|
|
| נשלח ב-5/8/2020 14:05 |
|
| |
אלפא בריין סנטר, מי היה ?
האם מישהו יצא לו שלמוע מקרוב על טיפולי הנוירויפידבק שאלפא בריין מציעים ? הם מבטיחים גדולות ונצורות לשלל בעיות רגשיות בשיטה שעד היום לא היתה מוכרת,
האם זה מוכר ברפואה הרגילה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 16:20 |
|
| |
יש הטוענים שגם אצל אלו שעושים את זה במקצועיות זה מועיל לטווח קצר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 16:25 |
|
| |
בלי קשר לחברה הנ"ל. בדרך כלל, שיטות אלה מועילות למטפלים, ולא דווקא למטופלים פתגם ידוע : "מסביבו של כל מתעשר נמצאים לפחות מאה טיפשים".
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 05/08/2020 16:30:31
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 16:32 |
|
| |
יכול להיות שהם מפרסמים רק בציבור החרדי ? כי אם כן זה אומר הרבה על הטיפול. אם היה מועיל באמת היו מפרסמים לכלל האוכלוסיה עד היום נתקלתי ר במגזר. בחוץ לא אבל אולי אני טועה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 17:06 |
|
| |
אם זה היה עוזר, הם לא היו צריכים לפרסם כל כך הרבה והיו מרויחים מליונים. מי לא היה מחליף תרופה כימית במשחק מחשב? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 17:07 |
|
| |
יש עוד כמה כאלה ניסים ונפלאות. לדעתי האישית בלבד. בי-קיור-לייזר, קבוצת בסדנו, מיחמי שבת שונים ונוטים לתקלות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 17:11 |
|
| |
בי קיור לייזר. יש לי זה עוזר אבל רק אם יש לך סבלנות להחזיק את זה אני סובל מהברכיים שהשתמשתי זה עזר אבל זה סיוט להחזיק את זה גם הסטנד שלהם לא נוח לכן אני לא משתמש אבל מי שעקבי זה עוזר
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 18:38 |
|
| |
בינתיים ראיתי שיש להם תיאבון טוב לכסף, פגישה ראשונית ליעוץ והתאמה עולה כך וכך, ואח"כ עוד בדיקת מחשב להתאמה שזה עולה כך וכך, ואח"כ צריך מינימום כך וכך טיפולים בעלות של כך וכך,
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 00:55 |
|
| |
הייתי עם קרוב משפחה לאחר כמה טיפולים כשנפרדנו מכמה אלפי שקלים, הסבירו לנו שחייבים עוד סדרת טיפולים כדי שהעסק יהיה אפקטיבי, בקיצור המון המון המון כסף כדי שאולי זה יעזור בסוף.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|