בית פורומים שידוכי חרדים

הפרשי גילאים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/8/2020 23:55 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בתתימן כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
זה הרגיש לי טיפשי שזה היה חשוב לה כל כך שהיא הורידה בשביל זה בחור שהיה לה כימיה ממש מצויינת איתו. זה בכל מקרה לא קורה עם כל בחור. אבל יתכן שזה נובע שוב מזה שאני פחות חומרי:) אני גם היססתי קצת אבל הרגשתי שחבל לפספסנשלח מהאנדרואיד שלי
יכול להיות שהיא מחפשת יותר מישהו סגנון של איש עסקים או משהו , אולי מחפשת משהו דומה לאבא שלה או אחים שלה ... לא משנה .. נשמע בינתיים שיש לך הצעות מעולות , בחורות יפות וחכמות 

אני בתקופת יובש אבל כמות ההצעות לא משנה כל עוד הם לא מובילות לחתונה:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

בסדר , לפחות אבל אתה לא נאלץ לבלות ערב מבוכה עם בחורה שמרתיעה אותך.... 

בס"ד

כפי שאמרתי לבתימן...כמות ההצעות, לא משנה, כי מי ששלך לא ירצה אף אחת חוץ ממך

גם אם ההתנהגות שלך לא נשית או גברית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 00:11 לינק ישיר 
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סטאטית כתב:
את וסטאטית גרמו לי להזילדמעה או שתיים, אתן נשמותטהורות,לפעמים אם מתכתבים בפרטייש את זה יותרנשלח מהאנדרואיד שלי
[/quote]דייי... באמת?ריגשת אותי...
חחח מוזר שאני לא גרמתי לך להתרגש 
יפה לך שהגבת על זה.את יותר עניינית, פחות מתארת רגשותנשלח מהאנדרואיד שלי
באמת ?? אני פחות מתארת רגשות ?? כל השיחה האחרונה על מה שהרגשתי , למה זה נחשב ??
את לא מתארת רגשות,את מספרת.בכיתי עד שהאף ניהיה לי אדום,התהלכתי עם מחשבות ומאה סיבות על פגישה שלשעתייםנשלח מהאנדרואיד שלי
נכון , יש לי נטייה כזאת .. במקום לומר הייתי עצובה אני אומרת בכיתי או זה הרגיז אותי או היה לי קשה לשמוע את זה או איזה חצוף שהוא .. מאה סיבות על פגישה של שעתיים בהחלט נשמע מצחיק כשאני מסתכלת על זה מבחוץ... 

חחח יש לך חוש הומור :)

זה הסיגנון שלך לכל אורך הדרך
את לא מתארת רגשות ;
בכיתי, באתי, הלכתי, צחקתי,,,
זה בסדר גמור.

יש ביננו פער ענק בגיל.

את מרתקת בענק, ובנוסף לזה,
בהתחלה פשוט היה לך סיגנון
אחר צעיר ושובב,
את לא פעם זורמת ולא פעם עצורה,
את מחליפה סיגנונות נראה לי..
את מאוד מורכבת,
ככה שהקורא לא יודע למה לצפות

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 26/08/2020 11:39:45

תודה על כל המחמאות .. אתה נדיב ממש 
אני באמת בן אדם לא צפוי חחח אני לא מחליפה סיגנונות , אני מחליפה מצבי רוח :) אבא שלי אומר , נשים יש להם מצבי רוח ולך במיוחד :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 00:18 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דלא קראתי את דבריכם עדיין...אך נזכרתי במשהואכן בעבר העדיפו נשים מלאות/שמנות, כדי שיוכלו לבצע את פעולות הבית השונות, במיוחד הבחורים העניים שידם לא הייתה משגת להביא עוזרות/שפחות.אז בהחלט שאין בעיה שבחורים יחפשו כך גם כיום...בכל מקרה לא דיברנו על מראה גוף גברי/לא גברי. אלא על אופי.כך שאם כבר, צריך להביא דוגמאות שוות ולא לרדת לכיוונים אחרים! במיוחד לא אחרי שציינתי ששיח על גוף האישה עלול לפגוע באחת הקוראות. כך שגם אם מישהו נפגע מדבריי, שיפנה אלי לפרטי ויבקש את התנצלותי/תיקון הודעתי ואפילו אם הוא ילדותי, אז גם "שיחזיר לי", אבל לי בלבד!אתן דוגמאות שוות, שהיה ניתן להגיב לדבריי:*  "בחורה שאוהבת להילחם בקרבי, לא נשית בעיניי".* "בחורה תחרותית מאד, לא נשית בעיניי" וכו'...בכל מקרה איני מעוניינת לפתוח דיון על נשיות/גבריות.מתנצלת אם פגעתי במישהו, כל כוונתי היא לטובתכם, כדי לקצר את זמן רווקותכם בעולם, כי לפי סקרהמון נשים מרגישות כך ולכן הן לא אומרות "כן" לבחורים שמשדרים כך.אז סה"כ אתם צריכים להודות לי, שזה בחינםאבל אם אתם לא מעוניינים בטיפים? אז אני מתנצלת שוב.בכל מקרה אני מקווה שלהבא תשמרו על כללי שיח נאותים, לטובת כולם.ותמיד לזכור, שאם יש בעיה, ניתן לפנות אלי לפרטי.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/08/2020 16:07:18

בעבר העדיפו נשים מלאות כי זה מסמל עושר ושפע , בימים שהיה רעב ועוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 10:37 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:

חחח.. לא כתבתי את זה כדי לקבל מחמאות..
בכל אופן, תודה רבה...
אז אני אלמד ממך ואחמיא לך שאתה טיפוס מפרגן מאוד 
המחמאות שלך באמת נותנות הרגשה טובה... 

בכל אופן תודה רבה :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 10:44 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סטאטית כתב:
את וסטאטית גרמו לי להזילדמעה או שתיים, אתן נשמותטהורות,לפעמים אם מתכתבים בפרטייש את זה יותרנשלח מהאנדרואיד שלי
[/quote]דייי... באמת?ריגשת אותי...
חחח מוזר שאני לא גרמתי לך להתרגש 
יפה לך שהגבת על זה.את יותר עניינית, פחות מתארת רגשותנשלח מהאנדרואיד שלי
באמת ?? אני פחות מתארת רגשות ?? כל השיחה האחרונה על מה שהרגשתי , למה זה נחשב ??
את לא מתארת רגשות,את מספרת.בכיתי עד שהאף ניהיה לי אדום,התהלכתי עם מחשבות ומאה סיבות על פגישה שלשעתייםנשלח מהאנדרואיד שלי
נכון , יש לי נטייה כזאת .. במקום לומר הייתי עצובה אני אומרת בכיתי או זה הרגיז אותי או היה לי קשה לשמוע את זה או איזה חצוף שהוא .. מאה סיבות על פגישה של שעתיים בהחלט נשמע מצחיק כשאני מסתכלת על זה מבחוץ... 

חחח יש לך חוש הומור :)

זה הסיגנון שלך לכל אורך הדרך
את לא מתארת רגשות ;
בכיתי, באתי, הלכתי, צחקתי,,,
זה בסדר גמור.

יש ביננו פער ענק בגיל.

את מרתקת בענק, ובנוסף לזה,
בהתחלה פשוט היה לך סיגנון
אחר צעיר ושובב,
את לא פעם זורמת ולא פעם עצורה,
את מחליפה סיגנונות נראה לי..
את מאוד מורכבת,
ככה שהקורא לא יודע למה לצפות

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 26/08/2020 11:39:45

תודה על כל המחמאות .. אתה נדיב ממש 
אני באמת בן אדם לא צפוי חחח אני לא מחליפה סיגנונות , אני מחליפה מצבי רוח :) אבא שלי אומר , נשים יש להם מצבי רוח ולך במיוחד :)

בשמחה, בכיף, תודה רבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 10:52 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דלא קראתי את דבריכם עדיין...אך נזכרתי במשהואכן בעבר העדיפו נשים מלאות/שמנות, כדי שיוכלו לבצע את פעולות הבית השונות, במיוחד הבחורים העניים שידם לא הייתה משגת להביא עוזרות/שפחות.אז בהחלט שאין בעיה שבחורים יחפשו כך גם כיום...בכל מקרה לא דיברנו על מראה גוף גברי/לא גברי. אלא על אופי.כך שאם כבר, צריך להביא דוגמאות שוות ולא לרדת לכיוונים אחרים! במיוחד לא אחרי שציינתי ששיח על גוף האישה עלול לפגוע באחת הקוראות. כך שגם אם מישהו נפגע מדבריי, שיפנה אלי לפרטי ויבקש את התנצלותי/תיקון הודעתי ואפילו אם הוא ילדותי, אז גם "שיחזיר לי", אבל לי בלבד!אתן דוגמאות שוות, שהיה ניתן להגיב לדבריי:*  "בחורה שאוהבת להילחם בקרבי, לא נשית בעיניי".* "בחורה תחרותית מאד, לא נשית בעיניי" וכו'...בכל מקרה איני מעוניינת לפתוח דיון על נשיות/גבריות.מתנצלת אם פגעתי במישהו, כל כוונתי היא לטובתכם, כדי לקצר את זמן רווקותכם בעולם, כי לפי סקרהמון נשים מרגישות כך ולכן הן לא אומרות "כן" לבחורים שמשדרים כך.אז סה"כ אתם צריכים להודות לי, שזה בחינםאבל אם אתם לא מעוניינים בטיפים? אז אני מתנצלת שוב.בכל מקרה אני מקווה שלהבא תשמרו על כללי שיח נאותים, לטובת כולם.ותמיד לזכור, שאם יש בעיה, ניתן לפנות אלי לפרטי.

גם היום רוב הגברים מעדיפים
מלאות קצת,
המוני גברים לא יפריע להם
מליאות ממש,
המוני גברים נמשכים לרוב הגדול של הנשים.
חוץ מזה שיש עוד נתונים שמושכים
גבר ; אסטטיקה, שמחה, חכמה, שלווה, זה שהיא צוחקת מהבדיחות שלי ומשבחת אותי, נותנת כבוד ומתחשבת, נותנת להשלים משפט, וכמובן שהיא מתלבשת בצורה מחמיאה.
קודחת וגאווה, מרחיקה גברים,

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 27/08/2020 10:54:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 13:21 לינק ישיר 

אישית אני ממש אוהב בחורה שמדברת בלי הפסקה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 13:33 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח זה מעניין כי יש הרבה כאלה שזה מציק להם ... אבל יש לך מבחר גדול  
אני אישית חושבת שבפגישות לפעמים בן אדם מדבר הרבה מרב התרגשות ורצון שהצד השני יכיר אותו ולכן היא אפשר להסיק מזה שהוא לא יודע להקשיב...

לא מזמן נפגשתי עם מישהו שדבר בלי הפסקה ,  זה היה נח כי לא הייתי צריכה להתאמץ.. וכל שאלה זכתה לתשובה מפורטת ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 13:50 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני אישית חושבת שבפגישות לפעמים בן אדם מדבר הרבה מרב התרגשות ורצון שהצד השני יכיר אותו ולכן היא אפשר להסיק מזה שהוא לא יודע להקשיב...

לא מזמן נפגשתי עם מישהו שדבר בלי הפסקה ,  זה היה נח כי לא הייתי צריכה להתאמץ.. וכל שאלה זכתה לתשובה מפורטת ...

נכון. אף פעם לא חשבתי על הכיוון של לדעת להקשיב. אבל בחורה שמאוד וורבלית ומדבר בלי הפסקה זה כיף. כמו שאמרת שמקבלים תשובות מפורטות ולא צריך להתאמץ לעלות נושא כל פעם מחדש. לא פגשתי אבל הרבה כאלו אולי שתיים שלוש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 14:20 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
אישית אני ממש אוהב בחורה שמדברת בלי הפסקהנשלח מהאנדרואיד שלי
חחח זה מעניין כי יש הרבה כאלה שזה מציק להם ... אבל יש לך מבחר גדול  אני אישית חושבת שבפגישות לפעמים בן אדם מדבר הרבה מרב התרגשות ורצון שהצד השני יכיר אותו ולכן היא אפשר להסיק מזה שהוא לא יודע להקשיב...לא מזמן נפגשתי עם מישהו שדבר בלי הפסקה ,  זה היה נח כי לא הייתי צריכה להתאמץ.. וכל שאלה זכתה לתשובה מפורטת ...

נכון. אף פעם לא חשבתי על הכיוון של לדעת להקשיב. אבל בחורה שמאוד וורבלית ומדבר בלי הפסקה זה כיף. כמו שאמרת שמקבלים תשובות מפורטות ולא צריך להתאמץ לעלות נושא כל פעם מחדש. לא פגשתי אבל הרבה כאלו אולי שתיים שלוש

נשלח מהאנדרואיד שלי

אולי בחורות מתביישות לידך... רב החברות שלי לא מפסיקות לדבר כשהן איתי חחח טוחנות את המח בלי סוף:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2020 03:22 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח.. יש באמת בחורים שאוהבים את זה?
זה יכול להיות מגניב בשבילי... חחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 01:03 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:

בס"ד

אכן. בעיניי גברים/ נשים מלאות, זה יפה וחינני מאד לכן אמרתי לך שמי ששלך יאהב אותך בדיוק כמו שאת.כי ליופי 
יש המון סוגים והמון סגנונות ולכל בחור/ה יש טעם שונה למה נחשב יפה/לא...
התקשורת מנסה להתערב בנושא....ולהכתיב כל פעם מה יפה/לא...
אך כמה שהבן אדם צורך פחות תקשורת? כך הוא יותר "טבעי" והולך אחרי מה שטוב ונכון עבורו אישית.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2020 21:17 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

ואם יש לה קול מעצבן ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 21:20 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

גבר שמדבר הרבה
זה לקות, ליקוי..
זה בעייתי,
בחורה שמדברת הרבה,
נו מילא, יש הרבה בחורות כאלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 21:28 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בתתימן כתב:

בס"ד

אכן. בעיניי גברים/ נשים מלאות, זה יפה וחינני מאד לכן אמרתי לך שמי ששלך יאהב אותך בדיוק כמו שאת.כי ליופי 
יש המון סוגים והמון סגנונות ולכל בחור/ה יש טעם שונה למה נחשב יפה/לא...
התקשורת מנסה להתערב בנושא....ולהכתיב כל פעם מה יפה/לא...
אך כמה שהבן אדם צורך פחות תקשורת? כך הוא יותר "טבעי" והולך אחרי מה שטוב ונכון עבורו אישית.

אולי כי את רזה,
ויש לך כמיהה למישהו שיעטוף
אותך בחום :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הפרשי גילאים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 29 30 31 32 לדף הבא סך הכל 32 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.