|
|
| נשלח ב-25/8/2020 11:03 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | יש גברים קרי מזג שלא בוכים. יש הרבה גברים שלא בוכים זה לא באופי שלהם, אלא אם כן אמא שלהם נפטרה חלילה, או משהו כזה. בדרך כלל אני לא בוכה, אני מוריד דמעה או שניים, אם אני שוכב במיטה זה קורה יותר, מעניין, זה קורה לי גם בפורום הזה שיש קטע אנושי מרגש אש.. איזה תגובה של מישהי שאני מעריך, זה די נדיר. אפשר להבין את הבחורה ההיא, מצחיק לראות אותה גבר בוכה, היא לא רגילה לכזה דבר. אני לא מבין את לא סתם בחור מעניין, שהוא ננעל בגלל זה ?... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רציף, יכול להיות שהבחורה לא רגילה לסיטואציה שכזאת, אבל לצחוק? נראה לי קצת לא אנושי, יכול להיות שהיא תרגיש מבוכה, אבל בחורה חייבת לעצור את עצמה.. מה אתה היית חושב על בחורה שהייתה צוחקת לך בפרצוף כשאתה בוכה פתאום?? |
|
בחורה שצוחקת היא בחורה שמזלזלת
|
|
יש כמה סיבות לצחוק ; בושה, מבוכה, הפתעה,,, גם אם היא צוחקת מהקטע, היא לא מבטלת את האישיות שלך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 11:35 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
לא יודעת , זה נראה לי היה חינוך טוב לעצור קצת את הסקרנות המופרעת שלי... סתם כל התיאורים בספרים מוגזמים , אין אף אישה יפה בעולם שמפילה לי את הלסת.. גברים בטח שלא 
תוקן על ידי בתתימן ב- 25/08/2020 02:29:25
|
|
חחח אולי זה נכון אבל כבר כתבתי בעבר שיצא לי שאיבדתי את המילים כשדיברתי עם בחורה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 11:37 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| בתתימן כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן| סתםבחור כתב: |  | חחח אחת הבעיות בלהיות מחונן זה שלא צריך לדקלם את האב יותר משלוש פעמים כדי לזכור ואז זה נשאר בזיכרון לטווח הקצר. מה לעשות, ככה הזיכרון שלי בנוי, אני זוכר רק דברים שאני צריך. מה אני צריך זה סיפור אחר, כי אני יכול לזכור מיליארד פרטים שנראים שוליים באירוע אבל המוח שלי קישור אותם למשהו משמעותי ולעומת זאת דברים שכולם זוכרים אני פשוט מתעלם מהם. לכן אני מקבל ציונים גרועים במבחנים וציונים גבוהים מאוד במעשי כי הזיכרון שלי בנוי רק לתכלס. היום יודעים לבדוק גם את זה במבחני אייקיו. בולינארית? מה זה? למדתי המרה פשוט של בינארי להקסה וכו' אני כותב הרבה מהקוד שלי בבינארית (אשכרה!) אבל אין לי כל כך מושג במתמטיקה מעבר לכפל פשוט. מה לעשות, גם זה לא נצרך נשלח מהאנדרואיד שלי |
| חחח יואו אתה בהחלט גאון אם אתה כותב קוד בבינארית ... נראה לי שאני מתחילה להבין איך המח שלך עובד , מה שבטוח שאתה ריאלי ולא הומני , אצלי המילים הם קודש , המספרים פחות מדברים אלי ... |
|
לא גאון, פשוט למוד סבל חחח. התרגלתי לזה כי זה מזרז את העבודה שלי. אני גם קורא קוד באקסה (אני מרוורס). למה ריאלי ולא הומני? גם אצלי המספרים לא מדברים, זה בדיוק מה שאמרתי שפחות מעניין אותי הפרט אלא רוח העניין נשלח מהאנדרואיד שלי |
| ואוו זה מעניין , להגיע למצב שאתה יכול לקרוא קוד בבינארי , איך עושים את זה ?? נראה לי עניין של המון המון תרגול... מעניין כמה משלמים לכזאת עבודת פרך... |
|
אה יש כלים שמתרגמים את זה לאסמבלי אבל לפעמים כדי לחסוך לעצמי את הזמן אני מדלג עליהם. זה לא קשה, תלוי במעבד. לדוגמה אחד המעבדים שעבדתי עליהם יש לו בסך הכל שישים פקודות. זה שינון פשוט זה המספרים: 12 זה קריאה לפונקציה וכו' אחרי כן אם בא לי לכתוב קוד פשוט אני יכול להתענג על פוינטרים בc חחח נשלח מהאנדרואיד שלי
אהה סבבה לקרוא קוד באסמבלי זה אפשרי ... אם זה רק שישים פקודות מתי שהוא העין לומדת לזהות את רובם ....
אחחח איזה תענוג זה פוינטרים בC ... חחחחח תן רמז לפחות כמה משלמים לך כדי לבצע את התענוג הזה ... |
|
בס"ד
חחח פה את באמת צריכה לעצור את הסקרנות שלך ...
בעולם המודרני, לא מקובל לשתף זרים ברווחים |
|
חחח נכון. קראתי מחקר שלאנשים יותר נוח לשתף את הביצועים שלהם במיטה(!) מאשר כמה הם מרוויחים. אולי בגלל שזה מאוד כמותי ולא נתון לפרשנות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 11:50 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | סתם בחור, אם אתה קורא לעצמך רוחני יותר, מה זה אומר? אתה אחד עם ראש פתוח וכו', או אחד שמדקדק על כל דבר ומחמיר וכו'? סתם מעניין אותי מה זה אומר שמרן.... |
|
היא לא באמת אמרה שמרן אלא שהחלומות שלי לא מספיק גשמיים. משהו בסגנון של וילת פאר ורכב יוקרה. אני פשוט בחור ישיבה בנשמה שעובד. רוחניות מאוד מדברת אלי ואני חי את הקשר שלי עם הקב''ה ולא מתבייש לדבר על זה אז יש כאלו שמרגישים לפעמים שלשוחח איתי זה כמו עם משגיח בישיבה. אבל בכללי יש לי ראש די פתוח. אני הולך לקולנוע בלי בעיה ומסוגל לשבת בבר נחמד ולהנות מבירה טובה כי אני לא רואה בזה סתירה למה שהשם רוצה ממני. בקיצור אני בן עלייה שמצא את הנתיב שלו בחיים ולא כפוף לסטנדרטים. מכאן הבעיה הגדולה בשידוכים כי לבנות פתוחות אני מידי חרדי ולבנות סגורות אני מידי פתוח. לפעמים יש את הבחורות שבאמת רואות לבפנים ומבינות שאני בחור מאוד בריא אבל זה נדיר והן גם צריכות למצוא חן בעיני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 12:35 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
לא יודעת , זה נראה לי היה חינוך טוב לעצור קצת את הסקרנות המופרעת שלי... סתם כל התיאורים בספרים מוגזמים , אין אף אישה יפה בעולם שמפילה לי את הלסת.. גברים בטח שלא 
תוקן על ידי בתתימן ב- 25/08/2020 02:29:25
|
|
חחח אולי זה נכון אבל כבר כתבתי בעבר שיצא לי שאיבדתי את המילים כשדיברתי עם בחורה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני זוכרת שכתבת שיצא לך לשקוע בעיניים שלה .... אבל מה שבטוח אצל גברים ונשים זה שונה .. אצלי לדבר עם אישה יפה לי ישנה לי כל כך ..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 12:35 |
|
| |
בתתימן
תוקן על ידי בתתימן ב- 25/08/2020 12:50:01
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 12:36 |
|
| |
בתתימן
תוקן על ידי בתתימן ב- 25/08/2020 12:49:45
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 13:00 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 13:03 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
|
|
|
|
חחחח רק רציתי לחסוך לכם לקרוא את אותה הודעה שלש פעמים ..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 13:20 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | סתם בחור, אם אתה קורא לעצמך רוחני יותר, מה זה אומר? אתה אחד עם ראש פתוח וכו', או אחד שמדקדק על כל דבר ומחמיר וכו'? סתם מעניין אותי מה זה אומר שמרן.... |
|
היא לא באמת אמרה שמרן אלא שהחלומות שלי לא מספיק גשמיים. משהו בסגנון של וילת פאר ורכב יוקרה. אני פשוט בחור ישיבה בנשמה שעובד. רוחניות מאוד מדברת אלי ואני חי את הקשר שלי עם הקב''ה ולא מתבייש לדבר על זה אז יש כאלו שמרגישים לפעמים שלשוחח איתי זה כמו עם משגיח בישיבה. אבל בכללי יש לי ראש די פתוח. אני הולך לקולנוע בלי בעיה ומסוגל לשבת בבר נחמד ולהנות מבירה טובה כי אני לא רואה בזה סתירה למה שהשם רוצה ממני. בקיצור אני בן עלייה שמצא את הנתיב שלו בחיים ולא כפוף לסטנדרטים. מכאן הבעיה הגדולה בשידוכים כי לבנות פתוחות אני מידי חרדי ולבנות סגורות אני מידי פתוח. לפעמים יש את הבחורות שבאמת רואות לבפנים ומבינות שאני בחור מאוד בריא אבל זה נדיר והן גם צריכות למצוא חן בעיני נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ככה זה תמיד , לאנשים המורכבים יותר יותר קשה למצוא התאמה .. אבל בסוף זה קורה... אצלי ללכת לקולנוע זה ממש קו אדום , לא בגלל שאני לא רואה את הסרטים שמראים שם אלא בגלל שבמראה החרדי שלי זה ממש חילול השם ומאמינה שזה ימשוך מבטים.. האמת שאני ממש דוסית במקור ... אין לי שום קטע מודרני:)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 14:05 |
|
| |
לא שאני מעודד ללכת לקולנוע אבל מבחינת חילול השם אין כמעט חשש. אולי בתל אביב זה בעיה אבל בירושלים או בקניון איילון כמות החרדים שהולכים היא עצומה ובפרט בנות שאי אפשר למתג כחרדיות אלא כדתיות. אגב הרבה מהדברים שאת חושבת שסטנדרט לחרדים, חילונים פשוט לא יודעים שזה חשוב. בכל מקרה גם אני מגיע ממקור מאוד דודי אבל עקב נסיבות חיי התחלתי לסלול את הדרך לעצמי וכעת דבר שלדעתי רע בעצם אני לא עושה אבל דבר שרק לא מקובל אז אני יכול לעשות, לא חייב אבל לא נמנע בהכרח. אגב אני הולך תמיד שחור לבן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 14:18 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  |
לא שאני מעודד ללכת לקולנוע אבל מבחינת חילול השם אין כמעט חשש. אולי בתל אביב זה בעיה אבל בירושלים או בקניון איילון כמות החרדים שהולכים היא עצומה ובפרט בנות שאי אפשר למתג כחרדיות אלא כדתיות. אגב הרבה מהדברים שאת חושבת שסטנדרט לחרדים, חילונים פשוט לא יודעים שזה חשוב. בכל מקרה גם אני מגיע ממקור מאוד דודי אבל עקב נסיבות חיי התחלתי לסלול את הדרך לעצמי וכעת דבר שלדעתי רע בעצם אני לא עושה אבל דבר שרק לא מקובל אז אני יכול לעשות, לא חייב אבל לא נמנע בהכרח. אגב אני הולך תמיד שחור לבן נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
באמת בקניון איילון יש כמות גדולה של חרדים שהולכים .. אני מכירה בנות שהולכות ... האמת שזה בילוי כייף... לאיזה סרט הלכת לאחרונה ? מה אתה ממליץ לצפות ?? וכל החילונים שאני פוגשת בעבודה בטוחים שאני לא יודעת כמעט מה זה סרט חחחח יפה שאתה תמיד הולך שחור לבן ... חשבתי שלא :)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 14:20 |
|
| |
בתתימן
2
תוקן על ידי בתתימן ב- 25/08/2020 14:32:37
|