בית פורומים שידוכי חרדים

הפרשי גילאים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2020 01:11 לינק ישיר 

למזלי זה ירד מהר. ברוך השם. אומרים שהזמן שלוקח להתאושש ממערכת יחסים זה חצי מהזמן שהייתם במערכת יחסים. אז על חודש, לוקח שבועיים וכדומה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:13 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:

סתםבחור כתב:
רציף כתב:
"לא סתם",כבודו גם מוזמן לכתוב לנו,זה דורש השקעה
הזלתי דמעות כשבחורה שממש רציתי הורידה את השידוך. זה היה ממש מאכזב:(נשלח מהאנדרואיד שלי
ואוו... זה באמת מאכזב..אני חושבת על עצמי, במקרה כזה, זה היה עושה לי תחושה לא טובה- סוג של: לא מעוניינים בי....ואפשר לשאול איך התגברת על זה?

כל אחד לוקח את זה לכיוון אחר. אישית פחות מתחבר ללא מעוניינים בי או דוחים אותי כי אני מספיק שלם עם עצמי אבל כן יש את האכזבה אחרי שכל הציפיות "מתנפצות". את יודעת שבעל מאורעצרע יש את המקרה עצמו שהוא אכן מכאיב, אבל לא מאוד. ויש את מה שאנחנו משליכים מהמקרה, כמו: למה זה קרה לי, האם זה ישתנה, מה לא בסדר בי וכו' שזה עיקר הסבל:)
התמודדתי על ידי זמן וקצת הסתגרות עם עצמי

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני חשתי בעיקר געגוע .. ספציפית אם הבחור ההוא לא היה אכפת לי לא להתחתן אבל היה לי חשוב לעבור איזהשהוא תהליך של פרידה ... להכיר עוד קצת לדבר .. למצות קצת את הקשר ולהיפרד מתוך הבנה של שתינו שאנחנו לא מתאימים , זה בעיה שלי בעיקר כי אני נקשרת מאד בקלות וקשה לי קשרים שבאים והולכים ככה פתאום 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:14 לינק ישיר 
חייכנ

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

אגב, חידשת לי שגבר בוכה כשילד נולד....

נראה לי זה ממש ילחיץ אותי שהגבר יבכה לי בחדר, כשאני אהיה מותשת וכאובה אחרי לידה...
אני צריכה לבכות ושהוא יתמוך בי גיוועלד...

חחח הכל באמת סובב סביבך:) לא מדובר על דעות שוטפות אלא על דמעת שמחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

אהה לדמעה אחת שקופה?יש אישור

זה בהחלט רגע מרגש...אחרי שהאישה נחה ומרגישה טוב יותר...לראות את הגבר מתרגש לחבוק את התינוק הרך...
זה רגע ששווה תמונה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 01:14 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
רציף כתב:

"לא סתם",
כבודו גם מוזמן לכתוב לנו,
זה דורש השקעה

הזלתי דמעות כשבחורה שממש רציתי הורידה את השידוך. זה היה ממש מאכזב:(

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

באמת כואב...שידוכים זו תקופה לא קלה לפעמים...

האמת? שגם אני.רק פעם אחת בכיתי ליד בן אדם זר.וזה היה בזמן פגישת פרידה.

אבל מאזן הדמעות הולך לכיוון הגברי ונסגר לבינתיים עם 2 גברים שבכו מול עיניי, בפגישת הפרידה...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/08/2020 01:08:34

כנראה הם הרגישו שפיספסו אותך. מה זו פגישת פרידה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:15 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
תודה. באמת אזוז לישון. אגב חמוד שאת חושבת שיש לי מושג איך קוראים לניקוד:)
נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי סתםבחור ב- 24/08/2020 01:58:11

חחח הייתי בטוחה שלומדים את זה במכינה קמץ א או  חיריק א אי 

יפה שאת זוכרת. אני בקושי זוכר את הסדר של א' ב'

נשלח מהאנדרואיד שלי

ואוו איך הצלחת לשכוח את הסדר של האב ??? 

למה שאזכור את הסדר של א ב? זה חסר משמעות. תופס סתם מקום במוח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:16 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:

סתםבחור כתב:
רציף כתב:
הזלתי דמעות כשבחורה שממש רציתי הורידה את השידוך. זה היה ממש מאכזב:(נשלח מהאנדרואיד שלי
ואוו... זה באמת מאכזב..אני חושבת על עצמי, במקרה כזה, זה היה עושה לי תחושה לא טובה- סוג של: לא מעוניינים בי....ואפשר לשאול איך התגברת על זה?

כל אחד לוקח את זה לכיוון אחר. אישית פחות מתחבר ללא מעוניינים בי או דוחים אותי כי אני מספיק שלם עם עצמי אבל כן יש את האכזבה אחרי שכל הציפיות "מתנפצות". את יודעת שבעל מאורעצרע יש את המקרה עצמו שהוא אכן מכאיב, אבל לא מאוד. ויש את מה שאנחנו משליכים מהמקרה, כמו: למה זה קרה לי, האם זה ישתנה, מה לא בסדר בי וכו' שזה עיקר הסבל:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

קורה לי גם שאני מסתגרת.. אבל עזבו, אני אפרט על זה בסיפור שלי חח.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:16 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סטאטית כתב:
בחורה שצוחקת היא בחורה שמזלזלתנשלח מהאנדרואיד שלי
[/quote]בדיוק!!

לא מסכימה עם זה , כבר כתבתי לפני לפעמים זה תגובה של מבוכה ... זה סוג של חוסר טאקט / חוסר בגרות / בשלות ..
לא תמיד זה זלזול ... 

חוסר טאקט זה לא לומר בקול מה שחושבים בשקט?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:17 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
רציף כתב:
נשמע די מאופק .. אני יכולה לבכות ממש עד שכל האף שלי אדום  ואחכ חודש שלם לנסות להבין למה 

לא מבין למה לוקח לך חודש שלם לנסות להבין למה. זה מדעי, אם בוכים כמות זמן מסויימת האף נעשה אדום

נשלח מהאנדרואיד שלי

סתם כי נורא סקרן אותי על איזה נקודה הוא הוריד .... חשוב לי לקבל איזה פידבק וזה לא היה .. ברור שהבנתי כמה סיבות אפשריות והגיוניות למה .. זה היה אחרי פגישה אחת בלבד , אבל עניין אותי להכיר אותו קצת יותר ... בלי קשר לנישואין תכלס .. כי הוא היה בן אדם מאד מורכב ועניין אותי להבין מה עבר עליו .. קיצור הרגשתי ששעתיים הכרות זה היה כמו קשר שנקטע ממש באמצע והיה קשה לי הפתאומיות הזאת... קיצור סקרנות שלי 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:18 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:

סתםבחור כתב:
רציף כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני חשתי בעיקר געגוע .. ספציפית אם הבחור ההוא לא היה אכפת לי לא להתחתן אבל היה לי חשוב לעבור איזהשהוא תהליך של פרידה ... להכיר עוד קצת לדבר .. למצות קצת את הקשר ולהיפרד מתוך הבנה של שתינו שאנחנו לא מתאימים , זה בעיה שלי בעיקר כי אני נקשרת מאד בקלות וקשה לי קשרים שבאים והולכים ככה פתאום 

אני גם מזדהה עם זה. זה לא גורם לי לרצות ללבן איתה את הקשר וכו' אלא פשוט להתעצב על משהו יפה שהיה והסתיים. זה מקשה גם בתחילת הפגישות כי יש את הפחד שכל רגע זה יסתיים וכאילו לא הכרתם. אצל החילונים אפשר עוד להישאר ידידים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:19 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:

סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:

סתםבחור כתב:
רציף כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

קורה לי גם שאני מסתגרת.. אבל עזבו, אני אפרט על זה בסיפור שלי חח.. 

הביזארי או הנורמלי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:19 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סטאטית כתב:
[/quote]בדיוק!!
לא מסכימה עם זה , כבר כתבתי לפני לפעמים זה תגובה של מבוכה ... זה סוג של חוסר טאקט / חוסר בגרות / בשלות ..לא תמיד זה זלזול ... 

נשלח מהאנדרואיד שלי

עד היום לא שמעתי הגדרה מדעית לחוסר טאקט , בעיקרון טאקט נגזר מהמילה טקטיקה .. לבן אדם חסרה ההבנה באיזה טקטיקה לנהוג במצב מסוים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:20 לינק ישיר 

אני חשתי בעיקר געגוע .. ספציפית אם הבחור ההוא לא היה אכפת לי לא להתחתן אבל היה לי חשוב לעבור איזהשהוא תהליך של פרידה ... להכיר עוד קצת לדבר .. למצות קצת את הקשר ולהיפרד מתוך הבנה של שתינו שאנחנו לא מתאימים , זה בעיה שלי בעיקר כי אני נקשרת מאד בקלות וקשה לי קשרים שבאים והולכים ככה פתאום [/quote]

ואוו.. בת תימן, זה כבר נשמע מצחיק, אבל אני גם טיפוס כזה שנקשר לאנשים מהר.. אבל לימדתי את עצמי להיות מתונה, וזה ממש עזר לי... היום, אני עדיין נקשרת יחסית בקלות, אבל משתדלת להיקשר לאנשים הנכונים- לכאלה שאני יודעת שזה קשר לטווח ארוך ולא משהו שבא והולך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:21 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
רציף כתב:
נשמע די מאופק .. אני יכולה לבכות ממש עד שכל האף שלי אדום  ואחכ חודש שלם לנסות להבין למה 

לא מבין למה לוקח לך חודש שלם לנסות להבין למה. זה מדעי, אם בוכים כמות זמן מסויימת האף נעשה אדום

נשלח מהאנדרואיד שלי

סתם כי נורא סקרן אותי על איזה נקודה הוא הוריד .... חשוב לי לקבל איזה פידבק וזה לא היה .. ברור שהבנתי כמה סיבות אפשריות והגיוניות למה .. זה היה אחרי פגישה אחת בלבד , אבל עניין אותי להכיר אותו קצת יותר ... בלי קשר לנישואין תכלס .. כי הוא היה בן אדם מאד מורכב ועניין אותי להבין מה עבר עליו .. קיצור הרגשתי ששעתיים הכרות זה היה כמו קשר שנקטע ממש באמצע והיה קשה לי הפתאומיות הזאת... קיצור סקרנות שלי 

בת תימן, זאת הייתה בדיחה. תקראי אותה שוב:) בכל מקרה אני מבין אותך. אם כי אני מוריד הרבה פעמים בפגישה הראשונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:21 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סטאטית כתב:
[/quote]בדיוק!!
לא מסכימה עם זה , כבר כתבתי לפני לפעמים זה תגובה של מבוכה ... זה סוג של חוסר טאקט / חוסר בגרות / בשלות ..לא תמיד זה זלזול ... 

נשלח מהאנדרואיד שלי

עד היום לא שמעתי הגדרה מדעית לחוסר טאקט , בעיקרון טאקט נגזר מהמילה טקטיקה .. לבן אדם חסרה ההבנה באיזה טקטיקה לנהוג במצב מסוים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:22 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
רציף כתב:
בס"דבאמת כואב...שידוכים זו תקופה לא קלה לפעמים...האמת? שגם אני.רק פעם אחת בכיתי ליד בן אדם זר.וזה היה בזמן פגישת פרידה.אבל מאזן הדמעות הולך לכיוון הגברי ונסגר לבינתיים עם 2 גברים שבכו מול עיניי, בפגישת הפרידה...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/08/2020 01:08:34

נשמע שובר לבבות .... לא מבינה איך זה עובד אצלך העניין הזה של פגישת הפרידה , מה זה המצאה חדשה ?? נפגשים על מנת להיפרד , או שבאמצע הפגישה מבינים שזה הולך לקראת הסוף ??
תאחלי לי רק שזה לא יקרה לי לעולם .. שגבר יבכה מולי מכיוון שהוא הולך להיפרד ממני וכן להיפך 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הפרשי גילאים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 15 16 17 ... 30 31 32 לדף הבא סך הכל 32 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.