|
|
| נשלח ב-25/8/2020 20:06 |
|
| |
חייכנית770
| אדם_ה1 כתב: |  |
כי כמובן יוטיוב נוסד ע"י הגר"ח קנייבסקי והרב שטיינמן כדי לזכות את הרבים בשיעורים של האדמו"ר וולט דיסני זצוקלל"ה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
צולניק אמיתי, הולך עם פלאפון כשר ולצורכי פרנסה ובאישור רבני עם פלאפון "מאושר", ששם בד"כ יש יוטיוב מסונן/שאין
ואמן שכל בחורי/בחורות ישראל הנכשלים ביוטיוב, היו רואים רק את דיסני
וגם אם בחור נכשל ביוטיוב, עדיין זה בינו לבין הקב"ה.(כל עוד הוא לא מחטיא את חבריו) אך סרט בקולנוע? יתכן שזה גם חילול ה', כשמגיעים בלבוש חרדי...
יש הבדל גדול בין לא לשמוע לרבנים בסתר/לבין להצהיר בגלוי אני חרדי אבל לא שומע לרבנים/לתורה. אני יודעת שזה ניסיון קשה למי שהתרגל לכך, במיוחד לחוצניקים, ששם זה אולי נורמה, אך עדיין חרדי שמרן? לא עושה דבר כזה בארצנו.
אלא חרדי מודרני/דתי.
יתכן שגם חרדי שמרן, יכול ליפול לפעמים,כמו שנאמר "שבע יפול צדיק וקם" אך הוא יגיד "נפלתי" ואין זה נכון מה שעשיתי. אני משתדל להיות יר"ש ושמרן.
אך לא יגיד בפה אחד אני חרדי שמרן וגם הולך לקולנוע וברים ואין עם זה בעיה...
לדעתי בחורה קצת מודרנית,אוהבת לחיות בשפע ולהינות מהכסף ששניהם עובדים עליו קשה(שהרי אמרת שאתה רוצה אישה חזקה(;)... ומה שמפריע להן זה החסכנות.והן לא רוצות לחסוך במה שעושה להן טוב בלב... אין שום איסור לחיות בוילה ולקנות רכב מכובד, אם בן אדם מרוויח טוב וזה בהתאם ליכולתו...
אין טעם לחיות בצמצום למען צמצום.ניתן להיות שבט זבולון שמסייע ללומדי תורה ואף לקבוע עיתים לתורה ולהיות חזקים רוחנית ויחד עם זאת ליהנות מהחיים ומרמת חיים טובה.
אז אתה יכול להגיד שאתה אוהב לחיות חיים פשוטים, כי אתה בן אדם פשוט/חסכן.אבל לא לקשר זאת לשמרנות/דת. כי לא כתוב בתורה שאסור וילה/רכב יקר.
כתוב שלמען לימוד תורה תישן על הארץ ותאכל פת במלח, אם אין לך אפשרות אחרת...(וזה גם פעם רק צדקניות של הדור, הסכימו לכך.ואם אתה רוצה צדקנית כזו? בטוח שאתה צריך להיות צולניק אמיתי.) אבל אם יש לך אפשרות? אין צורך שתנהג כך רק לצורך חסכנות.
הרבי אמר : שטוב לשאוף להיות עשירים.ואם האישה רוצה שטיח מקיר לקיר? אין בזה שום בעיה וצריך לעשות זאת. ואף להשקיע בבגדים לילדים,שיראו מכובד ויפה...אף שהאישה רוצה סט תואם לכל הילדים...
אז נכון שזה לא העיקר בחיים.אך אם זה באפשרותך וזה יעשה טוב בלב לאישתך?זה מבורך. יצחק אבינו לא אמר לרבקה אימנו,שהיא רדודה/לא שמרנית/גשמית, כשהיא באה רק אחרי ששלח לה גמלים מלאים בכל טוב.
אם אתה מוצא בחורה איכותית שיש לה גם חלום כזה? אין כל פסול להגשים לה אותו ואין זה מראה שהיא שמרנית פחות
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/08/2020 20:41:50
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 20:19 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
אבל יש מה שמאפיין נשים, ויש מה שמאפיין גברים, ולא פעם יש מה שמאפיין גבר שגדל בבית עם מלא אחיות...
|
|
חחח מה מאפיין גבר שגדל בבית מלא אחיות?
|
|
שהוא נשי יותר, מדבר יותר, בוכה יותר, נפגע יותר, מתלבש יותר, מתלבט יותר, ועוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 20:25 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
אגב, חידשת לי שגבר בוכה כשילד נולד....
נראה לי זה ממש ילחיץ אותי שהגבר יבכה לי בחדר, כשאני אהיה מותשת וכאובה אחרי לידה... אני צריכה לבכות ושהוא יתמוך בי גיוועלד... |
|
רק לך מותר ?... אגב, גבר בוכה גם כשהוא נולד, ואם הוא לא בוכה אז הוא מקבל את הסתירה הראשונה בעולם מאישה.. מרוב מבוכה הוא בוכה בכי תמרורים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 20:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 20:35 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
את גרמת לו לדברים יותר עוצמתיים .... |
|
כן, כשבתתימן הגיעה לכאן היא עשתה הרבה רוח, וזה היה מעניין, השנינות, גם בררתי אצל חייכנית בשקט בת כמה היא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 20:46 |
|
| |
חחח... שובב..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 21:28 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סתםבחור כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
אבל יש מה שמאפיין נשים, ויש מה שמאפיין גברים, ולא פעם יש מה שמאפיין גבר שגדל בבית עם מלא אחיות...
|
|
חחח מה מאפיין גבר שגדל בבית מלא אחיות?
|
|
שהוא נשי יותר, מדבר יותר, בוכה יותר, נפגע יותר, מתלבש יותר, מתלבט יותר, ועוד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח... יש בזה משהו..
|
|
|
|
|