| נשלח ב-3/8/2020 20:28 |
|
| |
לבד
אני מרגישה לבד, אני מרגישה שאין אף אחד שאכפת לו ממני. בעוד שאוביקטיבית יש כן.
האין מוצא הזה שמביא אותי לקצה, ואפילו נפש חיה שתעשה לי טוב, חוץ מכדור משכיח אין לי עכשיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2020 20:48 |
|
| |
את בטוחה שאת לא אני?
לענינו של דבר את יודעת שבאובייקטיבית כן אכפת ממך, אבל התחושה הלבדית הזאת משתלטת... אני יודעת שהתשובות אצלך ואת יודעת לענות תשובות כל כך יפות לאחרים.. אבל לעצמנו קשה לענות וליישם... אולי תנסי לצאת, לעשות משהו נחמד וקליל? או להזכיר לעצמך את האוהבים אותך? הבוקר יבוא, המחר יביא בכנפיו ימים טובים יותר... ועם הזמן אני מאחלת ומקווה שהאהבה של האחרים תופנם בך... מזדהה איתך ממש
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2020 20:51 |
|
| |
לבד
תודה מותק. אני יודעת שאת יכולה להזדהות.
וכן, אנחנו חכמות על אחרים...:(
מי כמוני יודע להגיד את המילים ״הנכונות״ לכל מבקש.
ותודה שהתיחסת, למרות שהיום מרגישה כבר טוב יותר (הלכתי על הדרך הקלה של דפיקת כדור לוושט)
הרגשתי שצופים בזה ובעצם לא אכפת לאנשים שמישהו מרגיש ככה איפשהו בכלל.
תוקן על ידי תלתליה ב- 04/08/2020 21:01:26
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2020 21:35 |
|
| |
"דפיקת כדור לוושט" איזה בטוי מבריק.
אני בטוחה שזה שלא ענו לא נבע מחוסר אכפתיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2020 21:40 |
|
| |
לבד
בטוחה שאיך שאני אקלוט את המציאות זה לא איך שהיא...
אבל הם כנראה נרתעים, מפטיחה מפטיחה לא להפחיד יותר... :-)
רק אני חוששת שדפקתי את הכדור מדי חזק, כבד לי בגוף ובנשימה כבר מלא שעות אחרי, ופיזית משהו לא כל כך נח לי.
תוקן על ידי תלתליה ב- 04/08/2020 21:42:55
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2020 21:52 |
|
| |
עצוב וחבל :( את צריכה לפנות למיון... או לשאול את הפסיכיאטר שלך, במידה וקיים, מה לעשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2020 21:55 |
|
| |
בפורום וירטואלי, כמה שנרצה, לא נוכל לעזור לך פיזית.... את צריכה לפנות לעזרת הסביבה שלך. אין ברירה. יאלללה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2020 21:56 |
|
| |
לבד
לא, זה לא מינון יתר. מבטיחה. אני רק מרגישה ואולי זה דמיון, אני טובה בזה, אני לא רוצה ללכת למיון! אני מפחדת
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2020 22:04 |
|
| |
אוי... לאן שהלבד יכול לקחת אותנו... ולפעמים אחכ נבהלים מעצמנו... תודה שהרגעת אותנו. אני מבינה שאת עדיין מרגישה לבד היום ומצב רוח לא טוב, אם את רוצה לשתף את מוזמנת.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2020 22:10 |
|
| |
לבד
שלח אותי למיון או טרם. אני ממש מפחדת, למרות שחושב שזה אולי רק התקף חרדה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2020 22:12 |
|
| |
angellla
תרגישי טוב!!!
תוקן על ידי angellla ב- 04/08/2020 22:12:33
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 17:16 |
|
| |
אנחנו למדים עם הזמן איך למלא את החיים שלנו עם תוכן, ואיך להתמודד עם מחשבות מציקות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 19:38 |
|
| |
שוב ההבנה שלבד.
כמה אפשר לבכות, כשאין אף אחד שבאמת יוכל להבין את הקריעה, שאף אחד לא יוכל באמת להבין את המשמעות. ולמה אני צריכה לסתום את הכל בהרגעה כימית, כשהאחר, והמכאיב, והנוטש ימשיך ויחיה את חייו בהקלה אדישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 22:24 |
|
| |
| תלתליה כתבה: |  | שוב ההבנה שלבד. כמה אפשר לבכות, כשאין אף אחד שבאמת יוכל להבין את הקריעה, שאף אחד לא יוכל באמת להבין את המשמעות. ולמה אני צריכה לסתום את הכל בהרגעה כימית, כשהאחר, והמכאיב, והנוטש ימשיך ויחיה את חייו בהקלה אדישה. |
|
תמצאי לעשות לך את החיים נעימים, גם בלבד אפשר למצוא מה שעושה לך נחמד, קחי אחריות למצב רוח שלך. בקשר לכאב, אל תעצימי את הכאב מעבר למה שהוא הוא שמה וזה בסדר, תחשבי ותעכלי את הכאב לפעמים, אין מנוס ואין בריחה, הוא יתפוגג, הכאב יש בו משהו נחמד גם וצדדים יפים ועזים, אין כל כך סיבה לברוח ממנו, לפעמים חשים כאב ככה זה. טוב שיש כדורים יש הרבה אמצעים לעשות לך נחמד כמו מגנזיום שמרגיע פלאים, כוס תה, סוכריות, מסטיקים, ארטיקים, שוקולד, סיבוב באויר, ויש שיטה מדהימה להשקטת כל מצוקה ריגשית בטיפול עצמי, לומדים את זה בכ 15 שעות , הלא הוא ; eft נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2020 00:43 |
|
| |
תלתליה אני לא איש מקצוע אבל באוירת נתינת העיצות כאן.. אולי תכתבי משהו.. תעסקי במשהו עמוק ורציף . לפעמים הכתיבה היא כלי עזר לבטא כאב, רגשות ודוקא לקבל מכך סיפוק
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2020 02:41 |
|
| |
| מרלו1 כתב: |  | | תלתליה אני לא איש מקצוע אבל באוירת נתינת העיצות כאן.. אולי תכתבי משהו.. תעסקי במשהו עמוק ורציף . לפעמים הכתיבה היא כלי עזר לבטא כאב, רגשות ודוקא לקבל מכך סיפוק |
|
תודה מרלו על התגובה.
הכתיבה באמת לחם חוקי...:-)
|
|
|
|
|