וכך דיון תמים על הפרשי גילאים הפך לדיון על משכורות
המשכורת עולה עם הגיל, לא? מסקנה: עדיף לבחורים להתחתן עם בחורות מבוגרות יותר.
הנה קשרתי לך את כל הקצוות באשכול הזה..
נשלח ב-25/8/2020 18:54
בתתימן
כגד
תוקן על ידי בתתימן ב- 25/08/2020 18:55:11
נשלח ב-25/8/2020 18:55
בתתימן
אדם_ה1 כתב:
וכך דיון תמים על הפרשי גילאים הפך לדיון על משכורות המשכורת עולה עם הגיל, לא?מסקנה: עדיף לבחורים להתחתן עם בחורות מבוגרות יותר.הנה קשרתי לך את כל הקצוות באשכול הזה..
זה רק אומר שהפערים גדלים עם הגיל (נשים שוות יותר כלכלית וגברים נהיים רק חתיכים יותר)
נשלח ב-25/8/2020 19:12
היא לא באמת אמרה שמרן אלא שהחלומות שלי לא מספיק גשמיים. משהו בסגנון של וילת פאר ורכב יוקרה. אני פשוט בחור ישיבה בנשמה שעובד. רוחניות מאוד מדברת אלי ואני חי את הקשר שלי עם הקב''ה ולא מתבייש לדבר על זה אז יש כאלו שמרגישים לפעמים שלשוחח איתי זה כמו עם משגיח בישיבה. אבל בכללי יש לי ראש די פתוח. אני הולך לקולנוע בלי בעיה ומסוגל לשבת בבר נחמד ולהנות מבירה טובה כי אני לא רואה בזה סתירה למה שהשם רוצה ממני. בקיצור אני בן עלייה שמצא את הנתיב שלו בחיים ולא כפוף לסטנדרטים. מכאן הבעיה הגדולה בשידוכים כי לבנות פתוחות אני מידי חרדי ולבנות סגורות אני מידי פתוח. לפעמים יש את הבחורות שבאמת רואות לבפנים ומבינות שאני בחור מאוד בריא אבל זה נדיר והן גם צריכות למצוא חן בעינינשלח מהאנדרואיד שלי
[/quote]זה יפה מאוד בעיניי... גם לי יש חלומות מפה ועד להודעה חדשה, אבל רוחניות- לדעתי, צריך להיות הדבר השולט בבית...לא הייתי מוותרת על בחור בגלל דבר כזה... במיוחד שלפי מה שאתה מספר, אתה הכי עם ראש פתוח... בא נאמר, שבר וקולנוע זה קצת מעבר , יצא לי לעבור באיזור של ברים וכו', זה לא משך אותי כי אני לא בעניין של שתייה וכו', יותר מעניין אותי הקטע של הבילוי והכיף,אבל אני מוצאת את זה במקומות אחרים
תוקן על ידי סטאטית ב- 25/08/2020 19:15:40
תוקן על ידי סטאטית ב- 25/08/2020 19:17:39
נשלח ב-25/8/2020 19:21
חחחחח אני לא צריך עוד נקודות אצל סטאטית אנחנו כבר מאורסים ואוטוטו הילד בדרך. זה משרת חוקר סייבר סטנדרטית. המחירים מתחילים כמו מתכנת ומסתיימים במאה אלף בערך. לא הבדל משמעותי
וכך דיון תמים על הפרשי גילאים הפך לדיון על משכורות המשכורת עולה עם הגיל, לא?מסקנה: עדיף לבחורים להתחתן עם בחורות מבוגרות יותר.הנה קשרתי לך את כל הקצוות באשכול הזה..
חחח גאוני
בס"ד
אני לא אהבתי. זה לא גברי בעיניי גבר שמחפש באישה חוזק כלכלי. אפילו מי שרוצה זאת במטרה של לימוד תורה/ מפחד מהחיים,צריך הוא לחזק את ביטחונו בה' ולא לחפש באישה ביטחון.
נשלח ב-25/8/2020 19:25
בדיוק
נשלח ב-25/8/2020 19:29
חייכנית770
קיייט כתב:
זה רק אומר שהפערים גדלים עם הגיל (נשים שוות יותר כלכלית וגברים נהיים רק חתיכים יותר)
בס"ד
מה חתיך בקרחת/כרס/שיער לבן?
נשלח ב-25/8/2020 19:40
חייכנית770 כתב:
אני לא אהבתי. זה לא גברי בעיניי גבר שמחפש באישה חוזק כלכלי. אפילו מי שרוצה זאת במטרה של לימוד תורה/ מפחד מהחיים,צריך הוא לחזק את ביטחונו בה' ולא לחפש באישה ביטחון.
מפריע לך שגבר כלשהו יעדיף מישהי שמרוויחה יותר ממך?
חחחחח אני לא צריך עוד נקודות אצל סטאטית אנחנו כבר מאורסים ואוטוטו הילד בדרך. זה משרת חוקר סייבר סטנדרטית. המחירים מתחילים כמו מתכנת ומסתיימים במאה אלף בערך. לא הבדל משמעותי