בית פורומים שידוכי חרדים

הפרשי גילאים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/8/2020 01:48 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
אני מבולבל לגמרינשלח מהאנדרואיד שלי
לדעתי היא כנראה ענתה משהו בסגנון עוקצני כלפי אלו שכתבו לה את החשדות שלהם אחכ היא החליטה שזה לא המקום לסגור איתם חשבון ומחקה את ההודעות :)
אני חושב שגם אם סטאטית גרמה לבחור לבכות, זה בסדר כי אני מאמין שהוא גרם את זה לעצמו. בכל מקרה היא התנהלה מולו מצויין, הוא עצמו העיד על זהנשלח מהאנדרואיד שלי
לאיזה בחור היא יכולה לגרום לבכות ??? ומכל מה שהיא כתבה לא היה נשמע שהיא חשה אשמה על מה שקרה..

נו לבחור בחדר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא הבנתי הפעם.. מה כוונתך ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:50 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
לדעתי היא כנראה ענתה משהו בסגנון עוקצני כלפי אלו שכתבו לה את החשדות שלהם אחכ היא החליטה שזה לא המקום לסגור איתם חשבון ומחקה את ההודעות :)
אני חושב שגם אם סטאטית גרמה לבחור לבכות, זה בסדר כי אני מאמין שהוא גרם את זה לעצמו. בכל מקרה היא התנהלה מולו מצויין, הוא עצמו העיד על זהנשלח מהאנדרואיד שלי
לאיזה בחור היא יכולה לגרום לבכות ??? ומכל מה שהיא כתבה לא היה נשמע שהיא חשה אשמה על מה שקרה..

נו לבחור בחדר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח עזבי הסתבכתי לגמרי. כנראה עייף מידי. אני חושב שאת צודקת וסביר להניח שזה אחיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:52 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
נו לבחור בחדר?נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח עזבי הסתבכתי לגמרי. כנראה עייף מידי. אני חושב שאת צודקת וסביר להניח שזה אחיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

באמת צריך לישון כבר ילדודס...
ליל מנוחה :) 

ומה שהתבלבלתי אם זה לבחור בחיריק או לבחור בפתח ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:54 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סטאטית כתב:
יש כאן אנשים שאולי לא הבינו נכון, אז אני אבהיר: הבחור לא בכה בגללי 

נראה לי אם זה יקרה לי אני פשוט אשתוק .. אולי אני אעדיף ללכת להשאיר לו קצת פרטיות ..
אם זה חברה אני אולי יגיד לה אם את רוצה אני כאן ... או משהו כזה :) אבל לדובב נשים זאת באמת מלאכה יחסית קלה:)

אני לא ידע איך לדובב אישה. בפרט שהיא נראית לי דרמה קווין חחח. אישית אם חבר בוכה, פשוט אשב של ואקשיב לו ולא אשדר לו שזה לא נעים לי. כמו שסטאטית עשתה

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

מקודם כל כדי לדובב אישה, אתה צריך מקודם כל להוציא מהלקסיקון שלך את המילה "דרמה קווין".

אישה רוצה גבר שהוא רגיש כלפיה ומבין לליבה ולא אחד שכל פעם בוחן אותה כמו פסיכולוג האם הדמעה שלה אמיתית וכו'...

כתוב שאישה דמעתה מצויה...אז אין מה לזלזל בכך!זה בסדר וזה טבעי!
תפקידך לכבד אותה,לשמח אותה וכמובן להיות אמפתי ותומך כשהיא בוכה ולהקל על סבלה....

חחח תקשיבי בתור אחד שגדל בבית של בנות אני יודע מה זה דרמה קווין. בנות אומרות מאה כדי לציין עשרים אחוז. אבל אל תדאגי אני מעולה בוולידציה. אגב אין לי אף תפקיד! יש לי רצון

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח יש לך תפקיד...

אמממ אז בגלל אחיותיך אתה חושב שכל הבנות כך?

אז אני רוצה לגלות לך, שאם אני בוכה? זה בכי אמיתי ב100%.

איני מרבה לבכות.אני בד"כ מאופקת , אך אם זה קורה? כל דברי הם אמת ואני אישית הייתי רוצה שיבינו לליבי ולא יפחיתו ויראו בזה 20% אמת... אלא 100%

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/08/2020 01:55:50

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2020 01:57 לינק ישיר 

בס"ד

אגב, תרצו לשתף מי בחיים האלה, גרם לכם לבכות?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2020 01:57 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סטאטית כתב:
יש כאן אנשים שאולי לא הבינו נכון, אז אני אבהיר: הבחור לא בכה בגללי 

נראה לי אם זה יקרה לי אני פשוט אשתוק .. אולי אני אעדיף ללכת להשאיר לו קצת פרטיות ..
אם זה חברה אני אולי יגיד לה אם את רוצה אני כאן ... או משהו כזה :) אבל לדובב נשים זאת באמת מלאכה יחסית קלה:)

אני לא ידע איך לדובב אישה. בפרט שהיא נראית לי דרמה קווין חחח. אישית אם חבר בוכה, פשוט אשב של ואקשיב לו ולא אשדר לו שזה לא נעים לי. כמו שסטאטית עשתה

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

מקודם כל כדי לדובב אישה, אתה צריך מקודם כל להוציא מהלקסיקון שלך את המילה "דרמה קווין".

אישה רוצה גבר שהוא רגיש כלפיה ומבין לליבה ולא אחד שכל פעם בוחן אותה כמו פסיכולוג האם הדמעה שלה אמיתית וכו'...

כתוב שאישה דמעתה מצויה...אז אין מה לזלזל בכך!זה בסדר וזה טבעי!
תפקידך לכבד אותה,לשמח אותה וכמובן להיות אמפתי ותומך כשהיא בוכה ולהקל על סבלה....

חחח תקשיבי בתור אחד שגדל בבית של בנות אני יודע מה זה דרמה קווין. בנות אומרות מאה כדי לציין עשרים אחוז. אבל אל תדאגי אני מעולה בוולידציה. אגב אין לי אף תפקיד! יש לי רצון

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח יש לך תפקיד...

אמממ אז בגלל אחיותיך אתה חושב שכל הבנות כך?

אז אני רוצה לגלות לך, שאם אני בוכה? זה בכי אמיתי ב100%.

איני מרבה לבכות.אני בד"כ מאופקת , א אם זה קורה? כל דברי הם אמת ואני אישית הייתי רוצה שיבינו לליבי ולא יפחיתו ויראו בזה 20% אמת... אלא 100%

אממ לא, מאה אחוז כל הבנות ככה. שאלתי את אחיות שלי חחח. אני לא מדבר רק על בכח אלא על כל דבר. כשהן אומרות שהיה כיף מאודדדד הן מתכוונות לסבבה אצל גבר וכשהן אומרות שהיה ממש מממש מפחיד זה כי אם הן יאמרו שהיה קצת מפחיד, חברות שלהן לא יחשבו שבאמת פחדו חחח. בסופו של דבר זה עניין של שפה. לגברים יש נטיה להקטין מדברים ואילו לנשים, להגזים. בכל מקרה זאת דעתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:58 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
נו לבחור בחדר?נשלח מהאנדרואיד שלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

באמת צריך לישון כבר ילדודס...
ליל מנוחה :) 

ומה שהתבלבלתי אם זה לבחור בחיריק או לבחור בפתח ... 

תודה. באמת אזוז לישון. אגב חמוד שאת חושבת שיש לי מושג איך קוראים לניקוד:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי סתםבחור ב- 24/08/2020 01:58:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 01:59 לינק ישיר 

בס"ד

צודיק,תגיד 99.9%...כי אני שונה. איני נוטה להגזים בדבריי.

אולי זה נראה לך הגזמה כאדם שכלי, אך היא? בהחלט רואה כך את הדברים!

ובכללית לא חכם להכליל נשים.
כפי שיש גברים שונים. יש גם נשים שונות.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/08/2020 02:02:01

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2020 02:22 לינק ישיר 

לאיזה בחור היא יכולה לגרום לבכות ??? ומכל מה שהיא כתבה לא היה נשמע שהיא חשה אשמה על מה שקרה..[/quote]

אני לא מרגישה אשמה, כי הסיטואציה ההיא שהבחור בכה, הייתה אחרי שהוא סיפר לי משהו על עצמו.. התמודדות מסוימת שיש לו ואז התחיל לבכות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 02:37 לינק ישיר 

בס"ד

יפה שהוא הרגיש פתוח לבכות לידך...

את נשמעת נשמה טובה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2020 02:47 לינק ישיר 

חחח תודה חייכנית 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 10:55 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

אגב, תרצו לשתף מי בחיים האלה, גרם לכם לבכות?

כאילו לבכות ממש ולהזיל דמעות או משהו שנגע ריגשית והעיניים לחות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 10:56 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

צודיק,תגיד 99.9%...כי אני שונה. איני נוטה להגזים בדבריי.

אולי זה נראה לך הגזמה כאדם שכלי, אך היא? בהחלט רואה כך את הדברים!

ובכללית לא חכם להכליל נשים.
כפי שיש גברים שונים. יש גם נשים שונות.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/08/2020 02:02:01

חייכנית כשאת צודקת את צודקת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 11:02 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

רציף כתב:
סתםבחור כתב:

רציף כתב:

לא סתם היקר,
חושבני שאתה מפספס את
הקסם של בחורה מתוקה
שנדלקת אחריה,
הכל מרתק אצלה,

וכי אחת בת עשרים חכמה
היא לא מעניינת מספיק ?...

נכון שפקחית ושנונה
זה אחלה דבר, זה אדיר,
ועדיין, זה תוספת לעיקר,
העיקר זה ; שאהבה נפשי

חחח אהבתי את הכינוי. תקשיב, הדלקות לא מחזיקה הרבה מים (!) בסופו של דבר אם אין מכנה משותף אז הזוגיות תקרטע ויצטרכו להביא ילדים כדי להציל אותה. בצורה בת 18, מבחינתי באמת לא מספיק בוגרת. אני לא סיימתי גיל ההתבגרות עד 22 וגם עכשיו אני עדיין מתבגר. החלק הקדמי של המוח שהוא החלק שעושה אותנו בני אדם רק מתחיל להתעצבן בגיל עשרים. בקיצור, ברור שאני יכול להידלק על בחורה צעירה ורעננה בגיל צעיר אבל צריך שיהיה גם כימיה שיכלית

בחורה חכמה כלבבך
בת 20
היא מרתקת,
לא ברור לי מה אתה מחפש
מתבגרת ושאר ירקות.

גם בת 27 לא לחוצה
להביא ילדים,
חוץ מזה שאתה נשמע צעיר,
משהוא כמו 23

נשלח מהאנדרואיד שלי

הוא אמר שהוא בן 25 , ומחפש אישה בוגרת וחזקה .. 

עד שיש בחור שמחפש אישה בוגרת אל תניע אותו מזה .. זה חשוב שכל אחד יתחתן עם בת גילו שמשתווה לו בשכלו 
אם אתם זוכרים באחד הפורומים פה סיפרו על הנגיד ( נדמה לי רכניץ) שמוכן לשלם לכל אחד שיתחתן עם אישה יותר גדולה ממנו ומעל גיל 25 10000 דולר .. 

אם זה מה שעושה לו את זה - בכבוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 11:05 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

אז אולי בעצם כל זה מהלך עסקי של סתם בחור, כדי לזכות בזה?

זה היה לפני הרבה זמן ההצעה הזאת , אבל מה שחשוב זה המסר .. שבחורים ייקחו אישה בוגרת מהם או לפחות בגילם .. בשביל שלבנות הבוגרות יהיה יותר היצע .. כי מה שקורה היום גבר בן 30 יכול לקחת נשים מגיל עשרים ואילו אישה בת 30 לא יכולה לקחת צעיר ממנה .. וככה מצטמצם ההיצע לנשים..

עדיף שחרדים יתחתנו עם חרדים
בלי לבדוק בציציות, זה קרלין, זה מרוקאי, זה פרסי, זה חבדניק, זה אמריקאי, זה סדיגורה בני ברק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הפרשי גילאים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 ... 30 31 32 לדף הבא סך הכל 32 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.