| נשלח ב-1/9/2020 01:47 |
|
| |
אני דווקא אוהב לשמוע רוסית..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 10:20 |
|
| |
חחח כל אחד והטעם שלו. אגב בת תימן את צודקת, יצאתי עם בחורה שמדברת הרבה ולא מקשיבה וזה די מעצבן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 10:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 13:15 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  |
|
|
אין פיתרון .. ישבתי לידה בערך חצי שנה , אחכ עברתי מקום מסיבות אחרות לגמרי.. דווקא היו לה סיפורים מעניינים על אוקראינה ועל בעלה חח היא היתה ייצור רוסי קשוח ממש .. אין דבר יותר מפחיד מצעקות של רוסיים , עברתי את הדבר הזה שלש פעמים וזה לא מומלץ בכלל...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 13:15 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | חחח כל אחד והטעם שלו. אגב בת תימן את צודקת, יצאתי עם בחורה שמדברת הרבה ולא מקשיבה וזה די מעצבן נשלח מהאנדרואיד שלי |
| חח מה זה משהו חדש ?? אל תדון על פגישה ראשונה , אולי זה מהתרגשות..
חחח אני צודקת הרבה פה בפורום 
תוקן על ידי בתתימן ב- 01/09/2020 13:16:03
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 13:58 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | חחח כל אחד והטעם שלו. אגב בת תימן את צודקת, יצאתי עם בחורה שמדברת הרבה ולא מקשיבה וזה די מעצבן נשלח מהאנדרואיד שלי |
| חח מה זה משהו חדש ?? אל תדון על פגישה ראשונה , אולי זה מהתרגשות..
חחח אני צודקת הרבה פה בפורום 
תוקן על ידי בתתימן ב- 01/09/2020 13:16:03
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 15:24 |
|
| |
בתתימן
לא נורא, היום היא כבר נרגעה והייתה ממש נחמדה:) לפחות אני אלמד את הלקח עם האיחורים שלי:)
ואני ממש לא מנסה להיות צודקת תמיד...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 20:47 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| רציף כתב: |  |
|
|
אין פיתרון .. ישבתי לידה בערך חצי שנה , אחכ עברתי מקום מסיבות אחרות לגמרי.. דווקא היו לה סיפורים מעניינים על אוקראינה ועל בעלה חח היא היתה ייצור רוסי קשוח ממש .. אין דבר יותר מפחיד מצעקות של רוסיים , עברתי את הדבר הזה שלש פעמים וזה לא מומלץ בכלל... |
|
מהנסיון שלי, לא פעם הרוסים יש להם קול על הפנים, קול של סבתות, אבל נסבל למדי, לא צווחני... האוקראינים הם נחמדים וטובים, יש להם אופי חזק, הרוסים הם שמרנים, לא בהכרח רעים וקשים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|