|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:11 |
|
| |
למזלי זה ירד מהר. ברוך השם. אומרים שהזמן שלוקח להתאושש ממערכת יחסים זה חצי מהזמן שהייתם במערכת יחסים. אז על חודש, לוקח שבועיים וכדומה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:13 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  |
כל אחד לוקח את זה לכיוון אחר. אישית פחות מתחבר ללא מעוניינים בי או דוחים אותי כי אני מספיק שלם עם עצמי אבל כן יש את האכזבה אחרי שכל הציפיות "מתנפצות". את יודעת שבעל מאורעצרע יש את המקרה עצמו שהוא אכן מכאיב, אבל לא מאוד. ויש את מה שאנחנו משליכים מהמקרה, כמו: למה זה קרה לי, האם זה ישתנה, מה לא בסדר בי וכו' שזה עיקר הסבל:) התמודדתי על ידי זמן וקצת הסתגרות עם עצמי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני חשתי בעיקר געגוע .. ספציפית אם הבחור ההוא לא היה אכפת לי לא להתחתן אבל היה לי חשוב לעבור איזהשהוא תהליך של פרידה ... להכיר עוד קצת לדבר .. למצות קצת את הקשר ולהיפרד מתוך הבנה של שתינו שאנחנו לא מתאימים , זה בעיה שלי בעיקר כי אני נקשרת מאד בקלות וקשה לי קשרים שבאים והולכים ככה פתאום 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:14 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:15 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
ואוו איך הצלחת לשכוח את הסדר של האב ??? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:16 |
|
| |
כל אחד לוקח את זה לכיוון אחר. אישית פחות מתחבר ללא מעוניינים בי או דוחים אותי כי אני מספיק שלם עם עצמי אבל כן יש את האכזבה אחרי שכל הציפיות "מתנפצות". את יודעת שבעל מאורעצרע יש את המקרה עצמו שהוא אכן מכאיב, אבל לא מאוד. ויש את מה שאנחנו משליכים מהמקרה, כמו: למה זה קרה לי, האם זה ישתנה, מה לא בסדר בי וכו' שזה עיקר הסבל:) התמודדתי על ידי זמן וקצת הסתגרות עם עצמי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
קורה לי גם שאני מסתגרת.. אבל עזבו, אני אפרט על זה בסיפור שלי חח..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:17 |
|
| |
בתתימן
לא מבין למה לוקח לך חודש שלם לנסות להבין למה. זה מדעי, אם בוכים כמות זמן מסויימת האף נעשה אדום נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
סתם כי נורא סקרן אותי על איזה נקודה הוא הוריד .... חשוב לי לקבל איזה פידבק וזה לא היה .. ברור שהבנתי כמה סיבות אפשריות והגיוניות למה .. זה היה אחרי פגישה אחת בלבד , אבל עניין אותי להכיר אותו קצת יותר ... בלי קשר לנישואין תכלס .. כי הוא היה בן אדם מאד מורכב ועניין אותי להבין מה עבר עליו .. קיצור הרגשתי ששעתיים הכרות זה היה כמו קשר שנקטע ממש באמצע והיה קשה לי הפתאומיות הזאת... קיצור סקרנות שלי 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:18 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
|
אני חשתי בעיקר געגוע .. ספציפית אם הבחור ההוא לא היה אכפת לי לא להתחתן אבל היה לי חשוב לעבור איזהשהוא תהליך של פרידה ... להכיר עוד קצת לדבר .. למצות קצת את הקשר ולהיפרד מתוך הבנה של שתינו שאנחנו לא מתאימים , זה בעיה שלי בעיקר כי אני נקשרת מאד בקלות וקשה לי קשרים שבאים והולכים ככה פתאום  |
|
אני גם מזדהה עם זה. זה לא גורם לי לרצות ללבן איתה את הקשר וכו' אלא פשוט להתעצב על משהו יפה שהיה והסתיים. זה מקשה גם בתחילת הפגישות כי יש את הפחד שכל רגע זה יסתיים וכאילו לא הכרתם. אצל החילונים אפשר עוד להישאר ידידים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:19 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
|
קורה לי גם שאני מסתגרת.. אבל עזבו, אני אפרט על זה בסיפור שלי חח.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:20 |
|
| |
אני חשתי בעיקר געגוע .. ספציפית אם הבחור ההוא לא היה אכפת לי לא להתחתן אבל היה לי חשוב לעבור איזהשהוא תהליך של פרידה ... להכיר עוד קצת לדבר .. למצות קצת את הקשר ולהיפרד מתוך הבנה של שתינו שאנחנו לא מתאימים , זה בעיה שלי בעיקר כי אני נקשרת מאד בקלות וקשה לי קשרים שבאים והולכים ככה פתאום [/quote]
ואוו.. בת תימן, זה כבר נשמע מצחיק, אבל אני גם טיפוס כזה שנקשר לאנשים מהר.. אבל לימדתי את עצמי להיות מתונה, וזה ממש עזר לי... היום, אני עדיין נקשרת יחסית בקלות, אבל משתדלת להיקשר לאנשים הנכונים- לכאלה שאני יודעת שזה קשר לטווח ארוך ולא משהו שבא והולך
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:21 |
|
| |
בת תימן, זאת הייתה בדיחה. תקראי אותה שוב:) בכל מקרה אני מבין אותך. אם כי אני מוריד הרבה פעמים בפגישה הראשונה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:22 |
|
| |
בתתימן
נשמע שובר לבבות .... לא מבינה איך זה עובד אצלך העניין הזה של פגישת הפרידה , מה זה המצאה חדשה ?? נפגשים על מנת להיפרד , או שבאמצע הפגישה מבינים שזה הולך לקראת הסוף ?? תאחלי לי רק שזה לא יקרה לי לעולם .. שגבר יבכה מולי מכיוון שהוא הולך להיפרד ממני וכן להיפך 
|
|
|
|
|