|
|
| נשלח ב-28/8/2020 14:43 |
|
| |
| תלתליה כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | אולי תשוחחו על הקשיים ?
ראשית תלמדו על ההפרעה ועל ההתמודדות. אתם מכבים כל הפרעה ומשוחחים שעה בשקט
|
|
? רק אני מתקשה להבין? |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 16:20 |
|
| |
האשכול הזה ממש כאשכלות הגפן רק הולך ומשתבח
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 17:51 |
|
| |
רוניתלזר
שלום לכם, יתכן ופספסתי אך אם יש פה תגובה פוגענית נא עדכנו אותי באישי ואמחק אותה לאלתר. נא כבדו את השני ואת רגשותיו בברכת שבת שלום רונית לזר ________
נייד 0526346334
[email protected]
פתח תקווה- קרית מטלון
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 20:23 |
|
| |
הנה דיברנו הרבה על בורדרליין, עכשיו פשוט אולי צפיתם במשהו קטנטן מזה...
ואני כותבת בקטע מתנצל, למרות שזה לא בדיוק מקום שנח לי...
מודה שיתכן וחלק מהתגובות שלי היו חריפות ולא תואמות. וקדימה תכירו את הקיצוניות והאימפולסיביות, אם מעניין אתכם איך זה עובד...:
- אז הודעה תמימה היוותה ״טריגר״, הגבתי בחוסר פרופורציונאליות יחסית, כי גם מה שזה עורר בי היה לא מידתי, כתמיד. וכמובן קיבלתי חזרה על זה- ורעדתי מחרדה ובכיתי, כן, אני דפוקה, כי ב״הרגת את הניק שלך״ אני שמעתי- שונאים אותך, פעם היית נחמדה היום כבר לא.
וזה לא מנע ממני להגיב שוב עם כמה קוצים, ככה. ולהחליט באימפולסיביות שרוצה להיעלם ושימחקו כל ההודעות שאי פעם כתבתי בפורום, שזה אולי קצת ״עונש״ ובעיקר בריחה מקונפליקט, אז מיד כתבתי בפרטי לרוניתלזר איך מוחקים הכ-ל ותכננתי להעלם מפה לעולמי עולמים...
אחרי כמה ימים גדלתי וניסיתי לכתוב את כל זה, לא בקטע של הסרת אחריות, הפוך, לוקחת אחריות ומבקשת סליחה מכולם ומ״החייםיפים2״, מקווה שתשני את דעתך עלי :(
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 21:12 |
|
| |
ברודרליין נשמע יותר נחמד מאשר פיצול אישיות,או אישיות חצויה, אה ?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 30/08/2020 21:13:02
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 21:40 |
|
| |
| רציף כתב: |  | ברודרליין נשמע יותר נחמד מאשר פיצול אישיות,או אישיות חצויה, אה ?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 30/08/2020 21:13:02 |
|
התכוונת לומר- תודו על מה שאין...?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 21:51 |
|
| |
ראוי להערצה!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 23:40 |
|
| |
| תלתליה כתב: |  | הנה דיברנו הרבה על בורדרליין, עכשיו פשוט אולי צפיתם במשהו קטנטן מזה...
ואני כותבת בקטע מתנצל, למרות שזה לא בדיוק מקום שנח לי...
מודה שיתכן וחלק מהתגובות שלי היו חריפות ולא תואמות. וקדימה תכירו את הקיצוניות והאימפולסיביות, אם מעניין אתכם איך זה עובד...:
- אז הודעה תמימה היוותה ״טריגר״, הגבתי בחוסר פרופורציונאליות יחסית, כי גם מה שזה עורר בי היה לא מידתי, כתמיד. וכמובן קיבלתי חזרה על זה- ורעדתי מחרדה ובכיתי, כן, אני דפוקה, כי ב״הרגת את הניק שלך״ אני שמעתי- שונאים אותך, פעם היית נחמדה היום כבר לא.
וזה לא מנע ממני להגיב שוב עם כמה קוצים, ככה. ולהחליט באימפולסיביות שרוצה להיעלם ושימחקו כל ההודעות שאי פעם כתבתי בפורום, שזה אולי קצת ״עונש״ ובעיקר בריחה מקונפליקט, אז מיד כתבתי בפרטי לרוניתלזר איך מוחקים הכ-ל ותכננתי להעלם מפה לעולמי עולמים...
אחרי כמה ימים גדלתי וניסיתי לכתוב את כל זה, לא בקטע של הסרת אחריות, הפוך, לוקחת אחריות ומבקשת סליחה מכולם ומ״החייםיפים2״, מקווה שתשני את דעתך עלי :( |
|
אני משתדלת מאוד לא לקחת את האוירה בפורום לחיי האישיים, אבל משום מה הפעם, ההתקפה מצאה אותי די לא מוכנה. מעריכה את ההתנצלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2020 00:09 |
|
| |
ראוי להערצה2
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2020 08:50 |
|
| |
אכן זו גדולה מצידך. הערכתי אלייך. ואני שמחה שלא הצטרכנו למחוק את הדיאלוג הפתוח, הכנה והעשיר הזה.
נייד 0526346334
[email protected]
פתח תקווה- קרית מטלון
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 20:40 |
|
| |
| תלתליה כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | ברודרליין נשמע יותר נחמד מאשר פיצול אישיות,או אישיות חצויה, אה ?
תוקן על ידי רציף ב- 30/08/2020 21:13:02 |
| התכוונת לומר- תודו על מה שאין...? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 20:45 |
|
| |
מה הקשר בין פיצול אישיות לבורדרליין????? אלו לא שני שמות! אילו שתי אבחנות שונות בתכלית!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 07:35 |
|
| |
שיח מעניין ומרתק.. פעם ראשונה שומע את השם הזה..בורדרליין, מה זה באידיש?!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 20:21 |
|
| |
| אביתסון כתב: |  | שיח מעניין ומרתק.. פעם ראשונה שומע את השם הזה..בורדרליין, מה זה באידיש?! |
|
אתה בטוח שאידיש? :)
Google it
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 23:18 |
|
| |
angellla
| אביתסון כתב: |  | שיח מעניין ומרתק.. פעם ראשונה שומע את השם הזה..בורדרליין, מה זה באידיש?! |
|
באָרדערליין פּערסאָנאַליטי דיסאָרדער
תוקן על ידי angellla ב- 08/10/2020 23:22:11
|
|
|
|
|