בית פורומים בחדרי חרדים

לא קונה את הירידה בתחלואה!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/8/2020 21:05 לינק ישיר 
לא קונה את הירידה בתחלואה!

איך תוך שבוע יורדים מ2000 ליום ל1200 איך קרה ה'נס'?

התשובה היא:
אין שום נס, פשוט בודקים הרבה פחות!
כשאמרו תמיד שלא צריך להסתכל על נדבקים אלא על חולים קשים ונפטרים. אז עכשיו תסתכלו על הקשים ביותר הנפטרים ודווקא שם אין ירידה!!!
ביממה האחרונה 14 חולים קשים חדשים (342), 3 מונשמים חדשים (98). 13 נפטרים (536)

יש עליה בתחלואה. אין לי ספק בכך! הרשויות אולי לא משתלטות. המון אנשים עם תסמינים לא פונים כלל להיבדק.

אני הזמנתי פעמיים בדיקות לבני משפחה עם תסמינים. ולא באו לבדוק!

יש אולי נסיון מהרשויות לצייר תמונה אופטימית כאילו שיש ירידה בתחלואה. כדי לנופף בה בהצהרות המתוקשרות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 21:43 לינק ישיר 

זה שאין עליה רצינית במאושפזים ובקשים מוכיח שזה נכון. הבעיה שלנו שהירידה היא רק בציבור החילוני, ובציבור החרדי יש עליה קשה שניתן לראות ולזהות בכל גרף או טבלת נתונים שיוצאת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 21:53 לינק ישיר 

מי אמר שאין עליה בקשים? כל יום נוספים מספר דו ספרתי של חולים קשה.

ולפותח האשכול, במקום להסתכל על מספרי חולים עדיף להסתכל על אחוז חיוביים בבדיקות, שבשבוע האחרון מסתובב סביב 7-8%..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 22:00 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

ולפותח האשכול, במקום להסתכל על מספרי חולים עדיף להסתכל על אחוז חיוביים בבדיקות, שבשבוע האחרון מסתובב סביב 7-8%..

יש כל יום חולים קשה חדשים, אבל אין עליה במכפלות של הסך הכולל כמו שהיה צריך להיות אם הייתה הדבקה נרחבת כמו בשלבים קודמים

הערב 770 מאושפזים מתוכם 342 קשה. לפני שבוע 731 מאושפזים מתוכם 303 קשה. זה עליה קלה במשך שבוע.

כאמור העליה נבלמה רק בחילונים ולא בחרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 22:06 לינק ישיר 

לאן נעלמו ה70 חולים קשה שנפטרו מהחשבון שלך?

גם אם אין עליה מעריכית, ממוצע של 10 מתים ביום לפחות אינו נתון שיכול להמשיך לאורך זמן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 22:59 לינק ישיר 

גם אני חושב שאין יץכרגע ירידה. אבל העליה היא מתונה מאוד מאוד, ובקלות יכולה להתהפך לירידה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 01:46 לינק ישיר 

הייתי מגדיר זאת שיש רגיעה בעלייה או התמתנות בעליה .
לדעתי כמות המתים נשארת באותו אחוז עליה אבל כמות הנפטרים במספרים עולה מאוד משמעותית.
עדיין זה סוג של דשדוש והשאלה כמו במניות להיכן תהיה הפריצה של הגרף ...למעלה או למטה?
אין לי תשובה לכך אבל כן יש לי דעה שאם הפריצה תהיה למעלה לא יהיה מנוס מהגבלות חדשות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 08:23 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
לדעתי כמות המתים נשארת באותו אחוז עליה אבל כמות הנפטרים במספרים עולה מאוד משמעותית.
עדיין זה סוג של דשדוש והשאלה כמו במניות להיכן תהיה הפריצה של הגרף ...למעלה או למטה?
אין לי תשובה לכך אבל כן יש לי דעה שאם הפריצה תהיה למעלה לא יהיה מנוס מהגבלות חדשות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה ההבדל בין כמות המתים לכמות הנפטרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 09:00 לינק ישיר 

אין הבדל.
זקוק להסבר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 09:01 לינק ישיר 
ירו_שלמי

ברכת_החמה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

ג"א מצטרף, בעיקר לצד האופטימי... ברור שיש האטה ושאין עליה אקספוננציאלית. נכון שהרבה לא נבדקים ונכון שבחלק מהזמן משרד הבריאות צמצם בדיקות, אבל זה לא מסביר את הכל, אנשים שלא נבדקים מדביקים אחרים שכן יילכו להיבדק, ולכן בסוף בסוף היינו אמורים לראות את זה בגרף.

אני חושב שהצעדים שננקטו די חזקים, גם אם קשה לראות את זה בסביבה שלנו, אם כי בחורף כנראה צעדים כאלו ממש לא יעזרו. הגל הקודם גם הוא ירד לצד הרבה שזלזלו בהוראות, כי ככה זה במספרים, אם מקדם ההדבקה יורד הגל מסתיים, וכל צעד קטם תורם. יתכן גם שיש סוג של חסינות עדר בזעיר אנפין באיזורים מסויימים, אותם אנשים שנוטים להידבק ולהדביק עבורים את זה, ונשארו רק כאלה שנזהרים או לא נדבקים מסיבות שונות, ולכן הגל 'עובר' על אותה קבוצה ומסתיים מבחינתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 10:59 לינק ישיר 

פרופ' עופר מרין, מנכ"ל שערי צדק אמר בוועדה לביקורת המדינה: "אנחנו בכאוס. המחלקות מלאות לחלוטין. סגרנו מחלקות פנימיות לטובת חולי הקורונה והפנימיות עמוסות. זה פרוזדור בתוך פרוזדור אבל אין לנו צוותים. הכי קל להגיד לסגור פעילות אלקטיבית. ביטלנו ניתוחים אתמול וזו בושה וחרפה כי טיפול נמרץ והתאוששות מלאים".

*לכל העדכונים:*
https://chat.whatsapp.com/Ekv9UERf8z0Fs3PNn0QHsZ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 11:04 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

זה שיש אחוז חיובי גבוה עדיין לא מראה על המצב הקליני אלא על מצב חיוביים. וגם האדם הפשוט לא מתרשם מאחוז חיוביים גבוה.
מה שמראה את המצב האמיתי אלו החולים קשה, והנפטרים. ואת זה כולם מבינים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 11:38 לינק ישיר 

קשה עדיין לדעת, התהליך מתחלואה קלה לקשה לוקח זמן, רק בעוד שבועיים לפחות נוכל לדעת האם אכן יש התמתנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 14:17 לינק ישיר 

זעקת הרופאים: 816 רופאות ורופאים, אחים ואחיות, עובדי כוח עזר ובעלי מקצועות נוספים במערכת הבריאות חולים כרגע בקורונה – המספר הגבוה ביותר מאז פרץ הנגיף לחיינו. במספרם של אנשי הצוות המבודדים נרשמה בימים האחרונים ירידה. שני רופאים מספרים על המצב במחלקות בגל השני. ynet

פרופ' עופר מרין, מנכ"ל שערי צדק אמר בוועדה לביקורת המדינה: "אנחנו בכאוס. המחלקות מלאות לחלוטין. סגרנו מחלקות פנימיות לטובת חולי הקורונה והפנימיות עמוסות. זה פרוזדור בתוך פרוזדור אבל אין לנו צוותים. הכי קל להגיד לסגור פעילות אלקטיבית. ביטלנו ניתוחים אתמול וזו בושה וחרפה כי טיפול נמרץ והתאוששות מלאים".

מנהלי בתי החולים מתריעים מפני קריסה: "אנחנו בכאוס. החשש מהחורף כבר כאן. שערי בתי החולים ייסגרו".

במשפט אחד:
'הירידה בתחלואה' הינה מניפולציה קוסמטית
על מנת לא לגרום לפאניקה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 17:51 לינק ישיר 

מצוקת בתי החולים - פרופ' זאב רוטשטיין, מנכ"ל הדסה: "מיטות של בתי חולים זה לא המיטות עצמן, אלא צוותים רפואיים, כוח אדם. אין לנו כוח אדם למחלקות הקורונה, הבאנו ממחלקות אחרות ואנחנו בבעיה עצומה של כוח אדם, ושל כסף, לשלם להם ולא להוציא אותם לחל"ת".

*לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לא קונה את הירידה בתחלואה!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext