בית פורומים שידוכי חרדים

הפרשי גילאים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/9/2020 01:23 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
חחח כל אחד והטעם שלו. אגב בת תימן את צודקת, יצאתי עם בחורה שמדברת הרבה ולא מקשיבה וזה די מעצבןנשלח מהאנדרואיד שלי
חח מה זה משהו חדש ?? אל תדון על פגישה ראשונה , אולי זה מהתרגשות..חחח אני צודקת הרבה פה בפורום 

תוקן על ידי בתתימן ב- 01/09/2020 13:16:03

אני אתן עוד צ'אנס בעזרת השם. מזל שיש את הפורום כך שאת יכולה לצדוק מידי פעםנשלח מהאנדרואיד שלי
קצת נחמה באמת אתמול הייתה לי שיחה טעונה אם הראש צוות שלי  בין השאר היא אמרה לי את כל הזמן מנסה להצדיק את עצמך אחרתי לפגישה בTEAMS אז היא ממש כעסה, כי בגללי הפגישה החשובה נדחתה להיום (הפגישה החשובה, קרי: התייעצות עם המעצבת)אז נחמד לצדוק בין כל הטעויות שלי 

לא נעים כשהראש צוות כועס:(
אגב לנסות להיות צודקת תמיד, זה מזכיר לי: מה אם בעלך הוא הלקוח שלך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא נורא, היום היא כבר נרגעה והייתה ממש נחמדה:) 
לפחות אני אלמד את הלקח עם האיחורים שלי:)

ואני ממש לא מנסה להיות צודקת תמיד... 

בס"ד

אז גם לך קשה עם השעון בבוקר?

איזה מבאס זה לקבל "על הראש" בגלל איחורים... לא מספיק את בבאסה שיש שעון בעולם..עוד מציקים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2020 01:39 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
חחח כל אחד והטעם שלו. אגב בת תימן את צודקת, יצאתי עם בחורה שמדברת הרבה ולא מקשיבה וזה די מעצבןנשלח מהאנדרואיד שלי
חח מה זה משהו חדש ?? אל תדון על פגישה ראשונה , אולי זה מהתרגשות..חחח אני צודקת הרבה פה בפורום 

אני אתן עוד צ'אנס בעזרת השם. מזל שיש את הפורום כך שאת יכולה לצדוק מידי פעםנשלח מהאנדרואיד שלי
קצת נחמה באמת אתמול הייתה לי שיחה טעונה אם הראש צוות שלי  בין השאר היא אמרה לי את כל הזמן מנסה להצדיק את עצמך אחרתי לפגישה בTEAMS אז היא ממש כעסה, כי בגללי הפגישה החשובה נדחתה להיום (הפגישה החשובה, קרי: התייעצות עם המעצבת)אז נחמד לצדוק בין כל הטעויות שלי 
לא נעים כשהראש צוות כועס:( אגב לנסות להיות צודקת תמיד, זה מזכיר לי: מה אם בעלך הוא הלקוח שלך?נשלח מהאנדרואיד שלי
לא נורא, היום היא כבר נרגעה והייתה ממש נחמדה:) לפחות אני אלמד את הלקח עם האיחורים שלי:)ואני ממש לא מנסה להיות צודקת תמיד... בס"ד
אז גם לך קשה עם השעון בבוקר?איזה מבאס זה לקבל "על הראש" בגלל איחורים... לא מספיק את בבאסה שיש שעון בעולם..עוד מציקים

יואו תודה על התגובה  סוף סוף קצת אמפתיה בעולם הזה 
זה בהחלט היה קשה לי לקבל ממנה על הראש.... אני עדיין צריכה להירגע מכל הלחץ שיש לי בעבודה.. היום נתקעתי בבאג מעפן במיוחד  מסוג הדברים שהיה אמור ללכת חלק רק לעשות copy paste ומשום מה זה לא עובד 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 01:54 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

חחחח בשמחה... בטח שאבין אותך... גם אני כזו

ממש מתחשק לי לבקש שיוציאו חוק שיאפשר "חופש פולחן השעונים" , עבור האנשים שרוצים לחיות כמו בעבר עם שעון שמש....
שהמנהל יתחיל לחפש את המחוגים בקומה 100....

זה באמת לא כיף לקבל "על הראש"... ועוד לקבל באג, אלו הימים שאת מתחרטת שבכלל קראת למקצוע " הגשמה עצמית"
אלא יותר מרגישה "דיכאונית עצמית"...

אין לך שם איזה בחור שיושיע אותך מצרתך?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2020 01:57:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2020 03:57 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
אין לך שם איזה בחור שיושיע אותך מצרתך?

ובחורה לא יכולה להושיע כמו בחור?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2020 09:32 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דחחחח בשמחה... בטח שאבין אותך... גם אני כזוממש מתחשק לי לבקש שיוציאו חוק שיאפשר "חופש פולחן השעונים" , עבור האנשים שרוצים לחיות כמו בעבר עם שעון שמש....שהמנהל יתחיל לחפש את המחוגים בקומה 100....זה באמת לא כיף לקבל "על הראש"... ועוד לקבל באג, אלו הימים שאת מתחרטת שבכלל קראת למקצוע " הגשמה עצמית"אלא יותר מרגישה "דיכאונית עצמית"...אין לך שם איזה בחור שיושיע אותך מצרתך?

תודה מתוקה, 
זה לא שקבלתי באג , זה חלק מהפיתוח שלי ומשהו לא זורם, זאת העבודה שלי לפתור באגים, אבל אני כן מרגישה סיפוק 
הבחור המעפן שיכול לעזור הוא אדם בן 50 שבדיוק יצא ליום עיון, משהו כזה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 11:08 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דחחחח בשמחה... בטח שאבין אותך... גם אני כזוממש מתחשק לי לבקש שיוציאו חוק שיאפשר "חופש פולחן השעונים" , עבור האנשים שרוצים לחיות כמו בעבר עם שעון שמש....שהמנהל יתחיל לחפש את המחוגים בקומה 100....זה באמת לא כיף לקבל "על הראש"... ועוד לקבל באג, אלו הימים שאת מתחרטת שבכלל קראת למקצוע " הגשמה עצמית"אלא יותר מרגישה "דיכאונית עצמית"...אין לך שם איזה בחור שיושיע אותך מצרתך?

תודה מתוקה, 
זה לא שקבלתי באג , זה חלק מהפיתוח שלי ומשהו לא זורם, זאת העבודה שלי לפתור באגים, אבל אני כן מרגישה סיפוק 
הבחור המעפן שיכול לעזור הוא אדם בן 50 שבדיוק יצא ליום עיון, משהו כזה....

איזו חוצפה שהוא יצא ליום עיון והשאיר אותך שם.
תגידי מה הכוונה לפתור באגים? מה בדיוק העבודה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 11:16 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:

הבעיה שאת פקחית ושנונה
וגם חיננית,
וקשה להתווכח אתך
ולהכריע אותך

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח אין מצב שאתה יודע אם אני חיננית או לא..

כל התימניות הן חינניות,
גם מי שלא נראית תימניה..

השנינות והלבביות שלך
הם שילוב קטלני,
שקוף שאת טיפוס שכולם אוהבים
אותך וכולן מחפשים לספר לך
חוויות וסיפורים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הפרשי גילאים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 30 31 32 סך הכל 32 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.