעולה בוולידציה. אגב אין לי אף תפקיד! יש לי רצון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הפרשי גילאים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 ... 30 31 32 לדף הבא סך הכל 32 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.