|
|
| נשלח ב-25/8/2020 02:26 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  |
מעניין באמת מה בדיוק סיקרן אותך בתמונה אבל את לא כל כך שונה יש הרבה אנשים כאלו. בכללי אדם נולד רודף ידע אבל מחנכים אותנו בבית ספר לדכא את הדחף:) מכירה את זה ששכחת מילה מסויימת ואת מתאמצת להיזכר וכל כך שמחה שנזכרת למרות שיכלתי להסביר את עצמך מעולה בלעדיה? זה הידע וחדוות הגילוי. אבל אין ספק שזה סגנון אישיות מסויים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כל הספר הבחורה תיארה כמה שהיא היתה יפה ובעלה היה חתיך חחח עכשו זה מטופש שעניין אותי להבין מי היא כאילו לא חסר נשים יפות ברחבי המרשתת ... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 02:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 02:28 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן| סתםבחור כתב: |  | חחח אחת הבעיות בלהיות מחונן זה שלא צריך לדקלם את האב יותר משלוש פעמים כדי לזכור ואז זה נשאר בזיכרון לטווח הקצר. מה לעשות, ככה הזיכרון שלי בנוי, אני זוכר רק דברים שאני צריך. מה אני צריך זה סיפור אחר, כי אני יכול לזכור מיליארד פרטים שנראים שוליים באירוע אבל המוח שלי קישור אותם למשהו משמעותי ולעומת זאת דברים שכולם זוכרים אני פשוט מתעלם מהם. לכן אני מקבל ציונים גרועים במבחנים וציונים גבוהים מאוד במעשי כי הזיכרון שלי בנוי רק לתכלס. היום יודעים לבדוק גם את זה במבחני אייקיו. בולינארית? מה זה? למדתי המרה פשוט של בינארי להקסה וכו' אני כותב הרבה מהקוד שלי בבינארית (אשכרה!) אבל אין לי כל כך מושג במתמטיקה מעבר לכפל פשוט. מה לעשות, גם זה לא נצרך נשלח מהאנדרואיד שלי |
| חחח יואו אתה בהחלט גאון אם אתה כותב קוד בבינארית ... נראה לי שאני מתחילה להבין איך המח שלך עובד , מה שבטוח שאתה ריאלי ולא הומני , אצלי המילים הם קודש , המספרים פחות מדברים אלי ... |
|
לא גאון, פשוט למוד סבל חחח. התרגלתי לזה כי זה מזרז את העבודה שלי. אני גם קורא קוד באקסה (אני מרוורס). למה ריאלי ולא הומני? גם אצלי המספרים לא מדברים, זה בדיוק מה שאמרתי שפחות מעניין אותי הפרט אלא רוח העניין נשלח מהאנדרואיד שלי |
| ואוו זה מעניין , להגיע למצב שאתה יכול לקרוא קוד בבינארי , איך עושים את זה ?? נראה לי עניין של המון המון תרגול... מעניין כמה משלמים לכזאת עבודת פרך... |
|
אה יש כלים שמתרגמים את זה לאסמבלי אבל לפעמים כדי לחסוך לעצמי את הזמן אני מדלג עליהם. זה לא קשה, תלוי במעבד. לדוגמה אחד המעבדים שעבדתי עליהם יש לו בסך הכל שישים פקודות. זה שינון פשוט זה המספרים: 12 זה קריאה לפונקציה וכו' אחרי כן אם בא לי לכתוב קוד פשוט אני יכול להתענג על פוינטרים בc חחח נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אהה סבבה לקרוא קוד באסמבלי זה אפשרי ... אם זה רק שישים פקודות מתי שהוא העין לומדת לזהות את רובם ....
אחחח איזה תענוג זה פוינטרים בC ... חחחחח תן רמז לפחות כמה משלמים לך כדי לבצע את התענוג הזה ...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 02:29 |
|
| |
בתתימן לא יודעת , זה נראה לי היה חינוך טוב לעצור קצת את הסקרנות המופרעת שלי... סתם כל התיאורים בספרים מוגזמים , אין אף אישה יפה בעולם שמפילה לי את הלסת.. גברים בטח שלא 
תוקן על ידי בתתימן ב- 25/08/2020 02:29:25
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 02:30 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  | חחח אחת הבעיות בלהיות מחונן זה שלא צריך לדקלם את האב יותר משלוש פעמים כדי לזכור ואז זה נשאר בזיכרון לטווח הקצר. מה לעשות, ככה הזיכרון שלי בנוי, אני זוכר רק דברים שאני צריך. מה אני צריך זה סיפור אחר, כי אני יכול לזכור מיליארד פרטים שנראים שוליים באירוע אבל המוח שלי קישור אותם למשהו משמעותי ולעומת זאת דברים שכולם זוכרים אני פשוט מתעלם מהם. לכן אני מקבל ציונים גרועים במבחנים וציונים גבוהים מאוד במעשי כי הזיכרון שלי בנוי רק לתכלס. היום יודעים לבדוק גם את זה במבחני אייקיו. בולינארית? מה זה? למדתי המרה פשוט של בינארי להקסה וכו' אני כותב הרבה מהקוד שלי בבינארית (אשכרה!) אבל אין לי כל כך מושג במתמטיקה מעבר לכפל פשוט. מה לעשות, גם זה לא נצרך נשלח מהאנדרואיד שלי |
| חחח יואו אתה בהחלט גאון אם אתה כותב קוד בבינארית ... נראה לי שאני מתחילה להבין איך המח שלך עובד , מה שבטוח שאתה ריאלי ולא הומני , אצלי המילים הם קודש , המספרים פחות מדברים אלי ... |
|
לא גאון, פשוט למוד סבל חחח. התרגלתי לזה כי זה מזרז את העבודה שלי. אני גם קורא קוד באקסה (אני מרוורס). למה ריאלי ולא הומני? גם אצלי המספרים לא מדברים, זה בדיוק מה שאמרתי שפחות מעניין אותי הפרט אלא רוח העניין נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ואוו זה מעניין , להגיע למצב שאתה יכול לקרוא קוד בבינארי , איך עושים את זה ?? נראה לי עניין של המון המון תרגול... מעניין כמה משלמים לכזאת עבודת פרך... |
|
אה יש כלים שמתרגמים את זה לאסמבלי אבל לפעמים כדי לחסוך לעצמי את הזמן אני מדלג עליהם. זה לא קשה, תלוי במעבד. לדוגמה אחד המעבדים שעבדתי עליהם יש לו בסך הכל שישים פקודות. זה שינון פשוט זה המספרים: 12 זה קריאה לפונקציה וכו' אחרי כן אם בא לי לכתוב קוד פשוט אני יכול להתענג על פוינטרים בc חחח נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אווו מתחיל לכאוב לי הראש רק מלהבין את מה שכתבת ... אחרי ערב כזה אתה עוד יכול לשבת בריכוז עם בחורה בדייט? אני הייתי צריכה לנוח עם רטייה על המוח...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 02:32 |
|
| |
בתתימן
|
|
בסדר , לפחות אבל אתה לא נאלץ לבלות ערב מבוכה עם בחורה שמרתיעה אותך....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 02:45 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן| סתםבחור כתב: |  | חחח אחת הבעיות בלהיות מחונן זה שלא צריך לדקלם את האב יותר משלוש פעמים כדי לזכור ואז זה נשאר בזיכרון לטווח הקצר. מה לעשות, ככה הזיכרון שלי בנוי, אני זוכר רק דברים שאני צריך. מה אני צריך זה סיפור אחר, כי אני יכול לזכור מיליארד פרטים שנראים שוליים באירוע אבל המוח שלי קישור אותם למשהו משמעותי ולעומת זאת דברים שכולם זוכרים אני פשוט מתעלם מהם. לכן אני מקבל ציונים גרועים במבחנים וציונים גבוהים מאוד במעשי כי הזיכרון שלי בנוי רק לתכלס. היום יודעים לבדוק גם את זה במבחני אייקיו. בולינארית? מה זה? למדתי המרה פשוט של בינארי להקסה וכו' אני כותב הרבה מהקוד שלי בבינארית (אשכרה!) אבל אין לי כל כך מושג במתמטיקה מעבר לכפל פשוט. מה לעשות, גם זה לא נצרך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
| ואוו זה מעניין , להגיע למצב שאתה יכול לקרוא קוד בבינארי , איך עושים את זה ?? נראה לי עניין של המון המון תרגול... מעניין כמה משלמים לכזאת עבודת פרך... |
|
אה יש כלים שמתרגמים את זה לאסמבלי אבל לפעמים כדי לחסוך לעצמי את הזמן אני מדלג עליהם. זה לא קשה, תלוי במעבד. לדוגמה אחד המעבדים שעבדתי עליהם יש לו בסך הכל שישים פקודות. זה שינון פשוט זה המספרים: 12 זה קריאה לפונקציה וכו' אחרי כן אם בא לי לכתוב קוד פשוט אני יכול להתענג על פוינטרים בc חחח נשלח מהאנדרואיד שלי
אהה סבבה לקרוא קוד באסמבלי זה אפשרי ... אם זה רק שישים פקודות מתי שהוא העין לומדת לזהות את רובם ....
אחחח איזה תענוג זה פוינטרים בC ... חחחחח תן רמז לפחות כמה משלמים לך כדי לבצע את התענוג הזה ... |
|
בס"ד
חחח פה את באמת צריכה לעצור את הסקרנות שלך ...
בעולם המודרני, לא מקובל לשתף זרים ברווחים
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 02:57 |
|
| |
בס"ד
אכן יש דעה כזו"שמא יקדימנו," זה אם בן אדם לא מתאמץ..אך אם את עושה השתדלות?לא מגיע לך עונש ...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 03:31 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
חחח זה באמת סיפור מצחיק לחפש בארכיון...יפה לך על התעוזה והסקרנות...וכל זה רק כדי לבדוק אם היא באמת יפה...זה באמת סיפור שווה ומצחיק ברמות ....
אני אף פעם לא ביקרתי בארכיון...איך זה מרגיש שם?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 04:10 |
|
| |
סתם בחור, אם אתה קורא לעצמך רוחני יותר, מה זה אומר? אתה אחד עם ראש פתוח וכו', או אחד שמדקדק על כל דבר ומחמיר וכו'? סתם מעניין אותי מה זה אומר שמרן....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 10:56 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
יש גברים קרי מזג שלא בוכים. יש הרבה גברים שלא בוכים זה לא באופי שלהם, אלא אם כן אמא שלהם נפטרה חלילה, או משהו כזה.
בדרך כלל אני לא בוכה, אני מוריד דמעה או שניים, אם אני שוכב במיטה זה קורה יותר, מעניין, זה קורה לי גם בפורום הזה שיש קטע אנושי מרגש אש.. איזה תגובה של מישהי שאני מעריך, זה די נדיר.
אפשר להבין את הבחורה ההיא, מצחיק לראות אותה גבר בוכה, היא לא רגילה לכזה דבר.
אני לא מבין את לא סתם בחור מעניין, שהוא ננעל בגלל זה ?...
|
|
החברה נותנת לגיטימציה לגברים לבכות רק בשני אירועים. פטירה של קרוב משפחה ולידה של ילד
|
|
|
|
|
|
|