בית פורומים בחדרי חרדים

הרב אלימלך פירר אייכה ???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/8/2020 18:12 לינק ישיר 

באותה מידה ויותר מזה אינך יכול לדעת האם נכונה הגישה שאין צורך לעטות מסיכות ושאפשר להתקהל בפרט ש95%+ מהרופאים מצדדים בשמירה על ההנחיות .

אינך יכול לדעת מה המניע של אלו שדוגלים בזלזול בהנחיות האם אלו סיבות עניניות או סיבות אחרות.

אני למשל מבין (אך לא מקבל) את הקושי של החסידים שמהותם זה דיבוק חברים, לחדול מלהתקהל, זה קשה!
אך זו שעת מבחן.

לצערי רוב מהחסידים לא עמדו במבחן.
לעומת רוב הליטאים שדווקא הצליחו גם לשמור על ההנחיות וגם להמשיך את שיגרת חייהם פחות או יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 20:29 לינק ישיר 

מושגים כתב:

באותה מידה ויותר מזה אינך יכול לדעת האם נכונה הגישה שאין צורך לעטות מסיכות ושאפשר להתקהל בפרט ש95%+ מהרופאים מצדדים בשמירה על ההנחיות .

אינך יכול לדעת מה המניע של אלו שדוגלים בזלזול בהנחיות האם אלו סיבות עניניות או סיבות אחרות.

אני למשל מבין (אך לא מקבל) את הקושי של החסידים שמהותם זה דיבוק חברים, לחדול מלהתקהל, זה קשה!
אך זו שעת מבחן.

לעומת רוב הליטאים שדווקא הצליחו גם לשמור על ההנחיות וגם להמשיך את שיגרת חייהם פחות או יותר.

פששש....

העולם החסידי מאוכזב קשות מציון אי עמידה במבחן שנתת להם..

אתה באמת חושב שמישהו שם לב לציונים שלך??
אפשר לחשוב מי אתה בכלל!!
איזה ניק שגולש בבחדרי חרדים, אויך מיר א גדולה!!

דבר כמו בן אדם ויענו לך כמו בן אדם

תחלק ציונים, אז פשוט יתעלמו ממך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 20:39 לינק ישיר 
קלעפער

תמניא_אפי כתב:
מושגים כתב:

אך זו שעת מבחן.

פששש....

אפשר לחשוב מי אתה בכלל!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

חבל שהתעלמת, אני במקומך הייתי עונה לו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 20:49 לינק ישיר 

איי קלעפער יפה 'התעלמת'...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 20:50 לינק ישיר 

אז הציון שלי כבר פעמיים "נכשל"

אייקון בוכה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 21:29 לינק ישיר 

לאיזה פירר להאמין?
לזה שיש שאומרים עליו שבגללו האדמו"ר מבעלז מתנהל כפי שמתנהל? או לזה שפרסם שמדובר ב"פיקוח נפש"?

בכל אופן, אם אכן ההתנהלות של האדמו"ר מבעלז מתחילת הדרך מבוססת על "חוות דעתו" של פירר, אין לחוות הדעת הזו שום קשר לידע או מומחיות רפואית.  בתחילת המגיפה הידע על הנגיף בעולם הרפואה היה מאוד מצומצם (גם היום יש עוד הרבה שלא יודעים), כך שמדובר היה או בתחום הניחושים או ההימורים ולא בחוות דעת עם קשר כלשהו לעולם הרפואה.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 09/08/2020 21:40:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 22:07 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

מושגים כתב:

אך זו שעת מבחן.

פששש....

אפשר לחשוב מי אתה בכלל!!

היות שהתעלמת ממנו, אתעלם גם אני ממך...

בתור בן אדם אני מחבב אותך מאד. אתה רציני. סגנון הכתיבה שלך נקי. אתה לא מתלהם. אתה עקבי. אתה מאמין בדרכך.
בין השורות אני מרגיש שקיבלת חינוך יהודי חסידי חם. מרגיש לי שאתה איש אמת! אתה בר פלוגתא ראוי!

ולענייננו, מהרגע הראשון דברתי כמו בן אדם.
בתור חסיד, שקיבל חינוך חסידי לוהט! אומר לך שדברי נכתבו בדם. לא באתי לקנטר, לא באתי לחלק ציונים. כתבתי את מה שיושב לי על הלב, ואני מרגיש כאן אכסניה נאותה לשתף הרהורים ומחשבות.

היופי כאן הוא, שאומרים את מה שחושבים בלי חסמים.
מי שרוצה לשמוע את האמת ורק את האמת מה שאנשים חושבים וחוששים להביע אותה בצורה פורמלית. יקבל אותה כאן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 22:09 לינק ישיר 
קלעפער

מושגים כתב:
איי קלעפער יפה 'התעלמת'...

נשלח מהאנדרואיד שלי

פעמים שאתה מתעלם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 22:13 לינק ישיר 
קלעפער

מושגים כתב:
תמניא_אפי כתב:

מושגים כתב:

אך זו שעת מבחן.

פששש....

אפשר לחשוב מי אתה בכלל!!

היות שהתעלמת ממנו, אתעלם גם אני ממך...

בתור בן אדם אני מחבב אותך מאד. אתה רציני. סגנון הכתיבה שלך נקי. אתה לא מתלהם. אתה עקבי. אתה מאמין בדרכך.
בין השורות אני מרגיש שקיבלת חינוך יהודי חסידי חם. מרגיש לי שאתה איש אמת! אתה בר פלוגתא ראוי!

ולענייננו, מהרגע הראשון דברתי כמו בן אדם.
בתור חסיד, שקיבל חינוך חסידי לוהט! אומר לך שדברי נכתבו בדם. לא באתי לקנטר, לא באתי לחלק ציונים. כתבתי את מה שיושב לי על הלב, ואני מרגיש כאן אכסניה נאותה לשתף הרהורים ומחשבות.

היופי כאן הוא, שאומרים את מה שחושבים בלי חסמים.
מי שרוצה לשמוע את האמת ורק את האמת מה שאנשים חושבים וחוששים להביע אותה בצורה פורמלית. יקבל אותה כאן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מצטרף למחמאות על תמניא. אני גם בטוח שהוא אינו מאמין בשטויות שיוצאות ממקלדתו אלא מרגיש חובה להגן (די בצדק מבחינתו) על כבוד בעלז.

ואם כבר במחמאות עסקינן מגיע לך גם מחמאות רבות.

תוקן על ידי קלעפער ב- 09/08/2020 22:14:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 22:17 לינק ישיר 

תודה. החייתני.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2020 01:44 לינק ישיר 

בעלזא של היום לא היתה היום היכן שהיא נמצאת אילולא היה האדמו"ר מבעלזא בעקשנות שאין כדוגמתה נלחם להמשיך טישים ותפילות כסדרן
בעלזא שנמצאת על הגבול, שרבים מאברכיה עם סמארטפון מוכשר וקבוצות מוכשרות, אילו היו ספונים בביתם בלי תפילות וטישים, בטוח שהיו יורדים רוחנית כמו רבים מאחינו, ובזכות מלחמתו של האדמו"ר מבעלזא הם נשארו אותם בעלזאים עם אותו "ברען", בדור הירוד שלנו שכל דבר קטן מזיז אותו

לרב פירר כמובן אין מילה בנושא, הוא יכול רק לומר מה מידת הסכנה שבהתקהלות, השאלה כאן היא מה חשוב יותר בכלל, סכנה רוחנית או גשמית

אגב, בחסידות קרלין סטולין בהם ננקטו בצורה קיצונית כל שמירת תקנות הקורונה, וגם בשבתות אלו כולם מתפללים ברחוב, שם יש עכשיו קורונה בסיטונאות, לא מבינים איך אבל זה המצב, וזה טופח בפרצוף לכל חסידי חוקי הקורונה.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 10/08/2020 01:46:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2020 03:58 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

בעלזא של היום לא היתה היום היכן שהיא נמצאת אילולא היה האדמו"ר מבעלזא בעקשנות שאין כדוגמתה נלחם להמשיך טישים ותפילות כסדרן
בעלזא שנמצאת על הגבול, שרבים מאברכיה עם סמארטפון מוכשר וקבוצות מוכשרות, אילו היו ספונים בביתם בלי תפילות וטישים, בטוח שהיו יורדים רוחנית כמו רבים מאחינו, ובזכות מלחמתו של האדמו"ר מבעלזא הם נשארו אותם בעלזאים עם אותו "ברען", בדור הירוד שלנו שכל דבר קטן מזיז אותו

לרב פירר כמובן אין מילה בנושא, הוא יכול רק לומר מה מידת הסכנה שבהתקהלות, השאלה כאן היא מה חשוב יותר בכלל, סכנה רוחנית או גשמית

אגב, בחסידות קרלין סטולין בהם ננקטו בצורה קיצונית כל שמירת תקנות הקורונה, וגם בשבתות אלו כולם מתפללים ברחוב, שם יש עכשיו קורונה בסיטונאות, לא מבינים איך אבל זה המצב, וזה טופח בפרצוף לכל חסידי חוקי הקורונה.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 10/08/2020 01:46:24

א. לא מסכים עם הקביעה שלך שרק אברכי בעלז נשארו עם החמימות לעומת שאר החסידויות שחוו ירידה רוחנית. זוהי הנחה ללא כל ביסוס במציאות.

ב. הפרחת לעולם כי הקורונה מכה בקרלין סטולין? מאיפה אתה לוקח את זה?

ג. שוב ושוב צריך להסביר, הקורונה איננה הבעיה של הילדים הבחורים והאברכים, הבעיה היא של קבוצות הסיכון.

ד. הנזק של קורונה נמדד במבחן התוצאה של חולים קשים ונפטרים ל"ע, בעלז מובילה ברשימה לצערי בכמות חולים ונפטרים, בשאר החסידויות אפשר למצוא אחד ממשפחה ושניים מעיר שחולים ונפטרים אך לא כמו בעלז.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2020 04:53 לינק ישיר 

מושגים כתב:

א. לא מסכים עם הקביעה שלך שרק אברכי בעלז נשארו עם החמימות לעומת שאר החסידויות שחוו ירידה רוחנית. זוהי הנחה ללא כל ביסוס במציאות.

ב. הפרחת לעולם כי הקורונה מכה בקרלין סטולין? מאיפה אתה לוקח את זה?

ג. שוב ושוב צריך להסביר, הקורונה איננה הבעיה של הילדים הבחורים והאברכים, הבעיה היא של קבוצות הסיכון.

ד. הנזק של קורונה נמדד במבחן התוצאה של חולים קשים ונפטרים ל"ע, בעלז מובילה ברשימה לצערי בכמות חולים ונפטרים, בשאר החסידויות אפשר למצוא אחד ממשפחה ושניים מעיר שחולים ונפטרים אך לא כמו בעלז.

א. כן מסכים לא מסכים, זוהי המציאות, חלק גדול מהחסידויות המשיכו בשיגרה, למרות שלא יודעים על כך, והם יודעים טוב מה הם עושים, אבל כל מי שנותק לגמרי מהטישים מהחברים ומבית הכנסת, ירד רוחנית.

ב. יש לי שם חברים וגם קרובים.

ג. איפה אמרתי שזאת בעיה של אברכים וילדים? ברור שהבעיה היא של קבוצות הסיכון, לא מבין בכלל מה אתה רוצה

ד. כפי שאמרתי, הסכנה הרוחנית הדאיגה אותו יותר והוא העדיף את הסיכון הזה, דווקא ממכתביו נראה שהוא עם ביטחון שלא יקרה שום דבר רע

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 10/08/2020 05:13:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2020 06:45 לינק ישיר 

מתוך הנחה שמישהו חשב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2020 07:13 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

מתוך הנחה שמישהו חשב

נראה כאילו אתה משלם על כל אות.
תרחיב קצת בבקשה ותסביר מה כוונתך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב אלימלך פירר אייכה ???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.