|
|
| נשלח ב-9/8/2020 12:07 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
| אמתצמח כתב: |  |
מאוד פשוט פירר לא יצא נגד המערכת הוא חייב להישאר ממלכתי. באוזן של הרבי הוא הסביר דבר פשוט כל הקורונה זה דבר שאין דרך לא להדבק בה וזה האמת.
|
|
|
|
ניו זילנד כבר 3 חודשים ללא הדבקות בקהילה. וכל מי שמגיע מחו"ל נשאר בבידוד עד לתוצאה שלילית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 12:09 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
באמת יש צורך לפתוח אשכול עד כמה חסידים ילכו בטמטומם אחרי רבם שטועה במובהק.
האדמור שלי אמר לא לשלם מיסים ולא לציית לחוקי התנועה. בייחד נעצור את נגיף ב'
|
|
אין צורך לפתוח אשכול. התשובה שהם ילכו אחריו. תמיד. בכל מצב. זה מהות השיטה החסידית-חרדית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 12:16 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| אמתצמח כתב: |  |
מאוד פשוט פירר לא יצא נגד המערכת הוא חייב להישאר ממלכתי. באוזן של הרבי הוא הסביר דבר פשוט כל הקורונה זה דבר שאין דרך לא להדבק בה וזה האמת.
|
|
יש דרך לא להידבק בקורונה, העולם לא מטומטם.
|
|
ניו זילנד כבר 3 חודשים ללא הדבקות בקהילה. וכל מי שמגיע מחו"ל נשאר בבידוד עד לתוצאה שלילית. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בדוק מה שקרה באוסטרליה הסמוכה כשכבר היו בטוחים שמיגרו את הנגיף. אל יתהלל חוגר כמפתח נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 12:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 12:26 |
|
| |
זה עדיין לא אומר שבלתי ניתן להיזהר!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 12:29 |
|
| |
לא ביררתי אבל אין לי ספק שהממשלה בניו זילנד תומכת באזרחיה המובטלים עקב הקורונה בצורה הרבה יותר משמעותית ממה שהממשלה בישראל תומכת. אסור לשכוח אבטלה שווה תמותה לא פחות מהקורונה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 12:45 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
לא ביררתי אבל אין לי ספק שהממשלה בניו זילנד תומכת באזרחיה המובטלים עקב הקורונה בצורה הרבה יותר משמעותית ממה שהממשלה בישראל תומכת.
אסור לשכוח אבטלה שווה תמותה לא פחות מהקורונה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 12:59 |
|
| |
תחושה שלי היא שתמניא סובל מעצבים חלשים והוא על סף התאבדות רק בגלל המצב הכלכלי והוא בטוח שגם שאר עם ישראל במצבו זה. נעבאך. אילו רק היה מפרסם את שם אמו, היינו מתפללים לרפואתו / לעילוי נשמתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 17:20 |
|
| |
וּלְכֹל בְּנֵי יִשְׂרָאֵל לֹא יֶחֱרַץ כֶּלֶב לְשֹׁנוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 17:23 |
|
| |
זוטא, "חסידים שוטים" אלו ימשיכו לעזור לך ולשכמותך בעת הצורך. לא מאמין, בוא ותראה את התור שמשתרך אצל הרב פירר. 99% מהם אינם חובשי כיפות שחורות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 17:26 |
|
| |
לא מיסטר
נמצאת למד שמה שנראה לך שהוא שמאל, הוא ימין מה שנראה לך סיכון - אינו סיכון ומה שאינו נראה לך סיכון הוא סיכון
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 17:29 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | זוטא, "חסידים שוטים" אלו ימשיכו לעזור לך ולשכמותך בעת הצורך. לא מאמין, בוא ותראה את התור שמשתרך אצל הרב פירר. 99% מהם אינם חובשי כיפות שחורות. |
|
לגבי הקורנה, מיילך פירר הוא 'שנה ופירש'.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 09/08/2020 17:30:26
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 17:40 |
|
| |
גם הרבי שלי יכול לטעות הוא עדיין ילוד אישה, ולא אלוקים. כל שכן מיילך פירר יכול לטעות (עם כל הכבוד והערכה) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2020 17:52 |
|
| |
גם הרבי שלי יכול לטעות הוא עדיין ילוד אישה, ולא אלוקים. כל שכן מיילך פירר יכול לטעות (עם כל הכבוד והערכה)
|
|
אתה 100% צודק וזכותך לחשוב ככה. הבעיה המרכזית שאין לך את הכלים להוכיח האם הוא צודק או לא. אתה הולך אחר רוב הרופאים, ושוב זו זכותך. אבל ישנם כאלה שלדעתם השקר מאחורי הפמפום מאוד בולט, ואלו שמייצרים את הבהלה לא אחראים לתוצאות של הכלכלה והחינוך ועוד ולכן אין להם שיקול דעת מאוזנת. השומע ישמע והחודל יחדל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|