בית פורומים בחדרי חרדים

הרב זמיר כהן, שכוייח!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2020 12:36 לינק ישיר 
הרב זמיר כהן, שכוייח!

אתרי החדשות בישראל היו מאוד עסוקים אתמול, אין דרך אחרת להסביר את התת סיקור שקיבלה ההפגנה נגד תאגיד השידור בירושלים, אין צורך יותר להביא דוגמאות מההתנתקות לסיקור הסלקטיבי של ההפגנות בבלפור, הנה הדוגמא לפנינו.

איזה סיבה יש לערוצי החדשות המרכזיים להתעלם ככה מהפגנה של כאלפיים איש בה נואמים רבנים מרכזיים מכלל זרמי היהדות, חרדים מזרחיים ואשכנזיים, רבנים בכירים בציונות הדתית, ח"כים, יהודים מסורתיים שבאו למחות בהמוניהם, איזה אייטם מעניין יותר ובעל ערכי רייטינג גבוהים יותר היה לתקשורת לסקר שלא יכלו להכניס מילה על הפגנה מאורגנת הייטב שכמות האנשים בה שווה לאלו המפגינים בבלפור והנואמים בה הם מנהיגים של ציבור רחב ומגוון כל כך?

התשובה לשאלה הזאת מסתכמת הציוץ הרגיש והמכבד של ראש האופוזיציה היקר שלנו "אנחנו מפגינים על מות הדמוקרטיה והשחיתות אתם מפגינים על תוכנית מצחיקה בטלוויזיה", איזו כנות יש בציוץ הזה, אולי גם אני אנסה, "אתם מוחים על ראש ממשלה שלא בא לכם עליו ואנחנו מוחים על כבוד שם שמים ועל ביזיון מרכז ועיקר החיים שלנו".

זה פשוט מאוד, ללפיד כמו שאר חבריו לתקשורת יש רק מערכת ערכים אחת שיש לה חשיבות כלשהי, הערכים שלהם, הם אפילו לא מסוגלים לחשוב על זה שעבור אדם מאמין יש דברים לא גשמיים ופיזים שהם יותר חשובים מכל דבר אחר, לכן ההפגנה בבלפור היא ניוז וההפגנה מול התאגיד היא לא ניוז, כי התקשורת המנותקת לא מסוגלת לדמיין בכלל שלמחאה של בני אדם עם מערכת ערכים שונה משלה יש משמעות.

אבל ההפגנה מול התאגיד היא ניוז אמיתי, מי שהקשיב לנאומי המחאה אתמול בירושלים ולמנכל הידברות, משהו אחר התחיל אתמול, והוא לא יעצור רק בהורדת "היהודים באים" מהמרקע.

הידברות היא גוף חרדי שעוסק בעיקר בשיעורי תורה הפונים לקהל מסורתי והפצת יהדות דרך המדיה להידברות יש ערוץ טלוויזיה משלה, אתר חדשות, שיעורי תורה ברחבי הארץ תקציב ניהול רציני וקהל גדול של תומכים בקרב הציבור המאמין בישראל בעיקר זה שאינו שומר תורה ומצוות, בנוסף להשפעה פרלמנטרית מסויימת, הידברות עד כה מעולם לא הובילה צעד כל כך פוליטי ודרמטי כמו המחאה שראינו אתמול, צעד שקדם לו העלאת הנושא לסדר היום, קמפיין שלם בהובלת רבנים ברשתות החברתיות שידור המחאה דרך גופי התקשורת של הידברות ולפי מנכל הידברות הנושא יקודם בהמשך גם במישור הפרלמנטרי והמשפטי המשאבים והמחשבה שהושקעו והשיח שקדם להפגנה מעידים על המקצועיות והיכולות הגדולות של האירגון, הקהל המגוון בעצרת מעיד גם על היכולת של הידברות להתחבר לגופים אחרים ולהוביל נושאים רלוונטיים הציבוריות הישראלית.

הרב זמיר כהן הוא האדם הראשון ששמעתי מדבר על כך שהתקציב התרבות והאקדמיה גדול פי כמה מהתקציב שהולך לישיבות ובתי כנסת, הוא לא מהמתנצלים והוא לא מרגיש כחרדי שהוא חייב אפילו שקל לציבור החילוני, בנאום שלו בהפגנה הוא התייחס לא רק לסגירת היהודים באים, אלא לעצם העובדה שיש כאן תאגיד שלוקח כספי מיסים, אוקיי קיים תאגיד החלטה שלכם, אבל רגע הוא לא מייצג את כלל הציבור, הוא פחות או יותר דרש זמן שידור לתכנים יהודיים בתאגיד, "אם יש אחוז מסויים של אתיופים באוכלוסייה שיהיה אותו אחוז בתאגיד, אם יש אחוז מסויים של חרדים בציבור, תנו לנו לשדר תוכן יהודי לפי האחוז שלנו באוכלוסייה", החילונים מתלוננים כבר שנים על כך שהתקציב המדינה הולך לאברכים ומוסדות דת, המציאות היא שהתקציב המדינה הולך באותה מידה לתרבות, מדעי דשא, קיבוצים וגופים אנטי דתיים שהציבור היחיד שנהנה מהם הוא הציבור החילוני.

ההפגנה של הידברות התקיימה תחת השלט "העם דורש תקשורת מכבדת יהדות" ובנאומים נשמעו טענות כלפי בג"צ והתקשורת שני הגופים שכלפיהם נטען שהם מזלזלים ברגשות הציבור האמוני ומפלים לרעתו על בסיס יום יומי.

הזמן יגיד האם דבריו של מנכ"ל הידברות לערוץ 20 שאמר, מדובר רק בהתחלה, יבואו לידי ביטוי אמיתי בשיח ובמציאות הישראלית או שהידברות תסתפק במפגן חד פעמי ותחזור לעסוק אך ורק בעיניינים חרדיים פנימיים ובהחזרה בתשובה, בכל מקרה, החדשות האמיתיות בסיפור של היהודים באים הן השחקן שהוביל את מחאת הציבור האמוני הכל כך מגוונת מבחינת קהל ונואמים אתמול בלילה, אם הידברות החליטה באמת לקחת צעד קדימה בציבוריות הישראלית כלי התקשורת שבחרו להתעלם מההפגנה שנערכה אתמול בלילה עוד יבינו מאוחר מדי למה המחאה על "תכנית טלוויזיה מצחיקה" היא הניוז הכי גדול בישראל השבוע.

שיראל ללום, "זהות"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2020 12:49 לינק ישיר 

מכאן, אני הקטן, באתי לחזק את ידם.

יש חובת מחאה כנגד השיקוץ המאוס, הצבוע והארסי הזה שנקרא: "היהודים באים".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2020 12:55 לינק ישיר 

לה''ו. אמרתי לעצמי, פששששששש סוף סוף הבן אדם מדבר על מישהו ומשהו אחר חוץ מפייגלין.
ואז... מגיע לסוף, ועל החתום?! זהות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2020 17:44 לינק ישיר 

מכובדי hot tr  אתה זה שכתבת באשכול סמוך

https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3167298&forum_id=771 

לה''ו. ליהודים שזה ''בציפור נפשם'', לא אמורים לצפות.

ואם צפו, שיפנו למי שמממן.

ומי שמממן זה היה תאגיד ''כאן''- רשות השידור.

מי שמממן את 'כאן' זה המדינה, וחברות שמפרסמות.

ומי יושב על השיבר של ועדת הכספים?! חרדי!

ומי צורך מהחברות שמפרסמות?! שוב, חרדים!

אז, חרדים יקרים, נא הפסיקו לממן דברים שהם ''בציפור נפשנו''...

אז אני מברך אותך: ברוך הבא למועדון של צמצום כוח הממשלה בחיים הציבוריים, בין היתר: הפרטת התאגיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2020 18:01 לינק ישיר 

לה''ו. בשביל לצמצם, לא צריך להיות בכנסת.
צריך לחזור לימי זו ארצנו, ואז ישיג הרבה.
אבל, כנראה שהוא צריך משכורת מיניסטר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2020 18:41 לינק ישיר 

את הרהוריי בעקבות ההפגנה העליתי בבלוג שלי
https://betochami.blogspot.com/2020/08/blog-post.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2020 18:43 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

אף אחד מכל הפוליטיקאים הקיימים לא חשב ולא חושב על צמצום מעורבות הממשלה, כל אחד רוצה למשוך את השמיכה לכיוון שלו-על חשבון הזולת.
אם פייגלין היה רודף בצע כפי שאתה חושב, מה הוא היה צריך בכלל לעזוב את הפרנסה שלו וללכת להפגנות של "זו ארצנו"?
אתה חושב עם ראש של צ'אלמער "מה יוצא לי מזה?"
הוא חושב עם ראש אידיאולוגי, כן. יש דבר כזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2020 19:28 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:

hot_tr כתב:

אף אחד מכל הפוליטיקאים הקיימים לא חשב ולא חושב על צמצום מעורבות הממשלה, כל אחד רוצה למשוך את השמיכה לכיוון שלו-על חשבון הזולת.
אם פייגלין היה רודף בצע כפי שאתה חושב, מה הוא היה צריך בכלל לעזוב את הפרנסה שלו וללכת להפגנות של "זו ארצנו"?
אתה חושב עם ראש של צ'אלמער "מה יוצא לי מזה?"
הוא חושב עם ראש אידיאולוגי, כן. יש דבר כזה.

לה''ו. בבקשה ממך אל תכניס מילים שלא כתבתי (רודף בצע ח''ו).
כל בן אדם צריך פרנוסע ופענציע!

נ.ב. הוא לא הלך להפגנת זו ארצנו, הוא עמד בראשה.רק מרי אזרחי, שוב יעשה את העבודה, אם כמובן יילכו עד הסוף.ואז... מצביעי עצמה, נעם, וקצת מפז''ל , ג' וש''ס יבחרו בו כשיצליח.ואכתוב שוב מה שכתבתי מבחירות 001, ואני הראשון שיתיצב בתור חייל אצלו.

תוקן על ידי hot_tr ב- 18/08/2020 19:33:58

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_trend ב- 18/08/2020 19:36:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2020 22:38 לינק ישיר 

גם אנו מודים למארגני ההפגנה על היחצ לסדרה, בלעדיהם רוב עם ישראל ואנו בתוכם לא היו מכירים שקיימת תוכנית כזו. על החתום: היוצרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2020 23:36 לינק ישיר 

muki28 כתב:

גם אנו מודים למארגני ההפגנה על היחצ לסדרה, בלעדיהם רוב עם ישראל ואנו בתוכם לא היו מכירים שקיימת תוכנית כזו. על החתום: היוצרים

בכל נושא שנוי במחלוקת אפשר לטעון כך (לגבי מצעד הגאווה הגישה נכונה)
אם התכנית תרד מהמסך בעקבות המחאה, דיינו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2020 07:13 לינק ישיר 
אחד המהלכים ההזויים של גוף חרדי

גם גרמו ליותר אנשים להתעניין בתוכנית גם גרמו לחרדים לצפות בתוכנית,וגם אף אחד לא ייגע בהם כדי לא להתפס כאנטי דמוקרטי.
רק הקדוש ברוך הוא יכול להציל את החרדים מעצמם.
במקום להתעסק בשטויות תביאו תקציב ותתחילו לייצר סאטירה בעצמכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2020 08:23 לינק ישיר 
בןציוןכהנא

אמר רבן יוחנן בן זכאי: אוי לי אם אומר, אוי לי אם לא אומר.
אם אומר, שמא ילמדו הרמאין.
ואם לא אומר, שמא יאמרו הרמאין אין תלמידי חכמים בקיאין במעשה ידינו.
(בבא בתרא פט,ב)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2020 12:18 לינק ישיר 

מכובדי hot tr

האם אתה צ'אלמער? זה סוג האנשים שלא באמת יודעים משהו, אבל עייצעס-געבערס הם יודעים אוהו אוהו.

מה אתה מציע לפייגלין? לעורר מרי אזרחי, ואחר כך להיכנס לפוליטיקה דרך מפדל ונועם? ואז אתה תואיל בטובך להצביע לו?

חביבי, בסרט הזה כבר היינו, פייגלין עמד לדין על המרדה (חסימות הכבישים של "זו ארצנו")

הוא זה שעמד לדין ואתה אומר שלא הוא אירגן את זה. נו באמת.

ואחר כך נכנס לליכוד והקים שם את חטיבת "מנהיגות יהודית", הגיע בפריימריז 2007 ל-24% מקולות המצביעים, עקף את מופז ואת דני דנון והיה במקום השני ברשימה.

ולאורך כל הזמן הזה, אנשים עמדו מהצד ונתנו עצות, עצות – רק לא תמיכה ממשית. כלומר להצביע בבחירות למר פייגלין.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2020 12:45 לינק ישיר 

לה''ו. שחור כתום. יש לך בעיה ענקית בהבנת הנקרא.
אמנם למדתי חינוך מיוחד, אך אני לא עובד בחינם.
אז שא ברכה, היה שלום, ואולי אחרי שתעבור שיעורי הבנת הנקרא, נמשיך לברבר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2020 15:44 לינק ישיר 

מה הקשר של החתומה על המאמר,
לללום הידוע!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2020 17:32 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:

מה הקשר של החתומה על המאמר,
לללום הידוע!?!

למיטב ידיעתי אין שום קשר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב זמיר כהן, שכוייח!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext