בית פורומים שידוכי חרדים

הפרשי גילאים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2020 14:42 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:
סתם בחור, אם אתה קורא לעצמך רוחני יותר, מה זה אומר? אתה אחד עם ראש פתוח וכו', או אחד שמדקדק על כל דבר ומחמיר וכו'?סתם מעניין אותי מה זה אומר שמרן....
היא לא באמת אמרה שמרן אלא שהחלומות שלי לא מספיק גשמיים. משהו בסגנון של וילת פאר ורכב יוקרה. אני פשוט בחור ישיבה בנשמה שעובד. רוחניות מאוד מדברת אלי ואני חי את הקשר שלי עם הקב''ה ולא מתבייש לדבר על זה אז יש כאלו שמרגישים לפעמים שלשוחח איתי זה כמו עם משגיח בישיבה. אבל בכללי יש לי ראש די פתוח. אני הולך לקולנוע בלי בעיה ומסוגל לשבת בבר נחמד ולהנות מבירה טובה כי אני לא רואה בזה סתירה למה שהשם רוצה ממני. בקיצור אני בן עלייה שמצא את הנתיב שלו בחיים ולא כפוף לסטנדרטים. מכאן הבעיה הגדולה בשידוכים כי לבנות פתוחות אני מידי חרדי ולבנות סגורות אני מידי פתוח. לפעמים יש את הבחורות שבאמת רואות לבפנים ומבינות שאני בחור מאוד בריא אבל זה נדיר והן גם צריכות למצוא חן בעינינשלח מהאנדרואיד שלי
ככה זה תמיד , לאנשים המורכבים יותר יותר קשה למצוא התאמה .. אבל בסוף זה קורה... אצלי ללכת לקולנוע זה ממש קו אדום , לא בגלל שאני לא רואה את הסרטים שמראים שם אלא בגלל שבמראה החרדי שלי זה ממש חילול השם ומאמינה שזה ימשוך מבטים.. האמת שאני ממש דוסית במקור ... אין לי שום קטע מודרני:)

לא שאני מעודד ללכת לקולנוע אבל מבחינת חילול השם אין כמעט חשש. אולי בתל אביב זה בעיה אבל בירושלים או בקניון איילון כמות החרדים שהולכים היא עצומה ובפרט בנות שאי אפשר למתג כחרדיות אלא כדתיות. אגב הרבה מהדברים שאת חושבת שסטנדרט לחרדים, חילונים פשוט לא יודעים שזה חשוב. בכל מקרה גם אני מגיע ממקור מאוד דודי אבל עקב נסיבות חיי התחלתי לסלול את הדרך לעצמי וכעת דבר שלדעתי רע בעצם אני לא עושה אבל דבר שרק לא מקובל אז אני יכול לעשות, לא חייב אבל לא נמנע בהכרח. אגב אני הולך תמיד שחור לבן

נשלח מהאנדרואיד שלי

באמת בקניון איילון יש כמות גדולה של חרדים שהולכים .. אני מכירה בנות שהולכות ... האמת שזה בילוי כייף... לאיזה סרט הלכת לאחרונה ? מה אתה ממליץ לצפות ?? וכל החילונים שאני פוגשת בעבודה בטוחים שאני לא יודעת כמעט מה זה סרט חחחח 
יפה שאתה תמיד הולך שחור לבן ... חשבתי שלא :)

בציבור החרדי לבנות יש אירועי הקרנה אבל לבנים אין כי מאמינים שלא אמור להם חיי פנאי מלבד תורה. זה נכון לבחור לומד אבל למי שעובד לדעתי זה שונה. זה בילוי בהחלט נחמד אבל בגלל הקורונה הוא לא קיים כבר חצי שנה. אני אוהב לראות פנטזיה כי הם לרוב הכי מושקעים. תארי לעצמך דייט בקולנוע חחח. כן ברור שחור לבן, אמרתי לך שאני שמרן:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 14:43 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

2

תוקן על ידי בתתימן ב- 25/08/2020 14:32:37

חחחח שוב תיקנת נו באמת. אולי תשתפי את כמה אצלכם מרוויחים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 15:17 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן2

חחחח שוב תיקנת נו באמת. אולי תשתפי את כמה אצלכם מרוויחים?נשלח מהאנדרואיד שלי
אני מרוויחה בין 17 ל18 חחחח זה מעניין מישהו ?? זה בערך הממוצע עם הניסיון שיש לי..

תוקן על ידי בתתימן ב- 25/08/2020 15:17:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 15:23 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן2

אני מרוויחה בין 17 ל18 חחחח זה מעניין מישהו ?? זה בערך הממוצע עם הניסיון שיש לי..

זה סכום מאוד מכובד. כמה ניסיון יש לך? ויש לך תואר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 15:23 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:
סתם בחור, אם אתה קורא לעצמך רוחני יותר, מה זה אומר? אתה אחד עם ראש פתוח וכו', או אחד שמדקדק על כל דבר ומחמיר וכו'?סתם מעניין אותי מה זה אומר שמרן....
היא לא באמת אמרה שמרן אלא שהחלומות שלי לא מספיק גשמיים. משהו בסגנון של וילת פאר ורכב יוקרה. אני פשוט בחור ישיבה בנשמה שעובד. רוחניות מאוד מדברת אלי ואני חי את הקשר שלי עם הקב''ה ולא מתבייש לדבר על זה אז יש כאלו שמרגישים לפעמים שלשוחח איתי זה כמו עם משגיח בישיבה. אבל בכללי יש לי ראש די פתוח. אני הולך לקולנוע בלי בעיה ומסוגל לשבת בבר נחמד ולהנות מבירה טובה כי אני לא רואה בזה סתירה למה שהשם רוצה ממני. בקיצור אני בן עלייה שמצא את הנתיב שלו בחיים ולא כפוף לסטנדרטים. מכאן הבעיה הגדולה בשידוכים כי לבנות פתוחות אני מידי חרדי ולבנות סגורות אני מידי פתוח. לפעמים יש את הבחורות שבאמת רואות לבפנים ומבינות שאני בחור מאוד בריא אבל זה נדיר והן גם צריכות למצוא חן בעינינשלח מהאנדרואיד שלי
ככה זה תמיד , לאנשים המורכבים יותר יותר קשה למצוא התאמה .. אבל בסוף זה קורה... אצלי ללכת לקולנוע זה ממש קו אדום , לא בגלל שאני לא רואה את הסרטים שמראים שם אלא בגלל שבמראה החרדי שלי זה ממש חילול השם ומאמינה שזה ימשוך מבטים.. האמת שאני ממש דוסית במקור ... אין לי שום קטע מודרני:)
לא שאני מעודד ללכת לקולנוע אבל מבחינת חילול השם אין כמעט חשש. אולי בתל אביב זה בעיה אבל בירושלים או בקניון איילון כמות החרדים שהולכים היא עצומה ובפרט בנות שאי אפשר למתג כחרדיות אלא כדתיות. אגב הרבה מהדברים שאת חושבת שסטנדרט לחרדים, חילונים פשוט לא יודעים שזה חשוב. בכל מקרה גם אני מגיע ממקור מאוד דודי אבל עקב נסיבות חיי התחלתי לסלול את הדרך לעצמי וכעת דבר שלדעתי רע בעצם אני לא עושה אבל דבר שרק לא מקובל אז אני יכול לעשות, לא חייב אבל לא נמנע בהכרח. אגב אני הולך תמיד שחור לבןנשלח מהאנדרואיד שלי
באמת בקניון איילון יש כמות גדולה של חרדים שהולכים .. אני מכירה בנות שהולכות ... האמת שזה בילוי כייף... לאיזה סרט הלכת לאחרונה ? מה אתה ממליץ לצפות ?? וכל החילונים שאני פוגשת בעבודה בטוחים שאני לא יודעת כמעט מה זה סרט חחחח יפה שאתה תמיד הולך שחור לבן ... חשבתי שלא :)

בציבור החרדי לבנות יש אירועי הקרנה אבל לבנים אין כי מאמינים שלא אמור להם חיי פנאי מלבד תורה. זה נכון לבחור לומד אבל למי שעובד לדעתי זה שונה. זה בילוי בהחלט נחמד אבל בגלל הקורונה הוא לא קיים כבר חצי שנה. אני אוהב לראות פנטזיה כי הם לרוב הכי מושקעים. תארי לעצמך דייט בקולנוע חחח. כן ברור שחור לבן, אמרתי לך שאני שמרן:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח ההקרנות שיש לבנות זה סרטים מזעזעים ברמה המקצועית שלכם עם משחק ממש ממש גרוע .. היום אני לא מסוגלת לצפות בזה... האמת שאני לא מכירה סרטי פנטזיה , מה נכנס תחת הגדרת פנטזיה ? יומני הערפד וכאלה ?? 
דייט בקולנוע לא מסתדר לי , אני צריכה לשבת לדבר עם הבן אדם , לראות מה הערכים שלו ומה הוא מחפש ... זה יכול להיות בילוי זוגי נחמד (לא לי אבל לאחרים )
אני חושבת שההגדרה לשמרן זה בן אדם שמקפיד על מסורות ומקובליות למשל סגנון לבוש שמרני זה בלי לנסות מודות חדשות וכו' בן אדם שמרן באופיו זה אדם שלא נתפס לחידושים ופורץ גדרות ומוסכמות חברתית ... בן היתר לבוש שחור לבן זה משהו שמרני אבל ללכת לקולנוע זה משהו מודרני .. ככה שלא יודעת אם הייתי מגדירה אותך שמרן 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 15:24 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן2

נשלח מהאנדרואיד שלי

איו לי תואר ואני עובדת סהכ בערך 3.5 שנים ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 15:53 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן2

נשלח מהאנדרואיד שלי

יפה. מעניין אותי, יצאתי עם בחורה שהיה לה תואר והתחילה עכשיו משרת ג'וניור בחברה ותיקה משהו כמו מיקרוסופט או ibm. כמה לדעתך היא הרוויחה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 15:58 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן2

זה סכום מאוד מכובד. כמה ניסיון יש לך? ויש לך תואר?נשלח מהאנדרואיד שלי

יפה. מעניין אותי, יצאתי עם בחורה שהיה לה תואר והתחילה עכשיו משרת ג'וניור בחברה ותיקה משהו כמו מיקרוסופט או ibm. כמה לדעתך היא הרוויחה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אולי 15 אולי 20  חחח סתם אני לא יכולה לדעת אבל בחברות שם מתחילים יפה , לא ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 16:06 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:
לא שאני מעודד ללכת לקולנוע אבל מבחינת חילול השם אין כמעט חשש. אולי בתל אביב זה בעיה אבל בירושלים או בקניון איילון כמות החרדים שהולכים היא עצומה ובפרט בנות שאי אפשר למתג כחרדיות אלא כדתיות. אגב הרבה מהדברים שאת חושבת שסטנדרט לחרדים, חילונים פשוט לא יודעים שזה חשוב. בכל מקרה גם אני מגיע ממקור מאוד דודי אבל עקב נסיבות חיי התחלתי לסלול את הדרך לעצמי וכעת דבר שלדעתי רע בעצם אני לא עושה אבל דבר שרק לא מקובל אז אני יכול לעשות, לא חייב אבל לא נמנע בהכרח. אגב אני הולך תמיד שחור לבןנשלח מהאנדרואיד שלי
באמת בקניון איילון יש כמות גדולה של חרדים שהולכים .. אני מכירה בנות שהולכות ... האמת שזה בילוי כייף... לאיזה סרט הלכת לאחרונה ? מה אתה ממליץ לצפות ?? וכל החילונים שאני פוגשת בעבודה בטוחים שאני לא יודעת כמעט מה זה סרט חחחח יפה שאתה תמיד הולך שחור לבן ... חשבתי שלא :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח ההקרנות שיש לבנות זה סרטים מזעזעים ברמה המקצועית שלכם עם משחק ממש ממש גרוע .. היום אני לא מסוגלת לצפות בזה... האמת שאני לא מכירה סרטי פנטזיה , מה נכנס תחת הגדרת פנטזיה ? יומני הערפד וכאלה ?? 
דייט בקולנוע לא מסתדר לי , אני צריכה לשבת לדבר עם הבן אדם , לראות מה הערכים שלו ומה הוא מחפש ... זה יכול להיות בילוי זוגי נחמד (לא לי אבל לאחרים )
אני חושבת שההגדרה לשמרן זה בן אדם שמקפיד על מסורות ומקובליות למשל סגנון לבוש שמרני זה בלי לנסות מודות חדשות וכו' בן אדם שמרן באופיו זה אדם שלא נתפס לחידושים ופורץ גדרות ומוסכמות חברתית ... בן היתר לבוש שחור לבן זה משהו שמרני אבל ללכת לקולנוע זה משהו מודרני .. ככה שלא יודעת אם הייתי מגדירה אותך שמרן 

כן דייט בקולנוע נחשב גרוע גם אצל החילונים. מזל שאני לא חי לפי הגדרות:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 16:06 לינק ישיר 

תלוי אם את חרדית או לא..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 16:07 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן2

נשלח מהאנדרואיד שלי

חברות שם לרוב נותנות פחות מהשוק. אבל באמת שלא יודע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 16:08 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
תלוי אם את חרדית או לא..

כן אני חרדית ממש , לכן כף רגלי לא דורכת בבתי קולנוע ובברים ובעוד מקומות אפלים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 16:09 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן2

יפה. מעניין אותי, יצאתי עם בחורה שהיה לה תואר והתחילה עכשיו משרת ג'וניור בחברה ותיקה משהו כמו מיקרוסופט או ibm. כמה לדעתך היא הרוויחה?נשלח מהאנדרואיד שלי

חברות שם לרוב נותנות פחות מהשוק. אבל באמת שלא יודע

נשלח מהאנדרואיד שלי

מאיפה הגעת למסקנה הזאת ? לדעתי ככל שהחברה יותר מכבדת את עצמה המשכורות שם יותר גבוהות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 16:10 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
תלוי אם את חרדית או לא..

כן אני חרדית ממש , לכן כף רגלי לא דורכת בבתי קולנוע ובברים ובעוד מקומות אפלים 

אולי צריך לקרוא לקולנוע "יוטיוב" ואז זה בסדר..
וזה היה מכוון לשאלה על המשכורת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 16:13 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
תלוי אם את חרדית או לא.. כן אני חרדית ממש , לכן כף רגלי לא דורכת בבתי קולנוע ובברים ובעוד מקומות אפלים אולי צריך לקרוא לקולנוע "יוטיוב" ואז זה בסדר.. וזה היה מכוון לשאלה על המשכורת..

חחח אם היו קוראים ליוטיוב קולנוע אז כן יש לי מנוי שם חחח

הבנתי מה אתה אומר על המשכורות , אממ עד כמה שאני מכירה חברות שמשלמות שכר יותר נמוך למפתחות חרדיות בדכ מעסיקות רק חרדיות , אני לא נתקלתי באפליה בין שתי עובדים חרדי וחילוני שיושבים על אותו תקן/משרה בדיוק...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הפרשי גילאים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 21 22 23 ... 30 31 32 לדף הבא סך הכל 32 דפים.

bholext