| נשלח ב-24/8/2020 01:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 01:31 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | |
|
לדעתי היא כנראה ענתה משהו בסגנון עוקצני כלפי אלו שכתבו לה את החשדות שלהם אחכ היא החליטה שזה לא המקום לסגור איתם חשבון ומחקה את ההודעות :)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 01:37 |
|
| |
חחח... אז גם אתה פלפל 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 01:41 |
|
| |
בתתימן
לכן כתבתי מה הפרשנות שלי להודעות הריקות..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 01:41 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | |
|
לדעתי היא כנראה ענתה משהו בסגנון עוקצני כלפי אלו שכתבו לה את החשדות שלהם אחכ היא החליטה שזה לא המקום לסגור איתם חשבון ומחקה את ההודעות :) |
|
אני חושב שגם אם סטאטית גרמה לבחור לבכות, זה בסדר כי אני מאמין שהוא גרם את זה לעצמו. בכל מקרה היא התנהלה מולו מצויין, הוא עצמו העיד על זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 01:42 |
|
| |
חחח.. אין עלייך
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 01:43 |
|
| |
בתתימן
לאיזה בחור היא יכולה לגרום לבכות ??? ומכל מה שהיא כתבה לא היה נשמע שהיא חשה אשמה על מה שקרה..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 01:44 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
מקודם כל כדי לדובב אישה, אתה צריך מקודם כל להוציא מהלקסיקון שלך את המילה "דרמה קווין".
אישה רוצה גבר שהוא רגיש כלפיה ומבין לליבה ולא אחד שכל פעם בוחן אותה כמו פסיכולוג האם הדמעה שלה אמיתית וכו'...
כתוב שאישה דמעתה מצויה...אז אין מה לזלזל בכך!זה בסדר וזה טבעי! תפקידך לכבד אותה,לשמח אותה וכמובן להיות אמפתי ותומך כשהיא בוכה ולהקל על סבלה....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 01:44 |
|
| |
בתתימן
סטאטית : "יצא להיות בסיטואציה של גבר בוכה... לא יודעת למה, זה גרם לי להעריך אותו עוד יותר...
הרעיון בכללי שלא ניסיתי לגרום לו להפסיק לבכות... זה דבר שאני שונאת שאנשים עושים... נתתי לו להרגיש הכי בנוח בעולם, ושיבין שזה הכי אנושי ונורמלי לבכות גם אם הוא גבר.. ובאמת, אחרי שבוע ככה, יצא לנו לדבר על זה, והוא אמר שהוא ממש העריך את זה, ושהוא היה נבוך רצח כשהוא התחיל לבכות אבל ההתייחסות שלי לכל הסיטואציה גרמה לו להרגיש ממש טוב עם עצמו..." מכל זה מובן היטב שהיא עודדה אותו ... זה נשמע כאילו זה אחד האחים שלה 
תוקן על ידי בתתימן ב- 24/08/2020 01:45:10
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 01:45 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
לאיזה בחור היא יכולה לגרום לבכות ??? ומכל מה שהיא כתבה לא היה נשמע שהיא חשה אשמה על מה שקרה.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 01:47 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
בס"ד
מקודם כל כדי לדובב אישה, אתה צריך מקודם כל להוציא מהלקסיקון שלך את המילה "דרמה קווין".
אישה רוצה גבר שהוא רגיש כלפיה ומבין לליבה ולא אחד שכל פעם בוחן אותה כמו פסיכולוג האם הדמעה שלה אמיתית וכו'...
כתוב שאישה דמעתה מצויה...אז אין מה לזלזל בכך!זה בסדר וזה טבעי! תפקידך לכבד אותה,לשמח אותה וכמובן להיות אמפתי ותומך כשהיא בוכה ולהקל על סבלה.... |
|
חחח תקשיבי בתור אחד שגדל בבית של בנות אני יודע מה זה דרמה קווין. בנות אומרות מאה כדי לציין עשרים אחוז. אבל אל תדאגי אני מעולה בוולידציה. אגב אין לי אף תפקיד! יש לי רצון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|