בית פורומים בחדרי חרדים

הממשיך לחצר הקודש סדיגורא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/9/2020 20:52 לינק ישיר 

חסדי ה' שכבר מתקרבים לשלושים של האדמו"ר זלה"ה והאשכול ממשיך להיות בפרונט כל יום, 

ולגופו של ענין, אני לא חושב שבשלב זה הם באמת יחתכו על פיו עניינים של חיים ומוות, זה יותר בכיוון שאם יהיה ניתוח מורכב שהפרופסורים בתל השומר יאמרו שאין מנוס ממנו, וגם מיילך פירר ימליץ בחיוב, אז יכנסו לרבי שיברך ולשמוע מילה טובה, בכל זאת יש לו זכות אבות גדולה מאוד, נתון זה הוזכר בחז"ל כמעלה חיובית, בנוסף למה שציבור מישראל קיבלו אותו למנהיג וזה נותן לו כח מסויים, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 23:13 לינק ישיר 

יש שיחה של רבי חיים שמואלביץ על כח האמונה של יהודים, וא מביא איזה מדרש מאד מעניין, יש גם כמה סיפורים בשם ר' ירוחם ממיר, וזה הכל טוב ויפה לגבי המאמינים, אבל השאלה ביחס לאדמור, כי ר' חיים קניבסקי אני מניח שבגיל 30 לא היה מתייחס למי שהיה שואל אותו על ניתוחים, וכן הלאה, אבל אדמו"ר בגיל 24 סביר שייץענה לכל שאלה שיידרש והוא יידרש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 23:42 לינק ישיר 

מחודד כתב:
יש שיחה של רבי חיים שמואלביץ על כח האמונה של יהודים, וא מביא איזה מדרש מאד מעניין, יש גם כמה סיפורים בשם ר' ירוחם ממיר, וזה הכל טוב ויפה לגבי המאמינים, אבל השאלה ביחס לאדמור, כי ר' חיים קניבסקי אני מניח שבגיל 30 לא היה מתייחס למי שהיה שואל אותו על ניתוחים, וכן הלאה, אבל אדמו"ר בגיל 24 סביר שייץענה לכל שאלה שיידרש והוא יידרש

קצת לא פייר שעברת פתאום לדבר על שאלות של ניתוחים, כי הוא לא ענה וגם לא יענה על שאלות מסוג זה
הוא דיבר על דרך הלימוד לפי איך שנראה לו לנכון, כי הרי הוא בעצמו ת"ח ולומד בכולל ולמד בישיבה עד לא מכבר
אפילו בנושא מסיכות הוא אמר שאינו מתערב וכל אחד יעשה לפי דעתו, מה עוד אפשר לבקש מאדמור חסר נסיון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 00:10 לינק ישיר 

כנראה שיש מי שדורש התפטרות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 00:17 לינק ישיר 

אם הוא לא מביע את דעתו אז בשביל מה הוא אדמו״ר? בשביל לחלק שיריים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 00:34 לינק ישיר 
.

בונדמן כתב:

בכל זאת יש לו זכות אבות גדולה מאוד, נתון זה הוזכר בחז"ל כמעלה חיובית, בנוסף למה שציבור מישראל קיבלו אותו למנהיג וזה נותן לו כח מסויים, 

השאלה אם מריבה עם אחיו ואמו מסייעת לכך או פוגעת בזכות הזאת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 00:49 לינק ישיר 

Aטורף כתב:

בכל זאת יש לו זכות אבות גדולה מאוד, נתון זה הוזכר בחז"ל כמעלה חיובית, בנוסף למה שציבור מישראל קיבלו אותו למנהיג וזה נותן לו כח מסויים, 

השאלה אם מריבה עם אחיו ואמו מסייעת לכך או פוגעת בזכות הזאת?
זה קצת דמגוגיה לקרוא לקיום הצוואה, שלפי שמועות רבות ודי מהימנות, תוכנה פחות או יותר היה ידוע לנוגעים בדבר, לקרוא לזה מריבה עם אמו ואחיו. כי במטותא, הם אלו שרבו איתו, הוא עצמו לא חרג מכלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 00:50 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

קצת לא פייר שעברת פתאום לדבר על שאלות של ניתוחים, כי הוא לא ענה וגם לא יענה על שאלות מסוג זה
הוא דיבר על דרך הלימוד לפי איך שנראה לו לנכון, כי הרי הוא בעצמו ת"ח ולומד בכולל ולמד בישיבה עד לא מכבר
אפילו בנושא מסיכות הוא אמר שאינו מתערב וכל אחד יעשה לפי דעתו, מה עוד אפשר לבקש מאדמור חסר נסיון?
האומץ לשבת כשעומדים סביבך אנשים שיכולים להיות סבא שלך... ולהטיף להם איך הם צריכים לעשות את עבודתם שהתחילו בה לפני שנולד. אומרת שהבחור הולך להכריע כמו גדול גם בשאלות הרות גורל, פשוט לא נראה שלדידיה הגיל הוא איזשהו מחסום עבורו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 01:11 לינק ישיר 

מאור_עינים כתב:
ויש עוד חדשות לגבי הבן הצעיר הבה"ח שיחי'

?????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 05:36 לינק ישיר 

מחודד כתב:
האומץ לשבת כשעומדים סביבך אנשים שיכולים להיות סבא שלך... ולהטיף להם איך הם צריכים לעשות את עבודתם שהתחילו בה לפני שנולד. אומרת שהבחור הולך להכריע כמו גדול גם בשאלות הרות גורל, פשוט לא נראה שלדידיה הגיל הוא איזשהו מחסום עבורו...

אם לא היית כל כך אנטי האדמור מבני ברק, היית שם לב שאותם אנשים נכנסו אליו כי הם רצו לשמוע אותו, זה היה להם אפילו כבוד רב הביקור שלו
השומעים רצו לשמוע, המדבר רצה לדבר, רק כי אתה בא ומפריע, לא מוצא חן בעיניך
אבל מה לעשות העולם עוד לא שלך ויש כאלו שחושבים אחרת ממך

אגב, פתחת את האשכול כאילו אתה נייטרלי, בסוף מתגלה שאתה תומך האדמור מירושלים, מסיבה זו אתה לא שם לב שבעצם גם האדמור מירושלים בן ה38 מנהיג חסידים שיכולים להיות סביו
איזה טעם יש בכלל כשהוא מסתובב עם גבאי - היזרעאלי שיכול להיות סבא שלו?
אדם בן 75 אמור לשרת בן 38? כמעט 40 שנה הפרש, הוא לא רק מייעץ לו מה לעשות, הוא מצווה עליו מה לעשות
כאן אתה מבין הכל פתאום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 07:15 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

אם לא היית כל כך אנטי האדמור מבני ברק, היית שם לב שאותם אנשים נכנסו אליו כי הם רצו לשמוע אותו, זה היה להם אפילו כבוד רב הביקור שלו
השומעים רצו לשמוע, המדבר רצה לדבר, רק כי אתה בא ומפריע, לא מוצא חן בעיניך
אבל מה לעשות העולם עוד לא שלך ויש כאלו שחושבים אחרת ממך

אגב, פתחת את האשכול כאילו אתה נייטרלי, בסוף מתגלה שאתה תומך האדמור מירושלים, מסיבה זו אתה לא שם לב שבעצם גם האדמור מירושלים בן ה38 מנהיג חסידים שיכולים להיות סביו
אדם בן 75 אמור לשרת בן 38? כמעט 40 שנה הפרש, הוא לא רק מייעץ לו מה לעשות, הוא מצווה עליו מה לעשות
כאן אתה מבין הכל פתאום
איש חשוב. אני לא תומך באף צד, ואחזור על זה שוב ושוב, נהפוך הוא, עניינית, דעתי היא שאם יש צוואה, אז זה סוף פסוק. אני רק מנסה להבין מה עובר בראש של אדמו"ר כזה, וחבל שאתה עונה לי בהשמצות, כי אני לא מתכוון להשמיץ אלא שואל באמת מתוך רצון להבין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 07:24 לינק ישיר 

מחודד כתב:

כאן אתה מבין הכל פתאום איש חשוב. אני לא תומך באף צד, ואחזור על זה שוב ושוב, נהפוך הוא, עניינית, דעתי היא שאם יש צוואה, אז זה סוף פסוק. אני רק מנסה להבין מה עובר בראש של אדמו"ר כזה, וחבל שאתה עונה לי בהשמצות, כי אני לא מתכוון להשמיץ אלא שואל באמת מתוך רצון להבין

אז אדרבה, כאדם נייטרלי תסביר מה ההבדל בין שתי האדמורים לענין הביקורת שהבאת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 13:15 לינק ישיר 
האדמו"ר הראשון

תוקן על ידי רבותי1 ב- 07/09/2020 13:16:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 13:16 לינק ישיר 
.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 13:17 לינק ישיר 
.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הממשיך לחצר הקודש סדיגורא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 לדף הבא סך הכל 16 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.