בית פורומים בחדרי חרדים

האם זה נכון שהציבור החרדי מסרב לעשות בדיקת קורונה ?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/8/2020 09:20 לינק ישיר 
האם זה נכון שהציבור החרדי מסרב לעשות בדיקת קורונה ?!

ידיעה חדשותית מהבוקר
""פרופ' איתמר גרוטו המשנה למנכ"ל משרד הבריאות לקול ברמה: בערים החרדיות הירידה במספר החולים יותר איטית. יש ירידה במספר הבדיקות כי ישנם חולים שמסרבים ללכת להיבדק. לא נטיל סגר בלי תיאום עם ראשי הערים ולא נכפה עליהם בניגוד לדעתם.""
באופן אישי אצלי במשפחה אני יכול להגיד שזה לא נכון אנחנו מוכנים להיבדק רק הקופ"ח [כללית] גוררת רגליים !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 10:52 לינק ישיר 

ברור שלא הולכים להיבדק. לחצים כבדים מופעלים על אנשי חינוך ועל תלמידים מצד מנהלי המוסדות לא להיבדק שלא יכניסו כיתות לבידוד.

אנשים בעצמם גם לא רוצים להיבדק ולהיכנס כתוצאה מכך לבידוד שמא לא יקבלו שכר על הימים שהם בבידוד (יש כאלה שנכנסים לבידוד בפעם השנייה והשלישית בגלל איכוני השבכ או בגלל קרבה לחולה מאומת וכבר ניצלו את ימי המחלה שלהם).
גם קופות החולים שולחות "הרבה'' פחות לבדיקה. (מנסיון).
אני חושש שיש ברדק גדול וטיוח של המצב!
יש מצב שהמדינה החליטה לצאת מרשימת המדינות האדומות על ידי מס' בדיקות נמוך וברור שיהיו פחות חיוביים...
התמונה הנכונה מתקבלת מהחולים הקשים והנפטרים. שם לצערי אין שום התמתנות! ההיפך הוא הנכון, המספרים עולים ועולים. השם ירחם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 11:00 לינק ישיר 

פרופ' עופר מרין, מנכ"ל שערי צדק אמר בוועדה לביקורת המדינה: "אנחנו בכאוס. המחלקות מלאות לחלוטין. סגרנו מחלקות פנימיות לטובת חולי הקורונה והפנימיות עמוסות. זה פרוזדור בתוך פרוזדור אבל אין לנו צוותים. הכי קל להגיד לסגור פעילות אלקטיבית. ביטלנו ניתוחים אתמול וזו בושה וחרפה כי טיפול נמרץ והתאוששות מלאים".

*לכל העדכונים:*
https://chat.whatsapp.com/Ekv9UERf8z0Fs3PNn0QHsZ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 11:23 לינק ישיר 

לפי מה שאני מבין הוא מתכוון למשהו אחר. לא למספר הנדבקים אלא למספר החולים / נשאים. הירידה במספר החולים תלוייה בקבלת תוצאת בדיקה שלילית. אם לא הולכים להיבדק שוב אחרי תשובה חיובית אלא חוזרים לחיים רגילים אחרי סיום התסמינים ללא בדיקה חוזרת, משרד הבריאות לא יודע על כך ומבחינתם החולה עדיין פעיל והעיר עדיין אדומה. אלו שלא הולכים להיבדק בכלל מלכתחילא דווקא גורם לכך שכן תהיה ירידה במספר הנדבקים הרשמי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 11:26 לינק ישיר 

נכון, הרוב לא בודקים. ולאו דוקא מפני לחץ אנשי החינוך. אלא מראייה נבונה שאין שום סיבה לדווח, זה לא עושה לאף אחד טוב. בית שמש וביתר יוכיחו - אלפי חולים לא נבדקים, ויש אומרים אלפים רבים - ואין אחד מת ואין אחד חולה קשה. ב"ה יום יום.

לא יודע אם גם אצל החילונים כי אני לא חילוני. אומרים שגם שם יש לחץ ממנהלי העסקים והמשרדים לא להיבדק כדי לא לסגור פעילות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 11:28 לינק ישיר 

מושגים כתב:
ברור שלא הולכים להיבדק. לחצים כבדים מופעלים על אנשי חינוך ועל תלמידים מצד מנהלי המוסדות לא להיבדק שלא יכניסו כיתות לבידוד.

אנשים בעצמם גם לא רוצים להיבדק ולהיכנס כתוצאה מכך לבידוד שמא לא יקבלו שכר על הימים שהם בבידוד (יש כאלה שנכנסים לבידוד בפעם השנייה והשלישית בגלל איכוני השבכ או בגלל קרבה לחולה מאומת וכבר ניצלו את ימי המחלה שלהם).
גם קופות החולים שולחות "הרבה'' פחות לבדיקה. (מנסיון).
אני חושש שיש ברדק גדול וטיוח של המצב!
יש מצב שהמדינה החליטה לצאת מרשימת המדינות האדומות על ידי מס' בדיקות נמוך וברור שיהיו פחות חיוביים...
התמונה הנכונה מתקבלת מהחולים הקשים והנפטרים. שם לצערי אין שום התמתנות! ההיפך הוא הנכון, המספרים עולים ועולים. השם ירחם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

לצערי סיכוי טוב שאתה צודק. יש מצב שהמדינה הגיעה למסקנה שהיא יורה לעצמה ברגל עם ריבוי הבדיקות וכתוצאה מכך ריבוי הנדבקים / נשאים והחליטה להפחית את הכמות כמו ברוב המדינות בעולם. השלב הבא יהיה כנראה לא להגדיר כל נפטר שיש לו קורונה אוטומטית כנפטר מקורונה. עצוב אבל כך כנראה עושים בחלק מהמדינות הירוקות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 21:55 לינק ישיר 

לה''ו. וואי וואי, כמה פלפולים = בלבולים?!
הסיבה פשוטה! עכשיו ביה''ז, וצריך לנצל כל שניה לטיולים וכד'.

בעזה''ית בא' אלול , מקסימום 1/9 הכל יחזור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 22:08 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

לה''ו. וואי וואי, כמה פלפולים = בלבולים?!
הסיבה פשוטה! עכשיו ביה''ז, וצריך לנצל כל שניה לטיולים וכד'.

בעזה''ית בא' אלול , מקסימום 1/9 הכל יחזור.

גם לפני בין הזמנים, כבר חודש שיש מגמה לא להיבדק, מאז הסגרים בבעלז באלעד וביתר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם זה נכון שהציבור החרדי מסרב לעשות בדיקת קורונה ?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext