|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:47 |
|
| |
את צודקת. אין סיכוי שאדם יכול לשפוט אותך בשעה ולפסול אותך בגלל זה. אם הוא פוסל אותך בגלל שעה, זה רק מעיד שהוא לא הפופקורן הכי מפוצלח בקערה. אבללל זה יכול להעיד על חוסר כימיה והוא מחפש משהו ספציפי לדוגמה בחורה שיושבת בשקט ולא מדברת וכדומה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:49 |
|
| |
בתתימן
זה כל כך מפתיע בהתחשב בעובדה שאתה מחונן מאובחן... יותר מדי דברים אתה לא מכניס לתוך המח שלך ?? מה כן אתה מקפיד לזכור ?? ואיך זה יתכן שלמדת לפתח בלי לעבור קורס בסיסי של בולאינרית ??
אתה יודע מה , הרמתי ידיים , אפשר להסתדר בהחלט בלי לדעת אם ע' באה לפני נ' או להיפך... אבל איך אפשר לשכוח את הדקלום של האב , שמענו את זה אלפי פעמים בחיינו ???
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:53 |
|
| |
בס"ד
בתימן,מחונן לא צריך לדעת בע"פ מידע קדמוני...אלא בעיקר על מדעי הרוח והסביבה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:57 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
זה כל כך מפתיע בהתחשב בעובדה שאתה מחונן מאובחן... יותר מדי דברים אתה לא מכניס לתוך המח שלך ?? מה כן אתה מקפיד לזכור ?? ואיך זה יתכן שלמדת לפתח בלי לעבור קורס בסיסי של בולאינרית ??
אתה יודע מה , הרמתי ידיים , אפשר להסתדר בהחלט בלי לדעת אם ע' באה לפני נ' או להיפך... אבל איך אפשר לשכוח את הדקלום של האב , שמענו את זה אלפי פעמים בחיינו ??? |
|
חחח אחת הבעיות בלהיות מחונן זה שלא צריך לדקלם את האב יותר משלוש פעמים כדי לזכור ואז זה נשאר בזיכרון לטווח הקצר. מה לעשות, ככה הזיכרון שלי בנוי, אני זוכר רק דברים שאני צריך. מה אני צריך זה סיפור אחר, כי אני יכול לזכור מיליארד פרטים שנראים שוליים באירוע אבל המוח שלי קישור אותם למשהו משמעותי ולעומת זאת דברים שכולם זוכרים אני פשוט מתעלם מהם. לכן אני מקבל ציונים גרועים במבחנים וציונים גבוהים מאוד במעשי כי הזיכרון שלי בנוי רק לתכלס. היום יודעים לבדוק גם את זה במבחני אייקיו. בולינארית? מה זה? למדתי המרה פשוט של בינארי להקסה וכו' אני כותב הרבה מהקוד שלי בבינארית (אשכרה!) אבל אין לי כל כך מושג במתמטיקה מעבר לכפל פשוט. מה לעשות, גם זה לא נצרך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:59 |
|
| |
|
|
|
|
|