|
|
| נשלח ב-21/8/2020 18:43 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | סליחה על ההצתה המאוחרת, אני מלכתחילה מעדיפה מישהו שגדול ממני עד שלוש שנים בערך.. אבל גם אם יציעו לי בחור טוב בגיל שלי אני אגש להצעה, במקרה של בחור קטן יותר, מעדיפה שלא.. |
|
באמת? אתה בת 18 לא? כאילו קשה למצוא בחור בנוי בסביבות הגיל הזה, גם 21 זה בקושי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2020 18:46 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
לא סתם היקר, חושבני שאתה מפספס את הקסם של בחורה מתוקה שנדלקת אחריה, הכל מרתק אצלה,
וכי אחת בת עשרים חכמה היא לא מעניינת מספיק ?...
נכון שפקחית ושנונה זה אחלה דבר, זה אדיר, ועדיין, זה תוספת לעיקר, העיקר זה ; שאהבה נפשי
|
|
חחח אהבתי את הכינוי. תקשיב, הדלקות לא מחזיקה הרבה מים (!) בסופו של דבר אם אין מכנה משותף אז הזוגיות תקרטע ויצטרכו להביא ילדים כדי להציל אותה. בצורה בת 18, מבחינתי באמת לא מספיק בוגרת. אני לא סיימתי גיל ההתבגרות עד 22 וגם עכשיו אני עדיין מתבגר. החלק הקדמי של המוח שהוא החלק שעושה אותנו בני אדם רק מתחיל להתעצבן בגיל עשרים. בקיצור, ברור שאני יכול להידלק על בחורה צעירה ורעננה בגיל צעיר אבל צריך שיהיה גם כימיה שיכלית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2020 18:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2020 22:41 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | סליחה על ההצתה המאוחרת, אני מלכתחילה מעדיפה מישהו שגדול ממני עד שלוש שנים בערך.. אבל גם אם יציעו לי בחור טוב בגיל שלי אני אגש להצעה, במקרה של בחור קטן יותר, מעדיפה שלא.. |
|
באמת? אתה בת 18 לא? כאילו קשה למצוא בחור בנוי בסביבות הגיל הזה, גם 21 זה בקושי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
היא כתבה פה לפני שהיא בת 19.5 וחצי .. אם אני זוכרת נכון..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2020 22:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 00:03 |
|
| |
הלוווו, אני בת 19.5 חחח...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 00:32 |
|
| |
| סטאטית כתב: |  | | הלוווו, אני בת 19.5 חחח... |
|
עם דגש על ה-וחצי!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 00:38 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | הלוווו, אני בת 19.5 חחח... עם דגש על ה-וחצי! |
|
ברור!!!!! חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 02:43 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
לא סתם היקר, חושבני שאתה מפספס את הקסם של בחורה מתוקה שנדלקת אחריה, הכל מרתק אצלה,
נכון שפקחית ושנונה זה אחלה דבר, זה אדיר, ועדיין, זה תוספת לעיקר, העיקר זה ; שאהבה נפשי
|
|
חחח אהבתי את הכינוי. תקשיב, הדלקות לא מחזיקה הרבה מים (!) בסופו של דבר אם אין מכנה משותף אז הזוגיות תקרטע ויצטרכו להביא ילדים כדי להציל אותה. בצורה בת 18, מבחינתי באמת לא מספיק בוגרת. אני לא סיימתי גיל ההתבגרות עד 22 וגם עכשיו אני עדיין מתבגר. החלק הקדמי של המוח שהוא החלק שעושה אותנו בני אדם רק מתחיל להתעצבן בגיל עשרים. בקיצור, ברור שאני יכול להידלק על בחורה צעירה ורעננה בגיל צעיר אבל צריך שיהיה גם כימיה שיכלית
|
|
בחורה חכמה כלבבך בת 20 היא מרתקת, לא ברור לי מה אתה מחפש מתבגרת ושאר ירקות. גם בת 27 לא לחוצה להביא ילדים, חוץ מזה שאתה נשמע צעיר, משהוא כמו 23 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 02:55 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | | סתםבחור כתב: |  |
|
|
חחח אהבתי את הכינוי. תקשיב, הדלקות לא מחזיקה הרבה מים (!) בסופו של דבר אם אין מכנה משותף אז הזוגיות תקרטע ויצטרכו להביא ילדים כדי להציל אותה. בצורה בת 18, מבחינתי באמת לא מספיק בוגרת. אני לא סיימתי גיל ההתבגרות עד 22 וגם עכשיו אני עדיין מתבגר. החלק הקדמי של המוח שהוא החלק שעושה אותנו בני אדם רק מתחיל להתעצבן בגיל עשרים. בקיצור, ברור שאני יכול להידלק על בחורה צעירה ורעננה בגיל צעיר אבל צריך שיהיה גם כימיה שיכלית
|
|
בחורה חכמה כלבבך בת 20 היא מרתקת, לא ברור לי מה אתה מחפש מתבגרת ושאר ירקות. גם בת 27 לא לחוצה להביא ילדים, חוץ מזה שאתה נשמע צעיר, משהוא כמו 23 נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הוא אמר שהוא בן 25 , ומחפש אישה בוגרת וחזקה ..
עד שיש בחור שמחפש אישה בוגרת אל תניע אותו מזה .. זה חשוב שכל אחד יתחתן עם בת גילו שמשתווה לו בשכלו  אם אתם זוכרים באחד הפורומים פה סיפרו על הנגיד ( נדמה לי רכניץ) שמוכן לשלם לכל אחד שיתחתן עם אישה יותר גדולה ממנו ומעל גיל 25 10000 דולר ..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 02:59 |
|
| |
בס"ד
אז אולי בעצם כל זה מהלך עסקי של סתם בחור, כדי לזכות בזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 03:05 |
|
| |
בס"ד
בקשר ל"לרמה" כתוב בתורה "נחית דרגא ונסיב", ההיפך. התורה קוראת לגבר לא לחפש מישהי שמשתווה לו בשכלו/מעמדו. אלא להיות ענו. להתכופף מעט עבור האישה,כדי להתחתן. ולהבין שזה בסדר וטבעי שיש פערים!
העולם המודרני המציא זאת שחייבים להיות "שווים" בהשכלה. "שווים" במעמד הכלכלי. התורה בעד שוני והדגשת השוני בין המינים ומברכת על כך ואפילו אומרת שזו הדרך להתחתן.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/08/2020 03:12:04
|
|
|
|
|