בית פורומים שידוכי חרדים

הפרשי גילאים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2020 01:22 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סטאטית כתב:
בחורה שצוחקת היא בחורה שמזלזלתנשלח מהאנדרואיד שלי
[/quote]בדיוק!!
לא מסכימה עם זה , כבר כתבתי לפני לפעמים זה תגובה של מבוכה ... זה סוג של חוסר טאקט / חוסר בגרות / בשלות ..לא תמיד זה זלזול ... 

חוסר טאקט זה לא לומר בקול מה שחושבים בשקט?

נשלח מהאנדרואיד שלי

חח בדיוק.. איך אומרים המלומדים? "היטבת להגדיר".. חח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:24 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
רציף כתב:
"לא סתם",כבודו גם מוזמן לכתוב לנו,זה דורש השקעה
הזלתי דמעות כשבחורה שממש רציתי הורידה את השידוך. זה היה ממש מאכזב:(נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דבאמת כואב...שידוכים זו תקופה לא קלה לפעמים...האמת? שגם אני.רק פעם אחת בכיתי ליד בן אדם זר.וזה היה בזמן פגישת פרידה.אבל מאזן הדמעות הולך לכיוון הגברי ונסגר לבינתיים עם 2 גברים שבכו מול עיניי, בפגישת הפרידה...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/08/2020 01:08:34

נשמע שובר לבבות .... לא מבינה איך זה עובד אצלך העניין הזה של פגישת הפרידה , מה זה המצאה חדשה ?? נפגשים על מנת להיפרד , או שבאמצע הפגישה מבינים שזה הולך לקראת הסוף ??
תאחלי לי רק שזה לא יקרה לי לעולם .. שגבר יבכה מולי מכיוון שהוא הולך להיפרד ממני וכן להיפך 

אם בחורה תתחיל לבכות לפני אני יתחתן איתה העיקר להרגיע אותה חחח. נראה לי לחייכנית יש סטייל פגישות של חצי שנה עם אותו בחור ואז באמת צריך פגישת פרידה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:25 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
רציף כתב:
הזלתי דמעות כשבחורה שממש רציתי הורידה את השידוך. זה היה ממש מאכזב:(נשלח מהאנדרואיד שלי
נשמע די מאופק .. אני יכולה לבכות ממש עד שכל האף שלי אדום  ואחכ חודש שלם לנסות להבין למה 
לא מבין למה לוקח לך חודש שלם לנסות להבין למה. זה מדעי, אם בוכים כמות זמן מסויימת האף נעשה אדוםנשלח מהאנדרואיד שלי
סתם כי נורא סקרן אותי על איזה נקודה הוא הוריד .... חשוב לי לקבל איזה פידבק וזה לא היה .. ברור שהבנתי כמה סיבות אפשריות והגיוניות למה .. זה היה אחרי פגישה אחת בלבד , אבל עניין אותי להכיר אותו קצת יותר ... בלי קשר לנישואין תכלס .. כי הוא היה בן אדם מאד מורכב ועניין אותי להבין מה עבר עליו .. קיצור הרגשתי ששעתיים הכרות זה היה כמו קשר שנקטע ממש באמצע והיה קשה לי הפתאומיות הזאת... קיצור סקרנות שלי 

בת תימן, זאת הייתה בדיחה. תקראי אותה שוב:) בכל מקרה אני מבין אותך. אם כי אני מוריד הרבה פעמים בפגישה הראשונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח היה לי ברור שאתה צוחק עלי קמעה  אבל רציתי להמשיך לפרט ... סתם שונאת איך שהמח שלי נתפס על משהו ולא מרפה ... יש לי מח אובססבי ביותר ... עושה לי כאבי ראש מרב מחשבות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:25 לינק ישיר 

הביזארי או הנורמלי?

[/quote]

האמת שיש לי כמה סיפורים מסעירים... אבל אני לא אפרט את הכל..
בחרתי דווקא על משהו שהיה לי בכיתה י'... עם מורה שגרמה לי לבכות כל לילה...
אין לי סיפורים הזויים כמו חייכנית... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:26 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
תודה. באמת אזוז לישון. אגב חמוד שאת חושבת שיש לי מושג איך קוראים לניקוד:)
נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי סתםבחור ב- 24/08/2020 01:58:11

חחח הייתי בטוחה שלומדים את זה במכינה קמץ א או  חיריק א אי 
יפה שאת זוכרת. אני בקושי זוכר את הסדר של א' ב'נשלח מהאנדרואיד שלי
ואוו איך הצלחת לשכוח את הסדר של האב ??? 

למה שאזכור את הסדר של א ב? זה חסר משמעות. תופס סתם מקום במוח

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם תרצה אני אחשוב על עשר שימושים בשבילך לרשימת האב .. 
נתחיל מהתאריך העברי שבשביל לדעת מה התאריך מחר אתה צריך לדעת איזה אות באה בתור , נכון ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:31 לינק ישיר 
בתתימן

סטאטית כתב:
 [/quote]ואוו.. בת תימן, זה כבר נשמע מצחיק, אבל אני גם טיפוס כזה שנקשר לאנשים מהר.. אבל לימדתי את עצמי להיות מתונה, וזה ממש עזר לי... היום, אני עדיין נקשרת יחסית בקלות, אבל משתדלת להיקשר לאנשים הנכונים- לכאלה שאני יודעת שזה קשר לטווח ארוך ולא משהו שבא והולך

חחח הבעיה שבשידוכים אין לך את הפריבלגיה הזאת , זה כאילו מישהו לוקח לך את השליטה על הקשרים שלך ... 

אני חושבת שמי שהמציא את פורמט השידוכים היה קצת אכזרי 

מה שאני יכולה להציע לפחות לגברים מבניכם , גם אם מישהו הורידה אותכם תנסו למצוא דרך להעביר את המסר כמה אתם מעונינים ... לפעמים זה יכול להפוך עולמות...

סבתא שלי תמיד מספרת איך היא לא הייתה מוכנה להתחתן עם סבא שלי שהיה מבוגר ממנה בשבע שנים והיא היתה עוד ילדה בת 19 ולא רצתה להתחתן אבל הוא ממש רצה ושלח שדכניות להתקשר שוב ושוב עד שבסוף היא נעתרה לו והם חיים יחד עד היום והוא בהחלט עשה עסקה חכמה ביותר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:32 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
רציף כתב:
נשמע די מאופק .. אני יכולה לבכות ממש עד שכל האף שלי אדום  ואחכ חודש שלם לנסות להבין למה 
לא מבין למה לוקח לך חודש שלם לנסות להבין למה. זה מדעי, אם בוכים כמות זמן מסויימת האף נעשה אדוםנשלח מהאנדרואיד שלי
סתם כי נורא סקרן אותי על איזה נקודה הוא הוריד .... חשוב לי לקבל איזה פידבק וזה לא היה .. ברור שהבנתי כמה סיבות אפשריות והגיוניות למה .. זה היה אחרי פגישה אחת בלבד , אבל עניין אותי להכיר אותו קצת יותר ... בלי קשר לנישואין תכלס .. כי הוא היה בן אדם מאד מורכב ועניין אותי להבין מה עבר עליו .. קיצור הרגשתי ששעתיים הכרות זה היה כמו קשר שנקטע ממש באמצע והיה קשה לי הפתאומיות הזאת... קיצור סקרנות שלי 

בת תימן, זאת הייתה בדיחה. תקראי אותה שוב:) בכל מקרה אני מבין אותך. אם כי אני מוריד הרבה פעמים בפגישה הראשונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח היה לי ברור שאתה צוחק עלי קמעה  אבל רציתי להמשיך לפרט ... סתם שונאת איך שהמח שלי נתפס על משהו ולא מרפה ... יש לי מח אובססבי ביותר ... עושה לי כאבי ראש מרב מחשבות 

אם את חושבת על זה שיש לך כאבי ראש כשאת חושבת אני חושב שזה רקורסיה:) בכל מקרה זה מובן, כולנו שונאים כשמרגישים שלא הבינו אותנו ולא נתנו לנו ביטוי אמיתי. הבדיחה הייתה שאת מנסה להבין למה האף נצבע לאדום:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:32 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
נשלח מהאנדרואיד שלי

למה שאזכור את הסדר של א ב? זה חסר משמעות. תופס סתם מקום במוח

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם תרצה אני אחשוב על עשר שימושים בשבילך לרשימת האב .. 
נתחיל מהתאריך העברי שבשביל לדעת מה התאריך מחר אתה צריך לדעת איזה אות באה בתור , נכון ??

דוגמה גרועה. למיטב ידיעתי, תאריך עברי מגיע עד האות ל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:35 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סטאטית כתב:
 [/quote]ואוו.. בת תימן, זה כבר נשמע מצחיק, אבל אני גם טיפוס כזה שנקשר לאנשים מהר.. אבל לימדתי את עצמי להיות מתונה, וזה ממש עזר לי... היום, אני עדיין נקשרת יחסית בקלות, אבל משתדלת להיקשר לאנשים הנכונים- לכאלה שאני יודעת שזה קשר לטווח ארוך ולא משהו שבא והולך

חחח הבעיה שבשידוכים אין לך את הפריבלגיה הזאת , זה כאילו מישהו לוקח לך את השליטה על הקשרים שלך ... 

אני חושבת שמי שהמציא את פורמט השידוכים היה קצת אכזרי 

מה שאני יכולה להציע לפחות לגברים מבניכם , גם אם מישהו הורידה אותכם תנסו למצוא דרך להעביר את המסר כמה אתם מעונינים ... לפעמים זה יכול להפוך עולמות...

סבתא שלי תמיד מספרת איך היא לא הייתה מוכנה להתחתן עם סבא שלי שהיה מבוגר ממנה בשבע שנים והיא היתה עוד ילדה בת 19 ולא רצתה להתחתן אבל הוא ממש רצה ושלח שדכניות להתקשר שוב ושוב עד שבסוף היא נעתרה לו והם חיים יחד עד היום והוא בהחלט עשה עסקה חכמה ביותר 

חחח שמעתי משפט חכם, שידוכים לא עובדים עד שהם עובדים.
סבתא שלך פגשה את סביך? כי זה שונה ממקרה שבו הבחורה פגשה והורידה. במקרה שלי אני חושב אגב שאת צודקת ושדכנית אחרת הייתה יכולה לגרום לבחורה לנסות להיפגש איתי עוד פעם אבל הייתי קצת בהלם מהסיבה שלה אז לא פעלתי בכיוון חחח ועכשיו אני כבר לא בטוח שזה מתאים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:37 לינק ישיר 

בס"ד

חוצמזה שאתה מודרני... אז בטח משתמש בעיקר בלוח לועזי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 01:38 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
נשלח מהאנדרואיד שלי

למה שאזכור את הסדר של א ב? זה חסר משמעות. תופס סתם מקום במוחנשלח מהאנדרואיד שלי
אם תרצה אני אחשוב על עשר שימושים בשבילך לרשימת האב .. נתחיל מהתאריך העברי שבשביל לדעת מה התאריך מחר אתה צריך לדעת איזה אות באה בתור , נכון ??

דוגמה גרועה. למיטב ידיעתי, תאריך עברי מגיע עד האות ל

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא , זאת דוגמה מעולה לדעת 12/22 מסדר האב .. וכמובן יש ספרים שממוספרים באותיות ויש את ספר תהילים ופרקים בחומש / נביא .. סעיפים בשולחן ערוך  ויש לשחק ארץ עיר (רק אל תגיד שגם את המשחק הזה לא צריך) וזה רק מה שאני יודעת ... יש ספר מעניין שנקרא חכמת התשבורת שמסביר כל בסיסים חשבוניים אבל באותיות חחח 22 בסיסי מספרים ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:40 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סטאטית כתב:
חחח הבעיה שבשידוכים אין לך את הפריבלגיה הזאת , זה כאילו מישהו לוקח לך את השליטה על הקשרים שלך ... אני חושבת שמי שהמציא את פורמט השידוכים היה קצת אכזרי מה שאני יכולה להציע לפחות לגברים מבניכם , גם אם מישהו הורידה אותכם תנסו למצוא דרך להעביר את המסר כמה אתם מעונינים ... לפעמים זה יכול להפוך עולמות...סבתא שלי תמיד מספרת איך היא לא הייתה מוכנה להתחתן עם סבא שלי שהיה מבוגר ממנה בשבע שנים והיא היתה עוד ילדה בת 19 ולא רצתה להתחתן אבל הוא ממש רצה ושלח שדכניות להתקשר שוב ושוב עד שבסוף היא נעתרה לו והם חיים יחד עד היום והוא בהחלט עשה עסקה חכמה ביותר 

חחח שמעתי משפט חכם, שידוכים לא עובדים עד שהם עובדים.
סבתא שלך פגשה את סביך? כי זה שונה ממקרה שבו הבחורה פגשה והורידה. במקרה שלי אני חושב אגב שאת צודקת ושדכנית אחרת הייתה יכולה לגרום לבחורה לנסות להיפגש איתי עוד פעם אבל הייתי קצת בהלם מהסיבה שלה אז לא פעלתי בכיוון חחח ועכשיו אני כבר לא בטוח שזה מתאים

נשלח מהאנדרואיד שלי

המשפט הזה קצת מסורבל , אני הייתי אומרת זה לא נגמר עד שזה נגמר (אולי מתחיל במקרה שלנו)

חחח עכשו אני סקרנית מה היתה הסיבה שגרמה לגברת להוריד אותך.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:41 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
רציף כתב:
בס"דבאמת כואב...שידוכים זו תקופה לא קלה לפעמים...האמת? שגם אני.רק פעם אחת בכיתי ליד בן אדם זר.וזה היה בזמן פגישת פרידה.אבל מאזן הדמעות הולך לכיוון הגברי ונסגר לבינתיים עם 2 גברים שבכו מול עיניי, בפגישת הפרידה...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/08/2020 01:08:34

נשמע שובר לבבות .... לא מבינה איך זה עובד אצלך העניין הזה של פגישת הפרידה , מה זה המצאה חדשה ?? נפגשים על מנת להיפרד , או שבאמצע הפגישה מבינים שזה הולך לקראת הסוף ??תאחלי לי רק שזה לא יקרה לי לעולם .. שגבר יבכה מולי מכיוון שהוא הולך להיפרד ממני וכן להיפך 

אם בחורה תתחיל לבכות לפני אני יתחתן איתה העיקר להרגיע אותה חחח. נראה לי לחייכנית יש סטייל פגישות של חצי שנה עם אותו בחור ואז באמת צריך פגישת פרידה

נשלח מהאנדרואיד שלי

לחייכנית יש סטייל חחח מצחיק לא יודעת איך הלב הקטן שלה עומד בזה .. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:41 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חוצמזה שאתה מודרני... אז בטח משתמש בעיקר בלוח לועזי

חחח אני ההפך ממודרני. מה המילה של זה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 01:43 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
רציף כתב:
בת תימן, זאת הייתה בדיחה. תקראי אותה שוב:) בכל מקרה אני מבין אותך. אם כי אני מוריד הרבה פעמים בפגישה הראשונהנשלח מהאנדרואיד שלי

אם את חושבת על זה שיש לך כאבי ראש כשאת חושבת אני חושב שזה רקורסיה:) בכל מקרה זה מובן, כולנו שונאים כשמרגישים שלא הבינו אותנו ולא נתנו לנו ביטוי אמיתי. הבדיחה הייתה שאת מנסה להבין למה האף נצבע לאדום:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

היטבת להגדיר  כולנו שונאים כשמרגישים שלא הבינו אותנו ולא נתנו לנו ביטוי אמיתי 
זה מה שהרגשתי שהבחור כנראה טעה בי ממש .. אבל לא היה לו זמן להכיר אותי והוא הוריד מדי מהר , השדכן אמר שאבא שלו כן רצה שהוא ימשיך אבל הוא לא רצה אז נשארתי עם המון סימני שאלה  למה אבא שלו כן ולמה הוא לא , ואני בטוחה שזה לא היה על מראה חיצוני .. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הפרשי גילאים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 16 17 18 ... 30 31 32 לדף הבא סך הכל 32 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.