| נשלח ב-24/8/2020 20:44 |
|
| |
חייכנית, לגבי מה שכתבת: "בקשר ל"לרמה" כתוב בתורה "נחית דרגא ונסיב", ההיפך. התורה קוראת לגבר לא לחפש מישהי שמשתווה לו בשכלו/מעמדו. אלא להיות ענו. להתכופף מעט עבור האישה,כדי להתחתן. ולהבין שזה בסדר וטבעי שיש פערים! העולם המודרני המציא זאת שחייבים להיות "שווים" בהשכלה. "שווים" במעמד הכלכלי. התורה בעד שוני והדגשת השוני בין המינים ומברכת על כך ואפילו אומרת שזו הדרך להתחתן."
למה את חושבת שדווקא הגבר צריך להיות העניו ולהתכופף?? אני מכירה נשים, שהאגו שלהן יוצר בזוגיות אלף ואחת בעיות...
תוקן על ידי סטאטית ב- 24/08/2020 20:44:38
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 20:46 |
|
| |
| רציף כתב: |  | יש גברים קרי מזג שלא בוכים. יש הרבה גברים שלא בוכים זה לא באופי שלהם, אלא אם כן אמא שלהם נפטרה חלילה, או משהו כזה. בדרך כלל אני לא בוכה, אני מוריד דמעה או שניים, אם אני שוכב במיטה זה קורה יותר, מעניין, זה קורה לי גם בפורום הזה שיש קטע אנושי מרגש אש.. איזה תגובה של מישהי שאני מעריך, זה די נדיר. אפשר להבין את הבחורה ההיא, מצחיק לראות אותה גבר בוכה, היא לא רגילה לכזה דבר. אני לא מבין את לא סתם בחור מעניין, שהוא ננעל בגלל זה ?... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רציף, יכול להיות שהבחורה לא רגילה לסיטואציה שכזאת, אבל לצחוק? נראה לי קצת לא אנושי, יכול להיות שהיא תרגיש מבוכה, אבל בחורה חייבת לעצור את עצמה.. מה אתה היית חושב על בחורה שהייתה צוחקת לך בפרצוף כשאתה בוכה פתאום??
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 20:49 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| רציף כתב: |  | | סתםבחור כתב: |  | | רציף כתב: |  | לא סתם היקר,חושבני שאתה מפספס אתהקסם של בחורה מתוקהשנדלקת אחריה,הכל מרתק אצלה,וכי אחת בת עשרים חכמההיא לא מעניינת מספיק ?...נכון שפקחית ושנונהזה אחלה דבר, זה אדיר,ועדיין, זה תוספת לעיקר,העיקר זה ; שאהבה נפשי |
|
חחח אהבתי את הכינוי. תקשיב, הדלקות לא מחזיקה הרבה מים (!) בסופו של דבר אם אין מכנה משותף אז הזוגיות תקרטע ויצטרכו להביא ילדים כדי להציל אותה. בצורה בת 18, מבחינתי באמת לא מספיק בוגרת. אני לא סיימתי גיל ההתבגרות עד 22 וגם עכשיו אני עדיין מתבגר. החלק הקדמי של המוח שהוא החלק שעושה אותנו בני אדם רק מתחיל להתעצבן בגיל עשרים. בקיצור, ברור שאני יכול להידלק על בחורה צעירה ורעננה בגיל צעיר אבל צריך שיהיה גם כימיה שיכלית |
|
בחורה חכמה כלבבךבת 20היא מרתקת, לא ברור לי מה אתה מחפש מתבגרת ושאר ירקות.גם בת 27 לא לחוצהלהביא ילדים,חוץ מזה שאתה נשמע צעיר, משהוא כמו 23 נשלח מהאנדרואיד שלי |
| הוא אמר שהוא בן 25 , ומחפש אישה בוגרת וחזקה .. עד שיש בחור שמחפש אישה בוגרת אל תניע אותו מזה .. זה חשוב שכל אחד יתחתן עם בת גילו שמשתווה לו בשכלו אם אתם זוכרים באחד הפורומים פה סיפרו על הנגיד ( נדמה לי רכניץ) שמוכן לשלם לכל אחד שיתחתן עם אישה יותר גדולה ממנו ומעל גיל 25 10000 דולר .. |
|
|
|
אני עוד כמה חודשים 24 |
|
|
|
בס"ד
חחחח אתה התלמיד הכי טוב שלי 
ועכשיו לשלב הבא: בקשר למשקל תגיד כך: "אני לא מבין במשקל...אבל את נראית רזה (וחטובה),מתלבשת נפלא ועם יופי מיוחד". אל תגיד "רואים שרזית", כי לא לכולן זה מחמאה...("כאילו מה חשבת לפני שאני שמנה?/אחת שמנסה דווקא לעלות במשקל...זה מתסכל אותה(;)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 20:52 |
|
| |
חייכנית770
| סטאטית כתב: |  | חייכנית, לגבי מה שכתבת: "בקשר ל"לרמה" כתוב בתורה "נחית דרגא ונסיב", ההיפך. התורה קוראת לגבר לא לחפש מישהי שמשתווה לו בשכלו/מעמדו. אלא להיות ענו. להתכופף מעט עבור האישה,כדי להתחתן. ולהבין שזה בסדר וטבעי שיש פערים! העולם המודרני המציא זאת שחייבים להיות "שווים" בהשכלה. "שווים" במעמד הכלכלי. התורה בעד שוני והדגשת השוני בין המינים ומברכת על כך ואפילו אומרת שזו הדרך להתחתן."
למה את חושבת שדווקא הגבר צריך להיות העניו ולהתכופף?? אני מכירה נשים, שהאגו שלהן יוצר בזוגיות אלף ואחת בעיות...
תוקן על ידי סטאטית ב- 24/08/2020 20:44:38 |
|
בס"ד
זה במידה והוא יותר חכם ממנה... במידה שהיא? יתכן שזה מקרה אבוד לא אני כתבתי אתזה.אלא בפירוש אחד בתורה,על נושא זה כתוב, שאישה החכמה יותר מבעלה נוטה לזלזל בו. אז ברור שעבודת המידות שלה תהיה יותר קשה, כדי להעריך אותו למרות הפער.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 21:00 |
|
| |
| רציף כתב: |  | יש גברים קרי מזג שלא בוכים. יש הרבה גברים שלא בוכים זה לא באופי שלהם, אלא אם כן אמא שלהם נפטרה חלילה, או משהו כזה. בדרך כלל אני לא בוכה, אני מוריד דמעה או שניים, אם אני שוכב במיטה זה קורה יותר, מעניין, זה קורה לי גם בפורום הזה שיש קטע אנושי מרגש אש.. איזה תגובה של מישהי שאני מעריך, זה די נדיר. אפשר להבין את הבחורה ההיא, מצחיק לראות אותה גבר בוכה, היא לא רגילה לכזה דבר. אני לא מבין את לא סתם בחור מעניין, שהוא ננעל בגלל זה ?... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
יפה לך ...
אז אני זכיתי לגרום לך לבכות?
נ.ב
לדעתי,אין מה לצחוק מבכי של גבר,זה מתוק ואנושי,אם זה בגלל סיבות רציניות
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 21:01 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
|
רציף, יכול להיות שהבחורה לא רגילה לסיטואציה שכזאת, אבל לצחוק? נראה לי קצת לא אנושי, יכול להיות שהיא תרגיש מבוכה, אבל בחורה חייבת לעצור את עצמה.. מה אתה היית חושב על בחורה שהייתה צוחקת לך בפרצוף כשאתה בוכה פתאום?? |
|
הייתי מתפלא, מה היא צוחקת עכשיו ? ואז היא היתה מסבירה לי והייתי מבין איפשהו, יש אנשים שלא מגיבים נכון במצב מלחיץ או מביך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 21:03 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | יש גברים קרי מזג שלא בוכים. יש הרבה גברים שלא בוכיםזה לא באופי שלהם,אלא אם כן אמא שלהם נפטרהחלילה, או משהו כזה.בדרך כלל אני לא בוכה,אני מוריד דמעה או שניים,אם אני שוכב במיטהזה קורה יותר, מעניין,זה קורה לי גם בפורום הזהשיש קטע אנושי מרגש אש..איזה תגובה של מישהי שאני מעריך,זה די נדיר.אפשר להבין את הבחורה ההיא,מצחיק לראות אותה גבר בוכה,היא לא רגילה לכזה דבר.אני לא מבין את לא סתם בחור מעניין,שהוא ננעל בגלל זה ?... נשלח מהאנדרואיד שלי |
| רציף, יכול להיות שהבחורה לא רגילה לסיטואציה שכזאת, אבל לצחוק? נראה לי קצת לא אנושי, יכול להיות שהיא תרגיש מבוכה, אבל בחורה חייבת לעצור את עצמה.. מה אתה היית חושב על בחורה שהייתה צוחקת לך בפרצוף כשאתה בוכה פתאום?? |
|
הייתי מתפלא, מה היא צוחקת עכשיו ? ואז היא היתה מסבירה לי והייתי מבין איפשהו, יש אנשים שלא מגיבים נכון במצב מלחיץ או מביך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יפה... כנראה אני צריכה לעבוד על עצמי קצת יותר... אני אחת שבדרך כלל נותנת הזדמנות שנייה, אבל בנושאים רגישים קשה לי לתת צ'אנס... כמו לדוג' במקרה כזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 21:04 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
צודיק,תגיד 99.9%...כי אני שונה. איני נוטה להגזים בדבריי.
אולי זה נראה לך הגזמה כאדם שכלי, אך היא? בהחלט רואה כך את הדברים!
ובכללית לא חכם להכליל נשים. כפי שיש גברים שונים. יש גם נשים שונות.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/08/2020 02:02:01 |
|
|
|
בס"ד
חחחח איזו מדליה קסומה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 21:05 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
בס"ד
יפה לך ...
אז אני זכיתי לגרום לך לבכות?
נ.ב
לדעתי,אין מה לצחוק מבכי של גבר,זה מתוק ואנושי,אם זה בגלל סיבות רציניות |
|
את וסטאטית גרמו לי להזיל דמעה או שתיים, אתן נשמות טהורות, לפעמים אם מתכתבים בפרטי יש את זה יותר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 21:06 |
|
| |
יש לי כמה סיפורים, אני אחשוב על הסיפור הכי נורמלי מביניהם ואכתוב פה... 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 21:09 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | יש גברים קרי מזג שלא בוכים. יש הרבה גברים שלא בוכיםזה לא באופי שלהם,אלא אם כן אמא שלהם נפטרהחלילה, או משהו כזה.בדרך כלל אני לא בוכה,אני מוריד דמעה או שניים,אם אני שוכב במיטהזה קורה יותר, מעניין,זה קורה לי גם בפורום הזהשיש קטע אנושי מרגש אש..איזה תגובה של מישהי שאני מעריך,זה די נדיר.אפשר להבין את הבחורה ההיא,מצחיק לראות אותה גבר בוכה,היא לא רגילה לכזה דבר.אני לא מבין את לא סתם בחור מעניין,שהוא ננעל בגלל זה ?... נשלח מהאנדרואיד שלי |
| רציף, יכול להיות שהבחורה לא רגילה לסיטואציה שכזאת, אבל לצחוק? נראה לי קצת לא אנושי, יכול להיות שהיא תרגיש מבוכה, אבל בחורה חייבת לעצור את עצמה.. מה אתה היית חושב על בחורה שהייתה צוחקת לך בפרצוף כשאתה בוכה פתאום?? |
|
הייתי מתפלא, מה היא צוחקת עכשיו ? ואז היא היתה מסבירה לי והייתי מבין איפשהו, יש אנשים שלא מגיבים נכון במצב מלחיץ או מביך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יפה... כנראה אני צריכה לעבוד על עצמי קצת יותר... אני אחת שבדרך כלל נותנת הזדמנות שנייה, אבל בנושאים רגישים קשה לי לתת צ'אנס... כמו לדוג' במקרה כזה.. |
|
בנושאים רגשיים את מבררת איתו, מה היתה הסיבה לאמירה או התנהגות מסוימת. נשים חששניות המה - - - נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 21:10 |
|
| |
את וסטאטית גרמו לי להזיל דמעה או שתיים, אתן נשמות טהורות, לפעמים אם מתכתבים בפרטי יש את זה יותר נשלח מהאנדרואיד שלי [/quote]
דייי... באמת? ריגשת אותי...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 21:12 |
|
| |
אבל יש מה שמאפיין נשים, ויש מה שמאפיין גברים, ולא פעם יש מה שמאפיין גבר שגדל בבית עם מלא אחיות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|