בית פורומים שידוכי חרדים

הפרשי גילאים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2020 16:18 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
תלוי אם את חרדית או לא.. כן אני חרדית ממש , לכן כף רגלי לא דורכת בבתי קולנוע ובברים ובעוד מקומות אפלים אולי צריך לקרוא לקולנוע "יוטיוב" ואז זה בסדר.. וזה היה מכוון לשאלה על המשכורת..

חחח אם היו קוראים ליוטיוב קולנוע אז כן יש לי מנוי שם חחח

הבנתי מה אתה אומר על המשכורות , אממ עד כמה שאני מכירה חברות שמשלמות שכר יותר נמוך למפתחות חרדיות בדכ מעסיקות רק חרדיות , אני לא נתקלתי באפליה בין שתי עובדים חרדי וחילוני שיושבים על אותו תקן/משרה בדיוק...

דווקא עבדתי במקום שבו היתה תערובת של חרדיות ודתיים/חילוניים, והחרדיות היו מקבלות פחות.
(מצד שני לרוב הן בלי תואר ובוגרי המכללות/אוניברסיטאות יותר מקצועיים, בלי להכליל כמובן כי יש תמיד יוצאים/ות מן הכלל)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 16:55 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
תלוי אם את חרדית או לא.. כן אני חרדית ממש , לכן כף רגלי לא דורכת בבתי קולנוע ובברים ובעוד מקומות אפלים אולי צריך לקרוא לקולנוע "יוטיוב" ואז זה בסדר.. וזה היה מכוון לשאלה על המשכורת..חחח אם היו קוראים ליוטיוב קולנוע אז כן יש לי מנוי שם חחחהבנתי מה אתה אומר על המשכורות , אממ עד כמה שאני מכירה חברות שמשלמות שכר יותר נמוך למפתחות חרדיות בדכ מעסיקות רק חרדיות , אני לא נתקלתי באפליה בין שתי עובדים חרדי וחילוני שיושבים על אותו תקן/משרה בדיוק...דווקא עבדתי במקום שבו היתה תערובת של חרדיות ודתיים/חילוניים, והחרדיות היו מקבלות פחות.(מצד שני לרוב הן בלי תואר ובוגרי המכללות/אוניברסיטאות יותר מקצועיים, בלי להכליל כמובן כי יש תמיד יוצאים/ות מן הכלל)

חח אני מקווה שאתה לא היית מהחרדים שקיבלו פחות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 16:59 לינק ישיר 

אני נראה חרדי? בכל מקרה זה שונה, חרדי בתעשייה בא בדר"כ עם תואר מכללה לפחות, לא מגמת מחשבים בסמינר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 17:01 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
אני נראה חרדי? בכל מקרה זה שונה, חרדי בתעשייה בא בדר"כ עם תואר מכללה לפחות, לא מגמת מחשבים בסמינר..

אממ איך אני אמורה לדעת איך אתה נראה ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 17:06 לינק ישיר 

יש לי דם כחול..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 18:09 לינק ישיר 

בס"ד

חחח אתה מיום ליום יותר מעריץ את עצמך...התמונה רק גודלת וגודלת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 18:19 לינק ישיר 
חייכנית770

[quote]

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בתתימן כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
זה הרגיש לי טיפשי שזה היה חשוב לה כל כך שהיא הורידה בשביל זה בחור שהיה לה כימיה ממש מצויינת איתו. זה בכל מקרה לא קורה עם כל בחור. אבל יתכן שזה נובע שוב מזה שאני פחות חומרי:) אני גם היססתי קצת אבל הרגשתי שחבל לפספסנשלח מהאנדרואיד שלי
יכול להיות שהיא מחפשת יותר מישהו סגנון של איש עסקים או משהו , אולי מחפשת משהו דומה לאבא שלה או אחים שלה ... לא משנה .. נשמע בינתיים שיש לך הצעות מעולות , בחורות יפות וחכמות 

אני בתקופת יובש אבל כמות ההצעות לא משנה כל עוד הם לא מובילות לחתונה:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

בסדר , לפחות אבל אתה לא נאלץ לבלות ערב מבוכה עם בחורה שמרתיעה אותך.... 

בס"ד

כפי שאמרתי לבתימן...כמות ההצעות, לא משנה, כי מי ששלך לא ירצה אף אחת חוץ ממך

חחחח תתפלאי. זה לא קסום. מי שמתאים לך יכול להתאים לעוד אלף אחרות ולרצות אותם גם אבל משום מה זה לא הלך

נשלח מהאנדרואיד שלי

[/quote

בס"ד

חחחחח זלא משנה.
בשורה הסופית ה' עושה באג בשידעך ואתה תישאר רווק עד שהבחורה שלך תמצא!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 18:21 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

תוקן על ידי בתתימן ב- 25/08/2020 12:49:45

בס"ד

חחחח רואה בתימן? אמרתי לך שהוא חם מזג

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 18:24 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:

בתתימן כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
חחח אחת הבעיות בלהיות מחונן זה שלא צריך לדקלם את האב יותר משלוש פעמים כדי לזכור ואז זה נשאר בזיכרון לטווח הקצר. מה לעשות, ככה הזיכרון שלי בנוי, אני זוכר רק דברים שאני צריך. מה אני צריך זה סיפור אחר, כי אני יכול לזכור מיליארד פרטים שנראים שוליים באירוע אבל המוח שלי קישור אותם למשהו משמעותי ולעומת זאת דברים שכולם זוכרים אני פשוט מתעלם מהם. לכן אני מקבל ציונים גרועים במבחנים וציונים גבוהים מאוד במעשי כי הזיכרון שלי בנוי רק לתכלס. היום יודעים לבדוק גם את זה במבחני אייקיו. בולינארית? מה זה? למדתי המרה פשוט של בינארי להקסה וכו' אני כותב הרבה מהקוד שלי בבינארית (אשכרה!) אבל אין לי כל כך מושג במתמטיקה מעבר לכפל פשוט. מה לעשות, גם זה לא נצרךנשלח מהאנדרואיד שלי
חחח יואו אתה בהחלט גאון אם אתה כותב קוד בבינארית ... נראה לי שאני מתחילה להבין איך המח שלך עובד , מה שבטוח שאתה ריאלי ולא הומני , אצלי המילים הם קודש , המספרים פחות מדברים אלי ... 
לא גאון, פשוט למוד סבל חחח. התרגלתי לזה כי זה מזרז את העבודה שלי. אני גם קורא קוד באקסה (אני מרוורס). למה ריאלי ולא הומני? גם אצלי המספרים לא מדברים, זה בדיוק מה שאמרתי שפחות מעניין אותי הפרט אלא רוח הענייןנשלח מהאנדרואיד שלי
ואוו זה מעניין , להגיע למצב שאתה יכול לקרוא קוד בבינארי , איך עושים את זה ?? נראה לי עניין של המון המון תרגול... מעניין כמה משלמים לכזאת עבודת פרך... 

אה יש כלים שמתרגמים את זה לאסמבלי אבל לפעמים כדי לחסוך לעצמי את הזמן אני מדלג עליהם. זה לא קשה, תלוי במעבד. לדוגמה אחד המעבדים שעבדתי עליהם יש לו בסך הכל שישים פקודות. זה שינון פשוט זה המספרים: 12 זה קריאה לפונקציה וכו' אחרי כן אם בא לי לכתוב קוד פשוט אני יכול להתענג על פוינטרים בc חחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

אהה סבבה לקרוא קוד באסמבלי זה אפשרי ... אם זה רק שישים פקודות מתי שהוא העין לומדת לזהות את רובם .... 

אחחח איזה תענוג זה פוינטרים בC ... חחחחח תן רמז לפחות כמה משלמים לך כדי לבצע את התענוג הזה ... 

בס"ד

חחח פה את באמת צריכה לעצור את הסקרנות שלך...

בעולם המודרני, לא מקובל לשתף זרים ברווחים

חחח נכון. קראתי מחקר שלאנשים יותר נוח לשתף את הביצועים שלהם במיטה(!) מאשר כמה הם מרוויחים. אולי בגלל שזה מאוד כמותי ולא נתון לפרשנות

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחחח ישלך בדיחות קצת גסות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 18:26 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

בס"דחחחח רואה בתימן? אמרתי לך שהוא חם מזג

חחח זה באמת פעם ראשונה נראה לי שהוא שם אימוג'י כועס .. חח אבל זה נראה לי סימן שהוא מתחיל להרגיש בנח 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 18:27 לינק ישיר 

בס"ד

וגם אני חושבת שצולניק מחוייט, אין מקומו בקולנוע ולא לראות סרטים ממקור לא דתי.(וזה לא אני אמרתי אלא גדולי הדור)

אבל אולי אתה שמרן בסגנון חוצניקי ושם יש תורה אחרת

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/08/2020 18:27:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 18:30 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

בס"דחחחח רואה בתימן? אמרתי לך שהוא חם מזג

חחח זה באמת פעם ראשונה נראה לי שהוא שם אימוג'י כועס .. חח אבל זה נראה לי סימן שהוא מתחיל להרגיש בנח 

בס"ד

הוא תמיד הרגיש  כאן בנוח...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 18:44 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחח אתה מיום ליום יותר מעריץ את עצמך...התמונה רק גודלת וגודלת

כמו המשכורת...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 18:47 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

וגם אני חושבת שצולניק מחוייט, אין מקומו בקולנוע ולא לראות סרטים ממקור לא דתי.(וזה לא אני אמרתי אלא גדולי הדור)

אבל אולי אתה שמרן בסגנון חוצניקי ושם יש תורה אחרת

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/08/2020 18:27:53

כי כמובן יוטיוב נוסד ע"י הגר"ח קנייבסקי והרב שטיינמן כדי לזכות את הרבים בשיעורים של האדמו"ר וולט דיסני זצוקלל"ה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2020 18:50 לינק ישיר 

וכך דיון תמים על הפרשי גילאים הפך לדיון על משכורות 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הפרשי גילאים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 22 23 24 ... 30 31 32 לדף הבא סך הכל 32 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.